NARKOTIKA כתב:
מבחינת הפקטיקה טביב העלים מיליונים של הכנסות
מינה את הבת שלו למנהלת
וחשף את המועדון לתביעות בסדר גודל שלא נראה פה
אה, והוא גם הספיק להסתכסך עם כל שחקן בדרך)
וכשהקבוצה יצאה לחיפה היא עצרה לטרמפים בצומת גלילות, ושחקנים התחוננו שמתקמצנים על סנדוויצים.
עוד קצת עובדות, הוא יזם סגירה של שער 5
אסר הכנסת אביזרי עידוד
לכאורה אחראי לכך שהסוכן של פאצ'לקה כבר לא בחיים
ובזמן מחאה הוא שלח אוהד שלנו לאשפוז.
עד כאן פרקטיקה.
לגבי האינטרסים של רמון, ביקשתי עשרות פעמים דוגמא. מה יוצא לו מלהיות בעלים של קבוצת כדורגל שנמצא במלחמה מול אוהדים, במועדון בלי כסף. עד שאין הסבר מעבר לקונספירציות ככה אני גם אתייחס לזה.
אני אכתוב משהו קצת בנאלי, אבל שיהיה:
אני מסתכל על עיניים של בן אדם ורואה אם הוא אוהד הפועל. זה קרה בבית ספר, בצבא ובאוניברסיטה.
טביב הסריח לי מהרגע הראשון. מי שלא רואה בעיניים של רמון שהוא מעבר לכל החסרונות (ויש המון) גם אוהד הפועל, כנראה שלא מזהה אחד כזה בחיים.
אני לא מבין, אתה מנסה לשכנע אותי שטביב הוא רע או שהוא יותר רע מרמון ולתת לי דוגמאות כמה חרא הוא? תאמין לי, אני יכול לצלות לך את האוזנים במה שאני יודע על טביב. הדוגמאות שאתה נתת זה משחק ילדים.
הפרקטיקה זה זה לא רמון אוהד הפועל או לא, אלא מה קורה בשטח. ומה שקורה בשטח זה שרמון לא שם שקל והולך לשחרר שחקנים בכירים.
אני מבין שרמון אוהד הפועל, אבל איפה שהבנאדם דורך לא צומח דשא. כמעט הוריד אותך פעם אחת ושלא תטעה, בפעם הבאה זה לא יהיה כמעט.
הדבר האחרון שאני יכול להגיד עליו זה שהוא מנהיג. הוא אדם עם לב קטן, היסטרי ובחיים לא ייתן לך הרגשה שאפשר לסמוך עליו.
אני שמעתי כל מיני סיבות על למה הוא ותאומים לא רוצים למכור. חלק נשמעו הגיוניות, חלק פחות. בשורה התחתונה, האנשים האלה נכשלים בכל דבר. ניהול, גיוס כספים, יציבות, מציאת רוכש. ולעומת זאת מעבר לכביש, לפחות שני אנשים בקליבר שאתה רק היית יכול לחלום עליו עברו פה בפחות מעשור. למה הם יכולים ואנחנו לא?
למה בבית"ר נתקלו באותה בעיה כמו אצלנו במשך כל כך הרבה זמן? (ועדיין, טביב הוא מבחינתם היה הפתרון כמו רמון בשבילנו) כנראה כי האנשים שם לא רצו בטובת הקבוצה בתור האינטרס העיקרי.