g11g כתב:
kobster כתב:
שחר,
לי לא אכפת מהאנשים, לי אכפת מהמועדון, ואני משווה את המצב שבו המועדון נמצא עכשיו ומצב בו היה תחת טביב.
בשורה התחתונה, יש גרעון, אין כסף (אותם גורמים נסתרים הצהירו את זה בעצמם בכתבה המדוברת) , בשביל לשלם משכורות צריך למכור שחקנים ואין אפשרות למכור את המועדון בשל כל הבלאגן מסביב.
שים את האנשים ואת הרגשות בצד,מבחינת עובדות איך המצב הזה שונה מהמצב שהיה תחת טביב רק לפני שנה וחצי ?
"
א. אנחנו לא חוששים שבראש המועדון עומדת חלאה, שכל רצונה זה להוציא כספים בשיטת הדלת המסתובבת מהמועדון.
ב. הבת (שאין?) לרמון לא מנהלת מועדון עם תקציב של 50 מיליון שקלף, אחרי ניסיון עשיר שרכשה או לא בלימודי תואר ראשון קנוי.
ג. לא נחתמים חוזים הזויים ומסריחים עם שחקנים.
ד. לא שמעתי על סכסכוך עם בעל תפקיד כבר תקופה ארוכה.
ה. יש ביקורת, וקשר שנבנה אל מול עמותת האוהדים, ולא אישה זונה שעושה להם זין ואומרת שתוריד אותם ליגה.
ו. יש חלב ונייר טואלט בוולפסון.
זה כרגע מה שעלה לי בדקה.
לפני שנה וחצי התחננו לפניו שיגלה אחריות ויציל אותנו מטביב, היום רבים קוראים לו פוליטיקאי מושתן, ומאיימים עליו שהמחאה מולו תיהיה כאין וכאפס ליד המחאה אל מול טביב.
השגעון גדלות היחיד הוא שלנו האוהדים, ושוב שנה שנייה ברצף, פיתחנו ופיתחו לנו ציפיות לא ריאליות לקבוצה שצריכה כרגע להיות בתהליך הבראה, ולא בסחרור בשל אובדן האליפות שאף פעם לא הייתה ריאלית.
א. הדגשתי שאני לא מדבר על אופי של בן אדם ועל הכוונות שלו. לא צריך להסביר לי על מי זה טביב, אתה יותר ממוזמן לראות מה חשבתי עליו מהשניה שהפך לבעלים היחיד של המועדון.
ב. אמיר לובין
ג. נכון מאוד, אבל גם ההתנהלות בנושא החוזה של דמארי רחוקה מלהיות נקיה. הפועל לא חייבת למכור את דמארי בינואר מבחינת החוזה שלו בניגוד לפרסומים שיוצאים מהמועדון. ראוי שזה יודגש.
ד. מאז שמנהל מחלקת הנוער היכה את יו"ר ועדת הביקורת, דבר שעבר ללא התייחסות של המועדון בשום מקום, לא קרה שום דבר רציני.
ה. ביקורת ? של מי על מי ? באמצעות ישיבות הדירקטוריון השוטפות שמתנהלות בצורה סדירה ? בצורת מענה מינימלי של מחזיק זכויות הניהול לאנשים שנתנו לו כסף כדי לשחרר את הקבוצה מטביב ? בצורת שיתוף הפעולה הלא קיים בין רמון לעמותה שהצריך שליחת מכתב רשמי מטעמם ?
ו. תכלס. שמעתי גם שהביאו להם מולט עם הלבבות האדומים ולא סתם נייר טואלט פשוט...
אין פה רצון וכוונה לעשות דמונציה לרמון ולכל מה שהוא עשה עבור הפועל בעבר ובהווה. יש כאן מצב של מועדון שנמצא במצב מאוד בעייתי, מקצועית וכלכלית, וראש המערכת בוחר להיעלם ולא לתת תשובות לשותפים שלו. אם יש כיוון למועדון, אם יש תוכנית לצאת מהפלונטר הכלכלי, אם יש כוונה למכור שחקנים בגלל שלא רוצים לממש ערבויות - זה צריך להיאמר. אם חלק גדול מהמאבק שלנו מול טביב היה על שקיפות ואנחנו לא מקבלים אותה למרות שאנחנו כביכול חלק מהבעלות, אנחנו בבעיה.
יכול להיות שכל זה יפתר אם יעבדו ביחד, אבל בטוח שזה לא יקרה בצורה הנוכחית.