רק ביחד כתב:
אדום מטלי כתב:
הסלע האדום כתב:
הודעה משותפת של עמותת האדומים, בעלי המניות והנהלת הקבוצה:
הישיבה שנערכה בהשתתפות חיים רמון, עמותת האדומים וכל בעלי המניות הסתיימה באווירה טובה וחיובית.
כל הנוכחים יפעלו במשותף למציאת פתרונות שיביאו להבראת המערכת בטווח הקצר והארוך ויפעלו בצוותא למציאת רוכש למועדון.
עומרי קנדה כתב:
מצויין שכל הצדדים שמו את האגו בצד כולל סיימון,מי ייתן והפתרון יגיע.
צר לי, אך אני לא קונה את צפירת ההרגעה הזו.
אולי אפילו הייתה עדיפה הסלמה עד כדי פיצוץ.
הרי רמון לא יהפוך את עורו פתאום. לא כי לא רוצה, הוא פשוט לא יכול כנראה. ומה אתם חושבים, שהדרישה של העמותה לעבוד בצורה מחושבת, לבנות תוכנית הבראה, לממש את השקיפות המובטחת, האם כל זה יתחיל מעכשיו? אני חושש שמה שהיה הוא שיהיה, והישיבה הזו רק מקנה לרמון עוד תקופה של שקט, והחורבן הזולג יימשך.
לקחת לי את המילים מהפה.
עכשיו הוא גם ימכור את דמארי בלי שאף אחד יתנגד לו.
לחלוטין.
שנה וחצי שרמון שם זין על העמותה, אין שקיפות, מתנהג ומחליט הכל לבד לטוב ולרע.
פתאום אחרי שנה וחצי הודעה אחת של רמון אחרי פיצוץ וישיבה והכל נהיה בסדר, אוקיי.
בפעם האלף, זו הסיבה שאמרתי שהעמותה צריכה להתפטר, היא משמשת ככלב ניגוח של רמון וגם ככה היא לא רלוונטית, רמון לא רואה אותה ממטר.
אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זו פשוט עובדה, בין אם אתה רוצה שתהיה לעמותה השפעה, ובין אם לא, זה בכלל לא חשוב, העמותה לא יכולה לבצע את תפקידה שלשמו היא שם.
אגב, שיהיה ברור, ברגע שהעמותה בראשות הקבוצה מבחירה, כל האחריות לכל מכירה של שחקן נופלת עליה בדיוק כמו על רמון, בכי ומירורים אחרי זה שידייהם כבולות כבר לא יעזרו.
את החום שיספוג רמון העמותה תספוג באותה מידה, ובצדק.
ושוב, אין קשר אם אתה רוצה שהעמותה תהיה בעלת השפעה או לא, אבל אי אפשר לבכות שרמון פועל לבד בניגוד למה שנקבע, ולהמשיך לשבת איתו ולהשאר סמרטוט כבול שלו. החלטתם להשאר למרות הכל? קחו אחריות, על דמארי, שכטר, וכל מה שאנחנו עוברים.
בפעם האלף, תתפטרו למנוע את כל זה, אין לכם שום השפעה ואתם יודעים את זה, והפוליטיקאי עוד מוציא אתכם אשמים.
החלטתם להשאר? קחו אחריות יחד עם רמון על הכל.