תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה שקורה בבני יהודה
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:43 
יש לנו מספיק צרות משלנו.
לנושא,שירדו גם לליגה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה חשובה מאוד. אם הם לא היו חלק מהאוהדים שלהם היו אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
למעוניינים, מאיה דמאיו פנויה! אתם יכולים להודות לי אח"כ.
היא גם רטובה בבריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 20:01 
skadiv כתב:
pogi כתב:
דמאיו הוא בדיוק הסיבה שהגיע העת שהאוהדים יתחילו לנהל את הקבוצות ולא כל מיני עסקנים
הרי בכל מקרה כמעט כל הקבוצות חיות על התקציב מהטוטו, ככה שלעסקנים האלה אין שום יתרון יחסי , לא כלכלי ולא מקצועי
היום לכל קבוצה יש לפחות כמה אוהדים שמבינים בכדורגל, עסקים ומשפטים ועבור משכורת חודשית לא מוגזמת יעשו את העבודה יותר טוב מדמאיו, רמון וכל השאר

היתרון שלהם הוא נזילות כספית. הם יכולים לשים ערבויות לחוזה של כוכב ל-5 שנים, ואנשים פשוטים לא.
אבל חוץ מזה אתה צודק.

הפתרון האופטימאלי הוא אוליגרך, שבשבילו לעשות קומבינה ב-800 אלף פה, מיליון וחצי שם זה בכלל לא פונקציה.
עד אז יש מלכוד,
כל עוד המועדון יהיה בבעלות בעלים קטן מהסוג של טביב, דמאיו, מוני, הוא ינסה תמיד לעקוץ.
כל עוד המועדון יהיה בבעלות אוהדים, אנחנו נחייה מעונה לעונה.
יש מי שמעדיף את הראשון, יש מי שמעדיף את השני.
לי אישית כבר ממש לא איכפת.

אז לא נשים ערבויות לחוזה של כוכב ל5 שנים.. כמה כוכבים כבר משחקים פה? וכמה מצדיקים את הסכומים שהם מקבלים?
פה בדיוק הנקודה כי אוהדים משכילים שהיו מנהלים את המועדון היו בונים פה קבוצה בריאה ונורמלית גם אם לא היו משחקים אצלנו ורמוט ושכטר שאת התרומה שלהם אנחנו רואים כל שבוע

הזכירו פה את רמי כהן וזו בדיוק הדוגמא איך עם ניהול נכון מגיעים לטופ, לא צריך להיות גאון או מומחה, צריך לדעת לנהל את זה יותר טוב מחבורת הכלומניקים שלא הייתי נותן לה לנהל לי את הארון בגדים בחדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אני נמשך אליה.
אל מאיה דמאיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 21:53 
pogi כתב:
skadiv כתב:
pogi כתב:
דמאיו הוא בדיוק הסיבה שהגיע העת שהאוהדים יתחילו לנהל את הקבוצות ולא כל מיני עסקנים
הרי בכל מקרה כמעט כל הקבוצות חיות על התקציב מהטוטו, ככה שלעסקנים האלה אין שום יתרון יחסי , לא כלכלי ולא מקצועי
היום לכל קבוצה יש לפחות כמה אוהדים שמבינים בכדורגל, עסקים ומשפטים ועבור משכורת חודשית לא מוגזמת יעשו את העבודה יותר טוב מדמאיו, רמון וכל השאר

היתרון שלהם הוא נזילות כספית. הם יכולים לשים ערבויות לחוזה של כוכב ל-5 שנים, ואנשים פשוטים לא.
אבל חוץ מזה אתה צודק.

הפתרון האופטימאלי הוא אוליגרך, שבשבילו לעשות קומבינה ב-800 אלף פה, מיליון וחצי שם זה בכלל לא פונקציה.
עד אז יש מלכוד,
כל עוד המועדון יהיה בבעלות בעלים קטן מהסוג של טביב, דמאיו, מוני, הוא ינסה תמיד לעקוץ.
כל עוד המועדון יהיה בבעלות אוהדים, אנחנו נחייה מעונה לעונה.
יש מי שמעדיף את הראשון, יש מי שמעדיף את השני.
לי אישית כבר ממש לא איכפת.

אז לא נשים ערבויות לחוזה של כוכב ל5 שנים.. כמה כוכבים כבר משחקים פה? וכמה מצדיקים את הסכומים שהם מקבלים?
פה בדיוק הנקודה כי אוהדים משכילים שהיו מנהלים את המועדון היו בונים פה קבוצה בריאה ונורמלית גם אם לא היו משחקים אצלנו ורמוט ושכטר שאת התרומה שלהם אנחנו רואים כל שבוע

הזכירו פה את רמי כהן וזו בדיוק הדוגמא איך עם ניהול נכון מגיעים לטופ, לא צריך להיות גאון או מומחה, צריך לדעת לנהל את זה יותר טוב מחבורת הכלומניקים שלא הייתי נותן לה לנהל לי את הארון בגדים בחדר.

אנחנו גם לא יכולים לשים ערבויות לשחקנים בינוניים לשנתיים. לאוהדים אין כסף פנוי להפקיד.
איזה מן קבוצה אתה חושב שתיהיה לך ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 23:23 
שכל הקבוצות חוץ מהפועל ימותו. זה כולל גם את האחיות הקטנות, האחיות הגדולות, הדודות והסבתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 00:57 
ראיתם את הסרטון של מאיה דמאיו?

"מי שיקלל אותי - יקבל מכות. הוא (מדברת על אוהד מסויים) קיבל מכות", "אני אחנך אותכם יא בני זונות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 01:37 
ואיפה היה כל החרא הזה שלהם בעונות האחרונות, כשהם סיימו במקומות העליונים של הטבלה?
מה כבר השוני בין העונה הזו לעונות האחרונות? אותו הסגל פחות או יותר, מינוס השחרור המוזר של גלאבן.
עובדה שגם העונה הם ציפו להתברג למעלה, ומקבלים את מצבם כהפתעה גדולה.
בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא האם כשעל המגרש הולך, אז הניהול היה נחשב נכון, ועכשיו כשלא הולך אז אותו הניהול הפך לכושל פתאום.
יכול להיות שגם בשנים שעברו זה היה ניהול כושל, אבל זו חוכמה מאוד גדולה להתעורר דווקא ברגע כשהכדור לא מצליח להכנס. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
הם לא התחילו את המחאה השנה. ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 01:44 
צור ש. כתב:

"מי שיקלל אותי - יקבל מכות. הוא (מדברת על אוהד מסויים) קיבל מכות", "אני אחנך אותכם יא בני זונות".

הרבה זמן לא צחקתי ככה מאיך שהיא הביאה את הכאפות לאותו אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי הלוואי הלוואי שירדו ליגה עם הקהל המגעיל שונא הפועל שלהם.
מה שהשחקנים עשו ביום ההוא זה מה שהם היו צריכים לעשות, אז תודה שלא מכרתם תמשחק. תודה רן קדוש...אומרים פעם פעמיים כי אנחנו מבינים שזה לא שפוי מה שקרה עם כל החרא פה אבל זהו.
עכשיו שוב...הלוואי שירדו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
החשש הוא שאם בני יהודה תרד ליגה, היא עלולה להישאר מס' עונות בלאומית ולאט לאט לדעוך עד אשר תרד ליגה נוספת ותחוסל.
חבל, כי זו קבוצה עם צבע, עם קהל (מי שהיה בגמרים של 2006 ו-2010 ראה את האלפים שבאו - ק"ש לדוגמה במשחק האליפות לא הביאה רבע מזה) ועם מסורת. מחלקת הנוער שלה הוציאה כמה וכמה שחקנים טובים לאורך השנים וגם את אחד הכדורגלנים הגדולים שקמו כאן (אהוד בן טובים, מי שזוכר).

הצטערתי לשמוע שהם הפסידו אתמול בשלומילאיות לבא"ש. חבל, כי 2 נצחונות רצופים ועוד על קבוצות צמרת כמו בא"ש וסכנין היו נותנים לה פוש רציני אבל אולי יוסי מצליח יותר שם והלוואי שיצליח להשאיר אותם ליגה . איש פה לא יזיל דמעה אם רמה"ש, עכו או אבי לוזון ירדו ליגה .

@בלאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 11:54 
Yalla Hapoel כתב:
צור ש. כתב:

הרבה זמן לא צחקתי ככה מאיך שהיא הביאה את הכאפות לאותו אוהד.

איפה איפה איפה רואים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 17:03 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
kruvi1 כתב:
דמאיו, כמו רוב הטיפוסים שנמצאים בכדורגל שלנו, הוא חתיכת קומבינטור מסריח שעושה כסף על הגב של הקבוצה אותה הוא מנהל.

איזה כסף הוא עושה על הגב שלה?

נועם, זה משפטים שאנשים שמסתכלים מהצד היו שואלים אותנו כשטביב ניהל את המועדון.
שוחחתי עם נציג של האוהדים שלהם, בחור הגון ומשכיל שהעלה טענות לגיטימיות כמו שב2010 למשל בני יהודה דיווחה על רכישת שחקנים ב649 אלף ש"ח ואילו עמלות סוכנים 800 אלף ש"ח. על סעיפי שיפוץ מנופחים ושכר למקורבים.
אני לא יכול להעיד שמה שהוא הציג זו אמת לאמיתה, אבל אני כן נותן קרדיט למי שחי ביום יום את המועדון וכנראה יודע על מה הוא מתלונן.

לא אמרתי שלא. אני פשוט שואל כי אני לא מכיר את הנושא.

בנוסף למה שנכתב כאן- למיטב הבנתי בני יהודה נקנתה מהתקציב של עצמה (דמאיו קנה את בני יהודה ב2.5 מיליון שהבקרה אישרה לו לפרוס ע"ג 5 שנים מתקציב הקבוצה) והקבוצה נמצאת כל שנה ברווח שלא מושקע מחדש בקבוצה (אני לא יודע אם דמאיו מושך אותו).

ההתנהגות של הבת שלו היא בושה וחרפה ומראה עם מי יש להם עסק. מסכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 17:12 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
איזו נסיחה מאיה דמאיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2014, 17:42 
אף אחד לא רוצה את מאיה, זה הסאבטקסט של הסרטון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: