chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
לא חושב שיש כאן מישהו שאוהב את שכטר יותר ממני, גם כשהוא לא פוגע, אבל מה אתם משווים בין היחסים המוזרים שלכם עם החברים הגרמנים שלכם, לחגיגות שלו עם ערן זהבי?
כן, לשכטר יש חיים משלו וזכותו להיפגש עם מי שבא לו. אבל הוא יכול לגלות קצת רגישות לקהל שלו, שדורכים עליו מכל כיוון אפשרי.
שחקן הפועל גם יכול לחגוג עם חולדאי יומיים אחרי שהוא הרס את אוסישקין. זכותו. גם אז אני אמור לקבל את זה בשקט?
וואלה, אתה שחקן הפועל. אתה מרוויח המון כסף. אתה יודע שערן זהבי הוא הדבר הכי שנוא היום על רוב אוהדי הפועל (מה לעשות שאלה שבלבל שלו הם שנואים על אוהדי הכדורסל מבינינו ואנחנו מיעוט). רק לפני שבועיים הוא התגרה והשפיל אותנו, אז כ"כ דחוף לך לחגוג איתו סילבסטר?
ולגבי כל אלו שסיפרו על החברים הגרמנים שלהם. אין מה לעשות חוץ מלרחם עליכם. אבל כנראה מגיע לכם לראות אותם אחרי הפסדים בדרבי, אם אלה החברים שלכם.
כן ללא ספק אתה שם את המסכנים במשוואה הנכונה, עליהם צריך לרחם ולא אנשים פאתטים שהפועל הם מרכז החיים שלהם שעל פיהם הם בוחרים את החברים שלהם.
אה כן

לא אמרתי שאני בוחר את החברים שלי לפי האהדה שלהם.
1) עובדתית, חוץ מאנשים מהיציע, אני מכיר בעולם הרבה יותר אוהדי מכבי מהפועל, מן הסתם.
2) רוב החברים הכי טובים שלי, מהבית, הם לא אוהדי הפועל. לשמחתי, הם גם לא אוהדי מכבי. ובכלל, אני לא מכיר כמעט אוהדים שלהם שהולכים למשחקים ומדברים על זה.
3) אני רק אמרתי שאני ממש מרחם על אלה שרשמו כאן שכל החברים הכי טובים שלהם אוהדי מכבי. אני לא הייתי מצליח לשרוד את זה, בטח לא בימים כאלה. אבל לא אמרתי שאוהד הפועל לא צריך לדבר עם אוהדי מכבי.
4) יש הבדל גדול מאד בין סתם אוהד מכבי למכביסט. עם אוהד מכבי אפשר להתמודד, עם מכביסט זה בלתי אפשרי. הבעיה שרוב אוהדי מכבי, הם גם מכביסטים. ואם כבר אנלוגיות, אז גם ערן זהבי הוא כזה.