תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Fantasy Football
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
זה כבר לא בשבילי להישאר ער בשעות האלה...
אפילו את הסופרבול אני אקליט ואראה באיזה 6 בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל ראסל ווילסון עשה עכשיו?
ניסה לשמור את הכדור מאחורי הגב והכדור ברח לו.

מזלו שיש לו הגנה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 02:00 
משחק מוזר ומהנה, פתיחה נוראית לסיאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 03:33 
19 כתב:
אפשר להיות ראשון?

שלום
לך
מכבי

ראיתי את המשחק בפאב בבוסטון עם חבורה קטנה של אוהדי דנבר שהרשו לעצמם לצהול.
אני מתעב את הפטריוטס, עוד מימי עונת ה-18-1 שלהם.
אבל אני חייב לציין שהם רחוקים מלהיות מכבי.
הם היו השנה קבוצה בינונית, על סף חלשה, מוכה פציעות של שחקני מפתח (גרונקובסקי), שלא לדבר על מעצרי רוצחים (הרננדז).
בכל זאת הם הצליחו להמציא את עצמם מחדש, בסוף העונה הם נטשו את משחק המסירות לטובת משחק ריצה מרשים.
הם לא הקבוצה הכי עשירה שקונה את השחקנים הכי טובים בהמון כסף (יאנקיז). הם נפטרים משחקנים יקרים שלדעתם עברו את השיא, מטפחים שחקנים שלא רצו בקבוצות אחרות, ובנויים המון על ביליצ'ק ובריידי.
ועדיין אני שונא אותם...

אגב יאנקיז, על שלט של חברת השכרת רכב בכניסה לבוסטון כתוב:
We give exceptional service to every customer, unless they are Yankees

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם 20. מודה שאני מהפחות סולדים מהפאטס, אבל אני לא מבין את פשר ההקבלה הנוראית למחלה. אשמח לביאור.
איתי, טאצ׳בק טוב זה תלוי בסיטואציה.
אם אתה בועט פתיחה והמחזיר שנגדך מהיר ומסוכן (ג׳קובי ג׳ונס מהרייבנס קופץ לראש) תעדיף טאצ׳בק. כנל אם אתה קצר בזמן.
בפאנט לעומת זאת, טאצ׳בק ב99% מהמקרים הוא מאכזב, כי אתה רוצה לתקוע את ההתקפה כמה שיותר קרוב לאנדזון שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 09:00 
בנושא ה touchback אפשר גם לציין שלפני שנתיים (או שזה כבר שלוש?) שינו את הנקודה שממנה בועטים מקו ה20 יארד לקו ה30 יארד ומאז אנחנו רואים הרבה יותר touchbacks, הסיבה לשינוי נעוצה בכך שבמהלכי החזרה היו יחסית הרבה פציעות (22 איש רצים מהר אחד לתוך השני).
כלומר אם אתה רוצה לשמור על בריאות השחקנים בגדול touchback זה טוב.
לגבי מהלך פרטני, זה הכל תלוי במחזיר, אם הוא בוחר לרוץ ועובר את ה- 20 יארד, אז זה עדיף על touchback, אם הוא בוחר לרוץ ולא עובר את ה- 20 או יותר גרוע, מפמבל, היה עדיף touchback.
אחרי כל זה, נשאלת השאלה מה יעדיף הבועט, לאפשר החזרה או לבעוט מעבר ל- endzone, כאן צריך להוסיף אלמנט נוסף שבבעיטת פתיחה (בניגוד לפאנט) בעיטה מחוץ לקו האורך של המגרש זה penalty ועל כן הבועט קודם כל ידאג שהכדור יהיה במרכז גם על חשבון עוצמה.
ב- NFL מקובל להניח שהמחזירים מסוגלים לעבור את ה- 20 יארד ורוב הבועטים יעדיפו להעיף כדור כמה שיותר רחוק ולקחת touchback.
כל זאת כמובן נכון רק לבעיטת פתיחה, בפטנט השאיפה לתקוע כדור בתוך קו ה10 יארד.

נ.ב
לא התכוונתי אבל יצא חתיכת נאום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
מישהו צריך לשבור לריצרד שרמן את הפרצוף, ובהקדם

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
  • למכבי יש בעלים מסריח, ששנה שלמה דפק לכולם בראש שהם צריכים לשחק למען אישתו האהובה שמתה, ועשר דקות אח"כ הוא עשה דברים כאלו (ואגב, הסיבה שאני צריך להביא לינק מאתרים נגועים כאלו זה בגלל שעורכי הדין שלו עשו ניקיון יסודי לכל המקומות שזה היה ביוטוב).
  • למכבי יש מאמן מסריח ובן זונה שלמרות שהוא ללא ספק מאמן טוב, הוא חלאת המין האנושי. והוא גם רמאי.
  • למכבי יש קווטרבק קוקסינל בועל עיזים שמפרסם מגפי UGG.
  • למכבי יש קהל אוהדים שחצן שאפילו בסטנדרטים אמריקאיים זה האמא של קהלי ההצלחות, עד שפרסל עשה מהם קבוצה אנשים בבוסטון היו אומרים "ניו אינגלנד פטריוטס זה לא בוסטון, רק אנשים מניו המפשיר אוהדים אותם". פעם הבאה שאתה בפאב בבוסטון תשאל את האוהדים מי היה הקווטרבק לפני בלדסו.
  • מכבי קבוע מקבלים שריקות מהשופטים.
  • מכבי הם רמאים ידועים, לפני שתפסו אותם מצלמים את הקבוצות האחרות המאזן שלהם (בתקופת בריידי) היה 12-2 בפליאוף, מאז הוא 6-6 בלי אף סופרבול.

מכבי זה מכבי זה מכבי, זה שהם גרועים לא הופך אותם לפחות מכבי.

נ.ב.
תמונה

נ.ב.ב.
ריצ'ארד שרמן אליל הבנות -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
בנושא ה touchback אפשר גם לציין שלפני שנתיים (או שזה כבר שלוש?) שינו את הנקודה שממנה בועטים מקו ה20 יארד לקו ה30 יארד ומאז אנחנו רואים הרבה יותר touchbacks, הסיבה לשינוי נעוצה בכך שבמהלכי החזרה היו יחסית הרבה פציעות (22 איש רצים מהר אחד לתוך השני).
כלומר אם אתה רוצה לשמור על בריאות השחקנים בגדול touchback זה טוב.
לגבי מהלך פרטני, זה הכל תלוי במחזיר, אם הוא בוחר לרוץ ועובר את ה- 20 יארד, אז זה עדיף על touchback, אם הוא בוחר לרוץ ולא עובר את ה- 20 או יותר גרוע, מפמבל, היה עדיף touchback.
אחרי כל זה, נשאלת השאלה מה יעדיף הבועט, לאפשר החזרה או לבעוט מעבר ל- endzone, כאן צריך להוסיף אלמנט נוסף שבבעיטת פתיחה (בניגוד לפאנט) בעיטה מחוץ לקו האורך של המגרש זה penalty ועל כן הבועט קודם כל ידאג שהכדור יהיה במרכז גם על חשבון עוצמה.
ב- NFL מקובל להניח שהמחזירים מסוגלים לעבור את ה- 20 יארד ורוב הבועטים יעדיפו להעיף כדור כמה שיותר רחוק ולקחת touchback.
כל זאת כמובן נכון רק לבעיטת פתיחה, בפטנט השאיפה לתקוע כדור בתוך קו ה10 יארד.

נ.ב
לא התכוונתי אבל יצא חתיכת נאום...

אני מבין את מערכת השיקולים, פשוט שמתי לב שלא מעט בועטים (הדוגמא הכי טובה היא פרייטר שנראה לי שלא החזירו בעיטת פתיחה אחת שלו כל הפלייאוף בינתיים, אתמול בטוח לא) מעדיפים אוטומטית ללכת על הטאצ'בק.
שמתי לב גם שלא מעט מחזירים לוקחים את הטאצ'בק בשמחה ושאלה שלא בדרך כלל מחזירים לפחות מ20 יארד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שמתי לב גם שלא מעט מחזירים לוקחים את הטאצ'בק בשמחה ושאלה שלא בדרך כלל מחזירים לפחות מ20 יארד.
אתמול יכולת לראות דוגמאות הפוכות. ג'יימס החליט להחזיר מתוך האנדזון בשביל הניינרס ונעצר ב 10, בולדווין החזיר בשביל סיאטל מתוך האנדזון ועבר איזה 60 ומשהו יארד.
המחזיר לא מחליט סתם, הוא רואה את הקבוצה הבועטת רצה כלפיו ואת החסימות של הקבוצה שלו עליהם ולפי זה הוא אמור להחליט (בהתאם למהירות שהוא חושב שיש לו כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ItaiH6 כתב:
אתמול יכולת לראות דוגמאות הפוכות. ג'יימס החליט להחזיר מתוך האנדזון בשביל הניינרס ונעצר ב 10, בולדווין החזיר בשביל סיאטל מתוך האנדזון ועבר איזה 60 ומשהו יארד.
המחזיר לא מחליט סתם, הוא רואה את הקבוצה הבועטת רצה כלפיו ואת החסימות של הקבוצה שלו עליהם ולפי זה הוא אמור להחליט (בהתאם למהירות שהוא חושב שיש לו כמובן).

לצערי חשבתי שהמשחק סגור אז הלכתי לישון באמצע הרבע השני אז ראיתי רק את הדוגמא הראשונה שהבאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מתי היתה תוצאה של משחק סגור? היה משחק צמוד כל הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 15:03 
רק לי המהלך של הטאצדאון של סיאטל נראה כל כך מכביסטי ?
אני מדבר על המהלך שהם באו כבר לבעוט פילד גול מ-53 יארד ,ובסוף נאלצו ללכת על דאון רביעי ו6 ובאותו מסירה טאצדאון .
חוץ מזה שופטים של סיאטל

תגידו במהלך שסן פרנסיסקו חטפו את הכדור על קו ה1 יארד והשופטים חשבו שסיאטל תפסו את הפאמבל וטעו .הבנתי שלא עושים לזה review אבל המאמן של סן פרנסיסקו לא יכל לבקש צלנג?
או שאין השנה צאלנג ,כי באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי צאלנג ?

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שעדיין יש צאלנג'ים, היו המון השנה. כיון שלא הוגדר איבוד כדור אי אפשר היה לבקש על זה צ'אלנג'.
http://ftw.usatoday.com/2014/01/seattle ... sco-49ers/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 17:52 
its-sick כתב:
כמובן שעדיין יש צאלנג'ים, היו המון השנה. כיון שלא הוגדר איבוד כדור אי אפשר היה לבקש על זה צ'אלנג'.
http://ftw.usatoday.com/2014/01/seattle ... sco-49ers/

זה ממש מטופש
בגלל שהשופטים על המגרש טעו ואמרו שהיה קומפלישן, אז אי אפשר לבדוק מי השתלט על הכדור אחרי הפאמבל? זו כל המהות, שהיה פאמבל. אני מבין את העניין שבמרכז המגרש לפעמים קשה לראות, וגם הטלויזיה לא תעזור, אז במקרים כאלה, שגם מהצילומים אי אפשר להכריע, שיוחלט מראש שהקביעה של השופטים במגרש נשארת אוטומטית. כי אין עילה להפוך אותה.

לא שזה שינה יותר מדי, כי לינץ' איבד את הכדור בפליי הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
justdontask כתב:
רק לי המהלך של הטאצדאון של סיאטל נראה כל כך מכביסטי ?
אני מדבר על המהלך שהם באו כבר לבעוט פילד גול מ-53 יארד ,ובסוף נאלצו ללכת על דאון רביעי ו6 ובאותו מסירה טאצדאון .
כן, רק לך.
הם חשבו שלבועט שלהם אין סיכוי גבוה מהטווח הזה, אין בזה שום דבר מכביסטי.
מה גם שבלי הארבע נקודות האלו (בהנחה שהם היו מבקיעים את שער השדה) הם היו מפסידים את המשחק כי הניינרס היו בטווח שער שדה (למרות שלך תדע איך המשחק היה מתפתח, אפקט הפרפר וכל זה).
19 כתב:
זה ממש מטופש
בגלל שהשופטים על המגרש טעו ואמרו שהיה קומפלישן, אז אי אפשר לבדוק מי השתלט על הכדור אחרי הפאמבל? זו כל המהות, שהיה פאמבל. אני מבין את העניין שבמרכז המגרש לפעמים קשה לראות, וגם הטלויזיה לא תעזור, אז במקרים כאלה, שגם מהצילומים אי אפשר להכריע, שיוחלט מראש שהקביעה של השופטים במגרש נשארת אוטומטית. כי אין עילה להפוך אותה.

לא שזה שינה יותר מדי, כי לינץ' איבד את הכדור בפליי הבא.

זה לא שהשופטים אמרו שיש קומפלישן, זה שהם אמרו שלינץ' השתלט על הפאמבל, ומי לקח את הפאמבל זה מהלך שאי אפשר לעשות לו בחינה בריפליי.
הסיבה לזה (לא שהיא סיבה טובה) זה שלרוב זו ערמת ילדים שלך תדע מה הלך שם, לדעתי באופן כללי כל המהלכים צריכים להיות פתוחים לריפליי, לא ברור, אכלת אותה, בכל מקרה צריך ראיות חותכות בשביל להפוך שריקה.
בסופו של יום זה עבר לטובת סן פרנסיסקו שקיבלו כדור על ה 10 במקום על האחד ולרעת כל הצופים שהיו צריכים לראות את הברך של באוומן מתפרקת בהילוך איטי אלף פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 23:57 
[quote="אמיר"]
  • למכבי יש בעלים מסריח, ששנה שלמה דפק לכולם בראש שהם צריכים לשחק למען אישתו האהובה שמתה, ועשר דקות אח"כ הוא עשה דברים כאלו (ואגב, הסיבה שאני צריך להביא לינק מאתרים נגועים כאלו זה בגלל שעורכי הדין שלו עשו ניקיון יסודי לכל המקומות שזה היה ביוטוב).
  • למכבי יש מאמן מסריח ובן זונה שלמרות שהוא ללא ספק מאמן טוב, הוא חלאת המין האנושי. והוא גם רמאי.
  • למכבי יש קווטרבק קוקסינל בועל עיזים שמפרסם מגפי UGG.
  • למכבי יש קהל אוהדים שחצן שאפילו בסטנדרטים אמריקאיים זה האמא של קהלי ההצלחות, עד שפרסל עשה מהם קבוצה אנשים בבוסטון היו אומרים "ניו אינגלנד פטריוטס זה לא בוסטון, רק אנשים מניו המפשיר אוהדים אותם". פעם הבאה שאתה בפאב בבוסטון תשאל את האוהדים מי היה הקווטרבק לפני בלדסו.
  • מכבי קבוע מקבלים שריקות מהשופטים.
  • מכבי הם רמאים ידועים, לפני שתפסו אותם מצלמים את הקבוצות האחרות המאזן שלהם (בתקופת בריידי) היה 12-2 בפליאוף, מאז הוא 6-6 בלי אף סופרבול.

מרבית הנימוקים שלך (מלבד הרמאות והקהל) מביכים (שלא לומר שהם מזכירים את אנשי האולטראס באשכול המשרוקית והקוקסינלים).
הגועל נפש המשמעותי של הפטריוטס זה ההרגל לעשות 4 ו-1 גם כשהם מובילים ארבעים הפרש. איחסה פיחסה.
בנוגע לקהל, יש להם באמת קהל מפונק ומעצבן. עדיין הוא עדיף אלפי מונים על קהל שקורא לעצמו "השחקן ה-12" , לובש את החולצה "12", ועסוק כל היום בלמדוד כמה גדול יש לו (כמה רעש הוא עושה).
בקיצור - גו ברונקוס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 01:32 
לא שאני מבין למה צריך להביא נימוקים בשביל להיות נגד השטן הגדול
אבל
תמונה

וחוץ מזה
תמונה

ולא כזה כזה איכפת לי לא מאלה ולא מאלה, אבל פייטון מאנינג זה בן זונה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 01:37 
בעצם אני מתנצל
כשאני אומר השטן הגדול אני מתכוון לדאלאס שאמן ייפול עליהם הגג של וומבלי בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
http://bleacherreport.com/articles/1930 ... xtra-point

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
מחר סופרבול וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:20 
האמת שאני מתרגשת. אני גרה בדנבר, כל העיר בטירוף שלא ראיתי לפני גם כשגרתי בצפון ג׳רזי והג׳יאנטס ניצחו את הסופר בול.
כל העיר מלאה בשלטים ודגלים וכולם לובשים את החולצות שלהם.
לפני כמה ימים הייתי במשחק הוקי והיה שם אחד השחקנים של הברונקוס. ההוקי היום דרך אגב ניצחו 7-1 את באפלו.

LETS GO BRONCOS :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED כתב:
האמת שאני מתרגשת. אני גרה בדנבר, כל העיר בטירוף שלא ראיתי לפני גם כשגרתי בצפון ג׳רזי והג׳יאנטס ניצחו את הסופר בול.
לפני כמה ימים הייתי במשחק הוקי והיה שם אחד השחקנים של הברונקוס. ההוקי היום דרך אגב ניצחו 7-1 את באפלו.

את חיה?!
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:47 
עמי נאווי כתב:
EROS IS RED כתב:

את חיה?!
:SHOCK3:

מסתבר :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
וואו.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 06:54 
זה דרך אגב מה שקרה ב1998 אחרי שדנבר ניצחו:

https://www.youtube.com/watch?v=L5vJ6tqW9BY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
הסופרבול משודר איפהשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
הסופרבול משודר איפהשהו?
רק בכל הערוצים בהם שידרו פוטבול העונה
61, 58, 109
http://sports.walla.co.il/?w=/154/2716110

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 17:21 
אין לי אהבה גדולה למי מהקבוצות האלו, אבל אני לא בטוח שאני אוכל לעמוד נפשית בחגיגות הנצחון של פייטון מאנינג, מהמאוסים הגדולים באמת. הסיכוי הוא קטן אבל יאללה סיאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הדגל האדום כתב:
הסופרבול משודר איפהשהו?
רק בכל הערוצים בהם שידרו פוטבול העונה
61, 58, 109
http://sports.walla.co.il/?w=/154/2716110

ואיפה אתה ממליץ לראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: