pogi כתב:
דמאיו הוא בדיוק הסיבה שהגיע העת שהאוהדים יתחילו לנהל את הקבוצות ולא כל מיני עסקנים
הרי בכל מקרה כמעט כל הקבוצות חיות על התקציב מהטוטו, ככה שלעסקנים האלה אין שום יתרון יחסי , לא כלכלי ולא מקצועי
היום לכל קבוצה יש לפחות כמה אוהדים שמבינים בכדורגל, עסקים ומשפטים ועבור משכורת חודשית לא מוגזמת יעשו את העבודה יותר טוב מדמאיו, רמון וכל השאר
היתרון שלהם הוא נזילות כספית. הם יכולים לשים ערבויות לחוזה של כוכב ל-5 שנים, ואנשים פשוטים לא.
אבל חוץ מזה אתה צודק.
הפתרון האופטימאלי הוא אוליגרך, שבשבילו לעשות קומבינה ב-800 אלף פה, מיליון וחצי שם זה בכלל לא פונקציה.
עד אז יש מלכוד,
כל עוד המועדון יהיה בבעלות בעלים קטן מהסוג של טביב, דמאיו, מוני, הוא ינסה תמיד לעקוץ.
כל עוד המועדון יהיה בבעלות אוהדים, אנחנו נחייה מעונה לעונה.
יש מי שמעדיף את הראשון, יש מי שמעדיף את השני.
לי אישית כבר ממש לא איכפת.
אז לא נשים ערבויות לחוזה של כוכב ל5 שנים.. כמה כוכבים כבר משחקים פה? וכמה מצדיקים את הסכומים שהם מקבלים?
פה בדיוק הנקודה כי אוהדים משכילים שהיו מנהלים את המועדון היו בונים פה קבוצה בריאה ונורמלית גם אם לא היו משחקים אצלנו ורמוט ושכטר שאת התרומה שלהם אנחנו רואים כל שבוע
הזכירו פה את רמי כהן וזו בדיוק הדוגמא איך עם ניהול נכון מגיעים לטופ, לא צריך להיות גאון או מומחה, צריך לדעת לנהל את זה יותר טוב מחבורת הכלומניקים שלא הייתי נותן לה לנהל לי את הארון בגדים בחדר.