19 כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
Fez כתב:
אגב, גארד זר גם יפתור את הבעיה של יותם שירן (תוכל להעביר את קרלון לעמדה 3 להחליף את מתן, ולא להסתמך על יותם). אולי הוא ואריאלי יקבלו כמה דקות פה ושם בגלל החוק הרוסי, אבל תהיה לנו רוטציה פיצוץ.
כך או כך, אני לא רואה סיבה שמשהו שלא קורה כבר כמעט 4 חודשים יקרה פתאום בשבועות הקרובים.
רוצה בט חברי? אני אומר בחצי יהיה זר אחר.
התערבות כזאת לא אומרת כלום, כי אם אתה מביא שחקן שבוע-שבועיים לפני חצי הגמר זה לא יעזור לך הרבה (כמו שאני מכיר את ארז ואת השילוב "ההדרגתי" של זרים אצלו).
כדי ללכת באמת בכל הכוח על הגביע השנה, ובעיני ברור שמעכשיו זו המטרה מספר 1 של המועדון העונה (בסה"כ שני משחקים שהכל יכול לקרות בהם), אתה צריך להביא זר בשבועיים הקרובים כדי שעד החצי (כולה עוד חודש ושבוע) הוא ישתלב ויהיה חלק מהקבוצה. זה אומר שאתה צריך עכשיו לעבוד מאוד קשה ו-"ללחוץ על ההדק" מה שנקרא.
אתה ודומיך (מילפורד) מספרים פה כל הזמן סיפורים שצריך "לקחת את הזמן" ושטויות כאלה, אבל אם אנחנו רוצים באמת להסתער על הגביע השנה אז צריך לפעול כמה שיותר מהר. אפילו הגעה לגמר זה משהו שיכול לתת למועדון דחיפה מטורפת ואנחנו צריכים להגיע למשחקים האלה במצב הכי טוב שאפשר מבחינתנו.
מסכים לגמרי שיש צ'אנס השנה לקחת משהו.
הקולינס הזה זה זר שמתאים?
סקוטי ריינולדס הזה מחולון שחקן מעולה, אבל זה לא משהו שישתלב אצלנו, הוא לא יישב על הספסל ויעלה ל12-16 דקות בשביל לקלוע 10-12 (שאכן חסרות לנו מקאונסיל), קולינס הזה זה כן שחקן כזה?
קאונסיל, שירן ואריאלי שיחקו בסיבוב הראשון ביחד 31 דקות למשחק.
יחד עם קרלון ורביב שצריכים לקבל יותר מנוחה, לא רק שיש מספיק דקות לחלק לזר חדש, יש אפילו טיפה יותר מזה.
האיזון העדין שמציירים פה חלק (לא אתה) לגבי הסגל הנוכחי זה בלוף, יש פה הרבה יותר ואקום מאוד גדול שממולא בצורה מאוד כושלת על ידי השחקנים המשלימים ובצורה מדהימה על ידי בראון ולימונד עם האקסטרות שהם נותנים (שגם בזה יש חסרונות, אם הם ישחקו 5 דקות פחות כל אחד אז הם יהיו פחות עייפים, יעשו פחות שטויות, ישמרו יותר טוב, יוכלו לעשות יותר עבירות).
באילת יש מאתיים גארדים, בירושלים גם צריכים גארד אבל כנראה בגלל שיבוא זר חמישי הוא ייתן להם פיתרון חלקי בלבד בגלל החוק הרוסי. אצלנו אין בכלל סימן שאלה, זר טוב שיבוא במקום קאונסיל ישפר אותנו נטו בלי שנאבד שום דבר. לגבי מארדי קולינס אני התרשמתי שהוא שחקן מאוד קבוצתי, שחקן שמאמנים אוהבים, ולא יהווה בעיה בשום צורה. הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה וגם תפור עלינו (יותר מסטיט וגודס לשם השוואה). אני מקווה שארז יוותר על כל התירוצים וההתלבטויות ויביא אותו כי באמת נוצרה פה הזדמנות לעשות פה משהו גדול.