תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/1
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 01:35 
הסלע האדום כתב:
תמונה
הודעה משותפת של עמותת האדומים, בעלי המניות והנהלת הקבוצה:

הישיבה שנערכה בהשתתפות חיים רמון, עמותת האדומים וכל בעלי המניות הסתיימה באווירה טובה וחיובית.

כל הנוכחים יפעלו במשותף למציאת פתרונות שיביאו להבראת המערכת בטווח הקצר והארוך ויפעלו בצוותא למציאת רוכש למועדון.

עומרי קנדה כתב:
מצויין שכל הצדדים שמו את האגו בצד כולל סיימון,מי ייתן והפתרון יגיע.

צר לי, אך אני לא קונה את צפירת ההרגעה הזו.
אולי אפילו הייתה עדיפה הסלמה עד כדי פיצוץ.

הרי רמון לא יהפוך את עורו פתאום. לא כי לא רוצה, הוא פשוט לא יכול כנראה. ומה אתם חושבים, שהדרישה של העמותה לעבוד בצורה מחושבת, לבנות תוכנית הבראה, לממש את השקיפות המובטחת, האם כל זה יתחיל מעכשיו? אני חושש שמה שהיה הוא שיהיה, והישיבה הזו רק מקנה לרמון עוד תקופה של שקט, והחורבן הזולג יימשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 01:50 
באחת התגובות בפייסבוק של דסקל הזכירו שם את השם של ניר ענבר בתור מנכ"ל.
אולי אפשר למנות אותו ולגרום לכך שתהיה דמות מקצועית בהפועל, אולי אחד כזה שיפריד בין הבלאגן בהנהלה (אם רמון ושאר חברים יתחייבו להפסיק לעשות ספינים) לבין הצוות המקצועי, ההנהלה תדאג למצוא רוכש והמנכ"ל ידאג לתכנן ביחד עם העמותה וההנהלה תקציבית את הפועל עד שמביאים רוכש ולדאוג לצמצם עד כמה שניתן את הבלאגן. רמון הודה שהוא נכשל בניהול ומאשים את כולם, אז הנה אפשר להביא מישהו מקצועי ושרמון ימשיך לחפש רוכשים.
זה נכון לכל מנכ"ל מקצועי אחר, פשוט נזכרתי בו וגם הוא מכיר את המערכת.
אבל זה בטח סיכוי קלוש, אני לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/1
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

הישיבה שנערכה בהשתתפות חיים רמון, עמותת האדומים וכל בעלי המניות הסתיימה באווירה טובה וחיובית.

כל הנוכחים יפעלו במשותף למציאת פתרונות שיביאו להבראת המערכת בטווח הקצר והארוך ויפעלו בצוותא למציאת רוכש למועדון.

עומרי קנדה כתב:

הרי רמון לא יהפוך את עורו פתאום. לא כי לא רוצה, הוא פשוט לא יכול כנראה. ומה אתם חושבים, שהדרישה של העמותה לעבוד בצורה מחושבת, לבנות תוכנית הבראה, לממש את השקיפות המובטחת, האם כל זה יתחיל מעכשיו? אני חושש שמה שהיה הוא שיהיה, והישיבה הזו רק מקנה לרמון עוד תקופה של שקט, והחורבן הזולג יימשך.

אפשר להסתכל על זה כקניית זמן של רמון ואפשר להסתכל על זה כתגובה שלו למחאה שהביעה העמותה אחרי הדברים שלו אתמול,אבל לפחות מדובר בתגובה כלשהי להבדיל מהשקט המטריף שהיה בחודשים האחרונים כשכולם מבינים לקראת מה אנחנו הולכים בינואר.
את רמון לא נעיף במחאה קולנית כמו שהיה עם טביב,לדעתי העמותה צריכה לנצל את העובדה שרמון "החזיר" את עצמו לעניינים אתמול ולהגביר את הלחץ עליו להוריד את המחיר ולמכור לאחד מכל ה50 אנשים שהוא פגש שבטוח חלק מהם התקפלו בגלל המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
חלאס כבר עם ניר ענבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 03:36 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
אז המחיר של הפועל עולה אוטומטית בגלל אי העפלה לבתים האירופאים? זה כאילו "השבחה" ?
המחיר של הפועל עולה כי האנשים ש"הצילו" אותנו לא מוכנים לאבד שקל ממה שהם שמו.
לא, הם לא רוצים להרוויח, אבל הם גם ממש לא פה בשביל להפסיד כסף ולתרום להפועל, וזו הבעיה הכי גדולה.
מי שרוצה להיות קבוצה תחרותית צריך בעלים שמוכן להפסיד, זו הייתה הטעות הכי גדולה כשהסכמנו שרמון יקח את הפועל.

היינו מסכימים גם אם אבי נמני היה לוקח את הפועל, עזוב אותך שטויות. אתה שוכח איפה היינו לפני שנתיים.
חיים רמון לא שונה מאף בעלים שהיה בהפועל בשנים האחרונות - יש ניקוד אירופי. אני אבנה סגל נחמד. נעלה לאירופה. לפעמים ניקח אליפות, לפעמים גביע. אין אירופה? אין שחקנים.
הוא פשוט נפל על העונה הזו, של אין אירופה.

כל האנשים האלה הם מנהלים, לא בעלים. בעלים מוכן להפסיד, המנהלים של הפועל לא מוכנים להפסיד. הם מביאים תרומות, מביאים ספונסרים. לא משקיעים כסף מכיסם.

צריכים בעלים, זה ברור - כרגע עושה רושם שאחד כזה יגיע רק אם לא יצטרך לקחת על עצמו חובות גדולים.
אז או שרמון ימכור את כל השחקנים עד הקיץ, יביא רוכש ויעוף מכאן,
או שיעמוד בהתחייבויות שלו ויישאר.

בשום פנים באופן לא נסבול את התרחיש לפיו הוא מפרק את הפועל מכל נכסיה, מזמבר לה את הניקוד האירופי (קודש הקודשים) וממשיך להיות בעלים ולהגיע למשחקים עם החיוך המטומטם הזה שלו.

תרשה לי לא להסכים לקביעה הזו
אצל הבעלים הקודמים של הפועל לא הושפלנו דרבי אחרי דרבי ולא הודחנו נגד קבוצות מהלאומית בגביע. הבעלים הקודמים לא החליפו 30 שחקנים בעונה, לא החתימו מאמן כושל על חוזה לעונה נוספת, לא לקחו התחייבויות של מליונים כדי להחזיר "סמל", לא הציעו שחקנים ליריבות שלנו כאילו זה שוק הכרמל ולא הכריזו במסיבות עיתונאים שאין להם כסף לקנות בסופרמרקט של הבעלים של מכבי.
וגם בעונות האלה לא תמיד עלינו לבתים באירופה (כמו ההדחה מול הצרפתים). וגם בעונות האלה למכבי היו תקציבים גבוהים יותר.

חיים רמון הוא מנהל כושל- כלכלית ומקצועית
בקדנציה שלו בשנות ה90 כמעט הוריד אותנו ליגה
בקדנציה שלו ב2004-5 כמעט הוריד אותנו ליגה
בקדנציה הנוכחית יש לי הרגשה שזה לא יסתיים בכמעט.

רמון מרסק את המועדון כלכלית ומורלית והוא בדיוק מה שהצהובים היו צריכים כדי שהחגיגה מבחינתם תהיה מושלמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 05:34 
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

עומרי קנדה כתב:

לקחת לי את המילים מהפה.
עכשיו הוא גם ימכור את דמארי בלי שאף אחד יתנגד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

עומרי קנדה כתב:

לקחת לי את המילים מהפה.

לחלוטין.
שנה וחצי שרמון שם זין על העמותה, אין שקיפות, מתנהג ומחליט הכל לבד לטוב ולרע.
פתאום אחרי שנה וחצי הודעה אחת של רמון אחרי פיצוץ וישיבה והכל נהיה בסדר, אוקיי.
בפעם האלף, זו הסיבה שאמרתי שהעמותה צריכה להתפטר, היא משמשת ככלב ניגוח של רמון וגם ככה היא לא רלוונטית, רמון לא רואה אותה ממטר.
אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זו פשוט עובדה, בין אם אתה רוצה שתהיה לעמותה השפעה, ובין אם לא, זה בכלל לא חשוב, העמותה לא יכולה לבצע את תפקידה שלשמו היא שם.
אגב, שיהיה ברור, ברגע שהעמותה בראשות הקבוצה מבחירה, כל האחריות לכל מכירה של שחקן נופלת עליה בדיוק כמו על רמון, בכי ומירורים אחרי זה שידייהם כבולות כבר לא יעזרו.
את החום שיספוג רמון העמותה תספוג באותה מידה, ובצדק.
ושוב, אין קשר אם אתה רוצה שהעמותה תהיה בעלת השפעה או לא, אבל אי אפשר לבכות שרמון פועל לבד בניגוד למה שנקבע, ולהמשיך לשבת איתו ולהשאר סמרטוט כבול שלו. החלטתם להשאר למרות הכל? קחו אחריות, על דמארי, שכטר, וכל מה שאנחנו עוברים.
בפעם האלף, תתפטרו למנוע את כל זה, אין לכם שום השפעה ואתם יודעים את זה, והפוליטיקאי עוד מוציא אתכם אשמים.
החלטתם להשאר? קחו אחריות יחד עם רמון על הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/1
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
חלאס כבר עם ניר ענבר.

אין לך מושג.
איתו ועם ארגיץ' אנחנו לוקחים אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 08:09 
עכשיו אני מבין איך שחר קיבל את ידין שהמחיר ההתחלתי שלו היה לפחות מיליון יורו בחצי חינם.
איך זה תמיד כל הלוזרים נדבקים אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
רק ביחד כתב:
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

עומרי קנדה כתב:

לקחת לי את המילים מהפה.

לחלוטין.
בפעם האלף, זו הסיבה שאמרתי שהעמותה צריכה להתפטר, היא משמשת ככלב ניגוח של רמון וגם ככה היא לא רלוונטית, רמון לא רואה אותה ממטר.
אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זו פשוט עובדה, בין אם אתה רוצה שתהיה לעמותה השפעה, ובין אם לא, זה בכלל לא חשוב, העמותה לא יכולה לבצע את תפקידה שלשמו היא שם.
אגב, שיהיה ברור, ברגע שהעמותה בראשות הקבוצה מבחירה, כל האחריות לכל מכירה של שחקן נופלת עליה בדיוק כמו על רמון, בכי ומירורים אחרי זה שידייהם כבולות כבר לא יעזרו.
ושוב, אין קשר אם אתה רוצה שהעמותה תהיה בעלת השפעה או לא, אבל אי אפשר לבכות שרמון פועל לבד בניגוד למה שנקבע, ולהמשיך לשבת איתו ולהשאר סמרטוט כבול שלו. החלטתם להשאר למרות הכל? קחו אחריות, על דמארי, שכטר, וכל מה שאנחנו עוברים.
בפעם האלף, תתפטרו למנוע את כל זה, אין לכם שום השפעה ואתם יודעים את זה, והפוליטיקאי עוד מוציא אתכם אשמים.

שטויות במיץ עגבניות דיאטטי.
את המלחמה האמיתית מנהלים מאחורי הקלעים ולא בתקשורת, בטח כשמדובר במושיק וחיים שיודעים דבר או שניים על התנהלות תקשורתית (ראה האמברגו חסר התקדים שהיה עם התדריך).
אין בעיה לשדר כלפי חוץ שהכל בסדר כדי להוריד את האש ולהיעזר בצינורות יותר אפקטיביים כי ממלחמה תקשורתית אנחנו רק נפסיד.
הצהרות בלי כיסוי לא מעניינות אותנו. השורה התחתונה היא שתיקבע.
אם ימכרו את דמארי, ולא כחלק מתוכנית הבראה אמיתית אלא כ"פלסטר שיחזיק את המועדון עד סוף השנה ואז נראה מה נעשה", אז נוציא עליהם את האש.
למי שעוד לא הבין, הם הסיכוי היחיד שלנו להזיז דברים.
מחאה, בטח כרגע, לא תעזור בכלום ורק תרסק את התדמית של המועדון ואת הסיכוי הקלוש שיגיע מתישהו אותו רוכש מהולל שכולם מפנטזים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 09:58 
kobster כתב:
גביזון כתב:
רק ביחד כתב:
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

עומרי קנדה כתב:

לקחת לי את המילים מהפה.

לחלוטין.

שטויות במיץ עגבניות דיאטטי.
את המלחמה האמיתית מנהלים מאחורי הקלעים ולא בתקשורת, בטח כשמדובר במושיק וחיים שיודעים דבר או שניים על התנהלות תקשורתית (ראה האמברגו חסר התקדים שהיה עם התדריך).
אין בעיה לשדר כלפי חוץ שהכל בסדר כדי להוריד את האש ולהיעזר בצינורות יותר אפקטיביים כי ממלחמה תקשורתית אנחנו רק נפסיד.
הצהרות בלי כיסוי לא מעניינות אותנו. השורה התחתונה היא שתיקבע.
אם ימכרו את דמארי, ולא כחלק מתוכנית הבראה אמיתית אלא כ"פלסטר שיחזיק את המועדון עד סוף השנה ואז נראה מה נעשה", אז נוציא עליהם את האש.
למי שעוד לא הבין, הם הסיכוי היחיד שלנו להזיז דברים.
מחאה, בטח כרגע, לא תעזור בכלום ורק תרסק את התדמית של המועדון ואת הסיכוי הקלוש שיגיע מתישהו אותו רוכש מהולל שכולם מפנטזים עליו.

קובסטר,
לא שאני בטוח שצריך לעשות מחאה עכשיו, אבל אני לא מבין ממה כולם חוששים, בסגנון "מחאה תרסק את התדמית של המועדון".
התדמית של המועדון היא בעיני המתבונן בלבד. מי ששונא הפועל לא צריך מחאות של אוהדים כדי לשנוא אותה. מי שאוהב את הפועל יראה במחאה מלחמה של אוהדים למען המועדון. קונה פוטנציאלי רציני, שיבחן דברים בצורה מסודרת לא אמור להיבהל מזה.
אני מתרשם שעד כה הישיבה ביחד עם רמון מסרסת את העמותה, והיא לא מצליחה להשיג את מה שלשמו הוקמה. אני לא רואה איך זה הולך להשתנות עכשיו. הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 15:18 
מי ששונא את הפועל - 20 אחוז.
מי שאוהב את הפועל - 5 אחוז.
כל אלה שבאמצע אלה האנשים שבאמת יכולים לרכוש את הפועל. מה אתה חושב שמיץ' היה אוהד מכבי שרוף?
ואנשים כמו שחר זה או שיש או שאין וכנראה שלנו אין מליונרים אוהדי הפועל שמעוניינים להכנס לזה.
מה שנשאר זה האנשים שאתה צריך לשכנע אותם לבוא ולהתאהב במועדון ואף אחד לא ירצה לבוא אם ברגע שהוא לא יצליח להגיע לאירופה וימכור שחקן יעשו לו הפגנה מתחת לבית.

סליחה הגזמתי. חג'ג' הצהיר שהוא מעוניין להביא שחקן או שתיים ואחרי שהוא לא עשה את זה הוא קיבל את כל הזלזול של הפורום (לפחות) וגם עכשיו הוא נחשב איש רע אצל אנשים פה.
כאילו בן אדם שלא אוהד הפועל מגיע ושם כסף והוא אפילו לא בעלים וכולם נופלים עליו. במצב כזה אני חושב שגם אם אני הייתי מליונר לא הייתי מעוניין לרכוש את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 17:24 
קונה שלא אוהד קבוצה קונה אותה מסיבות עסקיות כגון פירסום או יחסי ציבור,ומחאה רק עוזרת לזה ובמיוחד אוהדי הפועל שנחשבים לקהל תרבותי יחסית.
המחאה שתבוא אם תבוא רק תחזק את יחסי הציבור של "הקונה" העתידי כיוון שהוא יבוא כמציל האומה ואוהדי הקבוצה בכללם יתמכו בו.
אנשים בארץ ובעולם לא טיפשים הם יכולים להבין למה המחאה באה ומה מטרתה במיוחד היום כשלרמון היתה הזדמנות של שנה וחצי והוא הרס את ההזדמנות הזו.
כרגע העמותה הקנתה לרמון עוד זמן ולפי דעתי זו טעות כיוון שהיתה הזדמנות להחליף את רמון כשעדיין הקבוצה במצב טוב יחסית ובזכות התמיכה שהם נתנו לו לא תתקיים מחאה .
אני לא יודע מה רמון הבטיח לחברים שישבו איתו בשולחן או איך הוא קיבל מהם מנדט לנהל שוב את הקבוצה לפחות בצורה חיצונית אבל זה מפחיד אותי כיוון שמהיום הוא לא יהיה מנהל טוב יותר או פתאום הוא יוציא אותנו מהבוץ.
בלי מנהל מיקצועי אמיתי עוד השנה המצב שלנו רק ידרדר יותר ובשנה הבאה בלי אירופה באמת נחזור עשרים שנה אחורה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:12 
רק ביחד כתב:
קונה שלא אוהד קבוצה קונה אותה מסיבות עסקיות כגון פירסום או יחסי ציבור,ומחאה רק עוזרת לזה ובמיוחד אוהדי הפועל שנחשבים לקהל תרבותי יחסית.
המחאה שתבוא אם תבוא רק תחזק את יחסי הציבור של "הקונה" העתידי כיוון שהוא יבוא כמציל האומה ואוהדי הקבוצה בכללם יתמכו בו.
אנשים בארץ ובעולם לא טיפשים הם יכולים להבין למה המחאה באה ומה מטרתה במיוחד היום כשלרמון היתה הזדמנות של שנה וחצי והוא הרס את ההזדמנות הזו.
כרגע העמותה הקנתה לרמון עוד זמן ולפי דעתי זו טעות כיוון שהיתה הזדמנות להחליף את רמון כשעדיין הקבוצה במצב טוב יחסית ובזכות התמיכה שהם נתנו לו לא תתקיים מחאה .
אני לא יודע מה רמון הבטיח לחברים שישבו איתו בשולחן או איך הוא קיבל מהם מנדט לנהל שוב את הקבוצה לפחות בצורה חיצונית אבל זה מפחיד אותי כיוון שמהיום הוא לא יהיה מנהל טוב יותר או פתאום הוא יוציא אותנו מהבוץ.
בלי מנהל מיקצועי אמיתי עוד השנה המצב שלנו רק ידרדר יותר ובשנה הבאה בלי אירופה באמת נחזור עשרים שנה אחורה .

א. לא כל קונה בא מסיבות של פירסום ויחסי ציבור ובנתיים היותר רציניים לא מעוניינים בפירסום. אנשים עושים את זה כי זה תחביב שלהם אתה יכול פשוט להסתכל על מכבי או שזה קצת יותר מידי רחוק בשבילך.
ב. אנחנו כבר אחרי מחאה שכזו ומי שהגיע להציל את הקבוצה זה רמון. אני רואה שזה מאוד עזר לו עם יחסי ציבור והוא עוד אוהד של הקבוצה.
וג. אל תקבע שאנשים יכולים להבין למה המחאה שאפילו חצי מהאנשים פה לא מבינים למה לעשות מחאה מול ביתו של רמון.
אתה פשוט מעדיף להסתכל על הכל הפוך ולהפוך את כל המציאות כדי שתצדיק אותך.
יש הבדל בין לא לאהוב את ההתנהלות של רמון לללכת לבית שלו למרר לו את החיים, אם אתה לא לא מבין את זה אז לך לבית שלו ותהרוס את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ספורט 5

בתוך כך, ריף מסיקה, שהצטרף רק בקיץ האחרון למועדון אך לא זכה לדקות משחק, ביקש להשתחרר מהקבוצה. השחקן, שמיוצג ע"י הסוכנים ניר אמיר ו-ויקי ואקנין, מחכה לאישור שיחרורו מהמועדון האדום על מנת לסגור את תנאיו מול הפועל רעננה, שמאוד רוצה לצרף אותו בהקדם האפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ציטוט:
ספורט 5

בתוך כך, ריף מסיקה, שהצטרף רק בקיץ האחרון למועדון אך לא זכה לדקות משחק, ביקש להשתחרר מהקבוצה. השחקן, שמיוצג ע"י הסוכנים ניר אמיר ו-ויקי ואקנין, מחכה לאישור שיחרורו מהמועדון האדום על מנת לסגור את תנאיו מול הפועל רעננה, שמאוד רוצה לצרף אותו בהקדם האפשרי.

יאללה, להשאיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
ציטוט:
ספורט 5

יאללה, להשאיל

סגרנו את הגירעון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:33 
איך זה קשור? שחקן עם פוטנציאל וערך שוק נוכחי נמוך זה טמטום למכור.
בקיצור, כנראה ימכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:44 
אוגוסטוס היל כתב:
איך זה קשור? שחקן עם פוטנציאל וערך שוק נוכחי נמוך זה טמטום למכור.
בקיצור, כנראה ימכרו

מה פוטנציאל מה מתי ראית פוטנציאל לא ראית אותו משחק בחיים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:46 
לפי מביני העניין פה, הוא שיחק במשחקי הכנה והיה יחסית ממש סבבה. לא מבין למה הוא לא בסגל כמעט אף פעם.
היה גם משחק שהוא שותף והיה בסדר גמור. לא זוכר נגד מי

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 07 ינואר 2014, 19:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:48 
אם משני משחקי הכנה שצולמו במצלמה ביתית ראית פוטנציאל אצל ריף מסיקה אני מצדיע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:48 
אם אני לא טועה הוא היה בסגל במשחק האחרון נגד מכבי פתח תקוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:50 
ערכתי. היו בעיקר מביני עניין שאמרו כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:53 
אוגוסטוס היל כתב:

גם רב"ש מבין עניין תאמין לי סמוך עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:55 
בשום פנים ואופן לא למכור את מסיקה.
צריך להשאיל אותו,ביחד עם ספורי ועם פדידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:58 
zink כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם רב"ש מבין עניין תאמין לי סמוך עליו

אתה יודע שאני סומך עליו. אמנם לא כמו על חוות הדעת של המשתמשים עמרי קנדה ואדום, אבל די סומך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 20:20 
מסיקה היה הטוב מבין כל הצעירים האלמוניים ששיחקו במשחקי ההכנה, כולל שון מלכה.
אין שום תירוץ למה הוא לא קיבל הזדמנות. ההסבר יהיה שקול להסבר שאנטבי בקבוצה. כי רבש רחוק מלהיות גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
לפני שבועיים שלושה לא היו מוכנים הרוב לשמוע על מכירת שחקנים. עכשיו , ובטקטיקה לא מקרית, אפילו אסטרטגיה לפי ההודעה המשותפת ותגובות אני מבין שאם תוצג תוכנית מסודרת יעברו על מכירת דמארי על סדר היום.

גרזן אדום כתב:

תמונה

"השבחתי את המועדון"

גם על עמותת האוהדים, שעימה ניהל רומן בתחילה והיום הוא סופג מחלק מאנשיה ביקורת, יש לו מה להגיד. "בשנה שעברה הם היו דבר נהדר. החלום שלי היה שהעמותה תהיה הבעלים. לצערי זה נכשל בגלל שהעמותה לא הצליחה לגייס .50% היא הצטמקה בחבריה 3,000-מ 2,000-ל העונה. הם היו הפרטנרים שלי ובשבילם רציתי לקחת את הסיכונים. ו אז התחלפה העמותה, ובאו שני אנשים שעושים בה כבתוך שלהם ."
."

למי רמון מתכוון ? מה קרה העמותה כבר לא מנוהלת ע"י אסופת ייסמנים ?
ואולי כמות החברים קטנה בגלל אכזבה מההליכה יד ביד של העמותה בשנה שעברה עם רמון ועל כך שלמעט כיסו לערוותו לא עשתה הרבה ? אולי ?
האם בגלל שני חברים חדשים בהנהלת העמותה פחתו כמות החברים בעמותה ? מי הם אולי כדי שנדע , כי כנראה מגיע להם זר של פרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
את מסיקה ראיתי במשחק אימון נגד הפועל ר"ג, הוא נכנס במחצית והיה כל כך מביך (כולל טעות שהובילה לגול שלהם) שהוחלף אחרי 25 דקות.
בשני משחקי האימון לאחר מכן הוא בכלל לא שותף.

והוא לא צעיר, הוא עוד מעט בן 25.

עוד רכש הזוי של הגאון רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 21:16 
הפועל רמת גן היה במהלך העונה, אני מדבר על משחקי טרום עונה. הוא בישל וגם עשה את המהלך לבישול של מלכה.
אם הוא מביך או לא אי אפשר לדעת, מה שמביך זה להביא שחקן ולא להתשמש בו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: