תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:26 
צריך שמונה שחקנים סבירים (בלי פציעות),
יש לך שישה.

כל שניה על הפרקט של קאונסל ושירן (לצערי) זה נזק אדיר.[/quote]

יותם שירן בתור שחקן 8 שלך זה בסדר גמור, הוא יתן לך 10 דקות למשחק של הגנה ומלחמה והוא מודע לחסרונות שלו ולא עושה דברים שלא צריך.
תחליף את קאונסיל בסקורר שיעלה מהספסל ל20 דקות במשחק והסגל מספיק עמוק ומגוון בשביל להשאר בצמרת וללכת בכל הכוח על הגביע.
אני בטוח שעד חצי הגמר יביאו מחליף לקאונסיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
צריך שמונה שחקנים סבירים (בלי פציעות),
יש לך שישה.

כל שניה על הפרקט של קאונסל ושירן (לצערי) זה נזק אדיר.

שבעה זה מספיק.
לחיפה היו בעונה שעברה שישה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא אפילו לא ה8, הוא שיחק היום יותר מקאונסל,
בפעם השניה שהוא נכנס הוא עשה נזק,
בפעם הראשונה הוא כמעט, לבד, החזיר אותם למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:41 
Fez כתב:
השאלה הגדולה מבחינתי היא כמה זמן מתן ושולדי ימשיכו בכושר הזה. מה שהם נותנים לנו בהגנה, בריבאונד ובקליעה מבחוץ במשחקים האחרונים שדרג את הקבוצה לרמות אחרות. שניהם היו בתקופה נוראית עד לא מזמן שהגיעה לשיאה במשחק הקודם מול מגדל, שהיה מהחלשים של שניהם בקריירה. כל עוד הם משחקים ככה אני רגוע, אבל אני לא בטוח שאנחנו יכולים לבנות על זה לאורך זמן.

כל כך חבל שלא קיבלנו את מכבי ברבע בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:47 
סטטיסטיקה למעונינים
http://widgets.baskethotel.com/site/ibb ... -400$t&0=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 22:52 
ארדיטי כתב:

יותם שירן בתור שחקן 8 שלך זה בסדר גמור, הוא יתן לך 10 דקות למשחק של הגנה ומלחמה והוא מודע לחסרונות שלו ולא עושה דברים שלא צריך.
תחליף את קאונסיל בסקורר שיעלה מהספסל ל20 דקות במשחק והסגל מספיק עמוק ומגוון בשביל להשאר בצמרת וללכת בכל הכוח על הגביע.
אני בטוח שעד חצי הגמר יביאו מחליף לקאונסיל

אל תהיה כל כך בטוח...

ויותם שירן זה לא בסדר גמור כל עוד הוא מקבל דקות משמעותיות (וכרגע הוא שחקן 7 שלך כמו שאלפקה כתב). זה שחקן שצריך לשחק רק אם לחלוטין אין ברירה, כלומר פציעות/עבירות. לפחות איך שהוא נראה כרגע, הוא נזק טהור בשני צדי המגרש. עד עכשיו נתתי לו קרדיט שהוא לפחות שחקן הגנה סביר פוטנציאלי, בכל זאת הוא נתן כמה משחקים של הגנה טובה בקריירה (כולל הדרבי), אבל מה זה משנה אם 95% מהמשחקים הוא על תקן מר פאול לדקה. הבן אדם לא יכול לשמור על עציץ בלי לעשות פאול מיותר. על ההתקפה אני לא מדבר כי כאן אפילו פוטנציאל לא היה מעולם (במשחקים האחרונים הוא כל כך חסר ביטחון שגם להניע כדור הוא לא מצליח). גולן גוט ורום גפן כשעולים בסוף נראים פחות בפאניקה ממנו.
כל פעם שהוא או קאונסיל עולים לשחק זה פשוט לתפוס את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:01 
כבר די נמאס לכתוב את זה אבל היום יותר מתמיד, בעונה כזו שהקבוצה רצה ונראית ככזו שמסוגלת להגיע לטופ 4 בליגה גם,
חייבים לעשות הכל בשבועיים הקרובים להביא זר במקום קאונסיל.
כל דקה שלו על המגרש זה בזבוז זמן. הוא כבר לא זורק לסל, תוקע את ההתקפה עם הכדרור המיותר שלו, ופשוט שחקן חלש.
כל זר כרגע לא משנה אם הוא רכז או קלע. העיקר שיהיה אחד כזה שיתן מנוחה אמיתית לרביב וקרלון ולא כזה שכשהם יורדים לספסל
אנחנו במינוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:05 
אגב, גארד זר גם יפתור את הבעיה של יותם שירן (תוכל להעביר את קרלון לעמדה 3 להחליף את מתן, ולא להסתמך על יותם). אולי הוא ואריאלי יקבלו כמה דקות פה ושם בגלל החוק הרוסי, אבל תהיה לנו רוטציה פיצוץ.

כך או כך, אני לא רואה סיבה שמשהו שלא קורה כבר כמעט 4 חודשים יקרה פתאום בשבועות הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כך או כך, אני לא רואה סיבה שמשהו שלא קורה כבר כמעט 4 חודשים יקרה פתאום בשבועות הקרובים.

יש סיבה אפשרית: העליה לחצי גמר עשויה להכניס לנו כמה עשרות אלפי דולרים, כך שאם היה שחקן שלא הגיע בגלל מחלוקת על כסף אז עכשיו המצב השתנה. חוץ מזה, אולי אחרי המשחק היום ארז סוף סוף יתייאש ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
סיכום משחק : מגדל :LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:44 
Fez כתב:
אגב, גארד זר גם יפתור את הבעיה של יותם שירן (תוכל להעביר את קרלון לעמדה 3 להחליף את מתן, ולא להסתמך על יותם). אולי הוא ואריאלי יקבלו כמה דקות פה ושם בגלל החוק הרוסי, אבל תהיה לנו רוטציה פיצוץ.

רוצה בט חברי? אני אומר בחצי יהיה זר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:48 
משחק מעולה!! 40 דקות של לחימה!!

לא חושב שזה נכון לזלזל בירושלים ולהגיד שבמקרה הם במקום הראשון. אחרי המון שנים מסתמן שהעונה הם בונים משהו חדש ורציני שם והאמת אני לא אופתע אם עוד כמה שנים הם יהיו גם ביורוליג.

הלפרין ובעיקר אליהו היו עם משחק מזעזע אבל זה ממש לא חשוב כשלימונד ובראון פשוט נותנים תצוגה משחק אחרי משחק ורק מקווה שלא יגמר להם הכוח.

יאללה חצי גמר :hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:49 
יורם כתב:
Fez כתב:

יש סיבה אפשרית: העליה לחצי גמר עשויה להכניס לנו כמה עשרות אלפי דולרים, כך שאם היה שחקן שלא הגיע בגלל מחלוקת על כסף אז עכשיו המצב השתנה. חוץ מזה, אולי אחרי המשחק היום ארז סוף סוף יתייאש ממנו.

היה כסף להחתים שחקן לפני ויש כסף להחתים שחקן אחרי. זה מעולם לא היה הגורם המגביל.
ארז התייאש מקאונסיל אחרי אימון אחד. גם זה לא הגורם המגביל.

אגב, יובל, מארדי קולינס גם היום לא היה בסגל של מונטנגרנו והוא רק מחפש קבוצה שתקלוט אותו.
שחקן מצוין שהיה משדרג אותנו מיידית. אם הוא היה פה, לא היית מרגיש בכלל כשבראון ולימונד על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:08 
Fez כתב:
יורם כתב:
Fez כתב:

היה כסף להחתים שחקן לפני ויש כסף להחתים שחקן אחרי. זה מעולם לא היה הגורם המגביל.
ארז התייאש מקאונסיל אחרי אימון אחד. גם זה לא הגורם המגביל.

אגב, יובל, מארדי קולינס גם היום לא היה בסגל של מונטנגרנו והוא רק מחפש קבוצה שתקלוט אותו.
שחקן מצוין שהיה משדרג אותנו מיידית. אם הוא היה פה, לא היית מרגיש בכלל כשבראון ולימונד על הספסל.

אז מה כן הגורם המגביל?

אני שוב אגיד, אני לא חושב שהחלפת קאונסיל כל כך דחופה כמו שמפמפמים פה כמה אנשים, סבלנות למצוא את המחליף המתאים תשתלם בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:17 
פנאטי בלב כתב:
סטטיסטיקה למעונינים
http://widgets.baskethotel.com/site/ibb ... -400$t&0=0

ג'וש אוונס עם 22 נקודות מדד, מוביל את הפועל בקטגוריה הזאת היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:17 
יש. קוראים לו מארדי קולינס. להביא. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
יש כבר אשכול סיכום המשחק.
viewtopic.php?f=8&t=102720&start=0

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 01:04 
דני גולפיטק כתב:
Fez כתב:
השאלה הגדולה מבחינתי היא כמה זמן מתן ושולדי ימשיכו בכושר הזה. מה שהם נותנים לנו בהגנה, בריבאונד ובקליעה מבחוץ במשחקים האחרונים שדרג את הקבוצה לרמות אחרות. שניהם היו בתקופה נוראית עד לא מזמן שהגיעה לשיאה במשחק הקודם מול מגדל, שהיה מהחלשים של שניהם בקריירה. כל עוד הם משחקים ככה אני רגוע, אבל אני לא בטוח שאנחנו יכולים לבנות על זה לאורך זמן.

כל כך חבל שלא קיבלנו את מכבי ברבע בבית

מכבי כרגע חלשים, אי אפשר לדעת באיזה כושר הם יגיעו עוד חודש + באולם הביתי שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 01:09 
פספסתי משהו בימים האחרונים שהשם של מארדי קולינס עולה כאן או שאלו רק תקוות שלכם?
בכל מקרה, זה הזמן לחתוך את קאונסיל, גם כי יש עוד קצת כסף, גם כי יש זמן עד החצי כדי שהזר החדש ייכנס לעניינים וגם כי אפילו עם קאונסיל רביב לא מקבל מנוחה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
פספסתי משהו בימים האחרונים שהשם של מארדי קולינס עולה כאן או שאלו רק תקוות שלכם?
בכל מקרה, זה הזמן לחתוך את קאונסיל, גם כי יש עוד קצת כסף, גם כי יש זמן עד החצי כדי שהזר החדש ייכנס לעניינים וגם כי אפילו עם קאונסיל רביב לא מקבל מנוחה

רק תקוות, לא שמעתי אותו מקושר אלינו. שחקן שהיה אדיר באשדוד, בדיוק מה שאנחנו צריכים (וגם אמור לענות על הקריטריונים המקצועיים של ארז) ואפשר להביא כנראה בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 02:24 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

התערבות כזאת לא אומרת כלום, כי אם אתה מביא שחקן שבוע-שבועיים לפני חצי הגמר זה לא יעזור לך הרבה (כמו שאני מכיר את ארז ואת השילוב "ההדרגתי" של זרים אצלו).
כדי ללכת באמת בכל הכוח על הגביע השנה, ובעיני ברור שמעכשיו זו המטרה מספר 1 של המועדון העונה (בסה"כ שני משחקים שהכל יכול לקרות בהם), אתה צריך להביא זר בשבועיים הקרובים כדי שעד החצי (כולה עוד חודש ושבוע) הוא ישתלב ויהיה חלק מהקבוצה. זה אומר שאתה צריך עכשיו לעבוד מאוד קשה ו-"ללחוץ על ההדק" מה שנקרא.

אתה ודומיך (מילפורד) מספרים פה כל הזמן סיפורים שצריך "לקחת את הזמן" ושטויות כאלה, אבל אם אנחנו רוצים באמת להסתער על הגביע השנה אז צריך לפעול כמה שיותר מהר. אפילו הגעה לגמר זה משהו שיכול לתת למועדון דחיפה מטורפת ואנחנו צריכים להגיע למשחקים האלה במצב הכי טוב שאפשר מבחינתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 03:40 
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

התערבות כזאת לא אומרת כלום, כי אם אתה מביא שחקן שבוע-שבועיים לפני חצי הגמר זה לא יעזור לך הרבה (כמו שאני מכיר את ארז ואת השילוב "ההדרגתי" של זרים אצלו).
כדי ללכת באמת בכל הכוח על הגביע השנה, ובעיני ברור שמעכשיו זו המטרה מספר 1 של המועדון העונה (בסה"כ שני משחקים שהכל יכול לקרות בהם), אתה צריך להביא זר בשבועיים הקרובים כדי שעד החצי (כולה עוד חודש ושבוע) הוא ישתלב ויהיה חלק מהקבוצה. זה אומר שאתה צריך עכשיו לעבוד מאוד קשה ו-"ללחוץ על ההדק" מה שנקרא.

אתה ודומיך (מילפורד) מספרים פה כל הזמן סיפורים שצריך "לקחת את הזמן" ושטויות כאלה, אבל אם אנחנו רוצים באמת להסתער על הגביע השנה אז צריך לפעול כמה שיותר מהר. אפילו הגעה לגמר זה משהו שיכול לתת למועדון דחיפה מטורפת ואנחנו צריכים להגיע למשחקים האלה במצב הכי טוב שאפשר מבחינתנו.

מסכים לגמרי שיש צ'אנס השנה לקחת משהו.
הקולינס הזה זה זר שמתאים?
סקוטי ריינולדס הזה מחולון שחקן מעולה, אבל זה לא משהו שישתלב אצלנו, הוא לא יישב על הספסל ויעלה ל12-16 דקות בשביל לקלוע 10-12 (שאכן חסרות לנו מקאונסיל), קולינס הזה זה כן שחקן כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:02 
מן הסתם באשדוד הוא נדרש להיות סקורר, אבל לאורך הקריירה הוא בעיקר רול פלייר. מאוד קבוצתי, שחקן הגנה מצוין, אינטליגנט, ובהחלט שחקן נוח ושחקן "של מאמנים". אני לא חושב שהוא ידרוך על אף אחד.

ואני לא חושב שאנחנו מביאים זר ל12-16 דקות במשחק. אני חושב שאנחנו צריכים לשאוף להוריד את מתן לסביבות 25-30 דקות, את רביב ואת קרלון לסביבות ה-33. זה משאיר את הזר שלך עם 25-30 דקות במשחק. מעבר לזה יש את עניין העבירות, שלושתם יוכלו לשמור הרבה יותר טוב בהגנה כשיהיה להם מחליף. ובנוסף יש גם את העניין הטקטי - צריך לזכור שארז אוהב לשחק מול לחץ עם 3 מובילי כדור, במיוחד ברבע האחרון (היום לא יכל לעשות את זה בגלל החולשה של קאונסיל וזה עשה לנו כמה בעיות). בקיצור, אני לא חושב שדקות זה אישו כאן. יש הרבה דקות לתת בהפועל, אם יהיה מי שישחק אותם בלי להוריד את הרמה של הקבוצה בעשר דרגות.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 דצמבר 2013, 04:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

סקוטי ריינולדס הזה מחולון שחקן מעולה, אבל זה לא משהו שישתלב אצלנו, הוא לא יישב על הספסל ויעלה ל12-16 דקות בשביל לקלוע 10-12 (שאכן חסרות לנו מקאונסיל), קולינס הזה זה כן שחקן כזה?

קאונסיל, שירן ואריאלי שיחקו בסיבוב הראשון ביחד 31 דקות למשחק.
יחד עם קרלון ורביב שצריכים לקבל יותר מנוחה, לא רק שיש מספיק דקות לחלק לזר חדש, יש אפילו טיפה יותר מזה.

האיזון העדין שמציירים פה חלק (לא אתה) לגבי הסגל הנוכחי זה בלוף, יש פה הרבה יותר ואקום מאוד גדול שממולא בצורה מאוד כושלת על ידי השחקנים המשלימים ובצורה מדהימה על ידי בראון ולימונד עם האקסטרות שהם נותנים (שגם בזה יש חסרונות, אם הם ישחקו 5 דקות פחות כל אחד אז הם יהיו פחות עייפים, יעשו פחות שטויות, ישמרו יותר טוב, יוכלו לעשות יותר עבירות).

באילת יש מאתיים גארדים, בירושלים גם צריכים גארד אבל כנראה בגלל שיבוא זר חמישי הוא ייתן להם פיתרון חלקי בלבד בגלל החוק הרוסי. אצלנו אין בכלל סימן שאלה, זר טוב שיבוא במקום קאונסיל ישפר אותנו נטו בלי שנאבד שום דבר. לגבי מארדי קולינס אני התרשמתי שהוא שחקן מאוד קבוצתי, שחקן שמאמנים אוהבים, ולא יהווה בעיה בשום צורה. הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה וגם תפור עלינו (יותר מסטיט וגודס לשם השוואה). אני מקווה שארז יוותר על כל התירוצים וההתלבטויות ויביא אותו כי באמת נוצרה פה הזדמנות לעשות פה משהו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:18 
Fez כתב:
מן הסתם באשדוד הוא נדרש להיות סקורר, אבל לאורך הקריירה הוא בעיקר רול פלייר. מאוד קבוצתי, שחקן הגנה מצוין, אינטליגנט, ובהחלט שחקן נוח ושחקן "של מאמנים". אני לא חושב שהוא ידרוך על אף אחד.

ואני לא חושב שאנחנו מביאים זר ל12-16 דקות במשחק. אני חושב שאנחנו צריכים לשאוף להוריד את מתן לסביבות 25-30 דקות, את רביב ואת קרלון לסביבות ה-33. זה משאיר את הזר שלך עם 25-30 דקות במשחק. מעבר לזה יש גם את עניין העבירות, ובנוסף יש גם את העניין הטקטי - צריך לזכור שארז אוהב לשחק מול לחץ עם 3 מובילי כדור, במיוחד ברבע האחרון (היום לא יכל לעשות את זה בגלל החולשה של קאונסיל וזה עשה לנו כמה בעיות). בקיצור, אני לא חושב שדקות זה אישו כאן. יש הרבה דקות לתת בהפועל, אם יהיה מי שישחק אותם בלי להוריד את הרמה של הקבוצה בעשר דרגות.

שמע, באופן כללי אני מסכים איתך לגמרי.
מצד שני, מכיר את הכלל של איף איט איינט ברוקן, דונט פיקס איט?
אני מסכים שחייבים להחליף את קאונסיל, מצד שני אני לא שותף לדיעה שכל גארד שקולע 25 למשחק מתאים לנו.
אני לא כזה מבין כדורסל, אבל תקן אם אני טועה, אנחנו צריכים רול פלייר למלא 12-20 דקות, עם יד מבחוץ. אבל שלא יתמרמר על זה ויחשוב שהוא בא ככוכב. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:25 
יובל כתב:
19 כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

קאונסיל, שירן ואריאלי שיחקו בסיבוב הראשון ביחד 31 דקות למשחק.
יחד עם קרלון ורביב שצריכים לקבל יותר מנוחה, לא רק שיש מספיק דקות לחלק לזר חדש, יש אפילו טיפה יותר מזה.

האיזון העדין שמציירים פה חלק (לא אתה) לגבי הסגל הנוכחי זה בלוף, יש פה הרבה יותר ואקום מאוד גדול שממולא בצורה מאוד כושלת על ידי השחקנים המשלימים ובצורה מדהימה על ידי בראון ולימונד עם האקסטרות שהם נותנים (שגם בזה יש חסרונות, אם הם ישחקו 5 דקות פחות כל אחד אז הם יהיו פחות עייפים, יעשו פחות שטויות, ישמרו יותר טוב, יוכלו לעשות יותר עבירות).

באילת יש מאתיים גארדים, בירושלים גם צריכים גארד אבל כנראה בגלל שיבוא זר חמישי הוא ייתן להם פיתרון חלקי בלבד בגלל החוק הרוסי. אצלנו אין בכלל סימן שאלה, זר טוב שיבוא במקום קאונסיל ישפר אותנו נטו בלי שנאבד שום דבר. לגבי מארדי קולינס אני התרשמתי שהוא שחקן מאוד קבוצתי, שחקן שמאמנים אוהבים, ולא יהווה בעיה בשום צורה. הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה וגם תפור עלינו (יותר מסטיט וגודס לשם השוואה). אני מקווה שארז יוותר על כל התירוצים וההתלבטויות ויביא אותו כי באמת נוצרה פה הזדמנות לעשות פה משהו גדול.

אם אמרת שמארדי קולינס זה שחקן קבוצתי שייתן 20 דקה במשחק, יקלע 10-16 במשחק, והמשחק יזרום איתו. לקחתי עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:37 
כמו שאמרתי, אם אתה מביא זר טוב אין סיבה שהוא לא יראה 25-30 דקות לפחות, אם לא יותר. סה"כ אמורים להיות לך פה 4 שחקנים על 3 עמדות, זה ממש לא הרבה. מתן השנה גם ככה משחק פחות מ-30 דקות למשחק כי הוא כמעט כל משחק נכנס לבעיית פאולים בגלל האינטנסיביות שלו בהגנה, האידיאל מבחינתו זה בסביבות ה-25 דקות. קרלון ורביב צריכים לשחק 33-35 דקות במשחק כשהם יכולים (מבחינת עבירות ואוויר), ולא תמיד הם יוכלו.

לגבי קולינס, הבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא קולע כל כך טוב מבחוץ. משאר הבחינות לדעתי הוא על סף המושלם. הגובה שלו נותן לך בלי סוף אפשרויות, אתה יכול לשחק עם שלושה מובילי כדור בלי להיות אנדרסייזד בהגנה. הוא שחקן מנוסה, אינטליגנט, קבוצתי, שומר מצוין, נוח באופי. הוא היה פה וישתלב מהר. והוא ישפר את השחקנים לידו.

ולגבי "אם זה לא שבור" וכו', אני לא יודע אם אתה יכול לקחת גביע עם שישה שחקנים מול קבוצות עם 10 שחקנים כמו מכבי ואילת. אולי אתה יכול, אבל זה יהיה אחושרמוטה קשה, ושוב תצטרך להתפלל שהשופטים לא ישרקו עבירות, ושקרלון ורביב ימשיכו להגיע לכל משחק באותה יכולת בצורה לא אנושית... לא יודע עד כמה זה sustainable הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 04:45 
Fez כתב:
כמו שאמרתי, אם אתה מביא זר טוב אין סיבה שהוא לא יראה 25-30 דקות לפחות, אם לא יותר. סה"כ אמורים להיות לך פה 4 שחקנים על 3 עמדות, זה ממש לא הרבה. מתן השנה גם ככה משחק פחות מ-30 דקות למשחק כי הוא כמעט כל משחק נכנס לבעיית פאולים בגלל האינטנסיביות שלו בהגנה, האידיאל מבחינתו זה בסביבות ה-25 דקות. קרלון ורביב צריכים לשחק 33-35 דקות במשחק כשהם יכולים (מבחינת עבירות ואוויר), ולא תמיד הם יוכלו.

לגבי קולינס, הבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא קולע כל כך טוב מבחוץ. משאר הבחינות לדעתי הוא על סף המושלם. הגובה שלו נותן לך בלי סוף אפשרויות, אתה יכול לשחק עם שלושה מובילי כדור בלי להיות אנדרסייזד בהגנה. הוא שחקן מנוסה, אינטליגנט, קבוצתי, שומר מצוין, נוח באופי. הוא היה פה וישתלב מהר. והוא ישפר את השחקנים לידו.

ולגבי "אם זה לא שבור" וכו', אני לא יודע אם אתה יכול לקחת גביע עם שישה שחקנים מול קבוצות עם 10 שחקנים כמו מכבי ואילת. אולי אתה יכול, אבל זה יהיה אחושרמוטה קשה, ושוב תצטרך להתפלל שהשופטים לא ישרקו עבירות, ושקרלון ורביב ימשיכו להגיע לכל משחק באותה יכולת בצורה לא אנושית... לא יודע עד כמה זה sustainable הסיפור הזה.

שמע, אני הכי סומך עליך.
אני "מבין" בכדורגל. אמרת שקולינס זה הזר שצריך? אז יאללה להביא.
אני רק מפחד שיופר האיזון וקרלון ורביב ייקח פחות זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 05:11 
שמע, אתה יודע איך זה, אי אפשר לדעת שום דבר במאה אחוז
אבל זה בהחלט נראה כמו ה-high probability move

אני מבין את החשש אבל סה"כ הסיכון שלך יחסית נמוך במקרה הזה מכמה סיבות: 1. זה במקום קאונסיל, כלומר לפחות אין סכנה שהשחקן שיבוא יהיה פחות טוב או באותה רמה של השחקן שהוחלף (בניגוד לכמה קבוצות שהחליפו שחקנים יחסית סבירים וזה כבר סיכון מסוים). 2. המצב שלך כרגע (שום מחליף סביר לעמדות החוץ) הוא מאוד קיצוני, כלומר זה לא כמו אילת נניח שהביאו את נעימי כשיש להם כבר ארבעה גארדים בכירים בסגל.
הואקום הוא כל כך גדול שבאמת למלא אותו זה סיכון יחסית נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 07:37 
אני מצטער שאני חוזר למתמטיקה, אבל מה לעשות , כזה אני.
לדעתי נכון לעכשיו בסגל הנוכחי סיכויי הזכיה שלנו ברביע עומדים איפשהו באיזור ה35%-40%.
שוב, לדעתי בלבד, זר חדש, טוב ושישתלב בקבוצה (ואני לא נכנס בכלל להסתברויות שכל זה יגיע ביחד) יעלה את האחוזים האלה אולי בעוד 5%.
אז כן, אני חושב שצריך להחליף את קאונסיל, אני חושב ששחקן יותר טוב ישפר את הקבוצה ואני אפילו חושב שככל שזה יקרה יותר מוקדם זה יהיה יותר טוב.
אבל, יחד עם כל זה, אם הזר החדש הזה יתעכב עוד קצת, ואפילו אולי לא יגיע בכלל זה לא יהיה אסון מבחינתי ואני גם לא חושב שגורל העונה כולה תלוי בזה.
בשורה התחתונה, כל מה שאני אומר זה, שבשלב הזה נראה שארז יודע מה הוא עושה והקבוצה מצליחה, אני הייתי נותן לו את הקרדיט לנהל את זה כמו שהוא מוצא לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: