תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 01:33 
NARKOTIKA כתב:
חתם לחודש?
מה זה הדבר הזה?

כל שחקן שיחתך בישראל ולא תיהיה לו הצעה ביד יחתום לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:05 
אנחנו כל כך מטומטמים ופתטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:19 
לי ההחתמה הזו משדרת סוג של לחץ. עם כל הכבוד לקבוצה הסימפטית הזו וליכולת שלה להתמודד עם ההתפתחויות במשחק נתון, הם עדיין עם סגל קצר, ואיבוד בורג מרכזי כמו האניקאט זו מכה רצינית. מי שצפה בכתבה בחדשות הספורט אמש על עופר ברקוביץ' יכול היה להתרשם מהדאגה הגדולה שהביע טפירו על הפציעה הזו בעיתוי של פתיחת הסיבוב השני בליגה, והמשחק נגדינו וודאי רק הוסיף לדאגה הזו. מכאן שגודס נראה לי כפתרון של זה-מה-שיש ולא תוצאה של תכנון עמוק. יהיה מענין לראות איך הוא ישתלב שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזה מדאיג אותם שהניקאט נפצע לחודש (ועוד לא ברור איך הוא יחזור מהפציעה)
אבל לפחות הם עושים את המקסימום כדי שהסגל שלהם לא ייתן יתרון לקבוצות אחרות
להבדיל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 09:55 
פנאטי בלב כתב:
לי ההחתמה הזו משדרת סוג של לחץ. עם כל הכבוד לקבוצה הסימפטית הזו וליכולת שלה להתמודד עם ההתפתחויות במשחק נתון, הם עדיין עם סגל קצר, ואיבוד בורג מרכזי כמו האניקאט זו מכה רצינית. מי שצפה בכתבה בחדשות הספורט אמש על עופר ברקוביץ' יכול היה להתרשם מהדאגה הגדולה שהביע טפירו על הפציעה הזו בעיתוי של פתיחת הסיבוב השני בליגה, והמשחק נגדינו וודאי רק הוסיף לדאגה הזו. מכאן שגודס נראה לי כפתרון של זה-מה-שיש ולא תוצאה של תכנון עמוק. יהיה מענין לראות איך הוא ישתלב שם.

צודק. אני מציע להם לתכנן במשך חצי עונה איך ייראה הזר המחליף שלהם.
אתה מאמין לעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:52 
פנאטי בלב כתב:

באמת עדיף לא להיות בלחץ כשהשחקן הכי טוב שלך נפצע. עדיף לחפש שלושה חודשים שחקן מתאים בדיוק.

יש בשוק שחקן מעולה ומוכח שכנראה לא עולה כל כך הרבה ומוכן לחתום לתקופה קצרה. כל צוות מקצועי עם קצת הגיון היה מקבל את אותה החלטה בלי לחשוב שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 18:22 
צבי שרף יאמן את ראשון.
מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
גודס
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 19:45 
אולי מספיק עם גודס. הוא קלע טוב אבל שיחק בקבוצה בשנה שעברה וארז מכיר אותו. אם הוא ממש לא רצה אותו כנראה הייתה לו סיבה.
גם ברור שבראון לא יכול לשחק כרכז, ואם מוותרים על קאונסיל בלי להביא מחליף, הרי שהמחליף היחידי של לימונד הוא אריאלי, שבנתיים לא הוכיח את עצמו.
בראון מתפקד טוב יותר בעמדה 3, זו הסיבה שה +- של קאונסיל כל כך גבוה. כאשר משחקים עם 3 גארדים זה משחרר את לימונד ובראון ומאפשר תנועה שיותר נוחה להם.
מסקנה - חייבים רכז מחליף. לא פשוט למצוא מישהו פנוי, בזול ושגם יודע לשמור ויכול לעלות מהספסל.
ברור שגודס הוא לא מה שהיה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 23:49 
מה עם מארדי קולינס?
בסוף לא חתם בראשון. יכול להתאים לנו לדעתי, אחלה מוביל כדור, סייז כמו שארז אוהב, קליעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
מה עם מארדי קולינס?
בסוף לא חתם בראשון. יכול להתאים לנו לדעתי, אחלה מוביל כדור, סייז כמו שארז אוהב, קליעה...

מה פתאום, שחקן מגוון מדי, מספיק קרלון בראון אחד בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 00:28 
שכחת להוסיף שהוא לא רכז טהור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 00:53 
ובעיקר שכחתם להוסיף שהוא כבר שיחק בארץ, שזה מוריד את המניה שלו ב-10 דרגות אצל ארז. חס וחלילה שארז יביא מישהו שכבר שיחק בארץ (רנדל מקרה מאוד יוצא דופן).

בעיקרון קולינס סגור בוארזה אבל מונטנגרנו לא מוכנים לשחרר אותו לשם כי הם נאבקים איתם על הירידה, אני חושב שהם מתים שהוא יקבל הצעה ממקום אחר. כמובן שזה לא יקרה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 25 דצמבר 2013, 00:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
אולי מספיק עם גודס. הוא קלע טוב אבל שיחק בקבוצה בשנה שעברה וארז מכיר אותו. אם הוא ממש לא רצה אותו כנראה הייתה לו סיבה.
גם ברור שבראון לא יכול לשחק כרכז, ואם מוותרים על קאונסיל בלי להביא מחליף, הרי שהמחליף היחידי של לימונד הוא אריאלי, שבנתיים לא הוכיח את עצמו.
בראון מתפקד טוב יותר בעמדה 3, זו הסיבה שה +- של קאונסיל כל כך גבוה. כאשר משחקים עם 3 גארדים זה משחרר את לימונד ובראון ומאפשר תנועה שיותר נוחה להם.
מסקנה - חייבים רכז מחליף. לא פשוט למצוא מישהו פנוי, בזול ושגם יודע לשמור ויכול לעלות מהספסל.

1. בראון לא יכול לשחק רכז? איזו תכונה שדרושה לרכז ברמה של הליגה הישראליות אין לו?
2. הפלוס מינוס של קאונסיל לא גבוה ולא אומר כלום, עצוב שהבדיחה הזאת הפכה לטיעון רציני. הוא היה במקרה גבוה כמה משחקים, אחרי שבתחילת העונה הוא היה באופן עקבי הכי נמוך בקבוצה. בחמשת המשחקים הראשונים היה לו בכל משחק את הפלוס מינוס הכי נמוך או כמעט הכי נמוך, אפילו כשניצחנו את ראשון ב-11 היה לו מינוס 11! להיתלות בנתון כזה ספקולטיבי, שמושפע מתשעת השחקנים שנמצאים על המגרש יחד איתך, בלי שאין שום דבר אחר שיתמוך טיעון (במקרה הזה המופרך) שמועלה מתוך אותו נתון ספוקלטיבי זה לא רציני. שחקן שלא מצליח להגיע למדד חיובי לפחות פעם בשלושה משחקים, שיהיה לו פלוס מינוס מיליון מצידי, זה חסר משמעות.
3. בראון ולימונד מסתדרים יפה מאוד גם בלי קאונסיל, אפשר להפסיק לדאוג להם. ואם עוד גארד משחרר אותם אז גם גודס עונה על ההגדרה. להעלות טיעון שקאונסיל, השחקן עם הקליעה הכי גרועה שנחת בליגה מזה שנים (שקולע את הנקודות הבודדות שלו רק כי שחקנים פשוט לא טורחים לשמור עליו), משחרר את לימונד ובראון, כמשקל נגד שחקן שאסור בשום פנים ואופן לתת לו שנייה פנויה (וגם מקשה מאוד לשחק איזורית) זה משעשע.
4. די כבר עם ה"בזול" המגוחך הזה. הפועל ניסו לקחת מוביל מקבוצת יורוקאפ. כמה עוד אפשר להתמסכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 00:57 
יובל כתב:
rona כתב:

1. בראון לא יכול לשחק רכז? איזו תכונה שדרושה לרכז ברמה של הליגה הישראליות אין לו?
2. הפלוס מינוס של קאונסיל לא גבוה ולא אומר כלום, עצוב שהבדיחה הזאת הפכה לטיעון רציני. הוא היה במקרה גבוה כמה משחקים, אחרי שבתחילת העונה הוא היה באופן עקבי הכי נמוך בקבוצה. בחמשת המשחקים הראשונים היה לו בכל משחק את הפלוס מינוס הכי נמוך או כמעט הכי נמוך, אפילו כשניצחנו את ראשון ב-11 היה לו מינוס 11! להיתלות בנתון כזה ספקולטיבי, שמושפע מתשעת השחקנים שנמצאים על המגרש יחד איתך, בלי שאין שום דבר אחר שיתמוך טיעון (במקרה הזה המופרך) שמועלה מתוך אותו נתון ספוקלטיבי זה לא רציני. שחקן שלא מצליח להגיע למדד חיובי לפחות פעם בשלושה משחקים, שיהיה לו פלוס מינוס מיליון מצידי, זה חסר משמעות.
3. בראון ולימונד מסתדרים יפה מאוד גם בלי קאונסיל, אפשר להפסיק לדאוג להם. ואם עוד גארד משחרר אותם אז גם גודס עונה על ההגדרה. להעלות טיעון שקאונסיל, השחקן עם הקליעה הכי גרועה שנחת בליגה מזה שנים (שקולע את הנקודות הבודדות שלו רק כי שחקנים פשוט לא טורחים לשמור עליו), משחרר את לימונד ובראון, כמשקל נגד שחקן שאסור בשום פנים ואופן לתת לו שנייה פנויה (וגם מקשה מאוד לשחק איזורית) זה משעשע.
4. די כבר עם ה"בזול" המגוחך הזה. הפועל ניסו לקחת מוביל מקבוצת יורוקאפ. כמה עוד אפשר להתמסכן?

כל מילה. אני כבר הפסקתי להתייחס לטיעונים המגוחכים האלה, זה לא יאמן לאילו רמות של רציונליזציה ושכנוע עצמי אנשים יגיעו כדי להצדיק החלטה הזויה רק כי היא מגיע ממישהו שהם רואים בתור סמכות. אנשים אשכרה לא מסוגלים לחשוב בשביל עצמם ונתלים בכל מיני טיעונים הזויים ונתונים מפוברקים כי "ארז חייב להיות צודק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 06:35 
Fez כתב:
יובל כתב:
rona כתב:

כל מילה. אני כבר הפסקתי להתייחס לטיעונים המגוחכים האלה, זה לא יאמן לאילו רמות של רציונליזציה ושכנוע עצמי אנשים יגיעו כדי להצדיק החלטה הזויה רק כי היא מגיע ממישהו שהם רואים בתור סמכות. אנשים אשכרה לא מסוגלים לחשוב בשביל עצמם ונתלים בכל מיני טיעונים הזויים ונתונים מפוברקים כי "ארז חייב להיות צודק".

אני לא חושבת שארז צורק. יש דברים שהוא טוב בהם, ויש דברים שמוציאים אותי מהדעת.
בראיון שלו בחמישיות הוא דיבר על זה שהסוכן של בראון רוצה שהוא יעביר אותו לעמדה 1. ויש לו ניצוצות, אבל יש חלקים במשחק שעוד חסרים לו.

לא אמרתי מילה טובה על קאונסיל כשדיברתי על המדד שלו. דיברתי על העובדה שבראון אפקטיבי יותר בעמדה 3, וכאשר משחקים עם 3 גארדים עם יונתן ועוד גבוה, רואים משחק טוב יותר ויותר נקודות.
גם רביב לא רכז אבל הוא עושה טוב את העבודה ואולי לא צריך רכז טבעי, אבל צריך כישורים שכנראה לגודס לא היו. הוא דומה מדי במשחק שלו ל-2 הגארדים שיש לנו.
ושוב, הוא שיחק בקבוצה והם מכירים אותו היטב, יתרונות וחסרונות. אני גם חושבת שאם היו מחתימים אותו לחודש עדיין היו תוקפים את ארז על זה שהוא לא מוצא מישהו קבוע וממשיך עם פתרונות זמניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 12:21 
כנראה שארז פשוט מאד לא אוהב את גודס, בלי קשר לצד המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 12:25 
לא חושב.
ארז לא רוצה שיבוא מישהו ויקח זריקות מלימונד ובראון.
אולי יש לו זכרונות רעים מאיך וויל אייברי החריב לו את כל משחק ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שזה פחות או יותר מה שארז מרגיש, בתוספת זה שהוא רוצה רכז שיעלה מהספסל.
אני לא חושב אבל שזה בגלל טראומת אייברי, ארז יודע כבר שגודס זה לא אייברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 18:08 
נועם שחם כתב:
כנראה שארז פשוט מאד לא אוהב את גודס, בלי קשר לצד המקצועי.

ממה ששמעתי דוקא בהחלט אוהב. אבל רוצה רכז. לא 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
ארז בעצמו אמר שגודס היה השחקן הראשון שהוא ביקש להשאיר בקבוצה בקיץ ולא הסתייע בגלל ההצעה של חולון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 01:32 
ItaiH6 כתב:
ארז בעצמו אמר שגודס היה השחקן הראשון שהוא ביקש להשאיר בקבוצה בקיץ ולא הסתייע בגלל ההצעה של חולון.

אז אולי הוא נעלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
ובנתיים חולון מתחזקים עם החתמה של מארדי קולינס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:42 
Keisar88 כתב:

זה הזרתותח הזה שדובר עליו פה שיתאים לנו בול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
Keisar88 כתב:

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:03 
:CRY2:

לא אתפלא אם גם יחתום שם איזה ג׳ייק כהן בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:26 
אל תדאג. רג'ון רונדו יגיע רק אלינו.
הדבר הכי עצוב/מצחיק/מביך בנוגע לקאנסיל זה שאני מרשה לעצמי להמר שכל זר אחר בליגה שהיה מקבל את מספר הדקות שהוא מקבל כבר מזמן היה אומר בעצמו "תודה ולהתראות" מתוך הבנה שאחרי עונה כזאת הוא יתקשה להשיג חוזה אפילו בליגה ירודה מאוד. וקאנסיל בכל זאת נשאר.
מה שגורם לי לחשוב שגם ביכולת שיא שלו הוא לא שווה חוזה אפילו בליגה ירודה. אבל הוא שווה חוזה בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:28 
יש בערך עוד חודש עד חצי גמר הגביע
אנחנו רוצים להיות שם בהרכב הכי חזק וכמה שיותר מוכנים
אני משוכנע שהשבוע נוחת פה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
Kyahs כתב:
Keisar88 כתב:

בדיוק

:bang:
הסיפור עם קאונסיל זו פארסה מטורפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:30 
כאילו... כל שבוע אני אומר זהו, השבוע נשמע משהו.
עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: