תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:33 
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
שום דבר לא ישנה את זה שבקיץ יעשו פה מכירת חיסול.
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ
אז קוראים לו נבלה עם שלושה סימני קריאה?

הבעיה היא לא עלות הריבית, אלא הפער שבין ההצהרה ("מצילים את הפועל") לבין המעשה ("ממשכנים את העתיד של הפועל").

מי משכן את העתיד של הפועל?

אם כבר, נטילת הלוואות על גבי הלוואות, מה שכולם מצפים שרמון יעשה, זה בדיוק למשכן את העתיד של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:
דרך אגב, חג'ג' מצוטט בווינט שדמארי נשאר "סופית" ו"עשינו המון מאמצים שזה יקרה".
וואלכ, מה אני אגיד לכם...

אין לדמארי שום קבוצה (זולת הפועל) מחרתיים, אם הוא לא מגיע מחר בבוקר לספרד

או זולת כל קבוצה אחרת בארץ עד ה-9 לפברואר

לוזון הבהיר בצורה ברורה שאין אופציה בכלל שדמארי ישחק בארץ העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:

זאת לא הבעיה היחידה, יש עוד כמה בעיות. המון אנשים הבטיחו הבטחות ללא כיסוי, שני אנשים עמדו בפרונט , וקיבלו על הדרך תנאים קשים ממה שציפו, אם אתם חושבים שהם סלבס בגלל שהם עומדים בראשות הפועל תקראו קצת בכל מקום שתבחרו עליהם, ותגלו שהתמונה שונה, שום דבר לא נזקף לזכותם, הכל לחובתם, וגם אם נעשו טעויות, הקבוצה משחקת כדורגל יפה והתקפי, והחבורת אנשים שרק רצתה להציל את הפועל פתאום מבואסת ממקום שלישי. ורבאק אתם כבר שלוש שנים וחצי מדברים על מכירות חיסול לא קצת נמאס לכם. חכו שזה יגיע, ניצחנו שלשום את ביטר, וגם זה לא עושה לכם טוב, אז וואלה אולי גם פה משהו נהיה רקוב?

יקירי,
לא אכנס איתך לדיון מעמיק וגם לא אביע דעה מה צריך לעשות.
יש לי רק הצעה אחת אליך וגם שאלה.
הצעה: אל תקנה את הייללות של רמון ותאומים כמו שהן ותאמין בהן .
שאלה : תנסה להיזכר בהבטחות של האדון רמון. איזה מהן קויימה ??

מאחר וזיכרוני בוגד בי ואיני זוכר שרמון ותאומים גם קיימו הבטחות אני מתייחס בספקנות מרובה לכל מילה היוצאת מהם.

רמון וגם תאומים התחנכו על בירכי מפ"אי ההיסטורית, שנוהלה ע"י "ועשה מסדרת". השיטה פשטה את הרגל לפני עשרות שנים. רמון ותאומים עדיין שבויים בקסמייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

teknoboy כתב:
fidel כתב:
ציטוט:
אתה קצת מסתנוור מהמקום השלישי הזה, ולא שם לב שכדי לשמור אותו מנהלי המועדון התחייבו על מיליונים רבים מההכנסות, ועל כן מהתקציב, של העונה הבאה.
אני לא אומר שזה אומר שהם בני זונות מרושעים, אני אומר שזה לא העתיד שאני רוצה בשביל הפועל, ומכיוון שהם לא מסוגלים לתת משהו אחר אני אשמח אם הם יוחלפו על ידי מישהו שכן יכול.

את זה אני מקבל, והרעיון שאם יבוא מישהו עכשיו במקומם נהדר בעיניי.
אבל מאיפה אתה כל כך בטוח שהם לא רוצים למכור?

אני דווקא לא כל כך בטוח. מה שכן, הם לא ממש נותנים לי סיבה לחשוב שהם כן רוצים.

אז זה כל הפער בין החשיבה המאוד אמוציונלית כאן, לבין המציאות שהיא טיפה יותר מורכבת וקשה,
ואני מאמין שהם שמו כסף, ועכשיו רוצים להכניס פנימה עוד אנשים,כי יש מספיק נשמות טובות שנותנות להם טיפים ונעלמות.
אם מחשבים תועלת מול כסף, הם מופסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הגלמוד מלוד כתב:
redrony כתב:

תשמע, יש שיתווכחו, אבל מה לא נכון בזה?
להביא 3 מיליון שקל, גם אם התחייבת עליהם, זה מאמץ.

היום בבוקר הוא צוטט שדמארי עובר וזה טוב לעתיד המועדון. לא זוכר ששם דובר על מאמצים שנעשו. שיעשו מאמצים וימכרו כבר את הקבוצה.
ושוב, אם חו"ח זה על חשבון שכטר, אז לא עשו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:36 
nirog כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:

לא יודע איפה ראית את זה ומה זה בכלל קשור ללוזון. תבוא מכבי או חיפה, ישימו מספיק כסף אז אתה חושב שיהיה ללוזון אכפת?
מי שאמר שהוא לא ישחק בארץ זה דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:37 
NARKOTIKA כתב:
עמוס לוזון: "הרסו לי את דמארי, זה הזוי"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482212,00.html

תאכל זין יא אפס קטן :LAGUH!:

בטח הרסו לך אותו.שחררת אותו כמו חייל ממושמע,ופתאום אצל הקומונסטים האלו הוא למה לעמוד על שלו ולסירב לפקודות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
שום דבר לא ישנה את זה שבקיץ יעשו פה מכירת חיסול.
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ
אז קוראים לו נבלה עם שלושה סימני קריאה?

הבעיה היא לא עלות הריבית, אלא הפער שבין ההצהרה ("מצילים את הפועל") לבין המעשה ("ממשכנים את העתיד של הפועל").

מי משכן את העתיד של הפועל?

אם כבר, נטילת הלוואות על גבי הלוואות, מה שכולם מצפים שרמון יעשה, זה בדיוק למשכן את העתיד של הפועל.

נו, זה בדיוק מה שכתבתי (או לפחות מה שהתכוונתי לכתוב).
רמון\חג'ג'\תאומים\מני וייצמן\שקרכלשהו לקחו הלוואות והקדימו תקבולים עתידיים (כלומר יצרו גרעון עתידי) לטובת שמירה על המצב הקיים.
יכול להיות שזה מה שהם יכולים לעשות, ובאמת אין מה לבוא בטענות למישהו שכל חטאו שהוא לא-שם-מיליונים-על-הקבוצה-שאנחנו-אוהדים.
אבל אני בתור אוהד של קבוצה בכדורגל של ימינו רוצה בעלים מסוג אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:

לא יודע איפה ראית את זה ומה זה בכלל קשור ללוזון. תבוא מכבי או חיפה, ישימו מספיק כסף אז אתה חושב שיהיה ללוזון אכפת?

לא ישחק בארץ נקודה, הוא לא רוצה, זה לא טוב לו וכאן זה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:38 
רק שאלה: כולנו מבינים שאנחנו רק דוחים את הקץ לגבי דמארי ובסופו של דבר רוב הסיכויים שהוא ימכר לקבוצה בארץ בסוף העונה? כמו כן שילקחו עוד כמה החלטות הזויות, כמו למשל "העברת ביתיות כדי לצמצם את החובות"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:38 
ככל שאני קורא פה עוד ועוד תגובות, אני מבין כמה פסיכי ומנותק צריך להיות הבנאדם שישים שקל בהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:41 
טכנית לארז כתב:
סתם שתדע, באותה עונה שאנחנו העפנו את טפליצה (09/10), הם סיימו מקום 4 בצ'כיה, עם 5 הפסדים בלבד ב-30 משחקים ובסך הכל 7 נק' פחות מהאלופה - ספרטה פראג.

ואגב, לא התכוונתי לטפליצה ספיציפית. התכוונתי לזה שבאופן כללי, אין באמת סיבה הגיונית שהפועל תהיה פייבוריטית ברורה ותהיה חייבת לעבור תמיד קבוצות שהיא מקבלת בתור מדורגת ממדינות כמו שבדיה, רומניה, שוויץ, צ'כיה ודומותיהן.

א. מה שווייץ? זה החליף את זלצבורג? מתי שיחקנו מול שווירית חוץ מואדוז שהיא חצי ומהליגה השנייה? ובכל מקרה לא מעניינת אותי הליגה שממנה מגיעה הקבוצה, מעניינת הקבוצה עצמה. זו ראייה שטחית שאין לי מילים להסביר כמה למדוד את זה פר ליגה. לעבור את בני יהודה זה באותה דרגת קושי כמו לעבור את חיפה או את הפועל?
ב סתם שתדע, באותה עונה הפועל סיימה במקום הראשון עם הפסד אחד, ועברה מהמקום הראשון שלב בתים עם המבורג וסלטיק.
ג. אפשר גיבוי לכל מה שאתה אומר? אני הבאתי מספיק לדעתי.
ד. לפחות ירדנו מ"נס שאנחנו עוברים את הקבוצות האלה" (ששוב, למעט איזו שוודית וחצי, שאנחנו בערך 50-50 איתה, מול כולן אנחנו פייבוריטים די ברורים), ל"אין סיבה שהפועל תהיה חייבת לעבור תמיד". אין דבר כזה חייבת לנצח בספורט, כן יש פייבוריטית ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:42 
נועם שחם כתב:
ככל שאני קורא פה עוד ועוד תגובות, אני מבין כמה פסיכי ומנותק צריך להיות הבנאדם שישים שקל בהפועל ת"א.

לא מבין מה הקשר.
שיהיה פה בעל בית אמיתי, חזק, שהאינטרס שלו יהיה הקבוצה, לא צריכה להיות לו בעיה מה יגידו האוהדים בפורום.
הכעס של האוהדים הוא קודם כל כלפי ההתנהלות, הספינים, חוסר השקיפות וכן, גם שאנשים כאילו משקיעים בהפועל אבל משרתים קודם כל את האינטרסים של עצמם ולא מוכנים לקיים התחייבויות שלקחו על עצמם. על השמועות על חוסר הרצון למכור את הקבוצה אני כבר לא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:43 
אוגוסטוס היל כתב:
בקיץ הולכת להיות פה מכירת חיסול

כמה שנים אומרים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:44 
nati כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בקיץ הולכת להיות פה מכירת חיסול

כמה שנים אומרים את זה?

עברנו כבר כמה כאלה, בטח עם האנשים שמנהלים היום את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
redrony כתב:

שמעתי את עמוס אומר זאת היום ברדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
רק שאלה: כולנו מבינים שאנחנו רק דוחים את הקץ לגבי דמארי ובסופו של דבר רוב הסיכויים שהוא ימכר לקבוצה בארץ בסוף העונה? כמו כן שילקחו עוד כמה החלטות הזויות, כמו למשל "העברת ביתיות כדי לצמצם את החובות"?

סבבה, זה המקרה הגרוע. במקרה הגרוע אני מרוויח את דמארי לעוד חצי עונה בהשוואה למכירה שלו עכשיו. מה אני מפסיד פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:46 
נועם שחם כתב:

!!!
יש גם תחושה של כפיות טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:48 
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

מה כבר ביקשנו שבעלים ישלמו מכספם על הקבוצה ???
זה באמת דבר לא מקובל במחוזותינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:48 
19 כתב:
טכנית לארז כתב:
סתם שתדע, באותה עונה שאנחנו העפנו את טפליצה (09/10), הם סיימו מקום 4 בצ'כיה, עם 5 הפסדים בלבד ב-30 משחקים ובסך הכל 7 נק' פחות מהאלופה - ספרטה פראג.

ואגב, לא התכוונתי לטפליצה ספיציפית. התכוונתי לזה שבאופן כללי, אין באמת סיבה הגיונית שהפועל תהיה פייבוריטית ברורה ותהיה חייבת לעבור תמיד קבוצות שהיא מקבלת בתור מדורגת ממדינות כמו שבדיה, רומניה, שוויץ, צ'כיה ודומותיהן.

א. מה שווייץ? זה החליף את זלצבורג? מתי שיחקנו מול שווירית חוץ מואדוז שהיא חצי ומהליגה השנייה? ובכל מקרה לא מעניינת אותי הליגה שממנה מגיעה הקבוצה, מעניינת הקבוצה עצמה. זו ראייה שטחית שאין לי מילים להסביר כמה למדוד את זה פר ליגה. לעבור את בני יהודה זה באותה דרגת קושי כמו לעבור את חיפה או את הפועל?
ב סתם שתדע, באותה עונה הפועל סיימה במקום הראשון עם הפסד אחד, ועברה מהמקום הראשון שלב בתים עם המבורג וסלטיק.
ג. אפשר גיבוי לכל מה שאתה אומר? אני הבאתי מספיק לדעתי.
ד. לפחות ירדנו מ"נס שאנחנו עוברים את הקבוצות האלה" (ששוב, למעט איזו שוודית וחצי, שאנחנו בערך 50-50 איתה, מול כולן אנחנו פייבוריטים די ברורים), ל"אין סיבה שהפועל תהיה חייבת לעבור תמיד". אין דבר כזה חייבת לנצח בספורט, כן יש פייבוריטית ברורה.

תסתכל על הגרלת הסיבוב השלישי של הליגה האירופית, תראה איזה יריבות יכולנו לקבל, תמצא שם קבוצות בין היתר משוויץ (פ.צ תון אם אני לא טועה).
לפי מה שאתה אומר הפועל בכל עונה אמורה לנצח את המבורג וסלטיק, אם על העונה החד פעמית הזו אתה נשען.
ואיזו שוודית בדיוק הייתה 50-50? סולנה או גטבורג? הייתי שמח אם תסביר למה מול זאת שזה לא היה 50-50 מולה היינו פייבוריטים לדעתך (בין אם זו הייתה סולנה ובין אם זו הייתה גטבורג).

זה לא שחור או לבן. אני בסך הכל טוען שגם אם נגיע לליגה האירופית, הדירוג שלנו הוא לא משהו שאפשר לבנות עליו כמשהו שאמור לסדר לנו עליה לשלב הבא.
בדיוק כמו שבקיץ באה לנו פנדורי (סגנית אלופת רומניה) ואתה וחבריך טענתם שהפועל פייבוריטית, והנה זה התפוצץ לכולם בפנים.

אז בעוד חצי שנה (נקווה) תבוא לנו איזה יאבלונץ, או סלובן ליברץ, או פ.צ תון , ושוב תגידו שחייבים לעבור כי הרי מדובר באימפריה האירופית הפועל תל אביב.

במילים אחרות - היה ברור שמתישהו תבוא איזה פנדורי ותעיף אותנו.

ההבדל הוא שאני פשוט מעריך את ההישגים של הפועל באירופה (במיוחד במוק'), בטח את זה שהיא מעיפה את גטבורג, סולנה או מחזיקת הגביע הצ'כי, ולא לוקח כמובן מאליו כמוך.
אם לדעתך הפועל אמורה להתגבר על כל איזה מאלמו או שטורם גראץ, תהנה. אני לא חושב ככה.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 28 ינואר 2014, 21:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:49 
סימרוטיץ כתב:
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

השאלה היא לכמה אתה מצפה?
או יותר נכון לכמה ציפית כשעמדת מתחת לבית של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:00 
יש לנו אוהדים עם פיצול אישיות- כשרצו למכור אותו צעקו ״למה״? כשמשאירים את דמארי הם כועסים. אני בעד שהוא ישאר. הקבוצה נמצאת בפורמה טובה, הקהל מתחבר אליה שוב ואנחנו יכולים להרוס הכל עם המכירה המטומטמת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:07 
fidel כתב:
סימרוטיץ כתב:
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

השאלה היא לכמה אתה מצפה?

וואן זיליון טרליון גזילון דולר קנדי
ועכשיו ברצינות אני מצפה שיכולו לספוג אי עליה לאירופה
המשפט האחרון שלך לא קשור לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
שחם, הענין פשוט: אני מעונין במישהו שיכול לקחת סיכון מחושב, ולהעמיד קבוצה סבירה בהתאם לעשור ומשהו האחרון. אני לא מתכוון למשהו סטייל הגלקטיקוס, אלא משהו סטנדרטי במונחי הפועל תל אביב. מישהו שיוכל להרים פה קבוצה ב40-50 מיליון שקל לעונה, ולספוג, חס וחלילה, עונה של נפילות מקצועיות.

מה שיש היום זה בנק. לבנק הזה קוראים חג'ג' או רמון או ווטאבר. בנק, בהגדרה, לא מפסיד כסף. לעולם. הוא תמיד מקבל החזר, ואם לא אז הוא מפעיל הוצאה לפועל ומוכר רכוש.
הפועל תל אביב לא צריכה בנק. זו חוכמה קטנה. אני מודה למר רמון וחג'ג' על היוזמה וההיחלצות למען הקבוצה, אבל זה לא זה. אם הם לא מסוגלים לספוג סיכונים אז שישימו את הקבוצה על המדף ויתנו למישהו שכן יכול. אין לי שום דבר וחצי דבר אישי נגדם, הרי גם אני לא יכול להעמיד כזה סכום, ולכן אני לא יכול לבוא בטענות.
או שאתם מסוגלים לקחת סיכון סביר ולהעמיד תקציב או שאתם לא יכולים. זה מאוד פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:13 
יובל כתב:
vangroder כתב:

סבבה, זה המקרה הגרוע. במקרה הגרוע אני מרוויח את דמארי לעוד חצי עונה בהשוואה למכירה שלו עכשיו. מה אני מפסיד פה?

יובל שלא תבין לא נכון, אני מבסוט שדמארי נשאר לעוד חצי עונה

אבל כשיעבירו את הדרבי לר"ג ואולי אפילו שני משחקי דרבי ואולי אפילו נגד חיפה, זה לא יעבור בשתיקה ויצור הרבה בלאגן ומקצועית אולי זה יפגע בך, כי זה יבטל את תחושת יתרון הביתיות.

ריאלית דמארי לא ישאר פה בעונה הבאה לפי הרחש בחש לגבי ההתנהלות הכלכלית עד עתה, מה גם שאולי יש סיכוי שלא נגיע לאירופה.

כסף בטוח נפסיד, אבל ההפסד הכספי הוא עובדה לפני כל הסאגה של סלטה, ההפסד הכספי נקבע ביום של החתימה על ההסכם מול לוזון.

האמת, אני כותב לך תגובה ותוך כדי חושב איזה כשלון ניהולי עדיף (אבסורד), ואתה צודק, הכישלון הסופי עדיף על הכישלון בדיעבד, בכל מקרה ההרס הוא אותו הרס.

סעמק !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
יובל כתב:
vangroder כתב:

יובל שלא תבין לא נכון, אני מבסוט שדמארי נשאר לעוד חצי עונה

אבל כשיעבירו את הדרבי לר"ג ואולי אפילו שני משחקי דרבי ואולי אפילו נגד חיפה, זה לא יעבור בשתיקה ויצור הרבה בלאגן ומקצועית אולי זה יפגע בך, כי זה יבטל את תחושת יתרון הביתיות.

ריאלית דמארי לא ישאר פה בעונה הבאה לפי הרחש בחש לגבי ההתנהלות הכלכלית עד עתה, מה גם שאולי יש סיכוי שלא נגיע לאירופה.

כסף בטוח נפסיד, אבל ההפסד הכספי הוא עובדה לפני כל הסאגה של סלטה, ההפסד הכספי נקבע ביום של החתימה על ההסכם מול לוזון.

האמת, אני כותב לך תגובה ותוך כדי חושב איזה כשלון ניהולי עדיף (אבסורד), ואתה צודק, הכישלון הסופי עדיף על הכישלון בדיעבד, בכל מקרה ההרס הוא אותו הרס.

סעמק !!!

ברור שלטווח הרחוק (למעשה כבר לא כל כך רחוק) שום דבר חוץ מרוכש לא יעזור. אבל בינתיים אני מעדיף שהפועל תעשה את המקסימום על המגרש ואת זה אפשר לעשות עם דמארי ולא בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:26 
סימרוטיץ כתב:
fidel כתב:
סימרוטיץ כתב:
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

השאלה היא לכמה אתה מצפה?

וואן זיליון טרליון גזילון דולר קנדי
ועכשיו ברצינות אני מצפה שיכולו לספוג אי עליה לאירופה
המשפט האחרון שלך לא קשור לכלום

המשפט האחרון קשור מאוד, כל דבר שעשינו שינה משהו, גם אם לא ראו את זה מיד.
כדי לרתום את מרבית האנשים למאבק לא דובר על שקיפות, ועל השקעה מאסיבית בקבוצה.
הרבה אנשים חשבו שכדי להיות בעלים בהפועל תל אביב לא צריך להביא כסף מהבית, המשתמש שחר
ועוד כמה אנשים ניסו להגיד שזאת טעות לחשוב את זה, והם צדקו, מה לעשות (וברור שנעשו טעויות, אבל גם אחרים עושים טעויות בקבוצות אחרות,
וכל ההבדל הוא שזה לא הקבוצה שלנו).
מבנה הבעלות הוא כזה שחמישה ששה אנשים רוצים להביא שחקנים, בערך שלושים איש מבטיחים שיעזרו
ובסוף רוב הכסף לא מגיע, ובאמת יכול להיות שכולם שמו כסף.
להבדיל מנאווי, אני חושב שזה לא מתנהל כמו בנק, כי הם משקיעים כסף שלא יחזור, אבל לא בסכומים שכולנו רוצים.
הם רוצים לתחום את ההשקעה, וזה בסה"כ סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:28 
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

תמסור לחברים שלך חיימ׳קה ומושיק, שהם נוכלים מגעילים וארור היום שהם נכנסו לנו לחיים.

כפיות טובה??? לפחות תתחיל בגילוי נאות שאתה מקורב לצמד מחריבי הפועל האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:32 
JustZiv כתב:
fidel כתב:
נועם שחם כתב:

!!!

תמסור לחברים שלך חיימ׳קה ומושיק, שהם נוכלים מגעילים וארור היום שהם נכנסו לנו לחיים.

כפיות טובה??? לפחות תתחיל בגילוי נאות שאתה מקורב לצמד מחריבי הפועל האלה

אני לא, אבל אני גם לא ילד, ואני יודע שהחיים עולים לפעמים יותר ממה שאתה מתכנן.
ואני גם יודע שמחיתי נגד טביב כדי שיהיה להפועל יותר טוב, וראיתי הכל בורוד מדי,
כי לא הבנתי עד הסוף איפה אני חי, וכמה מסובכים הדברים יכולים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:34 
רמון לא צריך להישאר איתנו עוד דקה אחת. החריב את ההסתדרות את מפלגת העבודה את מפלגת קדימה ועכשיו הוא הגיע להחריב את הפועל תל אביב. אם לא ההתעקשות של דמארי אני בטוח שהוא היה היום במקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: