kobster כתב:
בעל(ת) האוב כתב:
בסה"כ ובגדול מסכים עם שני הצדדים פה.
קובסטר- אני חושב שדבר כזה כן אפשר למנף לטווח הרחוק יותר-
להתנות בהוספת אחוזים, למשל.
אני מודה שאין לי רעיונות יותר מדי טובים חוץ מהחרמת משחקים (לא אלים ופשוט לוגיסטית).
בכל מקרה, מילת המפתח לדעתי היא " מהיום ".
אם המחאה תחכה לאחרי המכירה (חו"ח שלא תקרה), זה עלול להיות מאוחר מדי, גם לטווח הארוך של העונה הבאה והלאה.
הוספת אחוזים צריכה לבוא או על חשבון אחד מבעלי המניות הקיימים או ע"ח החצי שנמצא בבוררות. לא ישים כך או כך.
אמרתי את זה מספר פעמים בשבועות האחרונים ואני אומר את זה שוב - אין מצב שחיים רמון מוכר את עומר דמארי כדי לכסות על הגירעון שהוא יצר, ונשאר בתור המנהל בפועל. שום הסבר לא יתקבל על הדעת במקרה כזה וזה משהו שהוא חייב להבין במוקדם או במאוחר.
אתה באמת חושב שמעניין אותו הטווח הארוך ? משהו ממה שהוא עשה בשנה וחצי האחרונות (מלבד החוזה לרב"ש) מלמד שהוא בכלל חושב לטווח הארוך ? הוא מחפש איך לגמור את העונה, ואז בקיץ הוא יחפש איך להתחיל את העונה, ואז בינואר הבא הוא שוב יחפש איך לגמור את העונה. כל עוד מי שמנהל את הפועל מתעסק בלשנורר כספים מכל מקום רק כדי שיוכל להמשיך ולנהל, לא נגיע לשום מקום. אסור לתת לו לגיטימיציה להמשיך ולגייס כספים מפה ומשם רק כדי לא להתמודד באמת עם הבעיות שהוא עצמו יצר.
השאלה היא האם רמון מוכן להירתם למבצע כזה, בכל זאת זה ענייו של מספר שבועות לגייס את הסכום, ועד אז חלון העברות ייסגר. מישהו יהיה חייב להחליף את "ההתחייבות" של רמון, כדי שהוא ילך על זה.3
זה לא עניין של פלסטר, ולא של כיסוי תחת לחיים רמון, זה עניין מקצועי נטו. במתכונת הנוכחית אנחנו מצפים מאוהדים יותר מבוססים להירתם, אז גם אוהדים מן המניין יכולים להירתם ב 50-100 שקלים, ללא קשר לעומר לצורך הדיון, אלא לצורך כיסוי הגרעון, שלמרות שהוא נוצר "בגלל" רמון, הוא נוצר הרבה יותר מרצון של כולם להיות מועדון רלוונטי בצמרת.