justdontask כתב:
רק לי המהלך של הטאצדאון של סיאטל נראה כל כך מכביסטי ?
אני מדבר על המהלך שהם באו כבר לבעוט פילד גול מ-53 יארד ,ובסוף נאלצו ללכת על דאון רביעי ו6 ובאותו מסירה טאצדאון .
כן, רק לך.
הם חשבו שלבועט שלהם אין סיכוי גבוה מהטווח הזה, אין בזה שום דבר מכביסטי.
מה גם שבלי הארבע נקודות האלו (בהנחה שהם היו מבקיעים את שער השדה) הם היו מפסידים את המשחק כי הניינרס היו בטווח שער שדה (למרות שלך תדע איך המשחק היה מתפתח, אפקט הפרפר וכל זה).
19 כתב:
זה ממש מטופש
בגלל שהשופטים על המגרש טעו ואמרו שהיה קומפלישן, אז אי אפשר לבדוק מי השתלט על הכדור אחרי הפאמבל? זו כל המהות, שהיה פאמבל. אני מבין את העניין שבמרכז המגרש לפעמים קשה לראות, וגם הטלויזיה לא תעזור, אז במקרים כאלה, שגם מהצילומים אי אפשר להכריע, שיוחלט מראש שהקביעה של השופטים במגרש נשארת אוטומטית. כי אין עילה להפוך אותה.
לא שזה שינה יותר מדי, כי לינץ' איבד את הכדור בפליי הבא.
זה לא שהשופטים אמרו שיש קומפלישן, זה שהם אמרו שלינץ' השתלט על הפאמבל, ומי לקח את הפאמבל זה מהלך שאי אפשר לעשות לו בחינה בריפליי.
הסיבה לזה (לא שהיא סיבה טובה) זה שלרוב זו ערמת ילדים שלך תדע מה הלך שם, לדעתי באופן כללי כל המהלכים צריכים להיות פתוחים לריפליי, לא ברור, אכלת אותה, בכל מקרה צריך ראיות חותכות בשביל להפוך שריקה.
בסופו של יום זה עבר לטובת סן פרנסיסקו שקיבלו כדור על ה 10 במקום על האחד ולרעת כל הצופים שהיו צריכים לראות את הברך של באוומן מתפרקת בהילוך איטי אלף פעמים.