תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברויות בעמותה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:36 
יורם כתב:
יש דרך מאוד פשוטה: למתוח כמה שיותר את פרק הזמן שבו רק חברי העמותה יכולים לקנות כרטיסים, אולי אפילו ללכת לקצה ולהכריז שלא תהיה בכלל מכירה למי שאינו חבר עמותה (תלןי כמה כרטיסים נקבל).

זו גישה כל כך שגויה וקצרת רואי.
לפוצץ את יד אליהו ב-5,000 אדומים רועשים זה הרבה יותר חשוב לטווח הקצר והארוך מאשר עוד כמה חברי עמותה ״אנוסים״ (אם כי פסיכולוגית זה ברור שיותר קל לשכנע אנשים לחדש מאשר לעשות חברות לראשונה, ויכול להיות שיצאו מזה כמה חברים לטווח הארוך).

לא צריך להסתכל על הקהל ״הרחב״ (שאינו חבר עמותה) בתור אויב, הקהל הזה הוא הכוח של הפועל וצריך לקרב אותו לקבוצה ולא להרחיק אותו ולהעמיד בפניו מכשולים. עדיף לי שיבואו 3,000 אוהדי הפועל מהכדורגל שהם לא חברי עמותה ויתקרבו עוד קצת לדבר הזה שנקרא הפועל כדורסל, מאשר ללכת איתם ראש בראש כדי שאולי כמה עשרות מהם יעשו חברות בעמותה. עדיף לי יד אליהו אדום שיהיה מפגן כוח אדיר של המועדון, ובפני עצמו תהיה לו השפעה לטווח הקצר והארוך על פוטנציאל הקהל של הפועל, מאשר לנסות ״למנף״ עוד כמה חברי עמותה ולהקשות על אוהדים שאינם חברי עמותה להגיע.

אנחנו צריכים לשווק לקהל הרחב את המשחק הזה ולא לראות בו כלי להוספת חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:54 
Fez כתב:
יורם כתב:
יש דרך מאוד פשוטה: למתוח כמה שיותר את פרק הזמן שבו רק חברי העמותה יכולים לקנות כרטיסים, אולי אפילו ללכת לקצה ולהכריז שלא תהיה בכלל מכירה למי שאינו חבר עמותה (תלןי כמה כרטיסים נקבל).

זה לא אחד במקום השני.
זה צריך להיות גם וגם.
המשחק הזה והמעמד הזה, הוא בהחלט כלי להוספת חברים.
זה לא אומר שמי שלא חבר עמותה צריך "לסבול" עד שיקנה כרטיס למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:10 
אני חושב שההקשר ברור מההודעה כולה. אם אתה רוצה להתעכב על המשפט הספציפי אז תוסיף ״רק״ לפני ״כלי להוספת חברים״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברויות בעמותה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:15 
Fez כתב:
יורם כתב:

לפוצץ את יד אליהו ב-5,000 אדומים רועשים זה הרבה יותר חשוב לטווח הקצר והארוך מאשר עוד כמה חברי עמותה ״אנוסים״ (אם כי פסיכולוגית זה ברור שיותר קל לשכנע אנשים לחדש מאשר לעשות חברות לראשונה, ויכול להיות שיצאו מזה כמה חברים לטווח הארוך).

לא צריך להסתכל על הקהל ״הרחב״ (שאינו חבר עמותה) בתור אויב, הקהל הזה הוא הכוח של הפועל וצריך לקרב אותו לקבוצה ולא להרחיק אותו ולהעמיד בפניו מכשולים. עדיף לי שיבואו 3,000 אוהדי הפועל מהכדורגל שהם לא חברי עמותה ויתקרבו עוד קצת לדבר הזה שנקרא הפועל כדורסל, מאשר ללכת איתם ראש בראש כדי שאולי כמה עשרות מהם יעשו חברות בעמותה. עדיף לי יד אליהו אדום שיהיה מפגן כוח אדיר של המועדון, ובפני עצמו תהיה לו השפעה לטווח הקצר והארוך על פוטנציאל הקהל של הפועל, מאשר לנסות ״למנף״ עוד כמה חברי עמותה ולהקשות על אוהדים שאינם חברי עמותה להגיע.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:17 
יש אנשים שצרכים לבוא למגרש בשביל שהחיידק יתפוס אותם.
הפועל תל אביב לא חשופה לקהל הרחב
התקשורת כמעט לא מתייחסת לכדורסל ולהשיג כרטיסים למשחק אי
החצי גמר גביע לדעתי הוא סוג של יום פתוח. צריך לעבוד ככה שאחריו יצטרפו עוד הרבה אנשים בעקבות המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יורם כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:09 
פרח להודעה של פז,
אבל גם סמיילי מקיא להודעה של יורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יורם כתב:

תראה מה ההנהלה שלנו כתבה בנושא:
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
הכסף מחצי הגמר הוא שטויות, אולי נגיע ל-100,000 ש"ח (הקבוצה מקבלת כ-20 אחוז מהכנסות מהכרטיסים שימכרו לאוהדיה).
תורידו מענקים שיש לחלק מהשחקנים ולא תגיעו להרבה.
ולמי ששאל - יש גרעון והוא לא קטן.
את ההכנסות נצליח לייצר מהמסביב אם נעבוד נכון (ואם תהיה עזרה) - עוד 500 חברים שיצטרפו בעקבות חצי הגמר כפי שקרה לפני שנתיים שווים עוד 200,000 ש"ח ומזה באמת אפשר יהיה להקצות כסף לתוספת לחיזוק.

כלומר:
1) בניגוד לך, הם דווקא כן רוצים למנף (בלי המרכאות שלך) את המשחק לגיוס חברים חדשים (מה שלא אומר כמובן שהם מסכימים עם הדרך שאני הצעתי).
2) בניגוד למה שכתבת, לא מדובר על עשרות אלא על מאות של חברים. ולא שזה לא ברור בלי ההודעה הנ"ל - תקרא את ההודעה של רדנקו, ותחשוב שאולי היו עוד אנשים חוץ ממנו שעסקו בגיוס, ותכפול מרבע גמר בהדר יוסף נגד קבוצה לא אטרקטיבית לחצי גמר בנוקיה ואלי דרבי.
3) בניגוד למה שכתבת לי באשכול אחר, הם רואים קשר ישיר בין הכסף שעשוי להכנס לקבוצה לבין חיזוק.
ואפרופו הנהלה, אאל"ט בשנה שעברה, למרות שנשארו לא מעט מנוים למכור, הם סירבו כמעט עד סוף העונה למכור מנוים למי שאינם חברי עמותה. האם גם הם כמוני רואים באוהדים שאינם חברי עמותה אויב שצריך ללכת איתו ראש בראש ו"לאנוס", או שאולי גם הם עשו שיקול קר שעדיף פחות אוהדים ביציע ויותר חברים בעמותה?
ולשאר הדברים, האפשרות שמי יעשה חברות השנה יחדש אותה אינה עניין פסיכולוגי אלא עקרון עסקי ברור - ברגע שמישהו חבר עמותה הוא מופיע לך במאגר, מקבל ממך ניוזלטרים וסמסים, והחשוב מכל - ניתן להתקשר אליו בתחילת השנה הבאה כדי שיחדש חברות. אתה יכול לראות כל שנה בדף של העמותה את אחוזי החידוש הגבוהים (השנה זה מעל 80% אחרי העלאת דמי החבר). ויש גם רווחים עקיפים - נראה לי שספונסרים עתידיים יותר יתעניינו בכמות חברי העמותה מאשר בכמה אנשים הגיעו למשחק חד פעמי.
לגבי האוהדים שאינם כרגע חברי עמותה - אני לא בא לשפוט כל אחד, אין לי שום דבר נגדם, ואני לא רואה בהם אויב. זכותם לא להתענין בכדורסל, כשם שזכותי לא להתענין בהפועל כדורגל. וכשם שאני לא מצפה שהפועל כדורגל תלך לקראתי אם פתאום יבוא לי לראות משחק שלה, כך אני לא חושב שהם צריכים לצפות למשהו מהפועל כדורסל. אני גם לא חושב שרבים מהם יגלו פתאום את האור ויעשו חברות אם יבואו לחצי הגמר. מה מנע מהם לעשות זאת עד עכשיו?
הכח של הקבוצה שדיברת עליו הוא לא מאוהדים שבאים פעם בכמה שנים כשיש משחק אטרקטיבי, אלא (פרט לספונסרים שלא קשורים לדיון) בראש ובראשונה ממי שמשקיע בה מאות שקלים בשנה, ובעיקר אלה שמלוים אותה פעם אחר פעם למשחקים במקומות נידחים. דווקא לחשוב על כמות האנשים שביא למשחק בודד, ופחות על כמות חברי העמותה לעתיד נראה לי כחשיבה לטווח קצר, והעדפה של אלפי ציפורים על העץ על מאות ציפורים ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 01:06 
יורם, קודם כל הערה קטנה: העיקרון העסקי מתבסס על העיקרון הפסיכולוגי (באופן כללי זה הבסיס של כל שיווק טוב). קרא את Influence של רוברט צ'יאלדיני ואת המחקרים שהוא מתאר שם. ברגע שבן אדם הופך לחבר עמותה ועושה את ה-Investment (הכלכלי והאמוציונלי) יש תהליך טבעי של "רציונליזציה" שמגביר את ההזדהות שלו עם המועדון ועם המטרה ואת תחושת השייכות שלו (בספר שציינתי צ'יאלדיני מספר על מחקרים בהם אנשים עברו את ההליך הזה עם מטרות די אקראיות). אני כמובן לא חולק עליך שרשימת תפוצה היא כלי מאוד חשוב ויעיל בשיווק, והיא חלק בלתי נפרד מהעניין.
לנושא עצמו - לטעמי אתה חושב לטווח הקצר והמידי. פוטנציאל הקהל הרחב של הפועל הוא מה שהופך את הפועל לקבוצה גדולה, לא פחות מהאלף מנויים או אלפיים חברי עמותה. הוא מה שבונים עליו כשעוברים לאולם של 3,500 מקומות. הוא מה שרוכשים ומשקיעים פוטנציאליים מסתכלים עליו. הוא בסופו של דבר האפשרות שלנו להתבסס בצמרת הכדורסל הישראלי. ה-3,000 אוהדים האלה שאינם חברי עמותה חשובים למועדון מאוד, וחשוב לנו שהם יהיו במשחק הזה. גם ברמה החשיפתית והתקשורתית זה חשוב לך לפוצץ את יד אליהו ב-5,000 אוהדים. אני זוכר כמה שנים הסיפורים על פוטנציאל האוהדים של הפועל התבססו על אותו גמר גביע מול הפועל גבעתיים שהבאנו אליו 7,000 אוהדים. וגם לטווח הארוך, אפילו אם הייתי מקבל את ההנחה שלך שהתכנית המדוברת תביא למאות חברים חדשים (ואני לא חושב), אני חושב שלהביא 3,000 איש למשחק שהם לא חברי עמותה יכול להביא לטווח הארוך לא פחות חברים חדשים - לעומת הניכור שתקבל אם תמנע מהם להגיע למשחק. כן, ברור שצריך למצוא את הדרך לשווק לאותם 3,000 אנשים גם את החברות בעמותה ולעודד אותם להיות חברים - אבל בטח לא בדרך שהצעת (לא לאפשר להם להגיע למשחק אחרת). בעיני זה פשוט רעיון מאוד רע, וגישה מאוד לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 01:47 
FEZ - הנסיון מראה שגם בטווח הארוך אתה לא צודק.

עובדה - מול נתניה הבאנו 5000 איש ליד אליהו. ההשפעה של זה לטווח הארוך היתה אפסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 01:57 
אני לא בטוח. אמנם אנקדוטלי לחלוטין (אין באמת דרך למדוד את זה), אבל אני מכיר אנשים (גם קרובי משפחה) שזה היה המשחק הראשון שלהם בהפועל ״החדשה״ ובהמשך נהיו חברי עמותה והתחילו גם להגיע ליותר משחקים. באופן הדרגתי אמנם, אבל זה בדיוק העניין. זה תהליך הדרגתי.
אם במשחק הזה יהיו עוד אוהדים כאלה שנחשפים פעם ראשונה או שניה להפועל כדורסל הנוכחית, ואולי חס וחלילה גם ננצח איזה משחק הפעם ויהיה עוד אחד (לא יקרה), זה חשוב. יש לך אולם של 3,500 איש למלא בעונה הבאה - כדאי להתחיל איפשהו.
אני בסה״כ חושב שצריך להסתכל כאן מחוץ למשקפיים הצרים של ״איך אני מנצל את המשחק הזה להגדיל מיידית את מספר חברי העמותה בכל מחיר״. זה. דבר חשוב וזו בהחלט אחת המטרות אבל לא בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 01:58 
רדנקו כתב:
FEZ - הנסיון מראה שגם בטווח הארוך אתה לא צודק.

עובדה - מול נתניה הבאנו 5000 איש ליד אליהו. ההשפעה של זה לטווח הארוך היתה אפסית.

איזה אפסית ואיזה נעליים?
עד אותו חצי גמר היינו מבוססים על 1000-1200 חברים לעונה
החל מאותו חצי גמר אנחנו מסתובבים סביב ה2000 בכל עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:01 
אני חושב שאתה טועה.

אבל אני אשמח אם יתקנו אותי. שיספרו לי כמה חברי עמותה הצטרפו עד לסוף של אותה עונה למשל.

בכל מקרה - אם זו השפעה לטווח ארוך אז זה באמת היה אפסי.

כי אתה משווה בין כמות החברים בליגה שניה לכמות בליגה ראשונה. זה לבד היה צריך להביא לפחות להכפלה של כמות החברים. וזה היה רחוק מלקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:17 
רדנקו כתב:
אני חושב שאתה טועה.

אבל אני אשמח אם יתקנו אותי. שיספרו לי כמה חברי עמותה הצטרפו עד לסוף של אותה עונה למשל.

כי אתה משווה בין כמות החברים בליגה שניה לכמות בליגה ראשונה. זה לבד היה צריך להביא לפחות להכפלה של כמות החברים. וזה היה רחוק מלקרות.

תראה, המספרים הם לא מדויקים, אבל זה סדרי גודל
נובמבר/דצמבר 2010, הפועל בליגה השניה, לפני אותו חצי גמר - סביב 1000 חברים
נובמבר/דצמבר 2011, הפועל בליגה השניה, אחרי אותו חצי גמר - סביב 1700 חברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:17 
כל הקמפיין ההוא בגביע בהחלט נתן פוש גדול מאוד למספר החברים גם בטווח המידי. קשה לי לבודד את חצי הגמר ספציפית מזה.
בנוסף אני בטוח שהיו גם השפעות הדרגתיות יותר.

ואני חושב שכבר מזמן התפכחנו מהפנטזיות של להכפיל ולשלש את מספר החברים תוך עונה. ברור לנו בשלב הזה שזה תהליך איטי, קשה והדרגתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
להביא את החבר'ה מהכדורסל לכדורגל לעשות איזה קמפיין שיווקי במחצית.
קבוצה אוהדים כזאת יכולה להגיע בטווח הארוך ל3000-4000 חברים,אבל בשביל זה צריך איש שיווק מדופלם שיכין תוכנית ארוכת טווח.
מה שבטוח שכל עניין הגבלת הכרטיסים למנויים ו/או חברי עמותה במשחקים שהם לא דרבי זה לא השיטה למשוך קהל נוסף מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ואני חושב שכבר מזמן התפכחנו מהפנטזיות של להכפיל ולשלש את מספר החברים תוך עונה. ברור לנו בשלב הזה שזה תהליך איטי, קשה והדרגתי מאוד.

נכון, אבל עדיין ראוי לקבוע יעדים דומים. אמנם לא תוך שנה, אבל אחרי שהגענו לאלפיים ורגע לפני אולם חדש, אני בהחלט חושב שראוי להציב יעד של 4000 חברי עמותה תוך 3 שנים. זה יהיה קשה, הדרגתי וכואב, אבל אני מאמין שאפשרי.
אם בזמנו רמי התראיין ואמר שיש לו יעד של אליפות תוך 10 שנים, זה חלק מאותו תהליך שאפתני שצריך להקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
רדנקו כתב:
אני חושב שאתה טועה.

תראה, המספרים הם לא מדויקים, אבל זה סדרי גודל
נובמבר/דצמבר 2010, הפועל בליגה השניה, לפני אותו חצי גמר - סביב 1000 חברים
נובמבר/דצמבר 2011, הפועל בליגה השניה, אחרי אותו חצי גמר - סביב 1700 חברים

זה לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 13:43 
העליה לחצי הגמר כשהיינו בלאומית הביאה עוד באותה עונה 400-500 חברי עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:37 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
העליה לחצי הגמר כשהיינו בלאומית הביאה עוד באותה עונה 400-500 חברי עמותה.

מצד שני, העלייה ההיא לחצי הגמר, היתה ההישג המקצועי הגדול הראשון שזכה לחשיפה ארצית, וסימנה את החזרה של הפועל לקדמת הבמה התחרותית.
היום, אחרי שני ניצחונות בדרבי וחשיפה תקשורתית משמעותית אחריהם, אני לא בטוח שיהיה לזה את אותו אפקט. ייתכן שהתקרבנו למיצוי הגרעין הקשה מבחינת
חברות בעמותה - שיש לה מימד אידיאולוגי שלא מדבר לחלק גדול מהאוהדים (וכמובן שאני מקווה שאני טועה ושיצטרפו עוד אלפים).
אני מאמין שהקפיצה הגדולה בשנה הבאה תהיה בכמות המנויים ובעיקר בכמות הכרטיסים שימכרו למשחקים הגדולים בשנה הבאה.

יש משהו מתסכל כלכלית בעונה הזאת, שבה ההצלחה המקצועית, האווירה המעולה מסביב לקבוצה, וההייפ התקשורתי,
לא מתרגמים להכנסות הראויות בשל האולם הקטן.
יותר מזה, אנחנו מעשירים את שאר הקבוצות במשחקי החוץ, כשאנחנו ממלאים את האולמות השוממים שלהם (כמו אתמול, שחוץ מהילדים
האומללים שהביאו בכוח והאמא של בן שימול , היינו רק אנחנו באולם).

השנה, בהנחה שהיה כבר אולם ושנסיים בין 4 הראשונות את העונה הרגילה, היינו יכולים למלא אולם של 3,500 מקומות באיזור ה-10 פעמים (שני משחקים בליגה נגד מכבי, שניים נגד ירושלים,
שניים נגד חיפה, משחק גביע נגד ירושלים, ואפשרות לשתי סדרות של הטוב מחמש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 16:19 
היום שנביא 3500 איש במשחק ליגה נגד חיפה, טיפה רחוק, לדעתי.
והלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יורם, קודם כל הערה קטנה: העיקרון העסקי מתבסס על העיקרון הפסיכולוגי (באופן כללי זה הבסיס של כל שיווק טוב). קרא את Influence של רוברט צ'יאלדיני ואת המחקרים שהוא מתאר שם. ברגע שבן אדם הופך לחבר עמותה ועושה את ה-Investment (הכלכלי והאמוציונלי) יש תהליך טבעי של "רציונליזציה" שמגביר את ההזדהות שלו עם המועדון ועם המטרה ואת תחושת השייכות שלו (בספר שציינתי צ'יאלדיני מספר על מחקרים בהם אנשים עברו את ההליך הזה עם מטרות די אקראיות). אני כמובן לא חולק עליך שרשימת תפוצה היא כלי מאוד חשוב ויעיל בשיווק, והיא חלק בלתי נפרד מהעניין.
לנושא עצמו - לטעמי אתה חושב לטווח הקצר והמידי. פוטנציאל הקהל הרחב של הפועל הוא מה שהופך את הפועל לקבוצה גדולה, לא פחות מהאלף מנויים או אלפיים חברי עמותה. הוא מה שבונים עליו כשעוברים לאולם של 3,500 מקומות. הוא מה שרוכשים ומשקיעים פוטנציאליים מסתכלים עליו. הוא בסופו של דבר האפשרות שלנו להתבסס בצמרת הכדורסל הישראלי. ה-3,000 אוהדים האלה שאינם חברי עמותה חשובים למועדון מאוד, וחשוב לנו שהם יהיו במשחק הזה. גם ברמה החשיפתית והתקשורתית זה חשוב לך לפוצץ את יד אליהו ב-5,000 אוהדים. אני זוכר כמה שנים הסיפורים על פוטנציאל האוהדים של הפועל התבססו על אותו גמר גביע מול הפועל גבעתיים שהבאנו אליו 7,000 אוהדים. וגם לטווח הארוך, אפילו אם הייתי מקבל את ההנחה שלך שהתכנית המדוברת תביא למאות חברים חדשים (ואני לא חושב), אני חושב שלהביא 3,000 איש למשחק שהם לא חברי עמותה יכול להביא לטווח הארוך לא פחות חברים חדשים - לעומת הניכור שתקבל אם תמנע מהם להגיע למשחק. כן, ברור שצריך למצוא את הדרך לשווק לאותם 3,000 אנשים גם את החברות בעמותה ולעודד אותם להיות חברים - אבל בטח לא בדרך שהצעת (לא לאפשר להם להגיע למשחק אחרת). בעיני זה פשוט רעיון מאוד רע, וגישה מאוד לא נכונה.

קודם כל, תודה על ההמלצה לספר, נשמע מענין. בכל מקרה, השורה התחתונה היא שמי שעושה חברות בעמותה נשאר איתך בעתיד, תהא הסיבה אשר תהא. גם אחוזי החידוש מהאתר וגם הנתונים שפורסמו כאן מראים זאת - עלינו בכמות גדולה של חברי עמותה בעקבות ההצלחה בגביע, ומאז לא ירדנו מזה. מכאן שלא ברור לי איך אתה יכול פעם אחר פעם לטעון שהגדלת מספר החברים מהווה חשיבה לטווח קצר. דווקא הטיעון שלך שאלפי אוהדים במשחק בודד עשוים להגדיל משמעותית את מספר החברים לטווח ארוך אינו נתמך בעובדות.
לגבי הנושא המרכזי של הגדלת מס' החברים מול הבאת כמות גדולה למשחק בודד - לפני שלוש שנים באמת היתה חשיבות גדולה לכמות הצופים במשחק בודד - הקבוצה לא היתה מוכרת לתקשורת, ולאוהדים 'רדומים' רבים, וזאת היתה הזדמנות לחשוף אותה. היום הקבוצה משחקת בפריים-טיים פעם-פעמיים בשבוע, וכל מי שנוגע בדבר רואה איזה קהל ענק בכמות ובאיכות יש לה. לא נראה לי שחשיפה נוספת תוסיף על-כך הרבה, מה עוד שכבר קיבלת בדיוק את אותה חשיפה באותו מעמד. אם אתה כל-כך רוצה לחשוף את הקבוצה לאלפי אוהדים שאינם חברי עמותה, תוכל לעשות זאת די והותר פעמים בשנה הבאה עם האולם הגדול. בצד השני של המשוואה, היום אנחנו בגרעון וזקוקים לכסף גם לחיזוק, ולפני שלוש שנים אאל"ט הגרעון היה אאל"ט מזערי (לפני ההרפתקה באירופה), ובודאי שלא היינו זקוקים לחיזוק באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ממש נכון לדעתי. דור פורת יוכל לאמר בוודאות, אבל כל שנה לדעתי יש איזה 20% שלא מחדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:29 
הפועל כתב:
זה לא ממש נכון לדעתי. דור פורת יוכל לאמר בוודאות, אבל כל שנה לדעתי יש איזה 20% שלא מחדשים

אם אני לא טועה, אמר בישיבה האחרונה שכ- 450 מנויים מהעונה שעברה לא חידשו. אולי חלק חידש מאז, אבל מדובר ב- 20%-25%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:55 
אני לא מאמין בלעשות חברויות בכפיה, זה לא יעבוד וזו לא הדרך. אני כן מאמין שצריך לנצל את חצי הגמר להגדיל את כמות חברי העמותה ובשיווק נכון וחכם זה אפשרי ועל זה אנחנו עובדים. אני חושב שהדבר הכי חשוב מהעפלה לחצי הגמר זו ההגעה לאותם מעגלים 3 ו-4 שאנחנו לא "מכירים" ביום יום ואין לנו את היכולת לפנות אליהם בד"כ.
אבל חוץ מזה אני כן מאמין שחברי עמותה צריכים ליהנות מקדימות מסוימת בנושא הכרטיסים. אנחנו פועלים לדאוג שיהיו כמה שיותר כרטיסים במחירים זולים ומי שיהיו הראשונים ליהנות מכך צריכים להיות חברי העמותה (זו דעתי האישית אגב לפני שהוחלט בדיוק בהנהלה מה נעשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:04 
אני מאוד בעד אופציה ל2 כרטיסים פר מנוי, גם יאפשר למנויים להביא חברים\בני משפחה שאינם מנויים\חברי עמותה (באופן אישי אני יכול לאמר שאשתי רוצה לבוא איתי פעם ראשונה למשחק) וגם נותן
צ'ופר לאנשים שכן שמים כל שנה הרבה זמן וכסף לטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אל תגבילו את המכירה לאף אחד,תנו לציבור האוהדים להתקרב לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 16:32 
אנחנו עכשיו במשרדי העמותה ומתקשרים לאנשים ואנחנו צריכים כמה שיותר שמות חדשים כיוון שהרשימות הקיימות עם השמות המוכרים מתדלדלות.
צריכים את עזרתכם, אם אתם רוצים להצטרף או חושבים על חברים שרוצים להצטרף או אפילו מתלבטים אתם מוזמנים לספר לנו על זה פה --> http://goo.gl/0fTsbo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:16 
ארדיטי כתב:
אני מאוד בעד אופציה ל2 כרטיסים פר מנוי, גם יאפשר למנויים להביא חברים\בני משפחה שאינם מנויים\חברי עמותה (באופן אישי אני יכול לאמר שאשתי רוצה לבוא איתי פעם ראשונה למשחק) וגם נותן
צ'ופר לאנשים שכן שמים כל שנה הרבה זמן וכסף לטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 19:11 
דור פורת כתב:
אנחנו עכשיו במשרדי העמותה ומתקשרים לאנשים ואנחנו צריכים כמה שיותר שמות חדשים כיוון שהרשימות הקיימות עם השמות המוכרים מתדלדלות.
צריכים את עזרתכם, אם אתם רוצים להצטרף או חושבים על חברים שרוצים להצטרף או אפילו מתלבטים אתם מוזמנים לספר לנו על זה פה --> http://goo.gl/0fTsbo

קיבלתי עכשיו שיחה מחבר "הלשנת עלי להפועל אה?" ידה ידה ידה הוא הצטרף :).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: