תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ד' 8/1.
הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 02:47 
תמונה

דמארי מתרחק מחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ד' 8/1.
הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 03:29 
טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 07:50 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
במועדון ינסו להשאיר את עומר דמארי עד לתום העונה, אלא אם כן תתקבל עבורו הצעה של מיליון יורו (כן הא, אחרי שחג׳ג׳ אומר לאופירה שעל 800 אלף אפשר לדבר). דמארי עצמו אמר: ״אירופה זה סיפור אחר, בארץ רוצה לשחק רק בהפועל״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
נשמע כמו חלק מהמו"מ
הקסקט רוצה שהפועל יורידו במחיר ומשדר שיש לו אלטרנטיבה והוא לא לחוץ.

ועדיין, תיגדע היד שתחתום על שחרור של דמארי מהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 07:58 
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

אז תפתח הארנק, תוציא סטפה ועומר יישאר! אולי נגיע איתו לפלייאוף עליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 09:21 
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
הריי זה ידוע אם הוא לא עוזב עכשיו הוא עוזב סוף עונה,אלא אם יקרה משהו קיצוני שישאיר אותו אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
שלום אבן עזרא מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 09:52 
ציטוט:
בושה: צעיפים של ספורטינג הורדו מהפסל של יוזביו אנשי אבטחה באצטדיון האור בליסבון קיבלו הוראה להוריד את הצעיפים הירוקים, שהושארו במקום לזכר הכוכב האגדי שהלך לעולמו. צעיפי בנפיקה נשארו מאת מערכת ONE 08/01/2014 09:11 הפסל של יוזביו עם צעיף של ספורטינג כנראה שאין גבול לחוצפה. בעוד פורטוגל מתאבלת עדיין בעקבות מותו של גדול שחקני הכדורגל שלה, יוזביו, בליסבון נרשם מעשה מגעיל ומביש. מאבטחים הורידו צעיפים של ספורטינג ליסבון מהפסל של יוזביו, שנמצא מחוץ לאצטדיון האור של בנפיקה. אוהדים פורטוגלים רבים, וביניהם גם של יריבתה המושבעת של בנפיקה, ספורטינג, הגיעו לכבד את יוזביו המנוח והניחו צעיפים ירוקים-לבנים של קבוצתם. המאבטחים באצטדיון קיבלו הוראה להסיר אותם וכך נשארו רק צעיפים אדומים של בנפיקה. כזכור, יוזביו הלך לעולמו בלילה שבין שבת לראשון כשהוא בן 71. החלוץ האגדי, שכבש 41 שערים במדי נבחרת פורטוגל (3 בכל הזמנים אחרי פאולטה ורונאלדו), ב-64 הופעות, נחשב לגדול השחקנים הפורטוגלים בכל הזמנים ולאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה. יוזביו סיים כמלך השערים של מונדיאל 1966, בו הגיעה נבחרת פורטוגל לחצי הגמר.

אפשר ללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 09:53 
ערן כתב:
שלום אבן עזרא מת.

אה?
עריכה: הוא בעצם היה חולה באמת, אם אני זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ד' 8/1.
הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 10:25 
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

למה באמת אמור להיות לו לחוץ להחתים אותו עכשיו באיזה מיליון יורו על 50% מכירה עתידית? העונה שלו בפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 11:48 
19 כתב:
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

למה באמת אמור להיות לו לחוץ להחתים אותו עכשיו באיזה מיליון יורו על 50% מכירה עתידית? העונה שלו בפח.

אין שום סיבה למכבי חיפה להביא את דמארי אלא אם כן הם מתפוצצים לקחת גביע ( ואני בטוח שהם לא עד כדי כך חמים עליו במחירים כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
19 כתב:
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

אין שום סיבה למכבי חיפה להביא את דמארי אלא אם כן הם מתפוצצים לקחת גביע ( ואני בטוח שהם לא עד כדי כך חמים עליו במחירים כאלה)

לא מסכים איתך.
מנקודת המבט של שחר, שעומד לפתוח את העונה הבאה באצטדיון חדש, הוא חייב שינוי ומהר.
הקבוצה שלו בדעיכה, חילופי המשמרות גורמים לאוהדים לנטוש (כמו שהם יודעים לעשות הכי טוב בארץ) והוא חייב להתארגן על משהו מפוצץ לעונה הבאה כדי למכור מנויים ולהחזיר את האמון של הקהל.

כרגע יש לו הזדמנות להביא את דמארי במצב בו הפועל לחוצה לכסף, ולך תדע איפה זה יעמוד בקיץ. אם הוא ייפצע, אם מכבי תיכנס לתמונה, אם הפועל תמצא רוכש. יש לו עכשיו הזדמנות להביא שחקן בלבל גבוה מאוד במחיר יחסית נורמלי.
אני מאמין שבימים הקרובים זה ייסגר, אחרי ההתבטאויות האחרונות של ראשי הפועל נראה כאילו הכל חלק מהמו"מ (שאנחנו לא ממש מצטיינים בו עד עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 12:29 
דמארי לא יחתום על חוזה בחיפה שלא יאפשר לו לעזוב בקיץ לאירופה
את האיצטדיון החדש הוא יראה אולי בטלויזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
דמארי לא יחתום על חוזה בחיפה שלא יאפשר לו לעזוב בקיץ לאירופה
את האיצטדיון החדש הוא יראה אולי בטלויזיה

לא בטוח שיקפצו באירופה על שחקן זר בסכומים שדורשים עליו,בטח אחרי שהוא לא ממש הצטיין בשום מסגרת אירופית בה השתתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 13:41 
בקשתה נדחתה, הפועל ת"א שוב תועמד לדין
ביה"ד הדין העליון קבע כי האדומים יתייצבו היום לדיון החוזר בהתפרעות האוהדים בדרבי. אם תיענש שוב ברדיוס, הקבוצה עלולה לרצות את העונש דווקא מול בית"ר

בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דחה היום (רביעי) את בקשת הפועל ת"א שלא לקיים דיון חוזר בעניין התפרעות האוהדים בדרבי בבית הדין המשמעתי, דיון בעקבותיו כזכור ספגה הקבוצה עונש של משחק רדיוס עם קהל. משמעות הדבר היא כי הדיון שנקבע היום ל-15:30 בביה"ד המשמעתי יתקיים כרגיל.

חולים על כדורגל ישראלי? היכנסו לעמוד המיוחד>
אתמול הגישו היועץ המשפטי של המועדון, עו"ד עמית פינס ועו"ד ישי סויסה בקשה דחופה לבית הדין העליון לקיים דיון חוזר דווקא בו, ולזכות את הקבוצה בעקבות החלטתו מתחילת השבוע. כזכור, העליון קבע אז כי ההליך המשפטי בביה"ד המשמעתי לא היה תקין וכי נפגעו כללי הצדק הטבעי.

המשחק מול הפועל חיפה בכל מקרה יתקיים בבלומפילד, אולם במקרה והפועל תוענש שוב במשחק רדיוס עם קהל ותיאלץ לנדוד, היא עלולה להיפגע במיוחד. הסיבה: המשחק הביתי הבא של האדומים יהיה מול לא אחרת מאשר היריבה השנואה - בית"ר ירושלים.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 71&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 13:53 
noamw כתב:
ביה"ד הדין העליון קבע כי האדומים יתייצבו היום לדיון החוזר בהתפרעות האוהדים בדרבי. אם תיענש שוב ברדיוס, הקבוצה עלולה לרצות את העונש דווקא מול בית"ר

בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דחה היום (רביעי) את בקשת הפועל ת"א שלא לקיים דיון חוזר בעניין התפרעות האוהדים בדרבי בבית הדין המשמעתי, דיון בעקבותיו כזכור ספגה הקבוצה עונש של משחק רדיוס עם קהל. משמעות הדבר היא כי הדיון שנקבע היום ל-15:30 בביה"ד המשמעתי יתקיים כרגיל.

אתמול הגישו היועץ המשפטי של המועדון, עו"ד עמית פינס ועו"ד ישי סויסה בקשה דחופה לבית הדין העליון לקיים דיון חוזר דווקא בו, ולזכות את הקבוצה בעקבות החלטתו מתחילת השבוע. כזכור, העליון קבע אז כי ההליך המשפטי בביה"ד המשמעתי לא היה תקין וכי נפגעו כללי הצדק הטבעי.

המשחק מול הפועל חיפה בכל מקרה יתקיים בבלומפילד, אולם במקרה והפועל תוענש שוב במשחק רדיוס עם קהל ותיאלץ לנדוד, היא עלולה להיפגע במיוחד. הסיבה: המשחק הביתי הבא של האדומים יהיה מול לא אחרת מאשר היריבה השנואה - בית"ר ירושלים.

וואו הם באמת לא יפסיקו לזיין אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
noamw כתב:

וואו הם באמת לא יפסיקו לזיין אותנו

מאמין שאחרי שבית הדין העליון ביטל את העונש הזה הם לא יתנו אותו שוב (למרות שהכל יכול להיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
יענק'לה שחר לא רוצה את דמארי עכשיו בשביל העונה הבאה. יש לו על מה לשחק העונה. לא מקבל את הטענה שהם לחוצים על גביע. קודם כל, ברור שהם רוצים לזכות בגביע כמו כל קבוצה אחרת. מדובר בכרטיס לאירופה ובתואר מקומי. חיפה לא לקחה גביע מאז 1998 ובכלל לא זכתה בתואר כלשהו מאז האליפות ב-2011. זה לא מעט עבור מועדון כזה.
הסיפור בליגה רחוק מלהיות גמור. תסתכלו על הטבלה ותחשבו מה יקרה במקרה של תיקו אפשרי בהחלט בין סכנין למכבי חיפה, ובהנחה והפועל תנצח ביום א', מכבי תפרק את ק"ש ואשדוד תנצח גם היא. הכל אפשרי ואפילו הגיוני. יהיו לנו 4 קבוצות עם 25 נק' ועוד אחת עם 24 נקודות בין מקומות 4 ל-8, ובמרחק סביר של 5 נק' מהמקום השלישי של סכנין. כלומר, חצי ליגה מתמודדת לכאורה על מקום בפליי-אוף העליון וכרטיס לאירופה (שהעונה יכולה גם הרביעית לזכות בו או הפינליסטית בגביע, תלוי מה תעשה מכבי בגביע).

בקיצור, דמארי זה חיזוק לחיפה כאן ועכשיו. מה יהיה בעונה הבאה? אלהים גדול.

וזו בדיוק הסיבה מדוע אסור לשחרר את דמארי לחיפה. לא רק שהפועל תיחלש ותאבד את מלך השערים שלה, אלא שהיא תחזק את הקבוצה שעמה היא מתמודדת ראש בראש על מקום באירופה, לפחות תיאורטית. מדובר בהפסד כפול ובטמטום וכל זאת במיוחד אם שחר לא מציע הצעה מטורפת שאי אפשר לסרב לה (כמו להחזיר לנו 1.5 מיליון יורו שהושקעו בשחקן ועל הדרך לשחרר לנו את עמאשה כתחליף או את שיימן לצד שמאל המיותם) אלא 600 אלף יורו שהם אפילו לא מחצית מעלות הרכישה של השחקן. תודה, אבל לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:20 
ציטוט:
גל סוקולובסקי: "אם האופציה היא חיים רמון, אז כבר עדיף אלי טביב"
חיים רמון ניתק למדור, אז הלכנו לגל סוקולובסקי, מראשי עמותת "האדומים" וממתנגדיו החריפים, כדי שיגיב על מסיבת העיתונאים

עירד צפריר 08.01.2014 14:04

חיים רמון, ערב טוב.
ערב טוב.

מדבר עירד מעיתון ה"ארץ". מה שלומך?
כן.

דיברת בתדריך לעיתונאים על שני אוהדים שעושים בעמותה כבשלהם. למי התכוונת?
חבר'ה, את כל מה שהיה לי להגיד אני אמרתי במסיבת העיתונאים ואני לא מוסיף.

אבל זה חשוב לקהל הרחב לדעת.
זה חשוב לקהל הרחב, הוא יידע, אוקיי? עירד, אני סיימתי לדבר.

מדובר בשני האנשים שנבחרו במקומות הראשונים...
תודה רבה עירד.

אחרי זה אתה...
תודה רבה עירד.

אחרי זה אתה אומר שמתנכלים לך, אבל לא בפעם הראשונה ולא השלישית אתה מנתק לי את הטלפון בפרצוף.
אני לא מנתק, אני אומר שאמרתי את מה שהיה לי ואם לא אמרתי את השמות, סימן שלא רציתי, אוקיי?

איך אתה מסביר נגיד את העניין ש...
אני הסברתי במשך שעתיים, יש עיתונאי מ"הארץ" שהיה.

למה לא הוזמנתי לתדריך?
אני לא קובע מי בא מ"הארץ".

אגב, זו בכלל לא היתה מסיבת עיתונאים - בלי מצלמות, בלי פרסום מיידי...
(ניתוק)

רמון. "אני סיימתי לדבר"
רמון. "אני סיימתי לדבר". צילום: ניר קידר
עוד כתבות בנושא
תודה על הדאגה, רמון. עכשיו לך06.01.2014 | 10:58
חיים רמון: "עידן התמימות מת אצלי, מעכשיו רק קיצוצים ומכירות שחקנים"06.01.2014 | 00:01

גל סוקולובסקי, יו"ר ועדת הביקורת של עמותת "האדומים"?
חיובי.

חיים רמון אמר בתדריך לעיתונאים שהעמותה קיבלה את כל המסמכים שדרשתם כולל דוחות כספיים. זה נכון?
לא מדויק. הבדיקה נעשית בשני שלבים: קבלת המסמכים עצמם של הרישום במחשב - אותם קיבלנו. צריך לעבור על הרישום, לסמן ביחד עם רואה חשבון שהוא מומחה בתחום את מה שאתה רוצה לבדוק - חשבוניות, קבלות, אישורי בנקים וכו'. ואת זה לא נתנו לנו. את האסמכתאות לא קיבלנו. חשב הקבוצה, יניב משולם, קיבל הוראה מחיים רמון לא לאפשר לנו את הבדיקה. התירוץ שלו היה שהם לא התכוונו לתת לנו לעשות ביקורת חוקרת.

הוא נעלב?
כן, הוא נעלב כביכול שחושדים. מבחינתו, תפקידנו לבקר את העמותה ולא את הקבוצה, אבל בפועל לוועד המנהל של העמותה יש את הזכות לראות את הדוחות הכספיים כי הוא חלק מהבעלים.

העמותה הוציאה לרמון לפני כמה חודשים מכתב ולא קיבלה עליו התייחסות. מה המכתב נועד להשיג?
שרמון יכבד את ההתחייבויות שלו - שקיפות, הקמת דירקטוריון.

אתה מתנגד למכירת שחקנים לצורך מחיקת הגירעון שנוצר?
אני לא קובע לו איך לנהל, אבל עצם העובדה שהוא הביא את הקבוצה למצב שהוא חייב לשחרר שחקנים מעידה שהוא מנהל גרוע.

הוא אומר שהעמותה והאוהדים לחצו להביא את איתי שכטר, גילי ורמוט ורן בן שמעון.
זה נכון, אבל לא בכל תנאי. עם כל הכבוד לרן בן שמעון, היה אפשר בתחילת העונה להביא אותו גם בחצי מחיר. לא היתה שום סיבה לתת לו חוזה ליותר משנה, לא היתה לו שום הצעה אחרת. הליגה בקפריסין קורסת, בארץ כל הקבוצות תפוסות. לאן הוא יילך? הרי האופציות הן הפועל ת"א או אשדוד, במה אתה חושב שהוא יבחר? למה לתת כאלה סכומים? אם במקום 2.1 מיליון שקל היית נותן לו 1.2 מיליון גם אז הוא היה חותם. זה כמו שיש לך אפשרות לקנות סובארו ב-20 אלף שקל ותבחר לשלם עליה 40 אלף שקל.

בן שמעון. "זה כמו שיש לך אפשרות לקנות סובארו ב-20 אלף שקל ותבחר לשלם עליה 40 אלף שקל"
בן שמעון. "זה כמו שיש לך אפשרות לקנות סובארו ב-20 אלף שקל ותבחר לשלם עליה 40 אלף שקל". צילום: ניר קידר
מה אתה רוצה שהוא יעשה? יממש ערבויות?
הוא עצמו לא שם שום ערבויות, גם ככה הן לא שלו.

אתה חושב שהאוהדים צריכים להפגין לרמון מתחת לבית כמו שעשו לאלי טביב?אני חושב שמלכתחילה לא היו צריכים לתת לו את המושכות. ביום שראיתי אותו במסיבת העיתונאים בבית סוקולוב ידעתי מראש שסופה של הפועל ת"א הולך להיות כמו סופה של טרויה, דהיינו להיחרב עד היסוד.

אז למה לא מפגינים?
כי חיים רמון בנה מנגנון קומוניסטי שבו כל אחד מרגיש שייך. זו תחושת שייכות אופטית, כאילו זו קבוצה שלנו - זה קשקוש במיץ עגבניות כי במקום דירקטוריון יש דיקטטוריון. אם נמשיל את אלי טביב ליוליוס קיסר, אז הסנאט מכר אשליה שהרצח שלו הוא הכרחי כדי למנוע דיקטטורה ואחר כך היתה דיקטטורה במשך 500 שנה - זה בדיוק מה שקורה בהפועל.

עדיף היה להפועל להישאר עם טביב?
אם האופציה השנייה היא רמון אז כבר עדיף טביב. טביב לפחות יודע לנהל כדורגל ואצלו היה ברור מי הטובים ומי הרעים - יש את טביב ויש את הקהל. אצל רמון התהפכו היוצרות, כל אחד מרגיש שייכות שלא באמת קיימת והאוהדים לא יפגינו נגד עצמם. כשהתחילה המחאה נגד טביב הקבוצה היתה במקום הראשון, אני לא הבנתי על מה היא קמה ולא קיבלתי תשובות מאף אחד. היום אני יודע שהיא היתה בעצם תוצאה של הסתה של הגווארדיה הוותיקה של העסקנים כנגדו ואני לא אפרט כי זה ברור במי מדובר. שלא תבין לא נכון, טביב גורש בסופו של דבר בצדק כי תוך כדי המחאה התגלה פרצופו האמיתי, אבל לפחות מולו עוד אפשר היה להילחם, עכשיו האוהדים מסורסים.

אז יש אמת בטענות טביב למחאה גזענית נגדו?
לא. גם נגד רון חולדאי ושאול אייזנברג מחו ושניהם מאוד אשכנזים. המחאה של טביב אורגנה נגדו מטעם ברנז'ה מסוימת שהוא לא היה חלק ממנה.

רמון אומר - אם יפגינו נגדי אף אחד לא ירצה לקחת את הקבוצה. זה באמת ייצור בעיה תדמיתית לקהל.
איזה קשקוש. זה כמו אלה שאומרים שאנשים לא ייקחו את הקבוצה בגלל שירי השואה ובפועל, על אף שירי השואה, הקבוצה נמכרה כבר שלוש פעמים. גם אמרו שלא יקנו את בית"ר בגלל הגזענות ובפועל מאז שהם קיימים הם גם גזענים וגם תמיד קונים אותם.

רמון אומר שהוא הציל את הקבוצה מידי טביב שרצה לפרק אותה.
הבלוף הזה עוד היה יכול להתקבל בהבנה בשנה הראשונה, אבל זה לא יכול להימשך ולא נותן לו זכויות ניהול לכל החיים. רמון צריך להישפט על הניהול בתקופתו בלי קשר לטביב. גם שאול אייזנברג טען שהוא הציל את הפועל ובעצם החזיק אותה מהקצבות ציבוריות, אך כשג'ף רוזן רצה לקנות את הקבוצה הוא טרפד את זה. זו גניבת דעת.

הפועל כפר סבא ומכבי נתניה מצאו בעלים ששמים כסף מכיסם. יכול להיות שבהפועל ת"א אף אחד לא מוכן לגעת?
ממש לא. הפועל יכולה להימכר בקלות ברגע שירצו למכור אותה.

תאומים. "מאז 1997 תאומים איכשהו תמיד מעורב בקבוצה. זה לא מוזר בעיניך?"
תאומים. "מאז 1997 תאומים איכשהו תמיד מעורב בקבוצה. זה לא מוזר בעיניך?". צילום: ניר קידר
רמון אומר שהוא רוצה למכור. למה שלא ירצה בעצם?
בגלל מפעלות החינוך. הקומבינות הגדולות נמצאות שם.

מאיר אורנשטיין עושה קומבינות?
לא. מאיר בן אדם ישר, הקומבינות הן ברמות העסקניות הגבוהות שמעליו.

דני קליין נשכר על ידי העמותה כדי למצוא רוכש ואפילו אדם עם קשרים כמו שלו לא מצליח.
כל מי שדני קליין פונה אליו אומר לו שהוא לא רוצה לעשות עסקים עם רמון ותאומים. מאז 1997 תאומים איכשהו תמיד מעורב בקבוצה. זה לא מוזר בעיניך? האנשים הללו לא מעוניינים למכור את הקבוצה ולצערי רק אם אנשים יישבו להם מתחת לבית הם יהיו מוכנים לעשות זאת.

האם נכונה השמועה שחיים רמון אמר שצריך לבנות לכבודו פסל?
כן, הוא אמר את זה לאוהדים שבאו אליו הביתה השבוע. אין שום בעיה, נעשה פסל ונשים אותו ליד זה שעשינו ב-1989 כאשר גם אז הוא לקח על עצמו את המשימה להציל את הפועל ובסוף היא ירדה ליגה.

אז מה העתיד צופן להפועל?
תקציב של איזה 12 מיליון שקל. אם לא נגיע לאירופה בשנה הבאה יהיו לנו 4,000 מינויים. הפיתרון הטוב ביותר זה ללכת לפירוק ויפה שעה אחת קודם. זו הדרך היחידה להצלת הפועל.

זה אומר מינוס 9 נקודות.
נו אז מה, אבל בעלים יכול לבוא ולקבל את הפועל בלי חובות ובלי בעיות משפטיות בארבעה-חמישה מיליון שקל. במצב הנוכחי שחיים רמון הביא אותנו אליו התסבוכת המשפטית שהוא יצר מקשה מאוד על המכירה. היא עדיין אפשרית, אבל זה יקרה רק כאשר ירצו למכור.

בפברואר יש את הדיון של רמון מול טביב. איך לדעתך זה ייגמר?
הפסיקה המשפטית תהיה לטובת טביב, אבל עדיין הוא לא יראה שקל. רמון לא ישלם.

לסיום, לאחר מותו של ספי ריבלין ז"ל פרסמת מם ובו תמונה של מצבה ועליה כיתוב "הבית של פיסטוק". האם לא הגיע הזמן שמתוקף תפקידך בעמותה תיקח אחריות ותפסיק עם ההומור השחור הזה?
מי שמכיר אותי יודע שהומור שחור זה חלק מהחיים שלי ואני מספר בדיחה על כל אחד שמת, כולל על עצמי - אני מקווה שההלוויה שלי תהיה הדבר הכי מצחיק שיש. זה בכלל לא היה קשור למכבי ואני לא מתנצל בפני אף אוהד מכבי. אין אוהד מכבי אחד שמכיר בעל פה את הרפרטואר של ספי ריבלין יותר טוב ממני – כולל כל הפרקים של ניקוי ראש והבית של פיסטוק. אם משפחת ריבלין נפגעה אני אכן מתנצל, אבל רק בפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:24 
גל סוקולובסקי מביך אותי בתור חבר עמותה. מקווה שהועד המנהל הנבחר של העמותה (ולא "ראשי העמותה" בעיני עצמם וחבריהם) יישר אותו במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ לכולם לקרוא את הראיון הזה טוב טוב.
אני אישית לא חושב שצריך ללכת לפירוק אבל הפועל בראשות חיים רמון דוהרת במדרון תלול ואף אחד לא יודע איפה היא תעצור.
לך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:32 
אבי תאורית הספקולוציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:34 
ככל שעוד ועוד פרטים ייצאו ועוד ועוד אנשים שמחזיקים בעמדות יגיבו, יקל על האוהדים הפחתו מעורבים להבין באיזה מצב אנחנו נמצאים. אני אחד מאלה שכתבו מהשניה הראשונה בה הוא ומוישיק שבו אל חיקינו שהסוף לא יהיה טוב. זה הזמן להתעורר ולהיזכר במי מדובר ולסקור את השנה וחצי האחרונות. מדובר באנשים עם מניעים זרים להחזקת המועדון שנים ארוכות, שהתוודו כבר שאינם יודעים לנהל. קישטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
אריק פריירה חתם באל-אהלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:49 
Eros Ramazzotti כתב:
redead כתב:
19 כתב:
סומך כתב:
נשמע כמו חלק מהמו"מ

לא מסכים איתך.
מנקודת המבט של שחר, שעומד לפתוח את העונה הבאה באצטדיון חדש, הוא חייב שינוי ומהר.
הקבוצה שלו בדעיכה, חילופי המשמרות גורמים לאוהדים לנטוש (כמו שהם יודעים לעשות הכי טוב בארץ) והוא חייב להתארגן על משהו מפוצץ לעונה הבאה כדי למכור מנויים ולהחזיר את האמון של הקהל.

כרגע יש לו הזדמנות להביא את דמארי במצב בו הפועל לחוצה לכסף, ולך תדע איפה זה יעמוד בקיץ. אם הוא ייפצע, אם מכבי תיכנס לתמונה, אם הפועל תמצא רוכש. יש לו עכשיו הזדמנות להביא שחקן בלבל גבוה מאוד במחיר יחסית נורמלי.
אני מאמין שבימים הקרובים זה ייסגר, אחרי ההתבטאויות האחרונות של ראשי הפועל נראה כאילו הכל חלק מהמו"מ (שאנחנו לא ממש מצטיינים בו עד עכשיו).

דמארי צריך לימכר רק אם תגיע הצעה גבוהה מאוד. מילייון יורו לא פחות!! כיוון שלדמארי אין חוזה גבוה יותר מידי יחסית, אין פה שיקול כלכלי
שיגרום להפסדים במידה וישאר רק לא להכנסות.
בשביל להכניס את הכסף החסר יש עוד כמה דרכים שאולי האוהדים לא בטוח יאהבו אבל בטוח פחות נוראים מלוותר על דמארי לחיפה במחיר מצחיק.
האפשרויות הן: העברת המשחק מול חיב"ר והדרבי לר"ג (הכנסה נוספת של לפחות מיליון שח בכל משחק), מכירת שחקני סגל רחב שמרוויחים סכומים גבוהים
ולא ממש משחקים, קלימן או עמוס, טועמה, וכל המסיקה ופדידה למיניהם. והכי חשוב להגיע לפליאוף העליון כדי להרוויח כסף ולנסות להגיע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
גל סוקולובסקי מביך אותי בתור חבר עמותה. מקווה שהועד המנהל הנבחר של העמותה (ולא "ראשי העמותה" בעיני עצמם וחבריהם) יישר אותו במהרה.

!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
ריף מסיקה בדרך לרעננה.
שיביאו את נוואקמה בתמורה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 16:01 
ירדן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

!!!!!!!!!!

הסבר, פרט ונמק. בלי קשר לכך שגם אני חולק על האמירות של גל בנושא טביב, שהן אפילו די מקוממות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 16:08 
גל נסחף לגמרי. בכלל לא אהבתי את הקטע על טביב שנשמע כאילו בלדבראדר כתב.

שלא יקבע בשבילי למה יצאתי למחאה. זלזול בקהל שהוא מייצג. מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: