תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 15:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:28 
Eros Ramazzotti כתב:
במידה והידיעה הזו נכונה, אין כל חשיבות למה שיקרה מעכשיו.
גם אם דמארי יישאר בסופו של דבר בהפועל כי המו"מ עם חיפה והספין על סלטה ויגו (שירד לטמיון באופן מפתיע בקרוב) לא יבשילו, העובדה שבהפועל קיימת היום הנהלה שלא מסוגלת להחזיק במועדון כמו הפועל ת"א והביעה נכונות למכור את אחד מנכסיה הבולטים ביותר לקבוצה אחרת בישראל - צריכה לעורר אותנו כקהל.

הסיפור של ההנהלה הזו צריך להיגמר ויפה שעה אחת קודם.
תודה רבה על הרצון הטוב, אבל אתם לא יכולים, ורק גורמים נזק בלתי הפיך למועדון שיקח שנים להחזיר אותו לקדמת הבמה.
אני מצפה מחיים רמון לצאת בהצהרה מדויקת לקהל האוהדים (אם הוא רוצה, שיעשה את זה באמצעות הבלוג, או שהוא איבד את הסיסמא ליוזר שלו שם, כי באופן מפתיע כבר הרבה זמן שהוא לא כתב) שאומרת מה המצב של המועדון, מה המצב שלו כבעלים וכיצד הוא מתכוון לתקן את הסיטואציה שנוצרה תחתיו, בה אנחנו נאלצים להתפרק מנכסינו ולהפוך לשק החבטות של הכדורגל הישראלי.
האבסורד הגדול ביותר הוא שאף אחד לא יודע מה בדיוק המצב המשפטי, הכלכלי והניהולי בהפועל, ככה שגם אי אפשר לדעת מה בדיוק אמור לקרות ומה הצעדים הנכונים.

הגיעו מים עד נפש.

:ROSE:
כל מילה.

למשווים לטביב, זה זילות. חסרי מושג. כשבישראל תהיה אלמנה בגלל דחיית כספים ממועדון הפועל תל אביב, אולי יהיה בסיס דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
להשוות את רמון לטביב זה פשע. אין בכלל קשר. אחד מנסה לעשות טוב ולא מצליח, השני עושה רע במזיד

עכשיו אני מנסה להיכנס לראש של חיים רמון. נניח והחלטת ללכת על הראש של האוהדים ולמכור את דמארי לחיפה. אין לך קצת שיקול דעת איך לעשות את זה מבלי לפגוע בקבוצה?
הרי אתה כבר חודשים יודע מה המצב הכלכלי של הקבוצה. את ההחלטה למכור את דמארי לא קיבלת היום ולא אתמול,
למה לא דאגת לתפור את העסקה ככה שב1/1 הוא ילך לחיפה ובהפועל כבר יהיה מחליף?
למה עומר דמארי צריך לעלות בעוד יומיים למשחק במדי הפועל כשהוא יודע שהוא עם רגל וחצי בקבוצה אחרת? איך אתה מצפה שהוא ייראה עם כל מה שקורה סביבו?

העסקה הזאת היא כל-כך הרבה יותר מסתם מכירה של דמארי לחיפה. היא פשיטת רגל. היא ביזיון שאין כדוגמתו.
איפה נשמע דבר כזה, שקבוצה מוכרת למתחרה ישירה שלה את מלך השערים באמצע העונה? אין לכם גבולות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
נפרדים משכטר ודמארי ביחד?
תביאו לפחות את מהראן לאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
רן יצחק חלוץ מרכזי. חוד כזה לא היה לנו גם בימי תחילת ה90 הנוראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 11:59 
Eros Ramazzotti כתב:
להשוות את רמון לטביב זה פשע. אין בכלל קשר. אחד מנסה לעשות טוב ולא מצליח, השני עושה רע במזיד

עכשיו אני מנסה להיכנס לראש של חיים רמון. נניח והחלטת ללכת על הראש של האוהדים ולמכור את דמארי לחיפה. אין לך קצת שיקול דעת איך לעשות את זה מבלי לפגוע בקבוצה?
הרי אתה כבר חודשים יודע מה המצב הכלכלי של הקבוצה. את ההחלטה למכור את דמארי לא קיבלת היום ולא אתמול,
למה עומר דמארי צריך לעלות בעוד יומיים למשחק במדי הפועל כשהוא יודע שהוא עם רגל וחצי בקבוצה אחרת? איך אתה מצפה שהוא ייראה עם כל מה שקורה סביבו?

העסקה הזאת היא כל-כך הרבה יותר מסתם מכירה של דמארי לחיפה. היא פשיטת רגל. היא ביזיון שאין כדוגמתו.
איפה נשמע דבר כזה, שקבוצה מוכרת למתחרה ישירה שלה את מלך השערים באמצע העונה? אין לכם גבולות?

שני דברים:
1. כמו שאמרתי ביום שרמון לקחת את הקבוצה: שפעת זה יותר טוב מסרטן, אבל גם שפעת זה חרא.
2. אנחנו מקווים שההנחה שאתה מתבסס עליה היא נכונה, אבל אתה יודע, יש שמועות שאומרות אחרת (לגבי הכוונות של רמון) שאולי זה לא ברמה של לפגוע בקבוצה, אבל בוא נגיד שיש עוד אינטרסים מתחת לפני השטח שלא שקופים לכולם.
מבחינת הפרקטיקה, אתה יודע, אחת הטענות לגבי טביב היו שהוא לא מוכן לשים כסף ומתכנן מכירת חיסול. בפועל זה הכיוון עכשיו.
אז כוונות זה דבר נחמד, אבל המציאות בסוף חזקה יותר מהכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:05 
רמון זה לא שפעת. זה יותר ALS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי nirog בתאריך 02 ינואר 2014, 12:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:06 
nirog כתב:
נפרדים משכטר ודמארי ביחד?
תביאו לפחות את מהראן לאלה

אתה חייב למות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
"שופטים מעדיפים להתרחק ממשחקים של הפועל ת"א"
עם תשעה פנדלים במשחקיה וממוצע הצהובים הגבוה בליגה (5), שיבוץ למשחקי הפועל ת"א הפך לסיוט של שופטי ליגת העל. "כמעט כל אחד נפל העונה אצלה. שופטים מעדיפים להתרחק ממנה"
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/536 ... 101&loc=39

"השחקנים של הפועל דווקא הוגנים ולא מתעסקים יותר מדי עם השופטים. דווקא אצל מכבי ת"א שחקנים כמו ערן זהבי, שרן ייני, ראדה פריצה וברק יצחקי מציקים לאורך כל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:07 
טביב התחיל את הפשיטת רגל עם כוונות רעות, רמון מסיים את העבודה עם כוונות טובות.
נורא חשוב ההבדלים בשורה התחתונה הפועל ממשיכה להיות שכונה ומתרסקת לקבוצה בלי בעלים, בלגן ניהולי וחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:08 
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

שני דברים:
1. כמו שאמרתי ביום שרמון לקחת את הקבוצה: שפעת זה יותר טוב מסרטן, אבל גם שפעת זה חרא.
2. אנחנו מקווים שההנחה שאתה מתבסס עליה היא נכונה, אבל אתה יודע, יש שמועות שאומרות אחרת (לגבי הכוונות של רמון) שאולי זה לא ברמה של לפגוע בקבוצה, אבל בוא נגיד שיש עוד אינטרסים מתחת לפני השטח שלא שקופים לכולם.

מבחינת הפקטיקה טביב העלים מיליונים של הכנסות
מינה את הבת שלו למנהלת
וחשף את המועדון לתביעות בסדר גודל שלא נראה פה
אה, והוא גם הספיק להסתכסך עם כל שחקן בדרך)
וכשהקבוצה יצאה לחיפה היא עצרה לטרמפים בצומת גלילות, ושחקנים התחוננו שמתקמצנים על סנדוויצים.
עוד קצת עובדות, הוא יזם סגירה של שער 5
אסר הכנסת אביזרי עידוד
לכאורה אחראי לכך שהסוכן של פאצ'לקה כבר לא בחיים
ובזמן מחאה הוא שלח אוהד שלנו לאשפוז.

עד כאן פרקטיקה.
לגבי האינטרסים של רמון, ביקשתי עשרות פעמים דוגמא. מה יוצא לו מלהיות בעלים של קבוצת כדורגל שנמצא במלחמה מול אוהדים, במועדון בלי כסף. עד שאין הסבר מעבר לקונספירציות ככה אני גם אתייחס לזה.

אני אכתוב משהו קצת בנאלי, אבל שיהיה:
אני מסתכל על עיניים של בן אדם ורואה אם הוא אוהד הפועל. זה קרה בבית ספר, בצבא ובאוניברסיטה.
טביב הסריח לי מהרגע הראשון. מי שלא רואה בעיניים של רמון שהוא מעבר לכל החסרונות (ויש המון) גם אוהד הפועל, כנראה שלא מזהה אחד כזה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בחינת הפרקטיקה טביב העלים מיליונים של הכנסות
מינה את הבת שלו למנהלת
וכשהקבוצה יצאה לחיפה היא עצרה לטרמפים בצומת גלילות, ושחקנים התחוננו שמתקמצנים על סנדוויצים.
אסר הכנסת אביזרי עידוד

עד כאן פרקטיקה.
לגבי האינטרסים של רמון, ביקשתי עשרות פעמים דוגמא. מה יוצא לו מלהיות בעלים של קבוצת כדורגל שנמצא במלחמה מול אוהדים, במועדון בלי כסף. עד שאין הסבר מעבר לקונספירציות ככה אני גם אתייחס לזה.

אני מסתכל על עיניים של בן אדם ורואה אם הוא אוהד הפועל. זה קרה בבית ספר, בצבא ובאוניברסיטה.
טביב הסריח לי מהרגע הראשון. מי שלא רואה בעיניים של רמון שהוא מעבר לכל החסרונות (ויש המון) גם אוהד הפועל, כנראה שלא מזהה אחד כזה בחיים

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:15 
nirog כתב:
עם תשעה פנדלים במשחקיה וממוצע הצהובים הגבוה בליגה (5), שיבוץ למשחקי הפועל ת"א הפך לסיוט של שופטי ליגת העל. "כמעט כל אחד נפל העונה אצלה. שופטים מעדיפים להתרחק ממנה"

"השחקנים של הפועל דווקא הוגנים ולא מתעסקים יותר מדי עם השופטים. דווקא אצל מכבי ת"א שחקנים כמו ערן זהבי, שרן ייני, ראדה פריצה וברק יצחקי מציקים לאורך כל המשחק

כתבה פשוט הזויה. איגוד השופטים זה מוסד כל כך עלוב. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:20 
חשוב גם לזכור שטביב תימני ורמון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
יש שחקן בהפועל שלא מיוצג ע"י נמני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
בישרהל היום מדווח שב״ש נכנסה למו״מ על נוסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
ת'רדקיל כתב:

לא ישחק העונה מולינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
nirog כתב:

כמעט כל אחד נופל אצלה? אולי בגלל שזה אוסף של שופטים פח מכורים ששורקים שריקות הזויות
ומפילים את עצמם? איזה איגוד דוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
ת'רדקיל כתב:

עכשיו זה ברור שהוא לא יגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:49 
NARKOTIKA כתב:

מבחינת הפקטיקה טביב העלים מיליונים של הכנסות
מינה את הבת שלו למנהלת
אסר הכנסת אביזרי עידוד

עד כאן פרקטיקה.

טביב הסריח לי מהרגע הראשון. מי שלא רואה בעיניים של רמון שהוא מעבר לכל החסרונות (ויש המון) גם אוהד הפועל, כנראה שלא מזהה אחד כזה בחיים.

אני לא מבין, אתה מנסה לשכנע אותי שטביב הוא רע או שהוא יותר רע מרמון ולתת לי דוגמאות כמה חרא הוא? תאמין לי, אני יכול לצלות לך את האוזנים במה שאני יודע על טביב. הדוגמאות שאתה נתת זה משחק ילדים.

הפרקטיקה זה זה לא רמון אוהד הפועל או לא, אלא מה קורה בשטח. ומה שקורה בשטח זה שרמון לא שם שקל והולך לשחרר שחקנים בכירים.
אני מבין שרמון אוהד הפועל, אבל איפה שהבנאדם דורך לא צומח דשא. כמעט הוריד אותך פעם אחת ושלא תטעה, בפעם הבאה זה לא יהיה כמעט.
הדבר האחרון שאני יכול להגיד עליו זה שהוא מנהיג. הוא אדם עם לב קטן, היסטרי ובחיים לא ייתן לך הרגשה שאפשר לסמוך עליו.
אני שמעתי כל מיני סיבות על למה הוא ותאומים לא רוצים למכור. חלק נשמעו הגיוניות, חלק פחות. בשורה התחתונה, האנשים האלה נכשלים בכל דבר. ניהול, גיוס כספים, יציבות, מציאת רוכש. ולעומת זאת מעבר לכביש, לפחות שני אנשים בקליבר שאתה רק היית יכול לחלום עליו עברו פה בפחות מעשור. למה הם יכולים ואנחנו לא?
למה בבית"ר נתקלו באותה בעיה כמו אצלנו במשך כל כך הרבה זמן? (ועדיין, טביב הוא מבחינתם היה הפתרון כמו רמון בשבילנו) כנראה כי האנשים שם לא רצו בטובת הקבוצה בתור האינטרס העיקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
כן כמו טביב, לא כמו טביב, יותר גרוע, פחות גרוע.
לא משנה איך תסתכלו על זה, אמירה כמו: "חיזקנו את הקבוצה בכך שהצלחנו להשאיר את טוטו" זה משהו שגם בחלומות הרטובים שלנו כנראה לא נקבל בקשר לדמארי ו/או שכטר.
כמו שזה נראה עכשיו, הדרך לגיהנום רצופה המון כוונות טובות של רמון את חג'ג'.
לפחות כשטביב היה, ידענו שהבעלים רוצה למכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
שלום לך תחתית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:21 
פאביו כתב:
האדס כתב:
אל תגזימו, זה לא דומה לטביב.

ממש לא דומה לטביב.
יותר גרוע.
לא זכור לי שטביב שחרר את מלך השערים של הפועל בעונת פח אשפה.

טביב פגע בלי רגישות לקבוצה ומרגיש שאפילו בכוונה נגד ה"אליטות" ולכאורה תוך נסיון להוצאת כספים מהקבוצה. חמור ומציא חשק. אפילו אם יורדים ויודעים שכולם עשו את המקסימום נשארים אוהדים אם כי באש קטנה יותר. אבל, כאן היה סרטן שאיים על זהות הקבוצה. כמו להכניס חרא למטבח ועובדה שהוא עבר לקבוצתת חדר השירותים, רק שם הוא מרגיש בבית.
רמון עושה כמיטב הבנתו עם רצון לעזור.

טביב הגיע לקבוצה שעמדה לדרוס את הליגה הישראלית בערך מה שמכבי עושה כיום. לא היה גולדהאר, אבל היה 50 מליון של פלטיני בכל עונה, היו שחקנים נהדרים ובעיקר היה גוטמן שהשביח כמעט כל שחקן ומן הסתם היה ממשיך כך ושהוא סקאוטר מהטובים (תפסיקו כבר עם הרכש שטביב אילץ אותו).
רמון הגיע לשוקת די שבורה. עשה יפה מול טביב וגם בהרבה פעולות נוספות. כל חטאו הוא שבדומה למוני הוא מאוהב בקבוצה עד כדי הריסתה ובלבד שישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:34 
לא הבנתי מדוע משווים בין טביב לרמון?
מישהו פה חושב שזה בסדר ונכון למכור את מלך השערים שלך ??
ועוד למכור אותו לאחת הריבות שלך?
ושלא נדבר על זה שלא מתכוונים להביא מחליף ברמה של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לא הבנתי מדוע משווים בין טביב לרמון?
מישהו פה חושב שזה בסדר ונכון למכור את מלך השערים שלך ??
ועוד למכור אותו לאחת הריבות שלך?
ושלא נדבר על זה שלא מתכוונים להביא מחליף ברמה של דמארי.

כסף... כסף... כסף
פריירה (34) וצ'וקור (50)... 8 באוגוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
תיזהרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
תיזהרו.

כרגע זה לא נראה שיש להם ממי להיזהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
nirog כתב:

גם לא ברור מה בדיוק מפריע להם, הרי הם אומרים שהשחקנים בסדר. אז מה זה? הקהל? כי פה בפורום הוחלט פה אחד שהקהל שלנו לא עושה לחץ על שופטים.
פשוט מגוחך.
והמשפט הזה מדהים בעיני
ציטוט:
הפועל מקבלת גיבוי תקשורתי גדול, ושופט שטעה נגדה'יזכה' ללכלוכים

עד מתי השקר הזה עד מתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה בין טביב :ASS: לרמון לא מופרכת. כמובן שרמון בא מאהבה ואילו טביב הגיע בשביל הפירסום וה"סיבוב" ונשאר בסוף כדי להזיק.
אבל יש קווי דימיון ביניהם - הניהול השכונתי או חוסר המושג בניהול קבוצת כדורגל מקצוענית.
הכדורגל בכלל וזה הישראלי בפרט שונים מעסקים אחרים שאולי מוכרים לרמון או תאומים. תאומים עצמו הודה שנכשל עוד ב-2004. הוא הביא אז את רמון לעמוד בראש הדירקטוריון וכמעט ירדנו ליגה באותה עונה.

לרמון ושות' היתה כוונה טובה ורצון להציל את הפועל. איפשהו בדרך הם התאהבו בכך שהם הבעלים והחלו למשכן את עתיד המועדון על מזבח תקציבים מנופחים שאינם נאמנים למציאות. הם שכחו, כי כל הרעיון מלכתחילה היה להוציא את הפועל מטביב כדי שניתן יהיה בנקל למכור אותה לגורם אמיד שלישי, נקיה מחובות ומעונשו של טביב שאז נטען נגדו שהוא מסכל את המכירה למעוניינים.

במקום זאת, רמון ושות' סיבכו את המצב, הפועל כיום פחות נוצצת מקצועית, עם חובות חיצוניים ולבעלי המניות, ברדק ניהולי, אחוזים מהקבוצה מפוזרים ושקיפות - אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
זה לא בדיוק ככה.
אמנם הפועל עם גרעון, אבל להפועל של טביב לא היה ורמוט, שכטר וזגורי.
תחשוב שבא בעלים חדש ורוצה להביא את ורמוט ושכטר להפועל הוא היה צריך להשקיע סכום גדול מהגרעון.
הבעיה שלא יודעים לשווק את הקבוצה(יותר נכון-שלא רוצים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: