פואד כתב:
Charlie כתב:
פואד כתב:
רק ביחד כתב:
Redfan כתב:
פחח עאלק מאה מיליון ש"ח, רק ביחד אתה אינטרסנט גדול.
תפסיקו כבר לעבוד על אנשים בעיניים, כל מיני מקורבים שלא רוצים לאבד את שליטתם הכוחנית למדי בקבוצת כדורגל אומללה ומסכנה כמו הפועל. שחררו כבר, שחררו, כולה כדורגל, לא יאמן איך שאונסים את הפועל ת"א ככה.
אתה בכלל מכיר אותי שאתה מדבר כך?
אין לי שייכות להפועל בכלום חוץ מזה שאני אוהד מזה 40 שנה!
את רוב זמני אני מעביר בחו"ל .
100 מיליון זה רק לשלוש השנים הראשונות וצריך עוד.
100 מיליון זה אפילו מעט יחסית למכבי (גולדהר השקיע עד היום מעל 400 מיליון).
100 מיליון זה המינימום שהקונה יצטרך להביא מהבית.
שטויות! להפועל יש כל שנה הכנסות בערך של 30 מיליון וזה בערך גם ההוצאות שלה (אולי 5 או 10 יותר) אז איך הגעת שרוכש צריך להשים 100 מיליון ב-3 שנים אני לא יודע.
אם לקחת את הפועל עולה 25 מיליון, אז נותרו 75 מיליון ל-3 שנים. זה אומר 25 מיליון לעונה. בהנחה שהפועל תייצר סכום דומה בעצמה (לא בטוח, אולי) אז התקציב יהיה כ-50 מיליון שקל בלבד, חצי משל מכבי ובערך כמו של חיפה, אולי מעט פחות. בקיצור - כמו היום, והיום אנחנו עם 45 מיליון שקל תקציב ובדרך לפליי-אוף התחתון....
לכן, אם מישהו באמת רוצה לקרוא תיגר על מכבי של מיץ', 100 מיליון תהיה ההשקעה בעונה הראשונה (קניה+חובות+תקציב), ואח"כ לא אתפלא אם גם בעונה השניה ואולי השלישית.
לכן, אני לא חושב שיש סיכוי שנמצא עוד מישהו מטורף כמו מיץ', זה ממש נדיר.
גם לפי החשבון שלך הרוכש יצטרך להוסיף מהכיס 15 מיליון מהכיס כל שנה, זה יוצא 45 מיליון בשלוש שנים, את הכסף שהוא קונה את הקבוצה לא עושים חשבון כי ברגע שהוא ימכור הוא יקבל את הכסף בחזרה (ואני לא מאמין שיבוא פראייר שיקנה ב-25 מיליון). הקבוצה צריכה להימכר גג ב-15 מיליון ונקייה מחובות!
וכדי שזה יקרה, הקבוצה צריכה קודם כל, למצוא בעל בית שיעשה קצת סדר בבלאגן ולא רק "ישקיף מהצד" או עוד כל מיני אנשים שרק בוחשים ומתפארים בזה שיש להם חלק בענייני הפועל(היו לא מעט ליצנים כאלה שלא אנקוב בשמם בשנים האחרונות, החל גם משנותיו של מוני הראל, כל ה"תתי" מנהלים המקצועיים האלה), לא משנה מי, מישהו שפשוט יעשה סדר בדברים אבל יוגדר כבעל בית רשמית, לא מנהל מקצועי, וכל מיני כאלה חאפרים, לא אכפת לי שלא יהיה לו כסף, אבל כן שיהיה אוהד וידע איך לעשות סדר.
במצב הנוכחי, אמרו כאן וצודקים, אי אפשר למכור, אלא אם כן תמצא איזה אוליגרך שינחת עליך מהשמיים , שיש לו סבלנות וכוח להיות פדנט בענייני פנים הקטנים, זה בגדול.
בקטן, יש עוד אופציה כרגע- שאנשים בקהל יתחילו להתאפס על עצמם, יכנסו יותר לעמותה, ואז נגדיל את חלקנו בגזרת הניהול לפחות לבינתיים, עד שיבוא מישהו קצת יותר רציני מרמון.
כרגע הפועל מתנהלת כמו בדיחה מהלכת, באמת שקבוצה עם תקציב כמו שלנו זאת קבוצת *צמרת בקנה מידה ישראלי לפחות, עם נגיעה באירופה- תיקנתי* וחבל שמתחילים להתעסק בכמה נקודות אנחנו מהקו האדום.
הקהל יכול קצת להפנים יותר את המצב, זה כנראה יקרה ככל שנתקרב יותר למטה, לא רק הגרעין הקיים כיום, להבין שזה בידיים שלו, ואולי אנחנו בעצמנו גם כן נוכל לעשות הרבה יותר סדר משאר בעלי הבית הנוכחיים.
התחיל פה יופי של תהליך בתקופת טביב, בסופו הצלחנו להזיז אותו הצידה, אבל הבאנו "מנהל" מהולל אחר, מה יצא מזה? יכול להיות לנו הרבה יותר כוח ממה שאנשים חושבים.
תחשבו על זה, ושיהיה שבוע טוב.