תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין קונה (מעל 100 מיליון ש"ח השקעה) אז איך משפרים?
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:14 
פואד כתב:
Charlie כתב:
פואד כתב:
רק ביחד כתב:
Redfan כתב:
פחח עאלק מאה מיליון ש"ח, רק ביחד אתה אינטרסנט גדול.
תפסיקו כבר לעבוד על אנשים בעיניים, כל מיני מקורבים שלא רוצים לאבד את שליטתם הכוחנית למדי בקבוצת כדורגל אומללה ומסכנה כמו הפועל. שחררו כבר, שחררו, כולה כדורגל, לא יאמן איך שאונסים את הפועל ת"א ככה.

אתה בכלל מכיר אותי שאתה מדבר כך?
אין לי שייכות להפועל בכלום חוץ מזה שאני אוהד מזה 40 שנה!
את רוב זמני אני מעביר בחו"ל .
100 מיליון זה רק לשלוש השנים הראשונות וצריך עוד.
100 מיליון זה אפילו מעט יחסית למכבי (גולדהר השקיע עד היום מעל 400 מיליון).
100 מיליון זה המינימום שהקונה יצטרך להביא מהבית.

שטויות! להפועל יש כל שנה הכנסות בערך של 30 מיליון וזה בערך גם ההוצאות שלה (אולי 5 או 10 יותר) אז איך הגעת שרוכש צריך להשים 100 מיליון ב-3 שנים אני לא יודע.

אם לקחת את הפועל עולה 25 מיליון, אז נותרו 75 מיליון ל-3 שנים. זה אומר 25 מיליון לעונה. בהנחה שהפועל תייצר סכום דומה בעצמה (לא בטוח, אולי) אז התקציב יהיה כ-50 מיליון שקל בלבד, חצי משל מכבי ובערך כמו של חיפה, אולי מעט פחות. בקיצור - כמו היום, והיום אנחנו עם 45 מיליון שקל תקציב ובדרך לפליי-אוף התחתון....
לכן, אם מישהו באמת רוצה לקרוא תיגר על מכבי של מיץ', 100 מיליון תהיה ההשקעה בעונה הראשונה (קניה+חובות+תקציב), ואח"כ לא אתפלא אם גם בעונה השניה ואולי השלישית.
לכן, אני לא חושב שיש סיכוי שנמצא עוד מישהו מטורף כמו מיץ', זה ממש נדיר.

גם לפי החשבון שלך הרוכש יצטרך להוסיף מהכיס 15 מיליון מהכיס כל שנה, זה יוצא 45 מיליון בשלוש שנים, את הכסף שהוא קונה את הקבוצה לא עושים חשבון כי ברגע שהוא ימכור הוא יקבל את הכסף בחזרה (ואני לא מאמין שיבוא פראייר שיקנה ב-25 מיליון). הקבוצה צריכה להימכר גג ב-15 מיליון ונקייה מחובות!

וכדי שזה יקרה, הקבוצה צריכה קודם כל, למצוא בעל בית שיעשה קצת סדר בבלאגן ולא רק "ישקיף מהצד" או עוד כל מיני אנשים שרק בוחשים ומתפארים בזה שיש להם חלק בענייני הפועל(היו לא מעט ליצנים כאלה שלא אנקוב בשמם בשנים האחרונות, החל גם משנותיו של מוני הראל, כל ה"תתי" מנהלים המקצועיים האלה), לא משנה מי, מישהו שפשוט יעשה סדר בדברים אבל יוגדר כבעל בית רשמית, לא מנהל מקצועי, וכל מיני כאלה חאפרים, לא אכפת לי שלא יהיה לו כסף, אבל כן שיהיה אוהד וידע איך לעשות סדר.
במצב הנוכחי, אמרו כאן וצודקים, אי אפשר למכור, אלא אם כן תמצא איזה אוליגרך שינחת עליך מהשמיים , שיש לו סבלנות וכוח להיות פדנט בענייני פנים הקטנים, זה בגדול.
בקטן, יש עוד אופציה כרגע- שאנשים בקהל יתחילו להתאפס על עצמם, יכנסו יותר לעמותה, ואז נגדיל את חלקנו בגזרת הניהול לפחות לבינתיים, עד שיבוא מישהו קצת יותר רציני מרמון.
כרגע הפועל מתנהלת כמו בדיחה מהלכת, באמת שקבוצה עם תקציב כמו שלנו זאת קבוצת *צמרת בקנה מידה ישראלי לפחות, עם נגיעה באירופה- תיקנתי* וחבל שמתחילים להתעסק בכמה נקודות אנחנו מהקו האדום.
הקהל יכול קצת להפנים יותר את המצב, זה כנראה יקרה ככל שנתקרב יותר למטה, לא רק הגרעין הקיים כיום, להבין שזה בידיים שלו, ואולי אנחנו בעצמנו גם כן נוכל לעשות הרבה יותר סדר משאר בעלי הבית הנוכחיים.
התחיל פה יופי של תהליך בתקופת טביב, בסופו הצלחנו להזיז אותו הצידה, אבל הבאנו "מנהל" מהולל אחר, מה יצא מזה? יכול להיות לנו הרבה יותר כוח ממה שאנשים חושבים.
תחשבו על זה, ושיהיה שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפי מה שכתוב פה אני לא חושב שכרגע ניתן ללכת לפירוק בכלל...
ציטוט:
הליך מיועד לחברות יחיד בלבד, כלומר חברה בה יש בעל מניות אחד (אנוש ולא תאגיד) המכהן גם כדירקטור היחיד בחברה.

ההליך מומלץ לחברות שבבעלותן מעט מאוד נכסים או התחייבויות, אשר באפשרותן לבצע מימוש כל נכסים וסילוק כל ההתחייבויות תוך 4-6 חודשים.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Templa ... T=Guest#a3

;) לא ניתן יותר להוציא מההקשר ציטוט בצורה יותר קיצונית מהציטוט שלך למעלה.
הציטוט שהבאת מדבר על פירוק מרצון במסלול מקוצר לחברה שיש לה בעל מניות ודירקטור אחד.
ודאי שאפשר לפרק את הקבוצה (בין אם היא מאוגדת כחל"צ או כעמותה או בדרך אחרת), בטח כשיש חובות שלא ניתן לפרוע אותם (אז הפירוק הוא על ידי נושים).
השאלה - מה אז ולמה זה עוזר לנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:24 
נו, צריך מתורגמן. אמרתי שאני לא מבין בזה כלום וזה דיון מיותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לפי מה שכתוב פה אני לא חושב שכרגע ניתן ללכת לפירוק בכלל...
ציטוט:
הליך מיועד לחברות יחיד בלבד, כלומר חברה בה יש בעל מניות אחד (אנוש ולא תאגיד) המכהן גם כדירקטור היחיד בחברה.

ההליך מומלץ לחברות שבבעלותן מעט מאוד נכסים או התחייבויות, אשר באפשרותן לבצע מימוש כל נכסים וסילוק כל ההתחייבויות תוך 4-6 חודשים.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Templa ... T=Guest#a3

;) לא ניתן יותר להוציא מההקשר ציטוט בצורה יותר קיצונית מהציטוט שלך למעלה.
הציטוט שהבאת מדבר על פירוק מרצון במסלול מקוצר לחברה שיש לה בעל מניות ודירקטור אחד.
ודאי שאפשר לפרק את הקבוצה (בין אם היא מאוגדת כחל"צ או כעמותה או בדרך אחרת), בטח כשיש חובות שלא ניתן לפרוע אותם (אז הפירוק הוא על ידי נושים).
השאלה - מה אז ולמה זה עוזר לנו...

יש פה כאלה שאומרים שאם יהיה פירוק אז יהיה קל למכור כי כל מי שקונה למעשה לוקח את הקבוצה בלי חובות עבר ובחינם.
עד כאן זה נכון.
אבל כדי שלא יהיו חובות חייב המפרק שימונה ע"י בית המשפט לשלם לכל הנושים ולהבטיח את המשכיות ה"חברה", כלומר הקבוצה, וזאת באמצעות מימוש נכסיה!
כלומר, המפרק כדי לחסל חובות וכדי שהפועל תוכל לעמוד בהתחייבויותיה החוזיות כלפי השחקנים והצוות, ייאלץ למכור שחקנים בכירים וכן לשחרר שחקנים עם חוזים גדולים.
למשל - הוא יידרש למכור את שכטר וגילי ולהיפטר מהחוזים של שי, איליץ' וקולין לדוגמה.
אז נכון, הפועל תועבר בחינם למישהו והמישהו הזה יקבל קבוצה בלי חובות. אבל מצד שני הוא יקבל קבוצה "גמורה", בלי כוכבים שללא חיזוק משמעותי ויקר תרד ליגה.

וכל זה מבלי להזכיר את עונש הפחתת 9 הנק' שכרגע בלעדיהן אנחנו מתחת לקו האדום צמודים לרמה"ש....

אם זה מה שאנשים פה רוצים, אז כנראה שמישהו שכח לקחת את הכדור הכחול היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:06 
בסופו של דבר כרגע אין מישהו שמעוניין קנות את הקבוצה בתנאים שנוצרו.
ובכל זאת צריך להציל את הקבוצה .
מנהל מקצועי יכול לנהל את הקבוצה בתקציב נורמאלי עד שהדברים יתאזנו ומישהו רציני יקנה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין קונה (מעל 100 מיליון ש"ח השקעה) אז איך משפרים?
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:27 
פירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אין קונה (מעל 100 מיליון ש
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
פירוק

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:49 
מה ההבדל בין למכור את דמארי לבין ללכת לפירוק?

התוצאה אותה תוצאה. קבוצה בלי חובות ובלי שחקנים.
אפשר לקבל קבוצה נקייה גם היום אחרי שמוכרים את דמארי.
לא יהיו חובות, רק התחייבויית שרצוי שבעלים של הפועל יוכל לעמוד בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 12:25 
אתם ממשיכים לדבר באויר, על איזה פירוק אתם מדברים??
מי יפרק את הפועל ת"א היום? מי מנהל אותה בכלל?
שיבוא מישהו בלי כסף, בלי ה"כוח" של חיים רמון, רק שידע לסדר את הבלאגן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין קונה (מעל 100 מיליון ש"ח השקעה) אז איך משפרים?
הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 16:01 
אל באנדי כתב:
JustZiv כתב:
פירוק

לא

הלוואי וזה יקרה. בלי חובות, בלי התחייבויות, רמון עף על טיל. אז נתחיל במינוס 9, ביג דיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 19:35 
JustZiv כתב:
אל באנדי כתב:
JustZiv כתב:
פירוק

לא

הלוואי וזה יקרה. בלי חובות, בלי התחייבויות, רמון עף על טיל. אז נתחיל במינוס 9, ביג דיל

אני לא יודע אם פירוק זה הדבר הנכון אבל במציאות זה מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 19:38 
JustZiv כתב:
אל באנדי כתב:
JustZiv כתב:
פירוק

לא

"ביג דיל"?
זו לא יובנטוס ששמרה כמעט על כל הסגל שלה וחזרה ישר לסרייה A.
אם נלך לפירוק, ה"כוכב" בקבוצה יהיה רמזי ספורי ומסביבו עוד 10 נגרים. עכשיו צא למלחמה עם מינוס 9 בשביל להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
עלי מוהר כתב:
לפרק אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 20:17 
אדם שרוצה לנהל חברה כלשהי צריך לבוא קודם כל עם מחשבה "איך אני נותן לחברה הכל כדיי שהיא תצליח" ורק לאחר מיכן הוא כבר יקבל בחזרה כל מה שהוא רוצה.
הבעיה שרמון הגיע מצד אחר והיא "איך הפועל תתן לי הצלחה במה שאני רוצה"
העומתה הגיע כדיי לעזור ולכן צריך לעזור לה כרגע לנהל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 00:39 
עד המ!!ת הפועל כתב:
JustZiv כתב:
אל באנדי כתב:
JustZiv כתב:
פירוק

לא

"ביג דיל"?
זו לא יובנטוס ששמרה כמעט על כל הסגל שלה וחזרה ישר לסרייה A.
אם נלך לפירוק, ה"כוכב" בקבוצה יהיה רמזי ספורי ומסביבו עוד 10 נגרים. עכשיו צא למלחמה עם מינוס 9 בשביל להישאר בליגה.

כאילו שעכשיו אין נגרים מסביבו, וואו כשאני כותב את זה נפל לי חתיכת אסימון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: