תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם - גירסת הכדורסל
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית עם קאנסיל היא לא שהוא שחקן מוגבל. גם משחקנים מוגבלים אפשר לייצור תרומות חשובות. הבעיה העיקרית היא שהוא פשוט לא מודע למגבלות שלו ולוקח על עצמו דברים שהוא פשוט לא מסוגל להם. שחקן חכם לא מתפתה פעם אחר פעם לעשות דברים שהוא לא מסוגל להם. קאנסיל פשוט לא לומד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 07:39 
בהתנהלות מקצועית נכונה, קאונסיל היה מוחלף כבר בפגרה, והארפר היה מוחלף כבר לפני חודש, כי מה שהוא מציג מרגע שהגיע זו אכזבה גדולה. בקבוצה אחרת הוא היה מוחלף כבר מזמן. נכון לרגע זה, והלוואי שישתפר, הוא פלופ רציני ביותר.
אבל אני לא ממש מצפה ממי שלא מצליח, כבר ארבעה חודשים, למצוא מחליף לשחק חלש מאוד מאוד כמו קאונסיל שימצא מחליף גם להארפר. בטח כשאני נזכר כמה זמן לקח בעונה שעברה למצוא שני זרים טובים. להנחית חללית על הירח כבר נראית לי כמו משימה הגיונית יותר.
וקאונסיל גם נס ציונה היה גרוע, ובכל שניה שלו על המגרש הראה שהוא לא ברמה. אז הוא קלע כמה נקודות כי ההגנה כל כך זלזלה בו, וגם הנקודות האלה היו במשחק שהיה גארבג׳ טיים בערך מהדקה השביעית. גם במשחק הזה ראו חוסר כישרון, חוסר אתלטיות מביך ממש (כמה שהוא לא שחקן, אם קאונסיל לפחות היה קצת אתלטי הוא היה מסתדר בליגה הזו. אבל הוא אתלטי בערך כמו אריאלי), הגנה מזעזעת (שחקנים עברו אותו כמו מים. תראו את המשחק שוב ותספרו כמה נקודות קלעו עליו ישירות באחד על אחד. מביך ממש), וחוסר חמור בחוכמת משחק.
אפשר לנפנף במדד, כמו שנפנפנו אחרי אחד המשחקים במדד הפלוס מינוס שלו.
מצטער, אני שופט שחקנים לפי מה שרואות עיני. ועיני ראו שחקן שמביך שהוא זר בהפועל תל אביב, לא מוכשר, לא ברמה, כשהוא על המגרש זה לשחק עם ארבעה שחקנים. שחקן שרק בהפועל יכול לשרוד ארבעה חודשים.

לגבי הארפר. רך שזה עצוב. בניגוד לקאונסיל יש לו כישרון, אבל הוא כל כך רך, שומר מזעזע, שאני כבר מאבד תקווה שמשהו ישתנה. שוב, היה צריך גם להחליף אותו, אבל זה אמת כבר מדע בידיוני.

ההצגה של גודס היום רק מדגישה כמה הייתה מופרכת, ואני עדין, ההחלטה לא להביא אותו להפועל. אז הוא לא רכז, אבל הוא גארד נפלא. עצוב. שיקולים מקצועיים כל כך מגוכחים שפשוט לא ניתן להגן עליהם בשום אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
את המשחק הפסדנו בהגנה. במובן הזה קאנסיל לא תרם פחות מרביב.
גם בהבנה הרדודה שלי, השופטים נתנו רק לקבוצה אחת להרביץ. במיוחד בחצי הראשון, וזה מה שפתח את הפער.

ועוד דבר. מה הכוונה בטיעון שהנקודות של קאנסיל היו מהקו. זה גרסת הכדורסל ל"הפסדנו משני מצבים נייחים"?
הוא הגיע לקו כי הרביצו לו מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
הוא הגיע לקו כי נס ציונה היו מטומטמים, ולא השאירו אותו חופשי בחוץ אפילו שאין לו קליעה בכלל. אז הוא ניצל את זה לחדירות, והם עשו עליו עבירות.
זה באמת אשליה גדולה הנקודות שלו. העובדה שהוא שומר בינוני מינוס, ושהוא יותר מפזר מאשר מרכז את ההתקפה היא הרבה יותר משמעותית.
ובעיקר בעיקר שאין לו יכולת לקלוע מבחוץ ולייצר נקודות. זה אישפר לנס ציונה לסגור את בראון ולתת לנו להפסיד לבד את המשחק. כזה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:08 
זה ממש לא משנה מה נס ציונה עשו. קאונסיל קלע 18 נקודות באחוזים טובים, לא הכריח, מסר אסיסטים וחטף.
אם היה לנו מישהו נורמלי מתחת לסל, (אפילו מישהו ברמה של קלי, אוי כמה שאני מתגעגע לגבוה אפילו ברמה שלו), הם היו עושים עליו דאבל-אפ.
אבל מתחת לסל יש לנו את אוונס והארפר, שלא מסוגלים לעשות סל אפילו עליי. אז זה בעצם כלום. אוונס גם החטיא את הדאנק שלו פר משחק, אז לפחות
בזה הוא עיקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הוא הגיע לקו כי נס ציונה היו מטומטמים, ולא השאירו אותו חופשי בחוץ אפילו שאין לו קליעה בכלל. אז הוא ניצל את זה לחדירות, והם עשו עליו עבירות.
זה באמת אשליה גדולה הנקודות שלו. העובדה שהוא שומר בינוני מינוס, ושהוא יותר מפזר מאשר מרכז את ההתקפה היא הרבה יותר משמעותית.
ובעיקר בעיקר שאין לו יכולת לקלוע מבחוץ ולייצר נקודות. זה אישפר לנס ציונה לסגור את בראון ולתת לנו להפסיד לבד את המשחק. כזה פשוט.

לא רק לקאונסיל אין יכולת לייצר נקודות
בראון היחיד שעושה את זה, וקצת שולדי.
כל השאר בוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
זה ממש לא משנה מה נס ציונה עשו. קאונסיל קלע 18 נקודות באחוזים טובים, לא הכריח, מסר אסיסטים וחטף.
אם היה לנו מישהו נורמלי מתחת לסל, (אפילו מישהו ברמה של קלי, אוי כמה שאני מתגעגע לגבוה אפילו ברמה שלו), הם היו עושים עליו דאבל-אפ.
אבל מתחת לסל יש לנו את אוונס והארפר, שלא מסוגלים לעשות סל אפילו עליי. אז זה בעצם כלום. אוונס גם החטיא את הדאנק שלו פר משחק, אז לפחות
בזה הוא עיקבי.

אבל זה לא חדש. כבר מזמן היה ברור שהקבוצה חיה מזה שיש לנו שני כוכבים בקו האחורי שמושכים את תשומת הלב ומרווחים את המשחק. בלי זה הסיפור שונה לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:20 
ולכן אני אומר - חוסר האיזון שלנו בקו הקדמי מול האחורי הוא איום ונורא.
בחוץ יש לנו שני כוכבים, שניהם מהטופ 3 בליגה, ונניח שזהו. (נגיד שאני לא סופר את קאונסיל שכבר שני משחקים הוא טוב מאוד).
מה יש לנו בפנים? שניים טובים? אחד שאפשר להגיד שהוא טוב?
כ-ל-ו-ם!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו "כלום". יש לנו את אוונס שהוא שחקן זול מראש, ולמחיר שלו עושה עבודה טובה. אי אפשר לסמוך עליו לבדו, וזה ברור לחלוטין ברמות מחיר האלו. אבל כשהיה את רביב וקרלון והמשחק היה מרווח הוא הוציא מעצמו לא מעט. אי אפשר לצפות ממנו באמת ליותר.
מהארפר אפשר היה לצפות ליותר, אבל זה מה יש. הוא לא מה שקיוינו שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:37 
אני לא סותר את מה שאתה אומר לגבי משחק הפנים. כתבתי שהארפר הוא, עד כה כישלון גדול. והלוואי שזה ישתנה. אבל נכון לעכשיו, הזר הכי יקר בקבוצה (עולה משהו כמו 80-90 אחוז יותר מאוונס) הוא כישלון מהדהד.
ביחס לשכר שלו אוונס בסדר גמור. הוא לא שחקן מבריק, לא מלוטש, אבל עושה נקודות מתנועה, ריבאונד ושאריות. אם היה משחק לידו סקורר רציני בצבע, הוא היה הרבה יותר טוב. שים אותו בנס ציונה במקום סימפסון, ליד מיצ'ל וואט וטפירו הויית רואה אותו עושה 15 ו-10 ריב' כל משחק.
הארפר נכון לעכשיו לא נותן כמעט כלום. רכרוכי מאוד בהתקפה, לא הולך כמעט פנימה וכשהולך זה נגמר בזריקות מבוהלות כאלה. ובהגנה - הוא פשוט לא קיים. טיילת.
שוב - בקבוצה עם התנהלות סבירה ונכונה הוא מזמן היה מוחלף. למרות ששוב גם אכתוב: בניגוד לקאונסיל להארפר יש כישרון.

לקחת את מספר הנקודות של קאונסיל אתמול ולבנות עליו תיאוריה - מצטער, זה לא נכון ולא רציני. אני שופט לפי מה שאני רואה ומה שראיתי זה שחקן עם כישורים התקפיים רעים מאוד, שעשה נקודות בגלל שההגנה לא ספרה אותו. כמעט בכסיטואציה שבה היה צריך להראות קצת כישרון וגישה לכדורסל - זה נראה מביך. איירבול מבחוץ, איבודי כדור שמתאימים לנוער, והגנה מבישה. לכתוב שקאונסיל לא תרם פחות מרביב בהגנה זו טעות גדולה. רביב העונה שומר מעולה ועוצר גארדים שמשחקים מולו. קאונסיל לא מסוגל אפילו לעצור את רובי בוסטיין. כשהוא שמר את גודס זה היה, איך נאמר, על גבול המשעשע.
מצטער, זה שהוא זר בהפועל תל אביב - זה עצוב. זו החלטה מקצועית שאי אפשר להגן עליה. וזה שהיה אפשר להחתים כבר מזמן את גודס רק הופך את ההחלטה הזו למופרכת הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בהתנהלות מקצועית נכונה, קאונסיל היה מוחלף כבר בפגרה, והארפר היה מוחלף כבר לפני חודש, כי מה שהוא מציג מרגע שהגיע זו אכזבה גדולה. בקבוצה אחרת הוא היה מוחלף כבר מזמן. נכון לרגע זה, והלוואי שישתפר, הוא פלופ רציני ביותר.
אבל אני לא ממש מצפה ממי שלא מצליח, כבר ארבעה חודשים, למצוא מחליף לשחק חלש מאוד מאוד כמו קאונסיל שימצא מחליף גם להארפר. בטח כשאני נזכר כמה זמן לקח בעונה שעברה למצוא שני זרים טובים. להנחית חללית על הירח כבר נראית לי כמו משימה הגיונית יותר.
וקאונסיל גם נס ציונה היה גרוע, ובכל שניה שלו על המגרש הראה שהוא לא ברמה. אז הוא קלע כמה נקודות כי ההגנה כל כך זלזלה בו, וגם הנקודות האלה היו במשחק שהיה גארבג׳ טיים בערך מהדקה השביעית. גם במשחק הזה ראו חוסר כישרון, חוסר אתלטיות מביך ממש (כמה שהוא לא שחקן, אם קאונסיל לפחות היה קצת אתלטי הוא היה מסתדר בליגה הזו. אבל הוא אתלטי בערך כמו אריאלי), הגנה מזעזעת (שחקנים עברו אותו כמו מים. תראו את המשחק שוב ותספרו כמה נקודות קלעו עליו ישירות באחד על אחד. מביך ממש), וחוסר חמור בחוכמת משחק.
אפשר לנפנף במדד, כמו שנפנפנו אחרי אחד המשחקים במדד הפלוס מינוס שלו.
מצטער, אני שופט שחקנים לפי מה שרואות עיני. ועיני ראו שחקן שמביך שהוא זר בהפועל תל אביב, לא מוכשר, לא ברמה, כשהוא על המגרש זה לשחק עם ארבעה שחקנים. שחקן שרק בהפועל יכול לשרוד ארבעה חודשים.

לגבי הארפר. רך שזה עצוב. בניגוד לקאונסיל יש לו כישרון, אבל הוא כל כך רך, שומר מזעזע, שאני כבר מאבד תקווה שמשהו ישתנה. שוב, היה צריך גם להחליף אותו, אבל זה אמת כבר מדע בידיוני.

ההצגה של גודס היום רק מדגישה כמה הייתה מופרכת, ואני עדין, ההחלטה לא להביא אותו להפועל. אז הוא לא רכז, אבל הוא גארד נפלא. עצוב. שיקולים מקצועיים כל כך מגוכחים שפשוט לא ניתן להגן עליהם בשום אופן.

אתה באמת חושב שהוא לא הגיע משיקולים מקצועיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:33 
אתה רציני? זה ברור וידוע שהוא לא הגיע משיקולים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:45 
רדנקו כתב:
אתה רציני? זה ברור וידוע שהוא לא הגיע משיקולים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:16 
שבתאי יחבס כתב:
על מה אתם מדברים?
אחת הבעיות הגדולות של הפועל.
לא יודע לנהל משחק, מבלגן את המשחק, רוב הנקודות שלו מהקו והדבר שהכי מביך זה שבכל זריקה שלו(שוב,חוץ מהעונשין)הוא לא קרוב לטבעת ויוצאת לו זריקה שמביישת אותי ביום רע ב תלם .

מדובר על תלם בגבעתיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האיש שלא היה שם - גירסת הכדורסל
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:18 
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
יובל, שלא תבין אותי לא נכון - אני חושב כמוך.
צריך פשוט להבין שאין קסמים ויש יותר בעיות במכלול של הפועל תל אביב מאשר רק גארד זר

ברור שיש יותר בעיות. בכל זאת קבוצה בתקציב מינימום שחלק ממנו הולך על שחקנים כמו שירן ואריאלי שתורמים בעיקר פאולים מיותרים ונקודות בונוס ליריבים אבל מחוייבי דקות משחק כל עוד לימונד פצוע ויש חוק רוסי.
עדיין הבעיה הכי חמורה היא זאת שכבר בדרבי בגביע וינר נאמר שהושם תקציב מיוחד בצד בשביל לפתור אותה ועדיין ארז לא מצא מישהו למלא את המקום הזה (כולל גודס שכצפוי טחן אותנו אתמול).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:50 
לכל קבוצה יש חסרונות. לכל שחקן יש חסרונות. להיות מאמן כדורסל, מנהל קבוצת כדורסל, זה לנתב ולבחור בין חסרונות. תפקיד המאמן בין היתר הוא לא לחכות לשחקן האופטימלי, אלא לעשות את המקסימום משחקנים עם חסרונות.
ארז למשל עושה את זה יפה מאוד העונה. הוא משיג תוצאות נאות עם קבוצה שיש לה הרבה חסרונות.
הנקודה היא שאת הקבוצה הזו אפשר היה לשפר משמעותית. ואין שום סיבה הגיונית שזה לא נעשה. גם אם ארז רוצה רכז, וחושב שרכז זה מה שצריך, אז אני חושב שאם היו מחתימים את גודס - זה עדיין היה משפר מאוד את הקבוצה. כי גם אם אתה משחק דקות עם בראון וגודס, ויש לך בעיה בהובלת הכדור, עדיין יש לך שני גארדים סופר מוכשרים על המגרש שיכולים לעשות המון דברים. זה עדיין היה נותן לך אפשרות לשחק דקות עם רביב, בראון וגודס - קו חוץ קטלני.
זה גם היה מקל על אריאלי, שיכול היה לשחק לצד שני גארדים מוכשרים מה שהיה עוזר לו מאוד, בעוד שעכשיו הוא משחק ליד קאונסיל הלא מוכשר ומתן שהוא שחקן שמתקשה לייצר לעצמו מכדרור.
אין לי בכלל ספק שזה היה משפר את הקבוצה, וכל הדיבורים על חיבור הם קלישאות שלא מחזיקות מים.
וחוץ מזה - רוצה רכז? אז תביא כבר רכז. מי שרוצה להאמין שבארבעת החודשים האחרונים לא היה ניתן להביא שום רכז טוב יותר מקאונסיל (אכן, משימה קשה להיות טוב יותר מקאונסיל) ולכן לא הובא מחליף - זכותו.
אני לא קונה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:
לא חושב שהטענה שלי הובנה: אני לא טוען שהוא שחקן כדורסל. אני טוען שאי אפשר להפיל את ההפסד היום עליו. לא במלואו לפחות.

אני לא חושב שמישהו הפיל את ההפסד עליו.

עכשיו אתה מבין למה אמרתי לך ששבעה שחקנים זה לא מספיק, וצריך עוד חיזוק חוץ ממחליף לקאונסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:
לא חושב שהטענה שלי הובנה: אני לא טוען שהוא שחקן כדורסל. אני טוען שאי אפשר להפיל את ההפסד היום עליו. לא במלואו לפחות.

עכשיו אתה מבין למה אמרתי לך ששבעה שחקנים זה לא מספיק, וצריך עוד חיזוק חוץ ממחליף לקאונסל?

לא. מספיק שבעה. קבוצה בגודל שלנו צריכה להמר על כך שלא יהיו פציעות.
וזה שקאונסיל לא אשם בהפסד לא אומר שאם היה לנו גארד טוב לא היה לנו סיכוי הרבה יותר גבוה לנצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 15:55 
הבעיה היא לא שלא מספיקים שבעה שחקנים. הבעיה היא שאין שבעה שחקנים.
יש בקושי חמישה.
כי הארפר ברוב המשחקים הוא אכזבה עצומה. וקאונסיל - נו, זה לא שחקן לליגת העל.
אז יש חמישה שחקנים.
וזה אכן לא מספיק.
אבל רגע, לא טענו את זה כבר לפני כמה חודשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:

וזה שקאונסיל לא אשם בהפסד לא אומר שאם היה לנו גארד טוב לא היה לנו סיכוי הרבה יותר גבוה לנצח את המשחק.

אתה לא יכול להמר שלא יהיו פציעות, אין דבר כזה. בטח ובטח בקבוצה כל כך קצרה ועם מאמן שהוא לשחוק שחקנים.
בנוסף, נניח אין פציעות, לשחקנים יש תקופות פחות טובות, אתה חייב אפשרות לגוון. אין לך כלום.
כן, עם מחליף היה לך יותר סיכוי; אבל זה עדיין היה מזעזע.

אוהבים להשוות פה עם הכדורגל, אז גם פה הבאנו חבורה של מיותרים, במקום להביא שחקן ששוה משהו. ובניגוד לכדורגל שהם יושבים בחוץ ורק מבזבזים כסף, פה אתה צריך אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:

אתה לא יכול להמר שלא יהיו פציעות, אין דבר כזה. בטח ובטח בקבוצה כל כך קצרה ועם מאמן שהוא לשחוק שחקנים.
בנוסף, נניח אין פציעות, לשחקנים יש תקופות פחות טובות, אתה חייב אפשרות לגוון. אין לך כלום.
כן, עם מחליף היה לך יותר סיכוי; אבל זה עדיין היה מזעזע.

אוהבים להשוות פה עם הכדורגל, אז גם פה הבאנו חבורה של מיותרים, במקום להביא שחקן ששוה משהו. ובניגוד לכדורגל שהם יושבים בחוץ ורק מבזבזים כסף, פה אתה צריך אותם.

מה שאני לא אוהב זה עוד שחקן ברוטציה על חשבון הכסף שמשקיעים בשחקנים הבכירים (בנייה לרוחב). את הכסף שיש לחיזוק צריך והיה צריך להשקיע כולו בגארד במקום קאונסיל, לא בגארד פלוס חיזוק נוסף. זה שבמקום אריאלי ושירן היה עדיף להביא בקיץ שחקן שמיני שיתרום תרומה משמעותית זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:14 
אלפקה, בקבוצה עם תקציב כמו של הפועל תמיד פציעות יהיו הרסניות.
ועדיין - אפשר היה להתכונן למצב הזה. במקום זה לא נעשה כלום.
נניח שהיה לך היום את גודס, את סקוט מצ'אדו, גארד טוב.
היית עולה עם גודס, בראון, מתן, יונתן ואוונס - היית מסתדר (ושלא יהיה ספק: גם עם לימונד בריא אפשר לחטוף מנס ציונה. היא קבוצה מצוינת, ויותר מוכשרת מהפועל גם כשהפועל בסגל מלא. אני לא מתייחס ספציפית למשחק אתמול)
אולי לא היית נראה כמו עם לימונד, בעצם, לא אולי, בטוח. אבל היית מציב סגל עם רמת כישרון סבירה.
ואני מבטיח לך שליד שחקנים יותר מוכשרים - שירן ואריאלי היו נראים יותר טוב. זה מקל מאוד לשחק ליד שחקנים מוכשרים, ולא ליד קאנסיל.
במקום זה הסגל הנוכחי של הפועל, לאחר הפציעה של לימונד ולאור היכולת של הארפר - הוא פשוט ברמת כישרון נמוכה.
קבוצה כמו הפועל צריכה שבעה בכירים ולידם עוד יותם שירן, אריאלי, רום גפן.
הבעיה שיש לנו במקרה הטוב חמישה בכירים.
הבעיה היא שזה זועק לשמיים מספטמבר. ושום דבר לא נעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלכל קבוצה פציעה של שחקן כמו לימונד היא הרסנית,
אבל עם או בלי פציעה של לימונד, אתה צריך לסמוך על שחקנים כמו שירן/אריאלי וכו' וזה הרסני לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:35 
KingAlpaca כתב:
אני חושב שלכל קבוצה פציעה של שחקן כמו לימונד היא הרסנית,
אבל עם או בלי פציעה של לימונד, אתה צריך לסמוך על שחקנים כמו שירן/אריאלי וכו' וזה הרסני לא פחות.

לא נכון. אתה צריך לסמוך על הגארד הזה שאמור לעלות מהספסל.
להפיל את זה על שירן ואריאלי זה מאוד לא הוגן.
הבעיה זה קאונסיל. וזה ברור כבר ארבעה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מפיל עליהם, גם עם עם מחליף לקאונסל,
אתה צריך שהם ישחקו כמה דקות טובות,
בכל הדקות האלה אתה עם ארבעה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:19 
אחרי הכל ובנוסף לכל - נס ציונה יותר מוכשרת מאיתנו ועם הרבה יותר כלים מאיתנו. גם אם לימונד משחק.
הם ניצחו אותנו בהדר יוסף (עם לימונד), ובגביע ניצחנו אותם ב-2-3 דקות האחרונות בשיניים. (עם לימונד בערב מצויין).
זה לא רק שמתחת לסל יש להם את סימפסון, וואט (אני מתעלם מטל דן שפצוע), ומנגד לנו יש את הארפר ואוונס. (שזה יתרון של 2 דרגות מעלינו לפחות).
אני רוצה לראות מישהו כאן שלא מוכן להחליף את הארפר או אוונס בסימפסון או וואט. לא משנה את מי במי. שיהיה הטלת מטבע.
המחליפים הישראלים שלהם זה אמיתי, בוסטיין, זהביאן וקורי קאר, ולנו יש את שולדי, אריאלי ושירן. אריאלי אולי אחלה בחור, אבל ברמת ליגת ארצית.
כשאני נזכר ברכזים שפגשנו בלאומית, לא חושב שהוא פותח חמישייה בקבוצה מהליגה הלאומית.
כמו שכתבתי אתמול, גם בסגל מלא, אני לא בטוח שאנחנו מנצחים את נס ציונה בסדרה.
אם הם באמת ברמת תקציב שלנו (שזה מה שפורסם), כל הכבוד להם שהצליחו להרכיב קבוצה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:27 
KingAlpaca כתב:

תן לשירן לשחק ליד גודס ובראון בקו האחורי והוא יהיה בסדר גמור. תן לאריאלי לשחק לידם והוא יהיה בסדר גמור.
זה עד כדי כך פשוט. הרבה יותר קל לשחק ליד שחקנים מוכשרים שיכולים לקחת עליהם. מאוד קשה לשחק ליד קאונסיל שכמעט לא יוזם ואין לו כישרון ליזום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:37 
אריאלי הוא אכזבת העונה מבחינתי, הביאו אותו על המקום של גל איתן. והוא כל כך רחוק ממנו שנות אור.
גל אומנם לא היה הכי כישרוני בעולם והיו לו משחקי נפילה, אבל הוא לפחות לא היה מפחד להכנס לסל, לזרוק מבחוץ ולעשות כל
מה שאריאלי לא עושה, שזה כרגע כלום ושום דבר!

אולי אפשר לחשוב שארז די הוריד לו את הביטחון בגלל שלא קיבל מספיק דקות (בעיקר בגלל שעד עכשיו היה מחליף את קאונסיל שמחליף את רביב ובראון),
אבל אם היה לו קצת מנטליות והיה קצת כישרוני היה היום פותח לפני קאונסיל שכל מה שאמרו עליו באשכול לא צריך לחזור אחריו.
הייתי מצפה מאריאלי לתת לפחות מה שקאונסיל נותן בשני משחקים האחרונים שזה לא הרבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
KingAlpaca כתב:

תן לשירן לשחק ליד גודס ובראון בקו האחורי והוא יהיה בסדר גמור. תן לאריאלי לשחק לידם והוא יהיה בסדר גמור.

אני לא חושב ככה, אבל לך תדע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: