עומרי קנדה כתב:
"מי שאינו מאמין בכוח לא נספר כישראלי,להיפך הוא נחשב לאויב העם והאומה"
משפט ענק שמסביר בצורה יפה את העובדה שגוש הימין הולך ונעשה קיצוני יותר ואנשים לא ראויים הופכים להיות המנהיגים שלו.
שרון עוד שייך לדור של מנהיגים מתונים יותר לעומת ליברמן,בן ארי ומירי רגב.
אתה קורא לליברמן, בן ארי ומירי רגב "מנהיגים" ואתה מצפה שאנשים יתייחסו אלייך ברצינות?
ולעניין, אפשר להתווכח על אריאל שרון עד מחר ואפילו גם עוד שנה-שנתיים. אבל, בן אדם שתמיד הלך עם מה שהוא האמין (גם אם לתקופות שינה את דעתו וכך תיאם את מעשיו), בן אדם שהקים את המדינה ואת המפלגה השולטת כיום (על אף שהגיע כביתר"י ולא כליכודניק מובהק) ועל אף שהשתמש בפוליטיקה ככלי ולא אמצעי,
הבן אדם תמיד ידע מה הוא עשה,
הבן אדם תמיד השיג את מה שהוא רצה והאמין בו,
וברוב התקופות העם הלך יחד איתו.
אז נכון, אני בתור ימני מקלל את היום שבכלל קם בן אדם ומחליט לפנות יהודים מביתם (אגב רק כדי להבהיר את הנקודה - אני נגד גירוש כל אדם מביתו) אבל אין כבר מה לעשות, את הנעשה אין להשיב ומהנקודה הזאת מבחינתי אריאל שרון לא ייצא ממנה זכאי לעולם.
אבל, ברוב מעשיו עשה דברים שאני גם מאמין בהן (הבהרה לכאלה שפספסו - לא בכולן) הן מבחינה צבאית והן מבחינה מדינית.
עשה ה כ ל למען קיום המדינה ובטחונה. (גם ההתנתקות באותם ימים זכתה לרוב בעד התוכנית, ורק בדיעבד התבררה כאסון)
מנהיג ושום מילה אחרת.
עזרא יכול לצחוק עליי עד מחר ועוד רבים כמוהו כמה שירצו, אני לא חושב שבדור הזה כבר קיימים אנשים כאלו איכפתיים וציוניים.
עד כאן הדעה שלי. אתם יכולים לכבד ואתם גם יכולים שלא, אבל אני חושב שיש כאן כמה אנשים שעברו את הקו האדום עם ההערות לא ענייניות ואפילו מזעזעות ביותר.
תנו את הכבוד המינימאלי. מבטיח לעשות את זה גם ביומו של שמעון פרס.
(ושלא ישתמע מהדברים שלי שאני רוצה שזה יקרה)
מכבד אתכם מאד, תדעו לכבד גם בבקשה.
אריק