תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 22:51 
עזוב נו
יצחקי בעונה הראשונה שלו סיים אותה במחזור הראשון נגד חיפה, הוא לקח חלק באיזה שלושה וחצי משחקים בסוף העונה. אז מה אם הוא נקנה אז? הוא בפנים אבל גילי ושי לא? זה מצחיק.

לזכותם של אלה שדיברו על השטות של הדרך בתחילת העונה, הם כבר ירדו מזה מזמן. גם לך זה יבוא. או שלא.
באמת תהיה לנו קבוצה מפלצת, אני כבר מתפלץ כל שבוע מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:02 
אתה דמגוג. כתבתי בסוף שגם יצחקי נקנה אז והפרדתי בכוונה.
ודי עם השיטה הזאת של לשים מילים בפה של הצד השני כדי להקצין ובכך לזלזל. זה נמוך ולא לעניין.
מעולם לא אמרתי שנהייה קבוצה מדהימה מפלצת או כל ביטוי אחר. כן אמרתי ועדיין חושב שאם תיקונים של שחקן או 2 אנחנו יכולים להיות רוצה טובה מאוד.
כן אמרתי שאני מאמין שייקח זמן לבנות קבוצה ויש כאן תהליך של בנייה.
כן כתבתי, כאן למעלה, שהעניין המרכזי הוא לבוא מערכת מנוהלת שעובדת בצורה מאורגנת.
אבל סבבה, אתה יכול לזלזל עד מחר בתהליך ובבנייה ולדבר על המובן מאליו (כסף ושחקנים הכי טובים יעשו קבוצה טובה. וואו)
בכל זאת אנחנו במדינת ישראל.
מדינת ה"עזוב אותך מהחרטא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:08 
יש לי מספיק מדרך ותהליך ובנייה מהטמבל שבנה את הסגל הזה. לילה טוב.

נ.ב
הקופמן האמיתי,המדבר בסיסמאות וקלישאות בלי כלום מקצועי וענייני, וכשהוא טועה זו המציאות שלא הסתדרה עם האמת, זה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:18 
ברור. וקקה בידיי.
ואגב, בשביל להגיד את מה שאתה חושב אין שום צורך לזלזל בדיעה ההפוכה. אפשר פשוט להגיד.
אצלך (ולא רק אצלך) , זו שיטה קבועה.
ישראל ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:27 
מי שמסביר לאנשים על ימין ועל שמאל כמה הם ישראלים שטחיים (למרות שהם היחידים בדיון שגם מביאים עובדות), שלא יתפלא כשבסוף גם מזלזלים בזה. איזה מין דיון זה? זה כמו להתדיין עם ברסלב שמסביר לך שיבוא המשיח, זה תמיד יקרה עוד מעט. כל מה שמישהו אומר, התשובה היא שצריך זמן. אז כן, בדיון כזה אני מזלזל, זה לא דיון. כמה זמן צריך? לפני חודשיים אמרו חודשיים, עברו חודשיים, ניצחנו פעם אחת ולרוב שיחקנו זוועה, עכשיו המציאות לא בסדר כי היא לא הסתדרה עם התיאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:29 
איפה המציאות לא בסדר? מה אני, נביא? נתתי הערכה. נכון לעכשיו, טעיתי.
אני מנסה להסביר מה זה מבחינתי תהליך בניית קבוצה (ואין לי כוח לחזור על זה) . אני מסתכל על המשחק ורואה משחקים טובים יותר ופחות אבל רואה טביעת אצבע. רואה אתמול משחק טוב בסה"כ למרות ששיחקנו בלי 3 וחצי שחקני הרכב. ים מספר לא מבוטל של איומים ורגעים של משחק לחץ נכון ועמידה טובה (למרות מרכז השדה החסר מאוד)
אני לא עסוק בלהראות שההערכה שלי נכונה. אני לא איש מקצוע ואני רואה דרך העיניים הלא מקצועיות שלי את הדברים. ראיתי מספיק מערכות וארגונים בחיים והייתי עד לתהליכים מסוגים שונים כדי להבין מה זה דינמיקה של התפתחות מערכות.
אז שוב, הערכתי בתחילת העונה שזה ייקח עוד ינואר וטעיתי. בדרך היו לא מעט טעויות וגם כמה אכזבות וכרגע זה המצב.
לצד הדברים האלה אמרתי גם שצריך לתת למאמן עונה לפחות.
לרב"ש יש דרך שלו, כמו לכל בן אדם. הוא מאמין בה ואני חושב שהוא יכול להטמיע אותה.
צריך יהיה לאזן אותו, לנהל אותו ולשרטט לו גבולות גזרה מצד אחד, ולתת לו שקט וביטחון מצד שני. וגם שחקן או 2 אם אפשר.

מה שכן, אני מסכים איתך שצריך במקום מסוים לעמת את האג'נדה עם המציאות. מבחינתי עונה זה פרק הזמן הסביר ולא חצי עונה.

בתהליך ובדרך אני אאמין תמיד. אני רואה את זה ועובד עם זה כל הזמן. הדרך של רב"ש היא שלו ואני חושב שצריך לתת לו לנסות להטמיע אותה.
אני כן אומר שבמידה ובתום העונה ניראה לא טוב ונביא תוצאות לא טובות, הדרך נכשלה. נקודה. (והגורמים לא ממש רלוונטיים).

ובוא נוותר על העלבונות. גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:59 
ואגב, הכלל הזה תופס גם לצד השני. לא יודע לגביך, אבל יש פה עדר של יורים על אוטומט שכדי שיגידו ששיחקנו טוב צריך שניתן הצגה כמו נגד פארמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
באמת אין מה להשוות בין שני המקרים. גילי רק העונה, שי בקושי שיחק, ספורי בקושי וכו'..
יש להם את אלברמן, ייני, זיפט, דאבור וגם יצחקי שהוא רכש של התקופה ההיא. כולם שחקנים מרכזיים. בוודאי שהם התחזקו בשחקנים טובים מאוד, למרות שגם לפני כן היה להם בכל בכלל לא רע.
אולם אני מסכים שהעיקר זה שהם למדו שזה לא עניין של מאמן אלא של התנהלות שלמה של מערכת וזה העניין שהביא להם את הקפיצה הכי גדולה.
זה תהליך התפתחות של מערכת.
אצלנו מה שאומרים זה שרבש נוראי ומזיק ואין שום קשר לסוגיית הבעלות. זה בדיוק הנצחה של הדפוס.

אבל אנחנו מדברים על השינוי שקרה אצלהם עונה שעברה, לא על העונה הזאת, ולכן יצחקי לא רלוונטי.
דאבור עלה באמצע העונה שלפני זה מהנוער, ועדיין שיחק באותה עונה יותר מהעונה שעברה שלהם, ולכן גם הוא לא חלק מגרעין שרץ ביחד.
נשארת עם זיו, ייני ואלברמן. וואו, בהחלט חלק מתהליך.

אם כבר זה מראה הפוך - יצחקי היה שחקן חזק שרץ בקבוצה כמה זמן, והעיפו אותו.
כי הבינו שבמקום תהליך אפשר לעשות שינוי חד ולהכווין את כל המערכת לכיוון מקצועי יותר, החליפו חצי קבוצה ואת כל הצוות, יצרו אינספור תפקידים חדשים שלא היו קיימים קודם, יצרו נהלי עבודה מסודרים (מישהו שרוצה לעבוד שם כסך הכל עובד משק צריך לעבור פאקינג 3 ראיונות עבודה, אחד מהם אצל קרוייף, ואז לעבור איבחון פסיכוטכני לפני שהוא מתקבל), הקפידו על ישור קו בכל הנושאים - וזה הביא תוצאות מיידיות.
זה לא היה חלק מתהליך. שום דבר מזה לא היה קיים בצורה כלשהי לפני שנתיים, ושנה שעברה זה כבר היה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 08:31 
מסכים איתך לגמרי שהעניין המרכזי הוא הנחלה של שיטת עבודה מקצועית.
אבל מכבי זו קבוצה שעברה דרך בעשור האחרון ולא במקרה הגיעה להבנה שזה מה שנכון. גם כשלון הוא חלק מתהליך למידה והם עשו את זה מעולה, לצערי.
וכן, אין שום ספק שמכבי זו באמת דוגמא לשינוי קיצוני עצום (ויקר) שהביא לשינוי.
אבל שים לב שגם השינויים בסגל נעשו לאט לאט ולא החליפו 3/4 קבוצה במכה.
בנו אסטרטגיה, בנו שיטה ובעצם מה שהם עושים זה בנייה של שיטה ותהליך מסודרים מקצועיים ושיטתיים.
אנחנו כבר 2 עונות מחליפים קבוצה שלמה, מחליפים כבר 4 מאמנים, בעלים וצוותים מקצועיים.
עכשיו, אם אתה חושב ששינויים כאלה לא משליכים על משחק של קבוצה, ויכול לבוא מאמן קוסם ולסדר את הכל, אז יש בינינו וויכוח בסיסי מאוד.
לבנות קבוצה זה לא רק להביא שחקנים טובים ולהעמיד אותם נכון, זה ליצור צוות, ליצור שפה משותפת, אמון, פרגון, מנהיגות וכו'.
זה לוקח זמן.
תפסתי מרבש אחד שיכול לעשות את זה וכרגע זה עוד לא. אני כן רואה סימנים לשיטת משחק והתפתחות של הקבוצה אבל זה עוד לא שם.
נראה סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 08:33 
ואגב ה"העפה" של יצחקי היא אחושרמוטה חלק מתהליך. היא בדיוק ההבנה שהיה צריך לשנות משהו בתרבות והמרקם הפנימי ולבנות שם מערך כוחות בריא יותר. זה בדיוק העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
אם ככה כל הקבוצות הם תמיד בתהליך, לא משנה מה.
לפי ההגיון הזה, גם להחליף חצי קבוצה זה תהליך. הרי גם כשלון זה חלק מהתהליך, ולמדנו שהשחקנים שהגיעו לא מתאימים לנו וצריכים אחרים.
בעיני להגיע למסקנה שצריך שינוי חד זה בשום אופן לא תהליך.

מעולם לא טענתי שיכול לבוא מאמן ולעשות קסם. זה משהו הרבה יותר רציני מרק מאמן. צריך שינוי מערכתי. לא חייב להיות כמו שקרה במכבי, הרי כמו שכתבת - שם זה היה שינוי יקר שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. אבל לקבוע נהלי עבודה (לדוגמא) לכל פן במועדון, גם אם הוא נראה שולי, לא עולה כסף (סתם דוגמא, אני בטוח שרמון לא יודע איך מתנהל הסדר יום של מי שמתפעל את החנות, או איך הוא מקבל החלטות, ואני גם לא כזה סגור על זה שמי שמתפעל את החנות יודע את זה).

בלי שום קשר, וכאן אני חושב שתסכים איתי, בנתיים צריך מאמן שיצליח בכל זאת להביא פה ושם תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 09:01 
ואגב אחרון, אפשר להגמל כבר מהגישה של "או שזה צודק או שההוא צודק". המציאות היא מציאות של גם וגם.
אני מסכים עם חלק גדול מהדברים שנאמרים פה וזה לא בא עם חשבון . צריך גם שחקנים, גם צוות מקצועי, גם ניהול נכון של הסכם הקיים וגם בנייה של קבוצה.
מה יותר חשוב ומה פחות זה פחות משנה, רק הזלזול הזה בבן אדם שמגיע לקבוצה ובא להנחיל בה את הדרך שלו מתחרפנת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 09:05 
red in blood כתב:
אם ככה כל הקבוצות הם תמיד בתהליך, לא משנה מה.
לפי ההגיון הזה, גם להחליף חצי קבוצה זה תהליך. הרי גם כשלון זה חלק מהתהליך, ולמדנו שהשחקנים שהגיעו לא מתאימים לנו וצריכים אחרים.
בעיני להגיע למסקנה שצריך שינוי חד זה בשום אופן לא תהליך.

מעולם לא טענתי שיכול לבוא מאמן ולעשות קסם. זה משהו הרבה יותר רציני מרק מאמן. צריך שינוי מערכתי. לא חייב להיות כמו שקרה במכבי, הרי כמו שכתבת - שם זה היה שינוי יקר שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. אבל לקבוע נהלי עבודה (לדוגמא) לכל פן במועדון, גם אם הוא נראה שולי, לא עולה כסף (סתם דוגמא, אני בטוח שרמון לא יודע איך מתנהל הסדר יום של מי שמתפעל את החנות, או איך הוא מקבל החלטות, ואני גם לא כזה סגור על זה שמי שמתפעל את החנות יודע את זה).

בלי שום קשר, וכאן אני חושב שתסכים איתי, בנתיים צריך מאמן שיצליח בכל זאת להביא פה ושם תוצאות.

מסכים עם רוב מה שכתבת. הכל תהליך. בין אם הוא מנוהל ובין אם לא. אני חולק עליך שזבנג הוא לא חלק מתהליך אבל זה דיון אחר.
השאלה היא האם רב"ש מצליח או לא להטמיע את הדרך שלו. כרגע זה עוד לא שם. אני חושב שצריך לחכות לפחות עד סוף העונה.
ובדיוק בגלל שזה הרבה מעבר למאמן, להחליף מאמן עכשיו זה מהלך נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 13:23 
האשכול נפתח ב9 לנובמבר, אחרי שהבנתי שעם המאמן הזה לא נגיע לכלום וגם כתבתי שרק נתדרדר בטבלה אם לא יחליפו אותו, מאז פאקינג 4! 4 נקודות! בושה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 13:31 
כל מילה של אוגוסטוס.

ואני לא מתבייש להגיד שאני חושב שרב"ש מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
כל מילה של אוגוסטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 23:42 
אוגוסטוס- יישר כוח על היכולת להמשיך ולהתמודד עם הבכיינים שבטוחים שהעתיד הורוד עומד בפתח, ורק פיטורי בן שמעון מונעים ממנו להכנס בדלת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 23:55 
האמת אוגוסטוס, באמת כל הכבוד.
אני מודה שאני נטשתי בגלל 2 סיבות עיקריות:
1. ההתלהמות בפורום פה נעשתה בלתי נסבלת. כולם אפסים, כולם לא שווים כלום. הכל עם הזרם ומנגנון התלייה האוטומטי הישראלי
2. באמת קשה למכור מאמן עם תוצאות כאלו. גם אני, שמאמין במאמן הזה ומאמין במושגים "דרך" ו"בנייה" לא יכול לבוא ולמכור תזה עם התוצאות הקטסטרופליות האלה למרות שאני עומד על דעתי שהפועל של העונה משחקת כדורגל יותר טוב בשלוש דרגות מהפועל של העונה הקודמת שעשה 9 נצחונות מ-12 משחקים ראשונים והיתה מרחק נקודה מהמקום הראשון אחרי המחזור ה-19 בעונה הקודמת.

כולם חוזרים פתאום לקשטן, לגוטמן. אבל גם גוטמן נכשל בנבחרת, הוא כן נשאר מאמן טוב?
כולם מסתכלים פה מטר ורבע קדימה. מגיע למצב שההחלטה אם לשחרר שחקן או לא מתבססת על זה שהפועל גמרו את העונה ומה זה כבר משנה. כאילו שהכדורגל נגמר העונה ושחקן שחתום ל-4 עונות לא יכול לתרום בעונות הבאות. ככה זה פה.

וכמובן, אי אפשר להתעלם מזה שעם כל ההערכה שלי כלפיו, המאמן פה פיספס בכל אספקט של אימון וניהול מקצועי של קבוצת כדורגל. בניית הקבוצה, הרכבים, ניהול משחק, שיטה. אבל הדגש הוא על זה שבכל אחד מהאספקטים האלה, הוא לא טעה מן המסד לטפחות. הוא היה יכול לעשות דברים הרבה יותר טוב ואני מניח שהוא גם ילמד מהטעויות שלו.
אני מסכים שחוסר אלטרנטיבה הוא לא תירוץ להשארת איש מקצוע כושל. אבל במקרה הזה, רב"ש הוא מאמן שכרגע דברים הולכים לו קצת פחות טוב, הוא לחוץ, הוא טועה כמו הרבה אנשי מקצוע טובים בכל התחומים. גם לשחקני כדורגל יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. השאלה איזה פוטנציאל יש להם ואלו קבלות תומכות בפוטנציאל הזה. אני חושב שבמקרה הזה, יש גם וגם.
אני באמת חושב שהדבר הכי טוב לקבוצה הזו, זה שהמאמן ימשיך, מתישהו הדברים יתחברו, הוא לאט לאט יחזיר את האמון של הקהל, התוצאות ישתפרו. להביא עכשיו מאמן חדש (שכנראה יהיה הרבה פחות טוב) ןלהתחיל שוב לבנות מחדש, זה לחזור על אותן טעויות כמו בכל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:18 
redrony כתב:
האמת אוגוסטוס, באמת כל הכבוד.
אני מודה שאני נטשתי בגלל 2 סיבות עיקריות:
1. ההתלהמות בפורום פה נעשתה בלתי נסבלת. כולם אפסים, כולם לא שווים כלום. הכל עם הזרם ומנגנון התלייה האוטומטי הישראלי
2. באמת קשה למכור מאמן עם תוצאות כאלו. גם אני, שמאמין במאמן הזה ומאמין במושגים "דרך" ו"בנייה" לא יכול לבוא ולמכור תזה עם התוצאות הקטסטרופליות האלה למרות שאני עומד על דעתי שהפועל של העונה משחקת כדורגל יותר טוב בשלוש דרגות מהפועל של העונה הקודמת שעשה 9 נצחונות מ-12 משחקים ראשונים והיתה מרחק נקודה מהמקום הראשון אחרי המחזור ה-19 בעונה הקודמת.

כולם חוזרים פתאום לקשטן, לגוטמן. אבל גם גוטמן נכשל בנבחרת, הוא כן נשאר מאמן טוב?
כולם מסתכלים פה מטר ורבע קדימה. מגיע למצב שההחלטה אם לשחרר שחקן או לא מתבססת על זה שהפועל גמרו את העונה ומה זה כבר משנה. כאילו שהכדורגל נגמר העונה ושחקן שחתום ל-4 עונות לא יכול לתרום בעונות הבאות. ככה זה פה.

וכמובן, אי אפשר להתעלם מזה שעם כל ההערכה שלי כלפיו, המאמן פה פיספס בכל אספקט של אימון וניהול מקצועי של קבוצת כדורגל. בניית הקבוצה, הרכבים, ניהול משחק, שיטה. אבל הדגש הוא על זה שבכל אחד מהאספקטים האלה, הוא לא טעה מן המסד לטפחות. הוא היה יכול לעשות דברים הרבה יותר טוב ואני מניח שהוא גם ילמד מהטעויות שלו.
אני מסכים שחוסר אלטרנטיבה הוא לא תירוץ להשארת איש מקצוע כושל. אבל במקרה הזה, רב"ש הוא מאמן שכרגע דברים הולכים לו קצת פחות טוב, הוא לחוץ, הוא טועה כמו הרבה אנשי מקצוע טובים בכל התחומים. גם לשחקני כדורגל יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. השאלה איזה פוטנציאל יש להם ואלו קבלות תומכות בפוטנציאל הזה. אני חושב שבמקרה הזה, יש גם וגם.
אני באמת חושב שהדבר הכי טוב לקבוצה הזו, זה שהמאמן ימשיך, מתישהו הדברים יתחברו, הוא לאט לאט יחזיר את האמון של הקהל, התוצאות ישתפרו. להביא עכשיו מאמן חדש (שכנראה יהיה הרבה פחות טוב) ןלהתחיל שוב לבנות מחדש, זה לחזור על אותן טעויות כמו בכל שנה

:ROSE:
יופי של הודעה
מסכים איתך מהתחלה ועד הסוף , הסף שבירה של אנשים פה הוא נמוך מאוד בכל התחומים, גם אני מאוכזב עד כה מרב"ש אבל באמת שהקבוצה ברוב הזמן משחקת טוב , לטעמי הסיבה שאין תוצאות זה בגלל ההרכבה הלא נכונה של הקבוצה, אבל אני רוצה להאמין שרב"ש ידע הכי טוב מה צריך לשנות כדי שהמצב ישתפר
בכלל הפורום נהיה פורום יציע העיתונות ולא מהיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי,
מלפני חודשיים זה היה "דרך" ו"שיטה",
חודש שעבר זה היה "ספין" ו"אג'נדה",
החודש זה יהיה "קופמן" ו"יציע העיתונות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:35 
השאלה אם אתה מפסיד לפתח תקווה בשבת הוא צריך להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:38 
Yalla Hapoel כתב:

בגדול, כן.
הדבר היחידי זה אם הקבוצה תגיע למצב שהיא יכולה לרדת. עם כל הקסטרופה אני מקווה שלא נגיע לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:44 
כל המבקרים.
תהיו כנים עם עצמכם. מתוך 6 הפסדים, בכמה הגיע להפועל להפסיד באמת לפי מאזן הכוחות על הדשא?
לדעתי באחד, בדוחא, וגם זה היה ה4-0 הכי הזוי שראיתי.

כמו שנאמר פה, קשה למכור מאמן עם תוצאות כאלה. אבל אפשר וצריך להסתכל גם על היכולת ולא רק על התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:48 
Yalla Hapoel כתב:

לא. ואני אסביר-
יש פה 2 גישות לגיטמיות.
אם יש אמון במאמן, צריך לתת לו להמשיך כל עוד לא נקלעים למצב באמת קיצוני.
אם לא מאמינים במאמן אז צריך לפטר אותו בלי קשר.
הגישה של "אם הוא יפסיד הוא הולך הביתה" היא הדבר הכי גרוע שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:51 
KingAlpaca כתב:
הבנתי,
מלפני חודשיים זה היה "דרך" ו"שיטה",
חודש שעבר זה היה "ספין" ו"אג'נדה",
החודש זה יהיה "קופמן" ו"יציע העיתונות".

הכל מכל בכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:54 
טכנית לארז כתב:
כל המבקרים.
תהיו כנים עם עצמכם. מתוך 6 הפסדים, בכמה הגיע להפועל להפסיד באמת לפי מאזן הכוחות על הדשא?

כמו שנאמר פה, קשה למכור מאמן עם תוצאות כאלה. אבל אפשר וצריך להסתכל גם על היכולת ולא רק על התוצאות.

דווקא לפה לא הייתי נכנס. הקבוצה לא משחקת טוב וגם אני חשבתי שבשלב הזה היא כבר אמורה היתה לשחק הרבה יותר טוב.
יותר מזה, אני לא חושב שנגד ב"ש הפועל שיחקו טוב. זה נכון שהחזיקו בכדור ושלטו במשחק, אבל זה משחק שהייתי יכול להיות מבסוט ממנו במחזור, לא 4 חודשים בתוך העונה. במשחק שלא עשיתי כמעט מצב אחד אמיתי, אי אפשר להגיד ששיחקת טוב. זה עדיין לא אומר שזה שהמאמן יילך ישפר משהו וזה גם לא אומר שעם המאמן הזה, אי אפשר יהיה להצליח בעתיד.
גם הפועל של גוטמן בעונה הראשונה שיחקה הרבה פחות טוב וגם התוצאות הגיעו מאוחר (2009). וגם בדאבל פתחו לא טוב ואפילו קריית שמונה של רב"ש קרטעה בעונה קודם לאליפות שלהם.

יש דברים בכדורגל שלא תמיד ניתנים להסבר, גם השלילים וגם החיוביים. ושחקנים שלא היית נוגע בהם כמו יואב זיו, גזל, אלברמן, בדש ואפילו ראדי פתאום לוקחים אליפויות.
שכטר לדוגמא, שחקן מצוין. לא ממש העונה 30% מהפוטנציאל שלו. אני לא חושב שצריך לזרוק אותו. אבל כרגע, הוא כשלון. בדיוק כמו רב"ש וכמו הפועל כמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 00:55 
טכנית לארז כתב:
כל המבקרים.

היכולת לא מספיק טובה, לא יציבה ורן מזגזג (כנראה בגלל הלחץ). זאת האמת וצריך להודות שזו המציאות.
העניין הוא האם יש או אין אמון בבן אדם וביכולת שלו עכשיו להעמיד קבוצה. האם יש או אין ניצנים קשל קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. על זה קצת קשה להתווכח כי כל אחד רואה בעיניים שלו.
מאחר וזה המצב כל הדיונים האלה הם דיונים מיותרים של שכנוע עצמי. לא תשכנע אף אחד ואף אחד לא ישכנע אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טכנית לארז כתב:
כל המבקרים.

היכולת לא מספיק טובה, לא יציבה ורן מזגזג (כנראה בגלל הלחץ). זאת האמת וצריך להודות שזו המציאות.
העניין הוא האם יש או אין אמון בבן אדם וביכולת שלו עכשיו להעמיד קבוצה. האם יש או אין ניצנים קשל קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. על זה קצת קשה להתווכח כי כל אחד רואה בעיניים שלו.
מאחר וזה המצב כל הדיונים האלה הם דיונים מיותרים של שכנוע עצמי. לא תשכנע אף אחד ואף אחד לא ישכנע אותך.

"מזגזג" זה לא בדיוק ההיפך מ"דרך"?
אז אם מאמן שכל הקטע שלו זו "הדרך" שלו מתחיל לזגזג, מה הוא שווה בדיוק? הרי אפילו דרך אין לו.
לגבי הניצנים - זה אמנם נחמד להיאחז באיזה קש כשטובעים, אבל לעזור זה לא עוזר.

למי שכתב ש"רבש אומנם טעה בכל תחום אפשרי אבל לא מן המסד עד הטפחות": אתה בתור מנהל היית מחזיק עובד שעושה טעויות בכל תחום אפשרי תחת אחריותו אבל צודק 20% מהזמן? היית מרוצה ממנו? מנסה בכל הכח להשאיר אותו אצלך?

לא שאני חושב שזה חכם לפטר עכשיו את רב"ש, או שזה יועיל במשהו, אבל לפחות תהיו קוהרנטיים כשאתם מגנים עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:39 
ממש לא. ליטרלי. אם לא היה דרך זה לא היה זגזוג, אבל עזוב, זה כבר קטנוניות ממש מעצבנת. אתה יודע, ככה זה בחיים. אתה הולך בדרך מסוימת (כל אחד) ולא תמיד זה פשוט להישאר עליה ולא תמיד עושים לך חיים קלים ולא תמיד אתה פועל נכון. ולפעמים אתה מנסות לרצות, ולפעמים אתה פוחד ולפעמים אתה מתבלבל.
וזה לוקח. יותר ממה שתכננת.
בסוף זה יושב על שאלת האמון בבן אדם וביכולות שלו, והגישה הפרטית של כל אחד מהם גבולות סבירים של תהליך התפתחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 12:40 
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טכנית לארז כתב:
כל המבקרים.

"מזגזג" זה לא בדיוק ההיפך מ"דרך"?
אז אם מאמן שכל הקטע שלו זו "הדרך" שלו מתחיל לזגזג, מה הוא שווה בדיוק? הרי אפילו דרך אין לו.
לגבי הניצנים - זה אמנם נחמד להיאחז באיזה קש כשטובעים, אבל לעזור זה לא עוזר.

למי שכתב ש"רבש אומנם טעה בכל תחום אפשרי אבל לא מן המסד עד הטפחות": אתה בתור מנהל היית מחזיק עובד שעושה טעויות בכל תחום אפשרי תחת אחריותו אבל צודק 20% מהזמן? היית מרוצה ממנו? מנסה בכל הכח להשאיר אותו אצלך?

לא שאני חושב שזה חכם לפטר עכשיו את רב"ש, או שזה יועיל במשהו, אבל לפחות תהיו קוהרנטיים כשאתם מגנים עליו.

אבל אני לא חושב שהוא צודק רק 20% מהזמן. אני מאוד מאמין בו וחושב שהכוון הכללי הוא כן נכון. אני חושב שהיו לו טעויות מסוימות בבניית הסגל, וטעויות מסויימות בהרכבים ובכל שאר הדברים שכתבתי, בדיוק כמו שיש לכל מאמן אחר. אני מקווה שהוא לומד מזה ומנסה לשפר.
וכמובן שצריך להכניס למשוואה את העובדה שהוא לא עובד בתנאי מעבדה. יש פה גם פוליטיקות וגם תקשורת וגם אוהדים. לפעמים תחת לחץ אתה לוקח גם החלטות פחות טובות. תגיד לי, שאם יש לו בעיה תחת לחץ שלא יהיה פה, סבבה. יש בזה משהו. אני מאמין שמכל סיטואציה אפשר לגדול וללמוד ובשורה התחתונה, האיש יודע כדורגל.
כמו שכתבתי, גוטמן בנבחרת, הוא כשלון טוטאלי. מבחינת תוצאות ורמת משחק. 90% מהפורום פה היו מקבלים אותו עכשיו. זה שהוא נכשל בנבחרת עושה אותו איש מקצוע פחות טוב?
מה עם קשטן ובני יהודה? (הרי גם לגבי קשטן אתה שומע פה קולות להחזיר אותו) זה לא כשלון מחפיר?
בכלל, כמה מאמנים אתה מכיר שלא נכשלו? למאמן יש אחריות, זה אין ספק. אבל יש גם סיטואציה מסביב, והנהלה ושחקנים ובטחון של קבוצה ועוד אלף דברים שלא בהכרח קשורים ישירות לתפקוד שלו בתור מאמן. זה כדורגל וספורט בכלל , אין מה לעשות. לא מדע מדויק.
בסוף שצריכים לעשות את השינויים, צריך לבדוק לעומק מה השינוי שאתה עושה ואיך הוא באמת יתרום למערכת. לא רק לחפש ראש, להגיד הוא אשם, להעיף אותו ולהישאר במקום שיכול להיות להיות הרבה יותר גרוע ממה שהיית בו לפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: