purvis short כתב:
בהתנהלות מקצועית נכונה, קאונסיל היה מוחלף כבר בפגרה, והארפר היה מוחלף כבר לפני חודש, כי מה שהוא מציג מרגע שהגיע זו אכזבה גדולה. בקבוצה אחרת הוא היה מוחלף כבר מזמן. נכון לרגע זה, והלוואי שישתפר, הוא פלופ רציני ביותר.
אבל אני לא ממש מצפה ממי שלא מצליח, כבר ארבעה חודשים, למצוא מחליף לשחק חלש מאוד מאוד כמו קאונסיל שימצא מחליף גם להארפר. בטח כשאני נזכר כמה זמן לקח בעונה שעברה למצוא שני זרים טובים. להנחית חללית על הירח כבר נראית לי כמו משימה הגיונית יותר.
וקאונסיל גם נס ציונה היה גרוע, ובכל שניה שלו על המגרש הראה שהוא לא ברמה. אז הוא קלע כמה נקודות כי ההגנה כל כך זלזלה בו, וגם הנקודות האלה היו במשחק שהיה גארבג׳ טיים בערך מהדקה השביעית. גם במשחק הזה ראו חוסר כישרון, חוסר אתלטיות מביך ממש (כמה שהוא לא שחקן, אם קאונסיל לפחות היה קצת אתלטי הוא היה מסתדר בליגה הזו. אבל הוא אתלטי בערך כמו אריאלי), הגנה מזעזעת (שחקנים עברו אותו כמו מים. תראו את המשחק שוב ותספרו כמה נקודות קלעו עליו ישירות באחד על אחד. מביך ממש), וחוסר חמור בחוכמת משחק.
אפשר לנפנף במדד, כמו שנפנפנו אחרי אחד המשחקים במדד הפלוס מינוס שלו.
מצטער, אני שופט שחקנים לפי מה שרואות עיני. ועיני ראו שחקן שמביך שהוא זר בהפועל תל אביב, לא מוכשר, לא ברמה, כשהוא על המגרש זה לשחק עם ארבעה שחקנים. שחקן שרק בהפועל יכול לשרוד ארבעה חודשים.
לגבי הארפר. רך שזה עצוב. בניגוד לקאונסיל יש לו כישרון, אבל הוא כל כך רך, שומר מזעזע, שאני כבר מאבד תקווה שמשהו ישתנה. שוב, היה צריך גם להחליף אותו, אבל זה אמת כבר מדע בידיוני.
ההצגה של גודס היום רק מדגישה כמה הייתה מופרכת, ואני עדין, ההחלטה לא להביא אותו להפועל. אז הוא לא רכז, אבל הוא גארד נפלא. עצוב. שיקולים מקצועיים כל כך מגוכחים שפשוט לא ניתן להגן עליהם בשום אופן.
אתה באמת חושב שהוא לא הגיע משיקולים מקצועיים?