תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום חמישי - ראשון לציון ב-21:15
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 03:08 
ראצ'ו כתב:
סליחה ששוב ירקנו עליכם

אני לא מרגיש שאף אחד ירק עלי
אני פשוט נהנה
בתחילת העונה הפחידו אותנו שנרד ליגה, קראו לאוונס שחקן כדורעף, ואמרו שזה הסוף שלנו.
נכון, בהתנהלות של 100% שלמות היה עדיף להחליף את קאונסיל. אבל כיף לי גם בהתנהלות ה85% שלמות הזו.
ניצחנו דרבי, העפנו את מגדל מהגביע, עשינו 8 נצחונות רצוף (אחרי שני הפסדים על הבאזר, ומזכיר, הפסימיסטים ניבאו לנו קרבות השרדות), ואז אחרי פציעה של הרכז המוביל, ניצחנו עוד אחד בחוץ.
עכשיו לעשות מ"לא לקחת תואר" כשלון זה קצת מצחיק. יכול היה להיות יותר טוב, אבל גם ככה, אני מרוצה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
כמו שאמרתי לפני המשחק, את המשחק הזה היינו צריכים לגרד בכח. שמח שעשינו את זה.
עכשיו ננסה לגרד את נס ציונה למרות שזה יהיה מאוד קשה. אנחנו מקבלים אותם יומיים אחרי משחק, צריך לנסות לנצל את זה. ניצחון שם ואנחנו ב1-4. הפסד - ומשחק העונה שלנו הוא בכלל בתחילת השבוע בפחים - חייבים שחולון תנצח את ירושלים.

אגב - היום היתה הפעם הראשונה העונה שהייתי מופתע לרעה ולא לטובה מכמות הקהל. גם האווירה היתה אדישה משהו

למה נהיה חייבים שחולון תנצח את ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום חמישי - ראשון לציון ב-21:15
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 07:45 
צור ש. כתב:
אדום תלאביבי כתב:
למה בראון צייץ תמונה שלו עם עירוי בבית חולים מאיר???

תציין שהוא גם כתב שהכל בסדר איתו עכשיו. הוא עלה חולה למשחק, מניח שזה השפיע.

ככה הוא משחק כשהוא חולה??
כנראה שהאמרה ״רק בריאות״ לא תקפה כלפיו
:-;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 09:52 
Fez כתב:
הפועל כתב:
לא צריך להגזים. לאף אחת מהיריבות שלנו אין משחקים בחוץ נגד שלוש הראשונות, רק לנו. אז לפחות אחת מהן יכולה להיכנס למומנטום ולהגיע ל5-6 נצחונות עד סוף העונה. ונס ציונה (בהנחה שתנצח אותנו במשחק הקרוב) גם תהיה לפנינו במקרה של שיוויון נקודות.
אבל זה כאמור לא בלתי סביר. אנחנו פשוט צריכים לעשות את שלנו מול גלבוע-נתניה-אשדוד, ולקוות לגנוב אחד ממשחקי החוץ הקשים אחרי שרביב יחזור.

גם לנס ציונה יש משחקים בחוץ נגד מגדל/מכבי/חיפה.
לא נראה לי סביר שהם או אילת ינצחו 5-6 משחקים עד הסוף.

אם ננצח את 3 ה-"קלים" בבית אנחנו ב-4 הראשונות. אבל זה יהיה הכל חוץ מקל.

כל הזמן מדברים על נס-ציונה ואילת. אני חושב שחולון תסיים לפניהן ולפנינו.
בלי לימונד, יהיה לנו קשה מאד לנצח גם את נס-ציונה וגם את גליל. ובנוסף יש לנו את מכבי, מגדל וחיפה בחוץ.
חולון כבר שיחה נגד מכבי והיא מארחת את מגדל וחיפה, ויש לה סיכוי טוב מלנו לגנוב ניצחון אחד מהן, היא מארחת את הרצליה שהייתי שם את הבית שאין לי על זה שהם מנצחים את המשחק הזה והם משחקים בחוץ נגד החלשות. רק אילת זה משחק חוץ קשה.
חשוב שיפסידו למגדל ביום שני.

ועם כל זאת, גם אם לא נסיים 4-1, אז מה כבר יקרה?
יש כאן עכברי כדורסל שרק לפני 3 חודשים רשמו שהפועל היא המועמדת מס' אחת לירידה בסגל הנוכחי, עכשיו הם תוקפים את ההנהלה על זה שלא בטוח נסיים 4-1.
הגיע הזמן שגם בכדורגל וגם בכדורסל יבינו שמאמן צריך להיות אוטוריטה בנושא המקצועי וכל עוד הפועל לא בדרך לרדת ליגה, אז ההנהלה לא צריכה להתערב, חוץ מלהגיד למאמן מה התקציב שיש לו ושהוא ייתן את הדין בסוף העונה, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
חולון עכשיו בכושר טוב. אבל הם קבוצה לא יציבה, עם מאמן בינוני, ומאד נהנים מכושר טוב ומאד מפתיע של רוזנפלט. לא יודע כמה זה ימשיך, וחוץ ממנו שחקן הפנים המחליף שלהם זה אליאספור. יכול להיות שהם ירכבו על המומנטום הזה עד סוף הסיבוב, אבל אני לפחות די אופתע אם זה יקרה.
הבעיה שלנו זה שאנחנו כאמור בחוץ מול כל הגדולות. אבל אנחנו בבית מול כל הקטנות. אפשר לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
וקצת מתחיל להימאס ממחול ההאשמות ולקיחות צד פה. כל אחד מתחיל להוציא דברים מהקשר, להיעלב, ולהזדעק שיורקים לו בפנים, או שלא מעריכים אותו, ושלא הוגנים כלפיו, ולא עקביים, ואכלו לזה ושתו להוא.
אז הגיע הזמן להבין -
זה שיש לאנשים ביקורת על אספקט מסוים, לא אומר שהם חושבים שההנעלה זונה ושה-כ-ל חרא, ושלא מצליחים מעל הציפיות. רק שהם חושבים שאפשר די בקלות להצליח יותר, ולא מבינים למה לא עושים משהו מתבקש מאליו (ע"ע קאונסיל).
וזה שהמועדון - בין אם זה הנעלה (זונה) או המאמן - לא עושה משהו, לא אומר שאנחנו מועמדים לירידה, והקבוצה הכי חלשה בליגה, וביזיון ולא יעלה על הדעת, ומחמיצים הזדמנות היסטורית לדבר הכי גדול אי פעם ואנערף מה.

אי אפשר כבר לנהל פה דיון נורמלי, הפרופוציות מתחילות ללכת לאיבוד. די כבר עם זה. כולנו אנשים מבוגרים.
אני אומר פה את המובן מאליו, ואיכשהו המובן מאליו נאמר פה 5 פעמים ביום, ועדיין האוירה המיותרת הזאת ממשיכה ורק נהיית יותר גרועה. חלאס כבר. יותר מדי אנשים נהיים פה דרמה קוינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 10:35 
איזה מחול האשמות?
אני רק ציינתי שזה מגוחך שאוהדים שחשבו לפני 3 חודשים שנרד ליגה, מתלוננים שלא מבטיחים את מקומות 4-1.
ובלי קשר רק לכדורסל ולהפועל, כתבתי את דעתי על הקשר שבין מאמן להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
לא התייחסתי אליך קרספו. רק לזה שאני מרגיש (וגם אני תרמתי לזה, ולכן החלטתי להפסיק) שההתנצחות הזאת וההתייחסויות אליה גולשות פה כבר לכל דיון. התנצחות שמראש היא מנופחת יתר על המידה לטעמי. משני הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 10:46 
צריך להסתכל גם על חיפה
אפשר להיות גם לפניהם בסוף הסיבוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 11:10 
villa crespo כתב:
איזה מחול האשמות?
אני רק ציינתי שזה מגוחך שאוהדים שחשבו לפני 3 חודשים שנרד ליגה, מתלוננים שלא מבטיחים את מקומות 4-1.

יש פונטציאל לעשות פה משהו גדול. אנחנו לא עושים כלום כדי לגרום לזה לקרות. זה מתסכל. (ולא צריך לכל הודעה כזאת להוסיף בכוכבית- כן אני מרוצה מהעונה מרוצה מההתנהלות בסה"כ והייתי חותם בקיץ על התסכול הזה).

כמו שאמרו פה, כבר אי אפשר לנהל דיון. אפשר לחשוב שמישהו פה עצוב מהנצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 11:30 
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
איזה מחול האשמות?

יש פונטציאל לעשות פה משהו גדול. אנחנו לא עושים כלום כדי לגרום לזה לקרות. זה מתסכל. (ולא צריך לכל הודעה כזאת להוסיף בכוכבית- כן אני מרוצה מהעונה מרוצה מההתנהלות בסה"כ והייתי חותם בקיץ על התסכול הזה).

אבל מה אתה יכול לעשות?
יש מאמן. יש לו תקציב.
אז אם מעבירים עליו ביקורת, אז סבבה, אבל איך קשורה ההנהלה לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 12:15 
לא מבין את הדיון בכלל, זה לא ״כישלון לא לקחת תואר״ וגם שום דבר לא יבטל את מה שהקבוצה עשתה בינתיים.
וגם אם לא נסיים בארבע הראשונות, בשלב הזה זו תהיה אכזבה אבל זה בטח לא יהיה כישלון. לא כל דיון הוא סביב כישלון או הצלחה וכו׳.

הטענה שלי היתה ברורה והיא שהיינו חייבים להמנע ממצב שבחצי גמר מול 5000 אדומים, עם כל ההייפ והטירוף, אנחנו עולים עם וינס קאונסיל בחמישייה. היה לנו יותר ממספיק זמן לדאוג שזה לא יקרה. למה זה לא קורה ומה אפשר לעשות זה הכל דיונים יפים אבל השורה התחתונה היא עדיין שזה כנראה מה שהולך לקרות. מי שנורא נעלב מביטוי ספציפי אז שיקח ממחטה ויחזיק בכיס ליתר ביטחון. אני חושב שהמאורע הזה של חצי הגמר, עם כל ההייפ שאנחנו עשינו סביבו, היה ראוי להערכות רצינית יותר מצדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 12:30 
לגבי הקהל- אי אפשר לצפות מקהל שלא רואה את המשחק לחיות את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 14:10 
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
איזה מחול האשמות?

אבל מה אתה יכול לעשות?
יש מאמן. יש לו תקציב.

הביקורת היא על זה שהנהלה צריכה לדעת מתי להתערב. זה עניין של דעה, וכל דיעה לגיטימית. אם נשים רגע את עניין ההתנסחות בצד, מבין לגמרי את מי שזה משגע אותו. אני לא יודע כמה מפעילים לחץ על ארז להחליט כבר, אבל משהו שם לא עובד. חוץ מזה, הדבר האחרון שאפשר להגיד על הביקורת היא שמגיעה רק בהפסדים. דווקא בנצחנות צריך לבקר, כי אם נפסיד בחצי גמר, ואנשים יצעקו שחסר משהו מאוד קריטי לקבוצה הזאת, ההנהלה יכולה להגיד שקל להיות חכם בדיעבד.
זה לא בדיעבד. הביקורת פה, והיא לגיטימית, והפציעה של רביב חיזקה אותה, בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
איזה מחול האשמות?

אבל מה אתה יכול לעשות?
יש מאמן. יש לו תקציב.

הביקורת היא על זה שהנהלה צריכה לדעת מתי להתערב. זה עניין של דעה, וכל דיעה לגיטימית. אם נשים רגע את עניין ההתנסחות בצד, מבין לגמרי את מי שזה משגע אותו. אני לא יודע כמה מפעילים לחץ על ארז להחליט כבר, אבל משהו שם לא עובד. חוץ מזה, הדבר האחרון שאפשר להגיד על הביקורת היא שמגיעה רק בהפסדים. דווקא בנצחנות צריך לבקר, כי אם נפסיד בחצי גמר, ואנשים יצעקו שחסר משהו מאוד קריטי לקבוצה הזאת, ההנהלה יכולה להגיד שקל להיות חכם בדיעבד.
זה לא בדיעבד. הביקורת פה, והיא לגיטימית, והפציעה של רביב חיזקה אותה, בצדק.

ההנהלה יכולה להסכים או לא להסכים להחלפה משיקולי תקציב
אבל ברגע שבחרת מאמן אסור לך להתערב לו בשחקנים לטוב ולרע אפשר לנהל איתו דיון אבל בטח שלא ללחוץ
בטח שלא על ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 14:18 
דעתך. ואני חושב שחובה להתערב כשצריך. והמקרה הזה זה אחושרמוטה צריך.
4 חודשים אתה לא מוצא מחליף? קח גודס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 17:17 
ארבע חודשים לא נמצא המחליף , ועדיין הקבוצה נראית נהדר (כקבוצה) ואנחנו מקבלים עונה כמו שיכולנו רק לחלום עליה, אבל זה לא מספיק , צריך יותר, וכשיהיה יותר, גם אז זה לא יספיק ותמיד יהיו פה תלונות וזה בסדר גמור.
הגיע הזמן שדברים יקבלו פרופורציות, אנשים פה מתבטאים כאילו השמיים תיכף ייפלו עלינו אבל בתכלס, הקבוצה ממשיכה לתפקד, המאמן ממשיך להוכיח את עצמו ואנחנו ממשיכים במגמת השיפור שהחלה אי שם לפני שבע שנים.
אז קאונסיל עדיין פה, ויודעים מה? יכול להיות שקאונסיל עוד יגמור פה את העונה, אז מה?
ואני מת שגם יניף איזה גביע כדי שכל אלו שאומרים שהוא לא שחקן יזכו לראות את הלא שחקן הזה מניף גביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
אם לנו כאוהדים לא ינתן הזכות להיות כמו זוג הזקנים בחבובות, מה ישאר לנו בחיים חוץ מלנגב את הרוק מהפרצןף.....?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 17:42 
NARKOTIKA כתב:

זאת אומרת שלפי מה שאתה אומר ההנהלה מבינה בכדורסל יותר מהמאמן?
כי אם זה המצב, אז אולי עדיף שההנהלה תהיה זו שתאמן, אבל אם זה לא המצב, אז למה שההנהלה תקבע למאמן במשהו שהיא פחות מבינה בו?
הנהלה יכולה לקבוע מסגרת תקציב, היא יכולה לקבוע כמות מקסימלית של זרים, היא יכולה להגיד למשל למאמן שמתן נאור נשאר בקבוצה וזו החלטה מלמעלה כי יש לו ערך מוסף, היא יכולה במקרים קיצונים גם לקבוע דד-ליינים אם היא רואה שדברים לא עובדים, אבל היא לא יכולה לקבוע למאמן את השחקנים ולהנחית לו זרים על הראש. במיוחד כשמדובר במאמן כמו ארז אדלשטיין. הרי לא החתמנו עוד מאמן שיהיה בובה של הנהלה מגלומנית שתנחית לו זרים על הראש כי היא חושבת שהיא מבינה גדולה בכדורסל, החתמנו מאמן שיודע מה הוא רוצה, שמבין בכדורסל אולי יותר מכל מאמן אחר בארץ וכן - עם זה באה העובדה שהוא לא אחד שיתפשר גם עם כל הלחצים שבעולם.
עכשיו, אפשר לבוא בטענות לעובדה שלא החליפו שחקן זר, אמרתי כבר - זו טענה לגיטימית ביותר. אבל עם כל הכבוד, יש מאמן שמאמין בקבוצה לפני שמות של שחקנים, שנמצא שם איתם בכל שעה ומדבר איתם וחי אותם ומרגיש אותם. אם למשל אנחנו כהנהלה היינו מחליטים להחתים את גודס זה אומר שאנחנו עושים את זה כי אנחנו לא מאמינים במאמן או שאנחנו נכנעים ללחץ של קהל וזה בכלל יכול להיות הרסני (ר"ע כדורגל). וכל זה - מילא אם הקבוצה הייתה מתרסקת, אם היה מאמן שמקבל תקציב ענק ולא מצליח איתו, אבל הקבוצה עושה עונה אדירה ומעל לכל - השחקנים עולים ברמת מחויבות אדירה לכל משחק, לא משנה אם הם ישראלים או זרים, הקבוצה לא מתפרקת, לא מובסת ולא נשברת (טפו טפו טפו) וגם משחקת לרוב כדורסל מצוין. אז בתוך כל זה לבוא ולהתערב למאמן? להפר את האיזון ולהוביל למצב שיכול להיות הרסני לקבוצה ולמועדון?

כמו שאמרתי כבר אלף פעם - אפשר להעביר ביקורת ואפילו צריך, זה שרוב האנשים במערכת עושים את זה בהתנדבות לא אומר שאסור לבקר אותם. הפועל מועדון שכל הזמן נמצא בבניה ובגדילה וביקורת היא חלק גדול מהעניין ומהיכולת ללמוד ולהשתפר. אבל דווקא במקום כמו אצלנו בגלל המבנה המיוחד יש דרך לעשות את הדברים, יש אספות חברים, יש פגישות עמותה, יש אפשרות לדבר עם כל אחד מהאנשים במערכת (למרות שהתחושה היא שאין פה באמת נסיון לדבר אלא סתם להוציא עצבים). אף אחד פה לא עושה דווקא, ההתנהלות היא לא "ביזיונית" וה"פארסה המתמשכת" מובילה את הפועל לחצי גמר גביע המדינה ובינתיים למקום 3 בליגה, אף אחד לא "יורק בפנים של 5,000 אוהדים שקנו כרטיסים לחצי הגמר" אלא דווקא במשך שבוע שלם עברנו לגור במשרדי לאן ונלחמנו על כל כרטיס כדי שאותם 5,000 אוהדים יוכלו לקנות כרטיסים למרות שההקצאה המקורית הייתה רק 2,200, עשינו תרגילים ויצרנו באזז גדול בשביל זה.

ועוד משהו לגבי ארז - גם את ארז אפשר לבקר, אבל ארז הוא לא עוד מאמן שבא לקבוצה לדפוק כרטיס, לקחת משכורת וללכת הביתה. ארז הוא חלק בלתי נפרד מהפועל תל אביב - הוא נוסע לכל חור לגייס עוד חברי עמותה, הוא מגיע לאספות חברים ומדבר עם אוהדים, הוא נמצא שם בכל אירוע של הפועל, הוא נלחם את המלחמות של המועדון מול איגוד/תקשורת/מנהלת, כשמאמנים אחרים מגיעים עם חליפות למסיבות עיתונאים הוא שם עליו את החולצה לזכרו של אריק אינשטיין וזה מבלי לדבר בכלל על המקצוענות והיכולות שלו בתור מאמן. ושוב - אני אחזור לאותה נקודה. גם ארז לא חסין, וגם אני לא מסכים איתו בחלק מהדברים והוא גם לא מושלם. אבל דווקא במקום כמו הפועל תל אביב דברים צריכים להיות טיפה אחרת והיום מהמקום שאני נמצא בו ויודע שאני לא אהיה פה שנה הבאה, קל לי יותר להגיד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:

כי אם זה המצב, אז אולי עדיף שההנהלה תהיה זו שתאמן, אבל אם זה לא המצב, אז למה שההנהלה תקבע למאמן במשהו שהיא פחות מבינה בו?
הנהלה יכולה לקבוע מסגרת תקציב, היא יכולה לקבוע כמות מקסימלית של זרים, היא יכולה להגיד למשל למאמן שמתן נאור נשאר בקבוצה וזו החלטה מלמעלה כי יש לו ערך מוסף, היא יכולה במקרים קיצונים גם לקבוע דד-ליינים אם היא רואה שדברים לא עובדים, אבל היא לא יכולה לקבוע למאמן את השחקנים ולהנחית לו זרים על הראש. במיוחד כשמדובר במאמן כמו ארז אדלשטיין. הרי לא החתמנו עוד מאמן שיהיה בובה של הנהלה מגלומנית שתנחית לו זרים על הראש כי היא חושבת שהיא מבינה גדולה בכדורסל, החתמנו מאמן שיודע מה הוא רוצה, שמבין בכדורסל אולי יותר מכל מאמן אחר בארץ וכן - עם זה באה העובדה שהוא לא אחד שיתפשר גם עם כל הלחצים שבעולם.
עכשיו, אפשר לבוא בטענות לעובדה שלא החליפו שחקן זר, אמרתי כבר - זו טענה לגיטימית ביותר. אבל עם כל הכבוד, יש מאמן שמאמין בקבוצה לפני שמות של שחקנים, שנמצא שם איתם בכל שעה ומדבר איתם וחי אותם ומרגיש אותם. אם למשל אנחנו כהנהלה היינו מחליטים להחתים את גודס זה אומר שאנחנו עושים את זה כי אנחנו לא מאמינים במאמן או שאנחנו נכנעים ללחץ של קהל וזה בכלל יכול להיות הרסני (ר"ע כדורגל). וכל זה - מילא אם הקבוצה הייתה מתרסקת, אם היה מאמן שמקבל תקציב ענק ולא מצליח איתו, אבל הקבוצה עושה עונה אדירה ומעל לכל - השחקנים עולים ברמת מחויבות אדירה לכל משחק, לא משנה אם הם ישראלים או זרים, הקבוצה לא מתפרקת, לא מובסת ולא נשברת (טפו טפו טפו) וגם משחקת לרוב כדורסל מצוין. אז בתוך כל זה לבוא ולהתערב למאמן? להפר את האיזון ולהוביל למצב שיכול להיות הרסני לקבוצה ולמועדון?

כמו שאמרתי כבר אלף פעם - אפשר להעביר ביקורת ואפילו צריך, זה שרוב האנשים במערכת עושים את זה בהתנדבות לא אומר שאסור לבקר אותם. הפועל מועדון שכל הזמן נמצא בבניה ובגדילה וביקורת היא חלק גדול מהעניין ומהיכולת ללמוד ולהשתפר. אבל דווקא במקום כמו אצלנו בגלל המבנה המיוחד יש דרך לעשות את הדברים, יש אספות חברים, יש פגישות עמותה, יש אפשרות לדבר עם כל אחד מהאנשים במערכת (למרות שהתחושה היא שאין פה באמת נסיון לדבר אלא סתם להוציא עצבים). אף אחד פה לא עושה דווקא, ההתנהלות היא לא "ביזיונית" וה"פארסה המתמשכת" מובילה את הפועל לחצי גמר גביע המדינה ובינתיים למקום 3 בליגה, אף אחד לא "יורק בפנים של 5,000 אוהדים שקנו כרטיסים לחצי הגמר" אלא דווקא במשך שבוע שלם עברנו לגור במשרדי לאן ונלחמנו על כל כרטיס כדי שאותם 5,000 אוהדים יוכלו לקנות כרטיסים למרות שההקצאה המקורית הייתה רק 2,200, עשינו תרגילים ויצרנו באזז גדול בשביל זה.

ועוד משהו לגבי ארז - גם את ארז אפשר לבקר, אבל ארז הוא לא עוד מאמן שבא לקבוצה לדפוק כרטיס, לקחת משכורת וללכת הביתה. ארז הוא חלק בלתי נפרד מהפועל תל אביב - הוא נוסע לכל חור לגייס עוד חברי עמותה, הוא מגיע לאספות חברים ומדבר עם אוהדים, הוא נמצא שם בכל אירוע של הפועל, הוא נלחם את המלחמות של המועדון מול איגוד/תקשורת/מנהלת, כשמאמנים אחרים מגיעים עם חליפות למסיבות עיתונאים הוא שם עליו את החולצה לזכרו של אריק אינשטיין וזה מבלי לדבר בכלל על המקצוענות והיכולות שלו בתור מאמן. ושוב - אני אחזור לאותה נקודה. גם ארז לא חסין, וגם אני לא מסכים איתו בחלק מהדברים והוא גם לא מושלם. אבל דווקא במקום כמו הפועל תל אביב דברים צריכים להיות טיפה אחרת והיום מהמקום שאני נמצא בו ויודע שאני לא אהיה פה שנה הבאה, קל לי יותר להגיד את זה.

אין לי איך לתאר את זה אחרת, אז:
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:11 
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:

פוסט השנה, מעביר את הנקודה מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

הנהלה לא רק יכולה, אלא חייבת, להציב גבולות למאמן גם בתחום המקצועי. לא גבולות שמתערבים לו כל פעם שחושבים שהוא טועה, אלא גבולות במקרה שהטעות היא כבר מעבר לתחום הסבירות. ובמקרה הזה, זה עבר את גבול הסבירות מזמן מזמן (לפחות בערך בתקופה שגודס שוחרר מחולון אם לא לפני כן). והנהלה לא רק יכולה, אלא חייבת, להכיר בחסרונות של המאמן ולפעול כמה שאפשר כדי לצמצם את ההשפעה שלהם. ואם זה אומר שמאמן לא מסוגל לקבל החלטות בנוגע לניהול סגל, אז צריך לכוון אותו, ללחוץ עליו כמה שצריך, לשים לו אולטימטומים (וזה לא אומר שחייבים להפעיל את האולטימטומים, אפשר רק "לאיים" ואולי זה לבד כבר יעשה את העבודה), אפשר גם למנות דמות מקצועית נוספת שתעשה את כל אותם דברים. מצטער, אבל לקחת מאמן ולהגיד לו "הנה X כסף, מפה תעשה מה שאתה יודע" זאת ממש לא גישה טובה, זו גישה רעה. זה אמנם פחות גרוע מאשר להתערב בכל החלטה, כמו שקורה בלא מעט קבוצות, אבל הדרך הנכונה היא לגמרי איפשהו באמצע ולא בקיצוניות שמוצגת פה.
ואם אתה כבר נותן את הכדורגל כסימוכין, אז רק בקיץ רמון נקט בדיוק בגישה הזאת של לתת למאמן אוטונומיה מוחלטת ב-100% (ואם זכור לי נכון גם אז צידדת בגישה הזאת). הוא נענה לכל גחמה של המאמן ולא סירב לאף אחת מהדרישות ההזויות שלו, ונתן לבן שמעון לדרדר אותנו לנזקים מקצועיים וכספיים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:24 
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:

עשיתי צילום מסך באייפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
לא היתי מה בישיבות / אסיפות אז אני לא יודע בדיוק מה גודל החור בתקציב אבל ברור שיש כזה.
לכן גם אם "יש" כסף להחליף את קאוניסל, זה עדין אומר שהקבוצה מגדילה את הגרעון, וגם אם אין כזה ישירות מהשנה אנחנו גוררים כזה משנים עברו,
לכן עצם העובדה שהחלפת זר תגדיל את הסיכוי לזכות במשהו השנה, בשום סיטואציה לא נהיה פיבוריטים לעשות את זה, כולל בגביע עם לימונד בריא וזר
במקום קאונסיל. לכן הצפייה שההנהלה תציב דד לין למהלך שההיתכנות שלו לאימפקט חיובי לאורך זמן לא גדולה מהייתכנות לאימפקט שלילי רק בשביל לרדוף אחרי
תואר שגם ככה הסיכוי להשיג אותו הם קטנים היא שטות במקרה הטוב וטיפשות במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:36 
גם לי יש ביקורת על ההתנהלות בנושא הזרים. אבל, ויש כאן אבל, השימוש במונחים כמו ״יריקה בפרצוף״ או דברים כאלה - מוגזם לחלוטין.

מילפורד, כולנו רוצים שקאנסיל יניף גביע, לאף אחד אין משהו אישי נגדו אלא רק ביקורת מקצועית. אבל הסיכוי של הפועל לעשות השנה דברים גדולים קטן כל עוד קאנסיל בקבוצה. זו לא אכזבה, אלא אפשרות לסיים עונה עם טעם מסוים של החמצה - וזה הבדל משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
ברגר הפועל השנה עושים דברים גדולים מעד עכשיו עם קאוניסל בקבוצה.
חצי גמר גביע, מקום שלישי בליגה אחרי סיבוב וחצי זה ענק בשביל הפועל.
הסיכוי לעשות דברים הרבה יותר גדולים (אליפות / גביע) הוא קטן בכל מקרה אם קאוניסל ועם זר במקומו.
זה שיש כאן אנשים שבטוחים שאנחנו מנצחים את מכבי ללא בעיות ושירושלים הם פח ואנחנו דורסים אותם בהליכה זאת בעיה אחרת.
אבל מול אף אחת מהן, וגם לא מול חיפה, אנחנו רחוקים מלהיות פיבורטים או בעלי אחוזים ראלים לזכות במשהו, ולצערינו הם נמצאות
בליגה, ומכבי גם בגביע.

דר"א גם מול אילת אנחנו לא בדיוק פיבוריטים אם נהיה ראלים או מול חצי מהקבוצות האחרות, אז הגיע הזמן שנפסיק לשקר לעצמינו,
לרצות לזכות בתואר זה מחויב במציאות, זה זאת לשים כסף שאין לך בשביל טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:46 
יובל, ההנהלה לא ״נתנה לארז כסף״ ואמרה לו תעשה מה שאתה יודע אלא מדברת איתו ומביעה את עמדתה בכל יום ובכל לילה גם עד שעות הבוקר, גם כשאנחנו לא מסכימים על דברים, אבל בסופו של דבר המילה האחרונה היא של המאמן והסמכות המקצועית היא שלו. ו״גבול הסבירות״ הוא התוצאה במגרש ולא איזה שחקן מחתימים. אני מעריך שאם הקבוצה הייתה נאבקת בתחתית והמאמן לא היה משתלט על הסגל אז הדברים היו אחרת אבל זה ממש לא המצב, יותר מזה - אם היינו נוקטים בגישה שלך כנראה היינו נמצאים היום במקום הרבה פחות טוב אבל האגו שלנו היה שלם יותר. ואין לי טענות לגישה של ההנהלה בכדורגל, גם עם הכישלון הם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית. מבחינה כלכלית האחריות היא קודם כל שלהם ולא של המאמן ופה הם כשלו.
ובואו אני ארגיע אותכם - אף אחד במערכת לא רוצה להסתפק ב״עונה טובה״, אתם מוזמנים לשאול חצי ליגה שרמי התערב איתם שנגיע ל-1-4 עוד לפני תחילת העונה וכולנו מאמינים שאפשר לעשות משהו גדול העונה. אבל לבוא ולהתערב לארז ולכפות עליו להחתים זרים שהוא לא מאמין בהם לא יוביל לשום הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 18:54 
el dudernio כתב:
ברגר הפועל השנה עושים דברים גדולים מעד עכשיו עם קאוניסל בקבוצה.
חצי גמר גביע, מקום שלישי בליגה אחרי סיבוב וחצי זה ענק בשביל הפועל.
הסיכוי לעשות דברים הרבה יותר גדולים (אליפות / גביע) הוא קטן בכל מקרה אם קאוניסל ועם זר במקומו.
זה שיש כאן אנשים שבטוחים שאנחנו מנצחים את מכבי ללא בעיות ושירושלים הם פח ואנחנו דורסים אותם בהליכה זאת בעיה אחרת.
אבל מול אף אחת מהן, וגם לא מול חיפה, אנחנו רחוקים מלהיות פיבורטים או בעלי אחוזים ראלים לזכות במשהו, ולצערינו הם נמצאות
בליגה, ומכבי גם בגביע.

דר"א גם מול אילת אנחנו לא בדיוק פיבוריטים אם נהיה ראלים או מול חצי מהקבוצות האחרות, אז הגיע הזמן שנפסיק לשקר לעצמינו,
לרצות לזכות בתואר זה מחויב במציאות, זה זאת לשים כסף שאין לך בשביל טיפשות.

כסף יש. רצון כנראה שפחות. שוב, אם הפועל תסיים שלישית זאת תהיה עונת שיא, לא פחות מזה. אנחנו לא פייבוריטים בחצי גמר, אבל אנחנו לא בסגל הכי טוב במגבלות התקציב שלנו ועל כאן האכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל, ואם ההנהלה חושבת שכראייה אסטרטגית לטווח הארוך, היא רוצה להציג את הפועל כקבוצה שלישראלים "שווה" להגיע אליה, ולכן היא בעד לצמצם את כמות הזרים המשמעותיים?
ואם ההנהלה חושבת שעדיף להישאר עם קאונסיל שיכול לתפקד כמחליף בשכר מאוד נמוך ולהשאיר כסף כדי להביא חיזוק יותר טוב לשלבים המכריעים באמת?
גם אז אתה חושב שהיא צריכה לאסור על המאמן להביא זר חדש? גם אז אתה חושב שההנהלה צריכה לתת את המגבלות הללו? ואם ההנהלה רוצה שרום גפן ישחק, כדי לחסוך כסף לעתיד ולהשקיע לטווח הארוך, היא צריכה להכריח את המאמן לשחרר את אריאלי כדי להכניס את רום לעניינים?
כדורסל וספורט בכללי זה עניין מאוד סובייקטיבי, אתה חושב משהו אחד, ארז אדלשטיין (שתסלח לי אבל אני חושב שמבין כדורסל יותר טוב ממני, ממך ומכל האנשים בפורום הזה) חושב אחרת, זה לא אומר שצריך להגביל אותו בגלל זה, בהחלט ניתן לבקר, לתהות ולשאול (אפילו רצוי, ואני מאמין שזה קורה כל הזמן), אם היינו מפסידים גם היה אפשר לפטר בסוף העונה (או לא להאריך את החוזה במקרה הזה, אם היינו על סף ירידה גם הייתי בעד פיטורין במהלך העונה), חוץ מזה, כל התערבות היא בעייתית. אני כן בעד להכניס מנהל מקצועי מטעם ההנהלה (בשביל זה יש את אורי שלף), אבל לא הרבה מעבר.

לגבי הדוגמא של הכדורגל - אני תומך עדיין במה שעשתה ההנהלה בעניין בן שמעון בקיץ, ההבדל הוא שהנהלת הכדורגל לקחה הימור כלכלי, ושהיא נכשלה, במצב האידיאלי שהפועל כדורגל הייתה בעלת חסינות כלכלית (או לפחות לא הייתה מהמרת "על כל הקופה"), אז היה ניתן לפטר את בן שמעון בקיץ ולתת למאמן אחר לנסות לבנות (וכמובן למנות מנהל מקצועי מטעם ההנהלה, אבל זה כבר באמת מעל ומעבר ליכולת של ההנהלה הנוכחית בכדורגל).

ובאמת, יכול מאוד להיות שאם אנחנו מביאים זר עכשיו, אנחנו מועמדים לאליפות (אני איתך בדעה הזו), ויכול להיות שאנחנו נתדרדר, ויכול להיות שאם נתאפק קצת, נשיג זר יותר טוב ובאמת נגיע לדברים גדולים. הכל יכול להיות, השאלה זה אם שווה לתת את ההחלטה בעניין למאמן שנבחר על ידי ההנהלה בזכות ההבנה שלו בכדורסל וההשגים שהשיג בעבר עם היכולות שלו, או בידי אנשים שנבחרו כי הם מנהלים טובים ואוהבים את הפועל כדורסל. מבחינתי, עם כל החסרונות שלו בייחוד בעניין בחירת הזרים, הייתי נותן את ההחלטה הזו לארז אדלשטיין ולא לרמי כהן, אולי סביר מאוד שהפעם ארז טועה (וכמו שאמרתי, אני בעד להנחית פה זר חדש כבר מחר), אבל עדיין אני יותר סומך עליו מאשר על עצמי או על רמי כהן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל, ההנהלה לא ״נתנה לארז כסף״ ואמרה לו תעשה מה שאתה יודע אלא מדברת איתו ומביעה את עמדתה בכל יום ובכל לילה גם עד שעות הבוקר, גם כשאנחנו לא מסכימים על דברים, אבל בסופו של דבר המילה האחרונה היא של המאמן והסמכות המקצועית היא שלו. ו״גבול הסבירות״ הוא התוצאה במגרש ולא איזה שחקן מחתימים. אני מעריך שאם הקבוצה הייתה נאבקת בתחתית והמאמן לא היה משתלט על הסגל אז הדברים היו אחרת אבל זה ממש לא המצב, יותר מזה - אם היינו נוקטים בגישה שלך כנראה היינו נמצאים היום במקום הרבה פחות טוב אבל האגו שלנו היה שלם יותר. ואין לי טענות לגישה של ההנהלה בכדורגל, גם עם הכישלון הם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית. מבחינה כלכלית האחריות היא קודם כל שלהם ולא של המאמן ופה הם כשלו.
ובואו אני ארגיע אותכם - אף אחד במערכת לא רוצה להסתפק ב״עונה טובה״, אתם מוזמנים לשאול חצי ליגה שרמי התערב איתם שנגיע ל-1-4 עוד לפני תחילת העונה וכולנו מאמינים שאפשר לעשות משהו גדול העונה. אבל לבוא ולהתערב לארז ולכפות עליו להחתים זרים שהוא לא מאמין בהם לא יוביל לשום הישג.

למה גבול הסבירות הוא התוצאה במגרש? אי אפשר לשקול כל החלטה בפני עצמה במקום להתייחס לשורה תחתונה אחת שמורכבת ממאה משתנים? הגורם לתוצאה במגרש הוא שתי החתמות מדהימות שאני לא מבין איך הן רלוונטיות לנושא. אם לא היינו מחתימים שני שחקנים כמו בראון ולימונד והיינו בתחתית אז כן היה אפשר לפעול אחרת בנושא החיזוק, אבל בגלל שאנחנו בצמרת אז לא? אני לא מבין מה הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: