תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 אוגוסט 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אריק שרון הלך לעולמו
הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
היה אוהד הפועל? מכבי? את מי הוא אהד?

(פילטר חשוב להערכת אישים בפורום הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 19:59 
אוהד של הכסף בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אריק שרון הלך לעולמו
הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

ליכודניק. בטח בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 20:01 
עומרי קנדה כתב:
Frank Serpico כתב:

ליכודניק. בטח בית"ר.

פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
Frank Serpico כתב:

ליכודניק. בטח בית"ר.

מפאיניק. אולי דווקא הפועל.

(ואתה יודע, לא באמת ציפיתי לתשובות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
היה כבר?

על יהודים אומרים "נפטר".

יהי זכרו ברוך. :ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 23:05 
bloodbrother כתב:
zink כתב:
היה כבר?

על יהודים אומרים "נפטר".

יהי זכרו ברוך. :ROSE:

לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
קשה לחשוב על דרך פחות טובה לסיים את החיים מהדרך שלו, לחיות 8 שנים על חשמל תודות לבנים תאווי הבצע והפנסיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
לא הצבעתי לו, אבל אני מעריך אותו. הרבה בזכותו אנשים פה יכולים בכלל לכתוב נגדו. לכתוב משהו.
אני דווקא רואה הרבה קווי דימיון בינו לבין רבין. שניהם מדור תש"ח. שניהם לחמו כמפקדים צעירים במלחמת העצמאות והיא השפיעה עליהם כלכך שהם החליטו להישאר בצבא. שניהם היו גנרלים מזהירים, מהטובים שידענו.
לשניהם היתה קדנציה ראשונה בינונית משהו וקדנציה שניה מעוררת מחלוקת אבל רבת תעוזה ללא ספק.
שניהם פעלו כראשי ממשלה בניגוד לדבריהם ברוב ימיהם הפוליטיים ובניגוד להבטחותיהם ערב בחירות.
הקדנציה של שניהם הופסקה באיבה באירוע טרגי, כל אחד וסיפורו שלו, ולא נותר לנו אלא לחשוב "מה היה קורה אילו".
והכי חשוב - הם אולי השניים היחידים שהיו יכולים לבצע מהלכים גדולים כי היו מנהיגים בעלי ביצים ואחריות בטחונית, לא כמו הקאקר שהחליף אותם - ב-1996 וב-2009. (ושניהם תיעבו את הקאקר ובזו לו ולמרות המחלוקת ביניהם, העריכו אחד השני).
אפשר כמובן להמשיך ששניהם תיעבו את המנגנון המפלגתי, לשניהם היה יריב מר פוליטי במפלגה אותו שנאו ובו זלזלו במופגן וכו'.

הולך ופוחת הדור. איפה יהיו לנו אנשים כמו אריק ורבין? שלא לדבר על אנשים כמו בגין או אשכול.

נשארנו עם הקאקר. והוא אשתו המקסימה. כנראה שמגיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 01:17 
לתאר את השנים של שרון במשרד הבטחון (אלא אם הכוונה היתה לחלק את השנים שלו כראש ממשלה, שהיו רציפות...) כ"קדנציה ראשונה בינונית משהו" זה האנדרסטייטמנט של המאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
קשה לחשוב על דרך פחות טובה לסיים את החיים מהדרך שלו, לחיות 8 שנים על חשמל תודות לבנים תאווי הבצע והפנסיה שלו.

לא חושב שהיתה להם אפשרות לנתק אותו מהמכשירים. רק במצב של מוות מוחי אפשר. אולי אני טועה.

חוץ מזה, מי יודע, אולי היו לו אחלה חלומות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 1495427755
תמונה
Yuval Ben-Ami
תם ונשלם. הגיע הזמן ל-"אחר-מות״.
לפני כמה ימים עשיתי טעות וצפיתי בטלוויזיה, בערוץ הראשון, נדמה לי. שודר שם אייטם בעקבות מצבו של שרון. המגיש באולפן אמר: ״ברחוב הישראלי, הדעות על שרון חלוקות. חלק מאיתנו זוכרים את הלוחם האמיץ, אחרים כועסים עליו - בגלל ההתנתקות.״ מיד התחילה כתבה שאכן הציגה את שתי העמדות: את הישראלים הימנים שעודם מריעים לשרון על כיבוש ביירות וצליחת התעלה, ואת הישראלים הימנים שכועסים עליו בגלל הרס נווה דקלים. ישראלים אחרים - אין. מישהו שזוכר את שרון כפושע מלחמה - יוק. מעניין לאן הם הלכו. אולי צה״ל חיפה על הפלאנגות הלבנוניות, שבאו ורצחו אותם עד האחרון.
אני לא חווה ששון אחרי מותו של איש, אבל נדמה לי שכדאי שנזכיר שהאיש שהלך לעולמו היום בצהריים המיט אסון אחר אסון על ישראל, שכניה ושותפיה לדירה. אולי תרדמתו ומותו הם טראגיים. אולי לו היה מאריך ימי הכרה היה מחולל תפנית רעיונית דרמטית ומכה על חטאיו. נעניק למוקיריו את הזכות להאמין בכך, ונשמור על הזכות לספק עמוק. סיפור חייו של שרון, כולל בריאת מפלגת ״מרכז״ המרוכזת סביבו, וההתנתקות, שנעשתה ללא כל הסכם, מעידה על אגרסיביות עקבית. האגרסיביות הזאת תבעה קורבנות. במהלך ימי התרדמת של שרון תהיתי האם הקב״ה אינו נוהג כאן מהלך של ענישה פואטית. היתכן שהוא מעניק לשרון יום אחד של חיים שאינם חיים, כעונש על כל חיים שלקח? שרון היה בתרדמת כשלושת אלפים ימים. האינתיפאדה השניה לבדה גבתה כ-3,200 חיי פלסטינים (לצד כ-700 חיי ישראלים), אז כנראה שהתיאוריה שלי מופרכת.
מעבר למתים האינדיבידואלים, שרון אחראי למותו של לפחות חדר אחד בלב הישראלי, וכנראה שגם פרוזדור ומרפסת שירות. הכוחניות היתה דרכו, האלימות היא צוואתו. בכל מהלך בו הענקנו לו עוד כח, צעדנו עוד צעד בדרך המובילה לשלטון עריץ של הכח. כיום אנחנו חיים תחת שלטון כזה, וזו הסיבה שאף אדם שאינו מאמין בכח לא רואיין בכתבת הטלוויזיה ההיא. מי שאינו מאמין בכח אינו נספר עוד כישראלי, להיפך, הוא נחשב לאויב העם והאומה. ישראל בחרה בדרכו של שרון, שבה עושים הכל באלימות ובלי הידברות, (ההתנתקות, כאמור, היא דוגמה נפלאה לכך). אריק שרון, מנהיג מזהיר ללא ספק, הוא אחד מהגורמים העיקריים שדירדרו אותנו למצב הזה. הוא מת עכשיו, אנחנו עדיין בתרדמת, ובמצב אנוש.
(התמונה: מתוך ״ואלס עם באשיר״).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
"מי שאינו מאמין בכוח לא נספר כישראלי,להיפך הוא נחשב לאויב העם והאומה"
משפט ענק שמסביר בצורה יפה את העובדה שגוש הימין הולך ונעשה קיצוני יותר ואנשים לא ראויים הופכים להיות המנהיגים שלו.
שרון עוד שייך לדור של מנהיגים מתונים יותר לעומת ליברמן,בן ארי ומירי רגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
בטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 07:00 
יהי זכרו ברוך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יהי זכרו ברוך :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1030310

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
חנה קים בפייסבוק שלה כתב:
הוא היה תמיד הראשון.
הראשון שבן גוריון צוטט כמי שאמר עליו שהוא שקרן.
הראשון שהקים את יחידת החיסולים מעבר לגבול, ה-101, והנהיג חבורה של ביזארים על גבול הטרוף עם סכין בין השיניים.
הראשון שקיבל במתנה חווה ובית ממיליונר אמריקאי.
הראשון שהנהיג כאן מלחמת גנרלים תוך כדי מלחמה.
הראשון שהיה לו חמ"ל של מעריצים, שאחר כך נקרא "פורום החווה", שהורכב מאנשים דלוקי-עיניים שאסור היה לומר בנוכחותם מילת ביקורת אחת עליו.
הראשון שרעייתו אמרה בגאווה שהיא "הגיישה" שלו.
הראשון שהיה הגיבור האמיתי של החרדים, כולל האנטי-ציונים שבהם, שראו בו את דוד המלך, והוא היה היחיד שהצליח, תוך הפגנת בקיאות מדהימה בנעשה בחדרי-החדרים של האדמו"רים - לא רק להכיר אותם אלא גם לתווך ביניהם.
הראשון שהודח מתפקיד שר הבטחון בממשלה בגלל דיווחיו השנויים במחלוקת בזמן מלחמת לבנון הראשונה, תוך חיזוק תדמיתה של ישראל כמדינה מצורעת לאחר הטבח בסברה ושתילה.
הראשון ששילב בין מפא"יניקיות לחרותניקיות, והקים את הליכוד.
הראשון שאימץ אל חיקו את הסוס השחור, בנימין נתניהו, מיד עם שובו לארץ מתפקיד שגריר ישראל באו"ם, והראשון שגם התנער ממנו וכינה אותו "הדוגמן".
הראשון שלא היסס לנגוע בקודש-הקודשים של הליכוד, משפחת בגין, וזלזל הן באב שלא היה יכול יותר, והן בבן, בני בגין, אותו כינה "היתום".
הראשון שהיכה ביציר חלציו, הליכוד, על ידי הקמת מפלגת קדימה.
הראשון שביום התבוסה של נתניהו לאהוד ברק, הוא התייצב על בימת הליכוד, תפס את המקרופון, הודיע שצריך להמשיך הלאה, ולפי ציפי ליבני - זו היתה דרכו להשתלט על תפקיד היו"ר: לקבל את הירושה דרך השתלטות על הפריים.
הראשון שגם רשם זכויות יוצרים על הקמת החמאס, וגם ביצע את תוכנית ההתנתקות בלי לדבר עם החמאס, כי עזה הפכה למעוז החמאס.
הראשון שאיפשר לשר האוצר שלו, נתניהו, בתמורה לתמיכתו בתוכנית ההתנתקות - להחדיר לישראל את התאצ'ריזם, בעזרת מהפכה כלכלית מזורזת, שבה הופרטו חברות ממשלתיות בזיל הזול, הביטוח הלאומי הולאם, קרנות הפנסיה הועברו לידי הטייקונים, משאבי-טבע נשדדו, הריכוזיות במשק החלה לרשום שיאים חדשים, והונחלה האידאולוגיה השקרית על "האיש הרזה והאיש השמן", שעשתה דיאטה אכזרית ללמעלה מ-90 אחוז מהישראלים שנהפכו לרזים במיוחד.
וכן, היה לו חוש הומור. וכן, היה כיף לדבר איתו, כשהוא מעיין במחברת "דפרון" שבה רשם כל מיני מחשבות שעלו בראשו. וכן, הוא היה מרתק, מושחת, מסוכן שלא עצר באדום, לא עשה חשבון, אבל נקם ונטר עד הרגע האחרון לכל מי שלא הלך מאחוריו בעיניים סומות. מחנה שרון בליכוד היה תמיד, בחוויה העיתונאית שלי, המחנה הכי מרתק, הכי פסיכי, הכי פרנואידי, ועם דמויות שעד היום צרובות בזכרוני (אהלן, ששון שרה). אריק היה מלך ישראל הראשון. שלום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 14:55 
אל באנדי כתב:

לפי דבריהם של משו כמו חצי מהפורום פה, מדובר באחד האנשים הכי נאלחים שחיו ביובל האחרון, אהל היי.. יש פה איזו ישיבה של כמה ימנים 'פנאטים וחשוכים' שקוראת לא להתאבל על שרון (שפגע בהם ברמה האישית), אז למה להיתפס לקטנות ?

אז מה אתה אומר, כדאי כבר להלשין לאהרונוביץ' או שנחכה עוד עד שנתפוס עוד כמה דגים לחכה ואז זה בכלל יהיה מעניין ..

ד"א, לא יודע אם למידע הזה יש חשיבות ממש, אבל למקרה שמישו רוצה לדעת. אותו שלט לא תלתה הנהלת הישיבה אלא אחד התלמידים שבמקרה הייתה לו נגישות למחשב (או שלא במקרה, יש שמה מחשבים בתוך הבית מדרש עצמו) על פי דעתו האישית ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 15:10 
בהצלחה לאהרונוביץ', עוד אחד שלא מבין מה זה אפילו מראית עין של דמוקרטיה.
אם הוא כבר חוקר אולי עדיף שיתחיל בעמיתה שלו לקואליציה אורית סטרוק.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 12 ינואר 2014, 15:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
משפט ענק שמסביר בצורה יפה את העובדה שגוש הימין הולך ונעשה קיצוני יותר ואנשים לא ראויים הופכים להיות המנהיגים שלו.

אתה קורא לליברמן, בן ארי ומירי רגב "מנהיגים" ואתה מצפה שאנשים יתייחסו אלייך ברצינות?

ולעניין, אפשר להתווכח על אריאל שרון עד מחר ואפילו גם עוד שנה-שנתיים. אבל, בן אדם שתמיד הלך עם מה שהוא האמין (גם אם לתקופות שינה את דעתו וכך תיאם את מעשיו), בן אדם שהקים את המדינה ואת המפלגה השולטת כיום (על אף שהגיע כביתר"י ולא כליכודניק מובהק) ועל אף שהשתמש בפוליטיקה ככלי ולא אמצעי,

הבן אדם תמיד ידע מה הוא עשה,
הבן אדם תמיד השיג את מה שהוא רצה והאמין בו,
וברוב התקופות העם הלך יחד איתו.

אז נכון, אני בתור ימני מקלל את היום שבכלל קם בן אדם ומחליט לפנות יהודים מביתם (אגב רק כדי להבהיר את הנקודה - אני נגד גירוש כל אדם מביתו) אבל אין כבר מה לעשות, את הנעשה אין להשיב ומהנקודה הזאת מבחינתי אריאל שרון לא ייצא ממנה זכאי לעולם.

אבל, ברוב מעשיו עשה דברים שאני גם מאמין בהן (הבהרה לכאלה שפספסו - לא בכולן) הן מבחינה צבאית והן מבחינה מדינית.
עשה ה כ ל למען קיום המדינה ובטחונה. (גם ההתנתקות באותם ימים זכתה לרוב בעד התוכנית, ורק בדיעבד התבררה כאסון)

מנהיג ושום מילה אחרת.
עזרא יכול לצחוק עליי עד מחר ועוד רבים כמוהו כמה שירצו, אני לא חושב שבדור הזה כבר קיימים אנשים כאלו איכפתיים וציוניים.

עד כאן הדעה שלי. אתם יכולים לכבד ואתם גם יכולים שלא, אבל אני חושב שיש כאן כמה אנשים שעברו את הקו האדום עם ההערות לא ענייניות ואפילו מזעזעות ביותר.

תנו את הכבוד המינימאלי. מבטיח לעשות את זה גם ביומו של שמעון פרס.
(ושלא ישתמע מהדברים שלי שאני רוצה שזה יקרה)

מכבד אתכם מאד, תדעו לכבד גם בבקשה.
אריק :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
גם שמעון פרס הוא חלאה (אבל לא כמו שרון), מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
מנהיג ושום מילה אחרת.

תסלח לי, אבל איזה מין מחמאה זאת לראש מדינה? מה הוא מאמן כדורגל?
אין חשיבות לחזון? לדעות? למעשים? רק "יכולת הנהגה" זה מה שקובע?
סוג כזה של חשיבה מוביל למצב שבו שולט עליך "מישהו חזק", כמו פרנקו, כמו מוסולוני, כמו החונטה של הגנרלים בארגנטינה. נראה לך רעיון טוב?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=3747
צא, צא איש הדמים: על מורשת שרון

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה קורא לליברמן, בן ארי ומירי רגב "מנהיגים" ואתה מצפה שאנשים יתייחסו אלייך ברצינות?

לצערי הרב זה מה שהעם המפגר שלך בחר.
גם פאשיסט שארבעה אנשים מאמינים בדרכו והולכים אחריו הוא מנהיג,אולי לא מנהיג חיובי במיוחד אבל מנהיג ע"פ כל הגדרה.
ליד האנשים האלה ביבי נראה כמו זהבה גלאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:30 
בעיני אין ספק מה תהיה התוצאה אם אני אנסה לאזן את הדברים החיוביים ששרון עשה למדינה לעומת הנזקים שהוא גרם לה.

ועדיין, גם אם הייתי יכול אולי לקבל במידה מסויימת חלק מהדברים שהוא עשה, לשייך את חלקם לחבלי הלידה של המדינה, לפעמים ליהירות נוראית ולא נבונה, ולאופי מאוד בעייתי ולחוסר יכולת מוחלט להפעיל שיפוט מוסרי, כל זה לא יכול אפילו להתחיל להסביר או לתרץ את מה שהוא עשה במלחמת לבנון.

להוביל בהונאה את הממשלה (והמדינה) למלחמה זה מהלך שדומה במהותו למרד צבאי, ועליו היה צריך השב"כ להעמיד אותו לקיר ולירות. הוא השר הראשון והיחיד עד כה בתולדות במדינה שעשה מעשים שכאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:38 
תחילת חודש יוני 1982.
עונת הרחצה כבר פה, החופש הגדול עוד מעט מגיע וביומיים האחרונים נשמעים רעשים כבדים מהגבול הצפוני.
יום שבת בבוקר, 5 ליוני, כמו בכל שבת בתקופת הרחצה אנחנו עושים דרכנו ממרכז הרצליה לבריכה של מלון השרון, על חוף ימה של הרצליה.
אבא, אמא ו- 4 ילדים דחוסים מאחור, מחכים לפרוץ החוצה מהאוויר החם והדביק לקרירות של המיים ורוח החוף.

אתמול הפגיזו מטוסי חיל האוויר את האיצטדיון בביירות ועוד מספר אזורים בלבנון כתגובה על.
הרדיו מדווח על העלאת כוחות צפונה. הודעה לאקונית.

באזור שאחרי מסילות הברזל, כיוון כללי כביש החוף, מול הכניסה לכפר שמריהו נעצרה נסיעתינו.
אחרי זמן לא ידוע, נפתחו החלונות, אבי יצא מהרכב והתחיל לעשן.
מדברים על שיירות עם טנקים, רכבים צבאיים והרבה מאוד חיילים שסותמים את כביש החוף לכיוון צפון.
בשלב מסויים כבר הגענו לגבעה, ואפשר היה לראות את ההסבר המפורט ללאקוניות של הרדיו.

לא זכור לי אם בסוף הצלחנו להגיע ליעד.
זכור לי היטב משפט של אבי, שהיה לו חלק בהתפתחות הפוליטית שלי חודשים ושנים לאחר מכן:
"אם אני מבין את מה שרואות עיני, מהיכרות עם האדם שמפקד על הארוע (אריאל שרון) ואם בימים הקרובים חיילים יעברו את הגבול ללבנון. 15 שנים לפחות ניתקע שם"

האמת הוא טעה. 18 שנה נתקענו בבוץ הלבנוני.

משפט שהיה תחילתה של היכרות מעמיקה עם מי שהיה מפקד ישיר של אבי.
בהמשך המלחמה כבר התפתח שיח ביני לאבי על המוסריות של שרון והרמטכ"ל באותם ימים, רפול.
מעולם לא נפגשתי עם האיש באופן אישי. האמת לא עניין אותי, למרות שמפעילותו הפוליטית והציבורית של אבי הייתה לי אפשרות.
קשה להגיד מה בדיוק היה יחסי לדמות אריאל שרון. דבר אחד בטוח לא אהבתי אותו.

הוא תמיד ייצג עבורי את הכוחוניות, הוולגריות והשחצנות הצברית במיטבה.
אני בטוח שהיו לו גם צדדים טובים, לי קשה להיזכר בהם.

עם כל זאת, אין ספק שיש לו מקום של כבוד בהסטוריה של מדינת ישראל.
דמות שנוייה במחלוקת, מעניינת, שעם כל חוסר החיבה אליו, עדיין כמפקד בצה"ל היה לו חלק נכבד בעיצובו ובפיתוח כוח ההרתעה של מדינת ישראל.

יהי זכרו ברוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:

דמות שנוייה במחלוקת, מעניינת, שעם כל חוסר החיבה אליו, עדיין כמפקד בצה"ל היה לו חלק נכבד בעיצובו ובפיתוח כוח ההרתעה של מדינת ישראל.

יהי זכרו ברוך.

לי זכור שבימים לפני האינטרנט אמרו שהוא מתמצא במוזיקה ישראלית אפילו כזאת "אלטרנטיבית".

עוד צד טוב שלו היה שהוא יצא מעזה ופירק שם התנחלויות.

וכמובן מה שכתבת לגבי המפקד בצה"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 22:29 
bloodbrother כתב:
בלומי האדום כתב:

יהי זכרו ברוך.

לי זכור שבימים לפני האינטרנט אמרו שהוא מתמצא במוזיקה ישראלית אפילו כזאת "אלטרנטיבית".

לא יכול להיות, באמת ?
אין ספק, מפלס האהדה שלי כלפיו כרגע עלה משמעותית ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
bloodbrother כתב:
בלומי האדום כתב:

יהי זכרו ברוך.

לא יכול להיות, באמת ?
אין ספק, מפלס האהדה שלי כלפיו כרגע עלה משמעותית ..

צד חיובי בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: