תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל אחד קצת [התרמה וקיצוצים לצורך כיסוי הגרעון]
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
אתה יושב בבוקר מול העיתון וקורא שוב את פעולות התעמולה של יענקלה שחר ונדהם לא לראות תגובה רשמית של המועדון.
מכאן מתחילה החשיבה איך ואיפה מתחילים לגייס עכשיו סכום של 5 מיליון שקלים דווקא מתוך המועדון.
התוכנית שאני הולך להציע כאן עומד בבסיס רעיון מרכזי אחד והוא: כל אחד נותן קצת.
איך זה קורה -
ראשית צריך לעשות שחרור מאסיבי של שחקנים שיושבים במדרגות השכר הנמוכות, גם אם מדובר בהשתתפות עצמית של חלק מהחוזה:
פדידה, עמוס, מסיקה(כבר נעשה), רן יצחק, יגאל אנטבי, סלים טועמה. מהלך כזה יכול לחסוך להפועל לפחות 200 אלף יורו אם לא יותר.
האופציה השניה עיסוקה בקיצוצים. איתי נורא רוצה, גילי מבקש ורן מתחנן. אז אולי תקצצו?
אם כל שחקן ואנשים מהצוות המקצועי יקצצו משכרם בין 5-20 אלף יורו (ביחס למשכורת) אפשר להגיע לסכום של 300 אלף יורו בקלות.
אני מעריך שבאופן נזיל הגענו כמעט לסכום המדובר אותו יעקב שחר מציע.

עכשיו נכנס התפקיד שלנו, כל הדבר הזה הוא טוב ויפה אבל בלי צעד של הקהל, שמנהליו שותקים כרגע, אין אפשרות להוציא מהלך כזה לפועל.
לאסוף תרומות מאוהדים בסך 50 שקלים או יותר. למתג את המבצע הזה כמבצע בזק להשארת עומר דמארי, להשתמש במערך ההסברה והטלפונים של הכדורסל ולחלוש על בלומפילד עם מתנדבים שיסבירו לאוהדים שהמשמעות של השארת דמארי תלויה רק ב-50 השקלים שלהם, תחסכו נקניקיה וקולה במחצית ואולי החלוץ שלכם ישאר.
בתסריט המאוד אופטימי, נצליח לאסוף את הסכום מ-5000 איש במהלך שבוע סביב השעון, ואפילו "יותר" מהאוהדים הכבדים.
כל זה יכניס לנו בערך בהערכה גסה, קרוב ל-80 אלף יורו נוספים.

המונה עומד על קרוב ל-600 אלף יורו.
אז מה נדרש מ"בעלי" המועדון?
400 אלף יורו.
אז מה נגיד ? אם את הסכום הזה 5 בעלים שונים לא מסוגלים להביא מהבית שלהם, אז אפשר להגיד באמת - אבדנו.

שבוע טוב והלוואי שהדברים האלו נפלו על אוזניים קשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כל אחד קצת
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 08:58 
אני מחזק, וגם חושב שהמספרים שהצגת הם נמוכים לעומת החיסכון שאפשר להשיג בשחרור של לפחות 5 שחקנים (טועמה, קולין, פדידה, רן יצחק, אנטבי) שיוחלפו בשחקני נוער לא פחות טובים.
אפשר לפנות בצורה מושכלת לשכטר, גילי ובן שמעון, ולבקש קיצוץ של 20% במשכורות עד אשר נשיג את הכרטיס לאירופה והכסף יוחזר מהתקציב בעונה הבאה, לא רואה איך הם מסרבים.
לגבי גיוס של העמותה, אם מהלך כזה יצא לפועל בצורה רשמית עם כיסוי תקשורתי, לרמון ובעלי המניות (אותם אלו ששמו ערבויות אך לא מוכנים לממש אותם) יהיה קשה מאוד לעשות את הצעד של המכירה, אבל מהלך כזה חייב להתבצע השבוע, זה יטלטל את כל המעורבים ויחזק את עומר שלא מוכן לעזוב גם ככה.

למיטב ידיעתי, מה שעומד בין מכירה או לא מכירה של עומר, זה השחקן עצמו, שמתעקש לא לעבור לשום קבוצה, גם לא לחיפה. באופן ברור אני יכול להגיד שהוא וויתר על 350 אלף יורו נטו ל 5 שנים מהמחלה, שמוכנה לשלם את כל סכום הכרטיס (!!!)
הפתרון שאתה מציע הוא טוב וכלכלי נטו, בידיעה שבקיץ (אפשר כבר להתחיל מהיום) יהיה אפשר למכור את עומר בסכום שיכסה את הגרעון וישאיר טעם טוב. מהידיעה אישית שלי עם החומר האנושי, עומר בארץ ישחק רק בהפועל, מרצון.
הפועל יכולה וצריכה להביא את הכרטיס לאירופה וגם לקחת גביע, שלא לדבר על להביא דרבי, יש על מה להילחם השנה, ולשנה הבאה ימצא מחילף בצורה שקטה לעומר, שהרי היה עובר לאירופה בכל מקרה, מקומו לא פה מקצועית.

למרות מה שמפורסם בתקשורת, העניין של עומר רחוק מסגירה.
חייבים להפעיל לחץ על כל המעורבים מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:11 
אני בפנים.ומוכן לשלם גם הרבה יותר מ50 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
50 שקלים, לא מקבלים מניה, לא מקבלים מקום בוועד המנהל - מקבלים את דמארי.
דואגים לעתיד המקצועי של הפועל, כי אין לנו מישהו שידאג לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:15 
לא מספיק המנוי וחברות בעמותה (ועוד 300 ש"ח לכדורסל) שמכרו לנו כדי להביא שחקנים כמו שכטר ושדמארי יהיה חלק מהסגל? אני גם צריך עכשיו להירתם עוד פעם להציל לרמון את התחת כדי שהוא בסוף יעשה מה שהוא רוצה? אני בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:16 
ומה יהיה בסוף השנה ? להכין עוד כסף ?
זה אכושרמוטה פלסטר וזהו. רמון ותאומים הקחבות סיימו את דרכם בהפועל. כל גזל מהקהל רק נותן להם אויר להרוס עוד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
ומה יהיה בסוף השנה ? להכין עוד כסף ?
זה אכושרמוטה פלסטר וזהו. רמון ותאומים הקחבות סיימו את דרכם בהפועל. כל גזל מהקהל רק נותן להם אויר להרוס עוד יותר

זה לא פלסטר, זה חוסם עורקים.
לפי נקודת מבטך עדיף להיות אפתים למצב, לראות איך הפועל מדשדשת במרכז הטבלה ולהתחיל את העונה הבאה עם תקציב של 20 מיליון שקלים.
מה אז יהיה? מי יקנה את הפועל שבסיס האוהדים שלה יצנח ל-5000 איש (וזו נבואה רק לשנה הראשונה) ?
מי יקנה קבוצה שמאבדת את הדירוג האירופאי שלה? שהמתחרה שלה הוא מתחרה שכבר הפך מזמן למפלצת ?

כן, מה שקורה פה זה חתיכת נבואות זעם, אבל אותי לימדו שעדיף במצבים האלו להיות פסימי מאשר לקוות שהכל יסתדר מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא מספיק המנוי וחברות בעמותה (ועוד 300 ש"ח לכדורסל) שמכרו לנו כדי להביא שחקנים כמו שכטר ושדמארי יהיה חלק מהסגל? אני גם צריך עכשיו להירתם עוד פעם להציל לרמון את התחת כדי שהוא בסוף יעשה מה שהוא רוצה? אני בחוץ.

אתה לא מציל לרמון את התחת, מבחינת רמון אם הכסף לא יגיע ממקום אחר - הוא מוכר את כל הנכסים של הפועל.
אפשר שמישהו יכין את הסרטון של אלי טביב הופך לשאול שהופך לחיים רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
האדס,
הרעיון שהצעת הוא נכון כלכלית ואני אקח את זה אפילו צעד אחד קדימה - רמון יכול לכנס את כל הקבוצה מחר בבוקר ולהודיע שיש קיצוץ רוחבי של 5% לכל הסגל והצוות המקצועי כדי לכסות את הגרעון ומי שלא מוכן לכך מוזמן לעזוב מיידית, זה אמור לחסוך מיליון שקל בערך.
בנוסף על כך אפשר גם ללכת למהלך של מבצע התרמה של בעלי המנויים, נגיד 100 שקל מכל בעל מנוי, בהערכה גסה אפשר לאסוף משהו כמו חצי מיליון שקל, מה שמביא בסה"כ לגיוס מחצית מהסכום שצריך בשביל להשאיר את דמארי.
הכל טוב ויפה, לכאורה.
נשאלת השאלה אם זה המועדון שאנחנו רוצים להיות. אם זה נכון בכלל לתת לרמון את חבל ההצלה הזה. עדיף לצאת שניה מאיך שאנחנו רואים דברים כאן בפורום ולבחון את זה בעיניים של המעגל השני והשלישי. מבחינתם רמון השאיר את דמארי, כל הכבוד לו ויאללה למשחק הבא.
לדעתי זו טעות שתעלה לנו ביוקר וזה גם תקדים מסוכן שיחזור אלינו בבומרנג בעתיד.
חיים רמון לקח הימור ונכשל. אם הוא לא מסוגל לעמוד בהתחייבויות שלו הוא צריך לפנות את מקומו.
אם הולכים למהלכים שתיארתי, זה רק בתנאי שהוא עוזב בסוף השנה.
אם הוא מתחייב שהוא עוזב במידה והאוהדים עוזרים לכסות את הגרעון אז ללכת על זה בכל הכוח.
אגב, יש מי שמוכן לקחת את הקבוצה מתוך בעלי המניות הקיימים בתנאי שהקבוצה נמסרת ללא גרעון וישנה גם התחייבות לקנות מרמון את שאר 50% המניות לאחר שהוא יסיים את הבלאגן שלו מול טביב.
הוא לא מוכן לזה ומעדיף למכור את דמארי כדי להישאר בעמדת הניהול שלו. נראה כמה זמן הוא יחזיק במידה והוא יוציא את המהלך הזה לפועל.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 19 ינואר 2014, 09:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:44 
שימכור את דמארי ושכטר והקהל כבר יראה לו את הדרך החוצה, אנחנו צריכים להפסיק להיות בנק הלוואות לרמון/תאומים. במיוחד אחרי שרימו אותנו בסיבוב הקודם, רימו נכלו מאנשים כספים על סמך הבטחות ריקות מתוכן. זה מה יש, זו המציאות. אני הייתי מאלה שלא האמינו לשניה לאף מילה של רמון מאותה מסיבת עתונאים, והיום לצערי הוא מצליח להפיל רבים וטובים ביחד עם הקופירייטר הראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:53 
האדס ומה אתה חושב שיקרה בסוף השנה ?
עם צמד החלאות האלה אתה תגיע לאותו מקום בין אם תתן שוב יד לגזל אוהדים ובין אם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
בסה"כ ובגדול מסכים עם שני הצדדים פה.
קובסטר- אני חושב שדבר כזה כן אפשר למנף לטווח הרחוק יותר-
להתנות בהוספת אחוזים, למשל.
אני מודה שאין לי רעיונות יותר מדי טובים חוץ מהחרמת משחקים (לא אלים ופשוט לוגיסטית).
בכל מקרה, מילת המפתח לדעתי היא "מהיום".
אם המחאה תחכה לאחרי המכירה (חו"ח שלא תקרה), זה עלול להיות מאוחר מדי, גם לטווח הארוך של העונה הבאה והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:57 
אני הצעתי לפני כמה זמן להוציא 5000 חולצות של עומר דמארי במחיר של 150 שקל.

לעשות מבצע מכירה ענק. כמעט להכריח אוהדים לקנות.
והאדס, סחה, אני מופתע. הערת לי בזמנו שהעמותה צריכה להתגייס ולהכניס כסף, והייתי בטוח שזה רק בשביל לעקוץ.

מול ביתר אנחנו 12 אלף איש, אם כל אחד היה שם 100 שקל אקסטרה דמארי היה מאוד קרוב להישאר.
או לחלופין, שחצי מהם יצטרפו לעמותה. זה המון כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כל אחד קצת
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
בעל(ת) האוב כתב:
אני מודה שאין לי רעיונות יותר מדי טובים חוץ מהחרמת משחקים (לא אלים ופשוט לוגיסטית).
בכל מקרה, מילת המפתח לדעתי היא " מהיום ".
אם המחאה תחכה לאחרי המכירה (חו"ח שלא תקרה), זה עלול להיות מאוחר מדי, גם לטווח הארוך של העונה הבאה והלאה.

הוספת אחוזים צריכה לבוא או על חשבון אחד מבעלי המניות הקיימים או ע"ח החצי שנמצא בבוררות. לא ישים כך או כך.
אמרתי את זה מספר פעמים בשבועות האחרונים ואני אומר את זה שוב - אין מצב שחיים רמון מוכר את עומר דמארי כדי לכסות על הגירעון שהוא יצר, ונשאר בתור המנהל בפועל. שום הסבר לא יתקבל על הדעת במקרה כזה וזה משהו שהוא חייב להבין במוקדם או במאוחר.
אתה באמת חושב שמעניין אותו הטווח הארוך ? משהו ממה שהוא עשה בשנה וחצי האחרונות (מלבד החוזה לרב"ש) מלמד שהוא בכלל חושב לטווח הארוך ? הוא מחפש איך לגמור את העונה, ואז בקיץ הוא יחפש איך להתחיל את העונה, ואז בינואר הבא הוא שוב יחפש איך לגמור את העונה. כל עוד מי שמנהל את הפועל מתעסק בלשנורר כספים מכל מקום רק כדי שיוכל להמשיך ולנהל, לא נגיע לשום מקום. אסור לתת לו לגיטימיציה להמשיך ולגייס כספים מפה ומשם רק כדי לא להתמודד באמת עם הבעיות שהוא עצמו יצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לא שם שקל.
שכל ה"בעלי המניות" שעושים כותרות על חשבונינו יפתחו את הארנק ויחסו את הגירעון.
אני ורבים כמוני,עם כל הכבוד,שמנו מספיק כסף כדי לממן את השטויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא למדתם כלום מסיפור שכטר?

אוהדים לא ממנים שחקנים. אז ישאירו את דמארי עד הקיץ ואז ימכרו אותו ושוב יהיה ברדק כמו בספטמבר.
כולכם התבלבלתם לגמרי, יש הנהלה ויש אוהדים. ההנהלה דרשה מהמנויים מחיר עבור קבוצת צמרת. המנויים שילמו מחיר הכי גבוה בליגה (בעידודם של אנשים כמו amirkg) עכשיו, ההנהלה צריכה לעמוד במחויבויות שלה ולהשאיר סגל של קבוצת צמרת ואת הפתרונות שתמצא במקומות אחרים, לא בכיס של אוהדים.
זה קבוצת כדורגל ולא שירותרום. התחיל בשכטר, ממשיך בדמארי ומה הלאה?
אין לאף אחד פה יכולת הסקת מסקנות? אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כל אחד קצת
kobster כתב:
בעל(ת) האוב כתב:

הוספת אחוזים צריכה לבוא או על חשבון אחד מבעלי המניות הקיימים או ע"ח החצי שנמצא בבוררות. לא ישים כך או כך.
אמרתי את זה מספר פעמים בשבועות האחרונים ואני אומר את זה שוב - אין מצב שחיים רמון מוכר את עומר דמארי כדי לכסות על הגירעון שהוא יצר, ונשאר בתור המנהל בפועל. שום הסבר לא יתקבל על הדעת במקרה כזה וזה משהו שהוא חייב להבין במוקדם או במאוחר.
אתה באמת חושב שמעניין אותו הטווח הארוך ? משהו ממה שהוא עשה בשנה וחצי האחרונות (מלבד החוזה לרב"ש) מלמד שהוא בכלל חושב לטווח הארוך ? הוא מחפש איך לגמור את העונה, ואז בקיץ הוא יחפש איך להתחיל את העונה, ואז בינואר הבא הוא שוב יחפש איך לגמור את העונה. כל עוד מי שמנהל את הפועל מתעסק בלשנורר כספים מכל מקום רק כדי שיוכל להמשיך ולנהל, לא נגיע לשום מקום. אסור לתת לו לגיטימיציה להמשיך ולגייס כספים מפה ומשם רק כדי לא להתמודד באמת עם הבעיות שהוא עצמו יצר.

השאלה היא האם רמון מוכן להירתם למבצע כזה, בכל זאת זה ענייו של מספר שבועות לגייס את הסכום, ועד אז חלון העברות ייסגר. מישהו יהיה חייב להחליף את "ההתחייבות" של רמון, כדי שהוא ילך על זה.3
זה לא עניין של פלסטר, ולא של כיסוי תחת לחיים רמון, זה עניין מקצועי נטו. במתכונת הנוכחית אנחנו מצפים מאוהדים יותר מבוססים להירתם, אז גם אוהדים מן המניין יכולים להירתם ב 50-100 שקלים, ללא קשר לעומר לצורך הדיון, אלא לצורך כיסוי הגרעון, שלמרות שהוא נוצר "בגלל" רמון, הוא נוצר הרבה יותר מרצון של כולם להיות מועדון רלוונטי בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:23 
שחר כתב:

אוהדים לא ממנים שחקנים. אז ישאירו את דמארי עד הקיץ ואז ימכרו אותו ושוב יהיה ברדק כמו בספטמבר.
כולכם התבלבלתם לגמרי, יש הנהלה ויש אוהדים. ההנהלה דרשה מהמנויים מחיר עבור קבוצת צמרת. המנויים שילמו מחיר הכי גבוה בליגה (בעידודם של אנשים כמו amirkg) עכשיו, ההנהלה צריכה לעמוד במחויבויות שלה ולהשאיר סגל של קבוצת צמרת ואת הפתרונות שתמצא במקומות אחרים, לא בכיס של אוהדים.

יש לך מסקנות? פתרון?
להגיד "יש בעלים שישברו את הראש" זה לא פתרון.
וגם היום אני יעודד כל אפשרות שיווקית לגיוס כספים, כי זה המצב לצערי הרב, ולהקליק "רמון אשם" זה הכי קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:27 
amirgk כתב:
שחר כתב:

יש לך מסקנות? פתרון?
וגם היום אני יעודד כל אפשרות שיווקית לגיוס כספים, כי זה המצב לצערי הרב, ולהקליק "רמון אשם" זה הכי קל.

אתה אל תעודד כלום, אם אתה היית המדד, אז שי "הסרטן " כבר לא היה בקבוצה , אחרי ששלחת "סרטן" אחר למכבי חיפה, לחצת להביא שחקן כמו שכטר למרות שלאף אחד לא היה יכולות כלכליות להביא אותו. הפכת את חג'ג' למשיח ואחרי שבוע עודדת אנשים לעשות הפגנות נגדו.
פשוט שב ביציע יחד איתי, אנשים כמוך עושים את הנזק הכי גדול להפועל.
אני לא התיימרתי לנהל את הפועל, לא לקחתי על עצמי אחריות כזו, רמון כן, והוא צריך למצוא את הפתרונות לכך, לא אני ובטח ובטח לא אתה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כל אחד קצת
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
kobster כתב:
בעל(ת) האוב כתב:

השאלה היא האם רמון מוכן להירתם למבצע כזה, בכל זאת זה ענייו של מספר שבועות לגייס את הסכום, ועד אז חלון העברות ייסגר. מישהו יהיה חייב להחליף את "ההתחייבות" של רמון, כדי שהוא ילך על זה.3
זה לא עניין של פלסטר, ולא של כיסוי תחת לחיים רמון, זה עניין מקצועי נטו. במתכונת הנוכחית אנחנו מצפים מאוהדים יותר מבוססים להירתם, אז גם אוהדים מן המניין יכולים להירתם ב 50-100 שקלים, ללא קשר לעומר לצורך הדיון, אלא לצורך כיסוי הגרעון, שלמרות שהוא נוצר "בגלל" רמון, הוא נוצר הרבה יותר מרצון של כולם להיות מועדון רלוונטי בצמרת.

התשובה קלה כי כבר היתה כזו הצעה על השולחן - לא.
היתה הצעה מסודרת של בעלי המניות והעמותה לקחת את הקבוצה מרמון בתנאים סבירים בהחלט (כיסוי הגרעון והתחייבות לקנות את ה 50% הנותרים כשהוא יסיים את הבלאגן מול טביב) והיא נענתה בשלילה.
רמון חושב ומשוכנע שהוא רק השביח את המועדון ושהוא מנהל מצוין. שיאכל את מה שהוא מבשל. אני לא חושב שהאוהדים צריכים לזרוק לו גלגל הצלה שרק יתן לו לגיטימציה להמשיך ולהחזיק בכסא שלו אם הוא לא מבין שהוא יושב בכסא הנהג של מכונית שדוהרת במדרון תלול. אין גבול ליכולת ההתגייסות של האוהדים, יש שלב מסויים שצריכים להפסיק להיות פראיירים של המנהל הכושל הזה ולדרוש ממנו דרישות בחזרה.
אם הוא לא מסוגל להתמודד עם זה בעצמו, שישב עם מי שצריך לשבת ויסכם איך הוא עוזב בצורה מסודרת.
אם הוא מתעקש להחזיק במועדון ולמכור שחקנים אז הוא ילך בכל מקרה, רק בדרך פחות סימפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:35 
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:

יש לך מסקנות? פתרון?

אתה אל תעודד כלום, אם אתה היית המדד, אז שי "הסרטן " כבר לא היה בקבוצה , אחרי ששלחת "סרטן" אחר למכבי חיפה, לחצת להביא שחקן כמו שכטר למרות שלאף אחד לא היה יכולות כלכליות להביא אותו. הפכת את חג'ג' למשיח ואחרי שבוע עודדת אנשים לעשות הפגנות נגדו.
אני לא התיימרתי לנהל את הפועל, לא לקחתי על עצמי אחריות כזו, רמון כן, והוא צריך למצוא את הפתרונות לכך, לא אני ובטח ובטח לא אתה...

אז היום זה אני הבעיה של הפועל? חחחחח, אתה פשוט מגוחך, תשב ביציע ותמשיך להתלונן בפורום על מר גורלך, אני ימשיך לעשות הכל כדי שהמועדון שאני אוהב לא יתרסק, ולא ימתין לנס, בטח לא מאנשים כמוך שיש להם רק תלונות.
ואני עומד מאחורי כל מה שאמרתי בעבר, להבדיל ממך, יש לי עמוד שידרה, וגם שאני טועה, אני מנסה לתקן בלי להתבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אני בפנים.ומוכן לשלם גם הרבה יותר מ50 שקלים.

גם אני.
אני מוכן להכפיל את החברות שלי בעמותה בשביל זה.
עומר דמארי - אני מאוהב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:37 
בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר אני מסכים איתך לגמרי, ואינני חושב שתפקיד האוהד להיות בעלים.
אבל אני באמת לא רואה אופציה אחרת כרגע, אני מפחד בדיוק כמוך שהקבוצה הזו תתפרק לנו מול העיניים.
ואנחנו חייבים לפעול לפני שזה יהיה מאוחר. גם אם מדובר בפלסתר/חוסם עורקים, כזה שרק יגדיל את הבעיה בתחילת השנה הבאה, אין לנו ברירה.

נציגי העמותה? תגובתכם?
אשמח אפילו לשמוע "לא", אבל אנשים פה ממתינים לקולכם, ולא-זה לא נחשב מאחורי הקלעים. אתם גוף שמחויב לבוחרים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:44 
amirgk כתב:
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:

יש לך מסקנות? פתרון?

אז היום זה אני הבעיה של הפועל? חחחחח, אתה פשוט מגוחך, תשב ביציע ותמשיך להתלונן בפורום על מר גורלך, אני ימשיך לעשות הכל כדי שהמועדון שאני אוהב לא יתרסק, ולא ימתין לנס, בטח לא מאנשים כמוך שיש להם רק תלונות.
ואני עומד מאחורי כל מה שאמרתי בעבר, להבדיל ממך, יש לי עמוד שידרה, וגם שאני טועה, אני מנסה לתקן בלי להתבכיין.

כן, גאון גדול, רק לפני כמה שבועות אמרת שצריך לבנות קבוצה בשפיות כלכלית, עכשיו שוב לקחת הלוואות , שוב להתרים, שוב להשתולל על חשבון כסף שאין. בגלל שאני מכבד תרבות דיון, אני גם לא אצטט את השטויות שכתבת לי בפרטית. הכי עצוב שאפילו אין לך תפקיד רשמי. אני לא אומר שאתה הבעיה של הפועל, אבל אוהדים כמוך, שחושבים שהם יכולים לנהל ולהשפיע על החלטות של עסק שמגלגל מיליונים הם באמת הצרה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:44 
עשיתם כאן שרותרום 2014....
כל כמה חודשים צריך לתרום כסף לקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:48 
redead כתב:

אין לנו שיר אוהדים שאומר,"להאהבה אין מחיר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:49 
redead כתב:

אתה חושב שכיף לנו?

מציגים לך מציאות. או זה או שדמארי ושכטר נמכרים. אתה מעדיף את האופציה השנייה? שיהיה לך בכייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:52 
האדס.
זה התפקיד של הקבוצה להשאיר שחקן כזה או אחר, ושלנו בתור קהל לעשות את המוות ולדחוף למהלכים כאלה. מה יהיה ברגע שנגיע שוב למצבים כאלה? ידעו להשען על הקהל שיתרום תמיד. אסור שזה יקרה, אנחנו יוצרים פה תקדים. תחשבו מה זה יכול לעשות לטווח הרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:56 
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

אתה חושב שכיף לנו?

מציגים לך מציאות. או זה או שדמארי ושכטר נמכרים. אתה מעדיף את האופציה השנייה? שיהיה לך בכייף.

לא, זה או שהבעלים יעמוד מאחורי ההתחייבויות שלו או שיילך הביתה. זו המציאות היחידה. העובדה שאתה והאחרים מוכנים להתכופף בעבור הפנטזיה של הבעלים היא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: