תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שכטר אתה סמרטוט ריצפה !!!!
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 03:36 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מהאנשים שהביאו לכם את זה :
villa crespo כתב:

ההיגיון שלי הוא הכי בריא בפורום הזה.
אלה אתם שמכניסים לשיקולי הבחירות שלכם דברים מיותר כמו מדינת ישראל, לפני הפועל.

מגיע גם זה :
villa crespo כתב:

ולגבי כל אלו שסיפרו על החברים הגרמנים שלהם. אין מה לעשות חוץ מלרחם עליכם. אבל כנראה מגיע לכם לראות אותם אחרי הפסדים בדרבי, אם אלה החברים שלכם.

קרספו, לפעמים אני חושב שאתה באמת הכי נורמלי כאן.
איך אמרו בעספור - עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות ;)

יואואואואו אתה כזה סאחיייייייייייייייייייייייייייייי

התגובה של קרספו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שכטר אתה סמרטוט ריצפה !!!! (לא חתם במכבי)
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 07:55 
תמצאו חיים כבר .
שיהיה חבר של מי שהוא רוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שכטר אתה סמרטוט ריצפה !!!! (לא חתם במכבי)
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
תמצאו חיים כבר .
שיהיה חבר של מי שהוא רוצה .

לגמרי.
כל עוד על המגרש הוא נותן הכל כדי לנצח, מצידי שיהיו נאהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 08:29 
chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
לא חושב שיש כאן מישהו שאוהב את שכטר יותר ממני, גם כשהוא לא פוגע, אבל מה אתם משווים בין היחסים המוזרים שלכם עם החברים הגרמנים שלכם, לחגיגות שלו עם ערן זהבי?
כן, לשכטר יש חיים משלו וזכותו להיפגש עם מי שבא לו. אבל הוא יכול לגלות קצת רגישות לקהל שלו, שדורכים עליו מכל כיוון אפשרי.
שחקן הפועל גם יכול לחגוג עם חולדאי יומיים אחרי שהוא הרס את אוסישקין. זכותו. גם אז אני אמור לקבל את זה בשקט?
וואלה, אתה שחקן הפועל. אתה מרוויח המון כסף. אתה יודע שערן זהבי הוא הדבר הכי שנוא היום על רוב אוהדי הפועל (מה לעשות שאלה שבלבל שלו הם שנואים על אוהדי הכדורסל מבינינו ואנחנו מיעוט). רק לפני שבועיים הוא התגרה והשפיל אותנו, אז כ"כ דחוף לך לחגוג איתו סילבסטר?
ולגבי כל אלו שסיפרו על החברים הגרמנים שלהם. אין מה לעשות חוץ מלרחם עליכם. אבל כנראה מגיע לכם לראות אותם אחרי הפסדים בדרבי, אם אלה החברים שלכם.

כן ללא ספק אתה שם את המסכנים במשוואה הנכונה, עליהם צריך לרחם ולא אנשים פאתטים שהפועל הם מרכז החיים שלהם שעל פיהם הם בוחרים את החברים שלהם.
אה כן :ROSE:

לא אמרתי שאני בוחר את החברים שלי לפי האהדה שלהם.
1) עובדתית, חוץ מאנשים מהיציע, אני מכיר בעולם הרבה יותר אוהדי מכבי מהפועל, מן הסתם.
2) רוב החברים הכי טובים שלי, מהבית, הם לא אוהדי הפועל. לשמחתי, הם גם לא אוהדי מכבי. ובכלל, אני לא מכיר כמעט אוהדים שלהם שהולכים למשחקים ומדברים על זה.
3) אני רק אמרתי שאני ממש מרחם על אלה שרשמו כאן שכל החברים הכי טובים שלהם אוהדי מכבי. אני לא הייתי מצליח לשרוד את זה, בטח לא בימים כאלה. אבל לא אמרתי שאוהד הפועל לא צריך לדבר עם אוהדי מכבי.
4) יש הבדל גדול מאד בין סתם אוהד מכבי למכביסט. עם אוהד מכבי אפשר להתמודד, עם מכביסט זה בלתי אפשרי. הבעיה שרוב אוהדי מכבי, הם גם מכביסטים. ואם כבר אנלוגיות, אז גם ערן זהבי הוא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:09 
כן זה באמת לא נעים להיות חבר של מכביסט בימים אלה, רק שכתבת שזה מגיע לנו בגלל שיש לנו חברים גרמנים ארורים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:14 
אני לא מבין מה אתם כל כך מתפלאים.
נראה לכם שמזיז למישהו מהשחקנים שהפסדנו את הדרבי? שמזיז למישהו שרומסים אותנו?
אני בטוח שבמהלך המשחק הם רוצים לנצח, שנייה אחרי, אנחנו נשארים עם כאב הלב והמחשבות והם כבר שכחו מזה.
אם שכטר לא היה דואג להגיד בכל הזדמנות שנייה שהוא וויתר על הרבה כסף כדי להיות בהפועל, עוד הייתי מאמין שזה נכון...
מאחר ואין לי באמת דרך לדעת, אני נותן לו להנות מהספק, לא שבאמת אכפת לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי.
אפס קטן שמאוהב בעצמו והפך ל"אליל" כי אוהדי הפועל לא הצליחו להבחין בעובדה הפשוטה, האיש שחצן מגעיל אפס שחושב בעיקר ורק על עצמו, בשל העובדה הפשוטה שהוא לבש אדום.

ערן זהבי אוהד ילד אדום עבר את כל מחלוקות הנוער של הפועל ת"א ונהפך כבר בהם לגדול המכביסטים שיצאו ממגרשי הכדורגל בשנים האחרונות, וזה ממש לא קשור לעובדה שהוא לובש צהוב היום.

ערן זהבי, "איחלתי ללב בהצלחה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:39 
כאילו אין במה להתעסק,
בזמנו החופשי הוא מוזמן למצוץ לערן זהבי את הזין גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:54 
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
לא חושב שיש כאן מישהו שאוהב את שכטר יותר ממני, גם כשהוא לא פוגע, אבל מה אתם משווים בין היחסים המוזרים שלכם עם החברים הגרמנים שלכם, לחגיגות שלו עם ערן זהבי?
כן, לשכטר יש חיים משלו וזכותו להיפגש עם מי שבא לו. אבל הוא יכול לגלות קצת רגישות לקהל שלו, שדורכים עליו מכל כיוון אפשרי.
שחקן הפועל גם יכול לחגוג עם חולדאי יומיים אחרי שהוא הרס את אוסישקין. זכותו. גם אז אני אמור לקבל את זה בשקט?
וואלה, אתה שחקן הפועל. אתה מרוויח המון כסף. אתה יודע שערן זהבי הוא הדבר הכי שנוא היום על רוב אוהדי הפועל (מה לעשות שאלה שבלבל שלו הם שנואים על אוהדי הכדורסל מבינינו ואנחנו מיעוט). רק לפני שבועיים הוא התגרה והשפיל אותנו, אז כ"כ דחוף לך לחגוג איתו סילבסטר?

כן ללא ספק אתה שם את המסכנים במשוואה הנכונה, עליהם צריך לרחם ולא אנשים פאתטים שהפועל הם מרכז החיים שלהם שעל פיהם הם בוחרים את החברים שלהם.
אה כן :ROSE:

לא אמרתי שאני בוחר את החברים שלי לפי האהדה שלהם.
1) עובדתית, חוץ מאנשים מהיציע, אני מכיר בעולם הרבה יותר אוהדי מכבי מהפועל, מן הסתם.
2) רוב החברים הכי טובים שלי, מהבית, הם לא אוהדי הפועל. לשמחתי, הם גם לא אוהדי מכבי. ובכלל, אני לא מכיר כמעט אוהדים שלהם שהולכים למשחקים ומדברים על זה.
3) אני רק אמרתי שאני ממש מרחם על אלה שרשמו כאן שכל החברים הכי טובים שלהם אוהדי מכבי. אני לא הייתי מצליח לשרוד את זה, בטח לא בימים כאלה. אבל לא אמרתי שאוהד הפועל לא צריך לדבר עם אוהדי מכבי.
4) יש הבדל גדול מאד בין סתם אוהד מכבי למכביסט. עם אוהד מכבי אפשר להתמודד, עם מכביסט זה בלתי אפשרי. הבעיה שרוב אוהדי מכבי, הם גם מכביסטים. ואם כבר אנלוגיות, אז גם ערן זהבי הוא כזה.

א. יש גם כאלה שיש להם אחים מכביסטים, כולל אחד מפורסם שיש לו אח תאום. מה הם אמורים לעשות לפי תורת בוסטרו?
ב. יש הבדל גדול מאוד בין שחקן לאוהד.
ג. אם זהבי היה היום בהפועל היית אומר שהוא ווינר.
ד. מתי תתבגר כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:39 
שחר, גם על ההוא, שיש לו אח מכביסט, אני מרחם. אני אמור לקנא בו?
אני עוד מעט קורס נפשית ממה שהתקשורת בישראל עושה להפועל בשנים האחרונות. אם היית מצרף לזה עוד חבורת מכביסטים מסביבי, כבר הייתי מתאבד.
ובפעם האלף, לא אמרתי שאוהד הפועל אסור שיהיו לו חברים אוהדי מכבי וברור לי שלכולם יש כאלה. גם לי (לשמחתי, הם לא מכביסטים ולא בסביבה הכי קרובה שלי). רק אמרתי שמי שהולך לישון עם חזירים, שלא יתפלא שמסריח לו.
ולשאלותייך, כנראה שאני לא אתבגר לעולם, לפחות לא עפ"י הטסנדרטים שלך. ואם ערן זהבי היה בהפועל, הייתי אומר שהוא ווינר וילד מניאק. גם עכשיו אני אומר שהוא ווינר. מה הקשר בכלל?
אתה מוזמן לעבור אחרי ההודעות שלי, אבל ביום שזהבי, דגלאס, אניימה, ורמוט ושכטר עזבו, אמרתי שורמוט ושכטר יחזרו להפועל לפני מכבי, כי הם הכי מחוברים. שדלגאס זה תלוי בכסף ובהפרשים ושאניימה וזהבי יילכו למכבי. אניימה כי הוא אדיש ולא מתחבר לקבוצות שלו וזהבי, כי הוא ילד מניאק שלא סופר אף אחד ממטר.

בלי קשר, לעניין שכטר. צרם לי לראות את התמונה הזו, אבל להבדיל מפותח האשכול, ברור לי שאסור לקלל אותו וזה רק ירייה ברגליים שלנו ומכמה סיבות:

1) יש קווים אדומים שמי שעובר צריך לקבל בראש. שכטר אפילו לא היה קרוב לעבור אותם, אז קצת פרופורציות. הוא עדיין נתן הרבה להפועל.
2) מי שיש לו קצת שכל ועיניים בראש, רואה בדיוק מה קורה כאן ואיך הנהלת הספינים הזאת מנסה להפוך את העניין לטובתה, כדי להכשיר את הקרקע למעבר שלו למכבי. כל יציאה נגד שכטר רק תעזור לזה ואני האחרון שירצה לעזור להנהלה בזה. בעניין הזה, גם אם הוא היה עושה דבר גרוע בהרבה, הייתי נושך את השפתיים ושותק.
3) אם חס וחלילה חס ושלום, שכטר יילך למכבי, אז שיילך עם הראש למטה. לא אחרי שאוהדים גרמו למעבר שלו ואז גם הוא יחגוג לי בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שחר, גם על ההוא, שיש לו אח מכביסט, אני מרחם. אני אמור לקנא בו?
אני עוד מעט קורס נפשית ממה שהתקשורת בישראל עושה להפועל בשנים האחרונות. אם היית מצרף לזה עוד חבורת מכביסטים מסביבי, כבר הייתי מתאבד.
ובפעם האלף, לא אמרתי שאוהד הפועל אסור שיהיו לו חברים אוהדי מכבי וברור לי שלכולם יש כאלה. גם לי (לשמחתי, הם לא מכביסטים ולא בסביבה הכי קרובה שלי). רק אמרתי שמי שהולך לישון עם חזירים, שלא יתפלא שמסריח לו.
ולשאלותייך, כנראה שאני לא אתבגר לעולם, לפחות לא עפ"י הטסנדרטים שלך. ואם ערן זהבי היה בהפועל, הייתי אומר שהוא ווינר וילד מניאק. גם עכשיו אני אומר שהוא ווינר. מה הקשר בכלל?
אתה מוזמן לעבור אחרי ההודעות שלי, אבל ביום שזהבי, דגלאס, אניימה, ורמוט ושכטר עזבו, אמרתי שורמוט ושכטר יחזרו להפועל לפני מכבי, כי הם הכי מחוברים. שדלגאס זה תלוי בכסף ובהפרשים ושאניימה וזהבי יילכו למכבי. אניימה כי הוא אדיש ולא מתחבר לקבוצות שלו וזהבי, כי הוא ילד מניאק שלא סופר אף אחד ממטר.

בלי קשר, לעניין שכטר. צרם לי לראות את התמונה הזו, אבל להבדיל מפותח האשכול, ברור לי שאסור לקלל אותו וזה רק ירייה ברגליים שלנו ומכמה סיבות:

1) יש קווים אדומים שמי שעובר צריך לקבל בראש. שכטר אפילו לא היה קרוב לעבור אותם, אז קצת פרופורציות. הוא עדיין נתן הרבה להפועל.
2) מי שיש לו קצת שכל ועיניים בראש, רואה בדיוק מה קורה כאן ואיך הנהלת הספינים הזאת מנסה להפוך את העניין לטובתה, כדי להכשיר את הקרקע למעבר שלו למכבי. כל יציאה נגד שכטר רק תעזור לזה ואני האחרון שירצה לעזור להנהלה בזה. בעניין הזה, גם אם הוא היה עושה דבר גרוע בהרבה, הייתי נושך את השפתיים ושותק.
3) אם חס וחלילה חס ושלום, שכטר יילך למכבי, אז שיילך עם הראש למטה. לא אחרי שאוהדים גרמו למעבר שלו ואז גם הוא יחגוג לי בפרצוף.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
צרם לי לראות את התמונה הזו, אבל להבדיל מפותח האשכול, ברור לי שאסור לקלל אותו וזה רק ירייה ברגליים שלנו ומכמה סיבות:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:04 
התמונה לא מעניינת אותי, אבל נראה לי שבוסטרו קצת שוכח שכאן מסתכלים על אנשים שהפועל היא חלק מרכזי בחיים שלהם ונוסעים לכל משחק כאנשים מוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:15 
ללכת לכל משחק לא הופכים אותך למוזר או מיוחד או אוהד על. הפועל היא חלק מרכזי בחיי היא לא מרכז חיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 16:25 
נפגש עם נמני היום. מחפש לו קבוצות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:48 
אסור ללבוש צהוב ועוד יותר אסור להיות בקשר חברי עם סמל צהוב שיורק בחוצפה שאין שניה לה על האדום ויורה על הקהל שלה.

אוי, פתאום נראה לי ששכטר לא ממש אוהד את הקבוצה כי לא נפגע מההתנהלות של זהבי. הוא לא צריך לריב איתו (למרות שמומלץ) אבל במקסימום כל זמן שהוא אצלנו לשמור על יחסים קורקטים קרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ללכת לכל משחק לא הופכים אותך למוזר או מיוחד או אוהד על. הפועל היא חלק מרכזי בחיי היא לא מרכז חיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 00:40 
אתם אשכרה רוצים לפתוח פה מדור גליצ'ים, לחפש בכוח רעל איפה שאין.
איזה אשכול מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
התמונה לא מעניינת אותי, אבל נראה לי שבוסטרו קצת שוכח שכאן מסתכלים על אנשים שהפועל היא חלק מרכזי בחיים שלהם ונוסעים לכל משחק כאנשים מוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 08:57 
הפוך גוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: