תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' (ראיון עם רב״ש)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 13:50 
kobster כתב:
פאביו כתב:
גביזון,קובסטר :
מה אתם רוצים שרמון יעשה ?
אין כסף.
יש 18 בעלים להפועל (חגג,סיימון,בכור,עמותה...)
שיעשה מה?

אני חושב,אני מקוה,אני גם מתפלל שרמון עושה בדיוק מה שאתם רוצים שיעשה רק שהוא רמון עושה את זה בשקט ולא בקליק קליק בתקשורת אצל צנצי,אופירע ובפורום.

1. יסגור את הגרעון שהוא עצמו יצר
2. ישלים את העברת 6 המיליון שהוא התחייב עליהם לטביב, ולא מתוך קופת המועדון
3. יודיע שהוא מעביר את זכויות הניהול ב 1 ליוני לידי גורם אחר (אחד מבעלי המניות הקיימים/מישהו חצוני למועדון/ העמותה שתצטרך למצוא בחצי השנה הזו מישהו שיהיה מוכן לשים ערבויות בתור התחלה ולהזרים כסף בהמשך )
4. אם הוא אכן מתחייב לסעיף 3, שימכור את דמארי מצדי. רק שילך ויפנה את הבמה לאנשים שבאמת יודעים לנהל.
5. שכח ממכירה של הפועל או אפילו מכניסה של משקיע. אם היית בחור עשיר ואתה רואה את ההתנהלות שלו מול שאר בעלי המניות, היית נותן כסף לבן אדם כזה ?

מי אמר לך ששאר האנשים יודעים לנהל? ביום שיתנו לאוהדים לנהל את הקבוצה, אפשר יהיה לקבוע סופית מועד לקבורת מועדון הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 13:52 
kobster כתב:
פאביו כתב:
גביזון,קובסטר :
מה אתם רוצים שרמון יעשה ?
אין כסף.
יש 18 בעלים להפועל (חגג,סיימון,בכור,עמותה...)
שיעשה מה?

אני חושב,אני מקוה,אני גם מתפלל שרמון עושה בדיוק מה שאתם רוצים שיעשה רק שהוא רמון עושה את זה בשקט ולא בקליק קליק בתקשורת אצל צנצי,אופירע ובפורום.

1. יסגור את הגרעון שהוא עצמו יצר
2. ישלים את העברת 6 המיליון שהוא התחייב עליהם לטביב, ולא מתוך קופת המועדון
3. יודיע שהוא מעביר את זכויות הניהול ב 1 ליוני לידי גורם אחר (אחד מבעלי המניות הקיימים/מישהו חצוני למועדון/ העמותה שתצטרך למצוא בחצי השנה הזו מישהו שיהיה מוכן לשים ערבויות בתור התחלה ולהזרים כסף בהמשך )
4. אם הוא אכן מתחייב לסעיף 3, שימכור את דמארי מצדי. רק שילך ויפנה את הבמה לאנשים שבאמת יודעים לנהל.
5. שכח ממכירה של הפועל או אפילו מכניסה של משקיע. אם היית בחור עשיר ואתה רואה את ההתנהלות שלו מול שאר בעלי המניות, היית נותן כסף לבן אדם כזה ?

אני מת שהוא ילך בדיוק כמוך, אבל אין שמץ של היגיון במה שאתה כותב וזאת גישה ילדותית.

"שהוא ישלם על הכל ויפנה את הבמה"
איזה ראש קטן.
את הדרישה למימוש הערבויות צריך לדרוש ממנו וגם מחגג וצבאן.
הימרתם שיהיה אירופה, זה לא הלך, הפסדתם את הכסף. זה החיים וזאת האחריות שלכם.

שהוא ישלם לטביב ויעזוב בחינם? למה? עם דרישה כזאת לא תגיע לשום מקום.
מוצדק מאוד לנסות למכור את הקבוצה בסכום שבו הוא קנה אותה.
זה ראש קטן כי כולנו ידענו טוב מאוד שלרמון לא היה כסף לטביב אבל זאת הייתה נוסחא לא כתובה של "נוציא ממנו אצ הקבוצה, נמכור וננהל בעצמנו את המכירה" וכך בעצם נשלם לו בסוף.
המטרה הייתה להציל את הקבוצה כי היינו באותו קיץ בדרך לפירוק. (שהייתי בעדו אגב, אבל זה ויכוח מת נכון להיום. עשו מהלך ועמדתי מאחוריו).

אתה אובססיבי כמעט כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
עם כל ההערכה לרמון שהציל את הקבוצה (ולמרות מה שהוא מתיימר להציג לבד הוא לא עשה זאת)

אנשים נוטים לשכוח שתי נקודות חשובות מאוד

א. זה שאדם מציל אותך לא נותן לו הזכות להתנהג כאחרון הבריונים ובעצם להיות דומה מאוד למי שהציל אותך ממנו (לא משווה אותו לחלאה טביב אבל
חלק ממעשיו ודבריו לא שונים)

ב. למטבע אין צד אחד ואדון רמון המציל בסופו של יום לא שם שקל מהכיס ובתמורה קיבל חזרה לתודעה הציבורית שלאנשים שכמותו היא דבר
חשוב מאוד (גם ליקירו מני וויצמן אבל זה באמת נושא אחר).
מספיק לראות כמה איזכורים קיבל רמון בשנים טרם הפועל במדייות השונות (והמעט שהיו היו איזכורים בהקשר לפרשה אותה הוא ניסה למחוק)
וכמה קיבל מאז ,לא בא לטעון שזוהי מטרתו היחידה ורק בגלל הפחד להעלם מעדיף להחזיק בכוח ולהישאר בתודעה אבל מעשיו די תמוהים ומחשידים
לגבי כוונתו האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 13:56 
איזה קשקוש התודעה הזאת.
אם הוא מקבל משהו אז זה רק פרסום שלילי.

אם זה כזה חשוב לו הוא היה נכנס להיות מקום 3-4 בתנועה וחוזר לפוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 14:04 
קובסטר לפני יומיים עשית מרמון ארכי נבל ששולט בתקשורת. עכשיו שיש כמה כתבות נגדו אז הוא עדיין הנבל אבל בצורה שונה.

בקשר לטביב.
אנחנו ממש לא נפטרנו מהבן אדם הזה והכוונה לנזקים שהוא עשה. איך אתם יכולים בכלל להגיד את זה כשהדבר הכי בעייתי כרגע על הפרק זה המכירה של דמארי שאחד המניעים העיקרים שלה זה החוזה הנוראי שהדביל הזה סגר עם פ"ת.
אותו הדבר לגבי טל בן חיים שעזב אותנו בתחילת העונה ועוד כמה חוזים שתקועים כמו עצם בגרון מהתקופה שלו. אנחנו עדיין חייבים לו כסף באופן מסויים. ואלה רק הנזקים שאני יכול לראות, אני מניח שיש עוד שאנחנו לא יודעים עליהם.
אלה נזקים שמשפיעים על העונה הנוכחית, לא הקודמת.

אבל השאלה האמיתית היא איך אפשר להתדיין עם אנשים שכשמישהו עושה משהו טוב בשביל המועדון שלהם הם רואים אותו כמאסטר מיינד שמושך חוטים לטובתו והכל רק בשביל שלנו יהיה רע והוא יהיה לא יודע מה... יצחק צחוק מרושע ממרומי המשרד שלו או משהו.
בסדר הוא לא מנהל טוב אבל הוא בא בשביל למצוא רוכש ותורמים עד שהרוכש הזה יגיע איך אתם משווים אותו לטביב זה לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
שילוב של כל מה שנרשם בכתבות שעלו בשעה האחרונה בוואן, ספורט 5 ו-ynet:
*סלטה ויגו, אוססונה ואלמריה מעוניינות להשאיל את דמארי עד סוף העונה בתמורה לכ300 אלף יורו.
*גורדנה הצטווה לנוח כמה שבועות אחרי הבדיקה אצל ד"ר מרטנס.
*עושה רושם שעמוס יחליף את קליימן בין הקורות.
*חיימוביץ' איכשהו הצליח לקרוע את הרצועה בקרסול וייעדר כניראה תקופה ארוכה.

תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ד' (ראיון עם רב״ש)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 14:24 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
זאת ועוד
ציטוט:
בסביבתו של הבעלים לא אוהבים את ההתנהלות האחרונה ואמרו: "חיים רמון הוא בינתיים היחיד שהביא כסף להפועל ת"א, גם עידו חג'ג' תרם. שכל הקשקשנים שלא מביאים כספים ורק מדברים עם התקשורת, באחוזי הבעלות שלהם הם אפילו לא בעלי עניין במועדון הזה, יתרכזו באיך לעזור למועדון ולא לדבר יותר מידי. גורמים בכירים בהפועל ת"א, לא אהבו את הביקורת בימים האחרונים כלפי הבעלים רמון שהגיעה מצד חברי דירקטוריון ועמותת האוהדים. "עמותת האוהדים לא הזרימה השנה שקל להפועל", אמר אחד הגורמים "הם רצו את בן שמעון, גילי ורמוט ואיתי שכטר, שאגב החצי מיליון שקל בעבורו הגיעו מתורמים ולא מהעמותה עצמה".

:PUKE:

ואם זה נכון, אז שיזכירו לנו למה הם העלו את המחירים

:PUKE:

התבלבלת. שיזכירו לנו מה נעשה בדמי החבר ששילמנו לעמותה. למיטב ידיעתי, הכסף הזה הלך לטובת רכישת זכויות בקבוצה.

גם וגם את מחירי המנוי העלו בחסות העמותה לבעלי המנויים על אותו שכטר, אם הכסף לא הגיע לרמון שיואיל בטובו להסביר איפה הכסף. למרות שהציטוטים האלה לא באמת שווים התייחסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
אני רוצה עוד פחות ממך שהאוהדים ינהלו ואתה יודע את זה.
במקרה הקיצוני ביותר, התפקיד של העמותה יהיה להביא בן אדם שיקח מרמון את זכויות הניהול וינהל את הפועל בצורה הכי מקצוענית שאפשר, שזה אומר כולם הביתה. בלי מקורבים, בלי אוהדים, בלי עסקנים שחגים סביב הקבוצה הזו כבר מי יודע כמה שנים. מערכת נקיה לחלוטין.
הבעיה של הפועל ת"א היא לא כסף. הבעיה של הפועל ת"א היא ניהול, כי כשמועדון מסוגל יצצר הכנסה עצמית של כ 20 מיליון שקלים צריך מערכת ניהולית שתדע להפיק את המקסימום מההכנסות האלו ולהשתמש בהם בצורה נכונה.

נרקוטיקה,
גישה ילדותית זה לא בבית ספרנו. יש כאן מערכת מורכבת של התחייבויות שאנשים מסוימים לקחו על עצמם (לא רק רמון) ואותם אנשים מנסים להתנער מההתחייבויות האלו. לצערי אנחנו לא חדשים בנוהל העברת בעלות על מועדון. לא תמצא מישהו שיהיה מוכן לקחת על עצמו מועדון עם חובות כי זה בור שחור, ראה אפילו המקרה הנוכחי של רמון וטביב שעד עכשיו עניין החובות נמצא בבוררות.
כדי שנוכל להגיע למצב בו ניתן להעביר את הבעלות או אפילו את זכויות הניהול על המועדון, מי שיצר את הגרעון/חובות/איך שתרצה לקרוא לזה, הוא אותו אחד שצריך לסגור אותו, אחרת אתה יכול לשכוח מרוכש או משקיע שיגיע מבחוץ ואני מניח ששנינו מסכימים שזו המטרה הסופית.
לגבי השלמת העיסקה מול טביב - זה לא אמור להיות שייך בכלל לקופה של הפועל אלא התחייבות אישית של רמון מול טביב, אני מאוד רוצה להאמין שהיו לו ערבויות לכך. אין שום קשר בין העברת זכויות הניהול, שרמון לא שילם מכיסו שקל תמורתן, לבין המצב הכלכלי של המועדון.

GATE7,
ארכי נבל ? אשמח לקבל ציטוט שלי מכנה את רמון בשם הזה. רמון ומי שמאחוריו שבא רק לעזור אכן יודעים איך להפעיל את התקשורת כי הם עושים את זה כבר שנים. קראת את הכתבה בידיעות היום ?
"חיים רמון הוא בינתיים היחידי שהביא כסף להפועל ת"א, וגם עידו חג'ג' תרם". שקר. חיים רמון העביר לאלי טביב 6 מיליון שקל עבור קבלת זכויות הניהול במועדון, אגורה לא יצאה מהכיס שלו. עידו חג'ג' היחיד שתרם ? סיימון כץ, האחים ניסנוב, בועז תושב, בכור צבאן (שגם שם כסף משלו בשביל להביא את אלמוג כהן) - הם לא תרמו ?

אני לא חושב שחיים רמון נבל, ולא נוכל ולא כל שם אחר שתרצה. אני לא משווה אותו כבן אדם לטביב כי זה מגוחך. אלי טביב הוא חלאה וטינופת וארור היום בו הוא דרך במועדון.
לי לא אכפת מהאנשים, לי אכפת מהמועדון, ואני משווה את המצב שבו המועדון נמצא עכשיו ומצב בו היה תחת טביב.
בשורה התחתונה, יש גרעון, אין כסף (אותם גורמים נסתרים הצהירו את זה בעצמם בכתבה המדוברת) , בשביל לשלם משכורות צריך למכור שחקנים ואין אפשרות למכור את המועדון בשל כל הבלאגן מסביב.
שים את האנשים ואת הרגשות בצד,מבחינת עובדות איך המצב הזה שונה מהמצב שהיה תחת טביב רק לפני שנה וחצי ?
"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 15:10 
kobster כתב:
שחר,

לי לא אכפת מהאנשים, לי אכפת מהמועדון, ואני משווה את המצב שבו המועדון נמצא עכשיו ומצב בו היה תחת טביב.
בשורה התחתונה, יש גרעון, אין כסף (אותם גורמים נסתרים הצהירו את זה בעצמם בכתבה המדוברת) , בשביל לשלם משכורות צריך למכור שחקנים ואין אפשרות למכור את המועדון בשל כל הבלאגן מסביב.
שים את האנשים ואת הרגשות בצד,מבחינת עובדות איך המצב הזה שונה מהמצב שהיה תחת טביב רק לפני שנה וחצי ?
"

א. אנחנו לא חוששים שבראש המועדון עומדת חלאה, שכל רצונה זה להוציא כספים בשיטת הדלת המסתובבת מהמועדון.
ב. הבת (שאין?) לרמון לא מנהלת מועדון עם תקציב של 50 מיליון שקלף, אחרי ניסיון עשיר שרכשה או לא בלימודי תואר ראשון קנוי.
ג. לא נחתמים חוזים הזויים ומסריחים עם שחקנים.
ד. לא שמעתי על סכסכוך עם בעל תפקיד כבר תקופה ארוכה.
ה. יש ביקורת, וקשר שנבנה אל מול עמותת האוהדים, ולא אישה זונה שעושה להם זין ואומרת שתוריד אותם ליגה.
ו. יש חלב ונייר טואלט בוולפסון.

זה כרגע מה שעלה לי בדקה.
לפני שנה וחצי התחננו לפניו שיגלה אחריות ויציל אותנו מטביב, היום רבים קוראים לו פוליטיקאי מושתן, ומאיימים עליו שהמחאה מולו תיהיה כאין וכאפס ליד המחאה אל מול טביב.
השגעון גדלות היחיד הוא שלנו האוהדים, ושוב שנה שנייה ברצף, פיתחנו ופיתחו לנו ציפיות לא ריאליות לקבוצה שצריכה כרגע להיות בתהליך הבראה, ולא בסחרור בשל אובדן האליפות שאף פעם לא הייתה ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 15:16 
הכל נכון, אבל ההתעלמות וההתנשאות שלו בזמן האחרון עוברת כל גבול.

אגב, התחלתי לכתוב באותה הודעה שהמחאה תהיה גדולה יותר- דווקא בגלל שהוא אחד משלנו. זה בלתי נסבל. אני לא חושב שהוא רוצה ברעת הפועל, וזה כבר 1000 נקודות לזכותו לעומת טביב, אבל הוא פשוט אגוצנטרי, לא מקשיב לאף אחד ומתעלם בזלזול מפניות של אוהדים.
כל המודל הניהולי (המקולקל יש לומר) היה בנוי על שיתוף פעולה ואמונה שסהכ כל הגורמים רוצים את טובת הפועל גם אם עש ויכוחים.
אם אין שיתוף פעולה בסיסי ברמה של לתת תשובה למייל, אנחנו בדרך לאבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ד' (ראיון עם רב״ש)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
kobster כתב:
שחר,

"

א. אנחנו לא חוששים שבראש המועדון עומדת חלאה, שכל רצונה זה להוציא כספים בשיטת הדלת המסתובבת מהמועדון.
ב. הבת (שאין?) לרמון לא מנהלת מועדון עם תקציב של 50 מיליון שקלף, אחרי ניסיון עשיר שרכשה או לא בלימודי תואר ראשון קנוי.
ג. לא נחתמים חוזים הזויים ומסריחים עם שחקנים.
ד. לא שמעתי על סכסכוך עם בעל תפקיד כבר תקופה ארוכה.
ה. יש ביקורת, וקשר שנבנה אל מול עמותת האוהדים, ולא אישה זונה שעושה להם זין ואומרת שתוריד אותם ליגה.
ו. יש חלב ונייר טואלט בוולפסון.

זה כרגע מה שעלה לי בדקה.
לפני שנה וחצי התחננו לפניו שיגלה אחריות ויציל אותנו מטביב, היום רבים קוראים לו פוליטיקאי מושתן, ומאיימים עליו שהמחאה מולו תיהיה כאין וכאפס ליד המחאה אל מול טביב.
השגעון גדלות היחיד הוא שלנו האוהדים, ושוב שנה שנייה ברצף, פיתחנו ופיתחו לנו ציפיות לא ריאליות לקבוצה שצריכה כרגע להיות בתהליך הבראה, ולא בסחרור בשל אובדן האליפות שאף פעם לא הייתה ריאלית.

א. הדגשתי שאני לא מדבר על אופי של בן אדם ועל הכוונות שלו. לא צריך להסביר לי על מי זה טביב, אתה יותר ממוזמן לראות מה חשבתי עליו מהשניה שהפך לבעלים היחיד של המועדון.
ב. אמיר לובין
ג. נכון מאוד, אבל גם ההתנהלות בנושא החוזה של דמארי רחוקה מלהיות נקיה. הפועל לא חייבת למכור את דמארי בינואר מבחינת החוזה שלו בניגוד לפרסומים שיוצאים מהמועדון. ראוי שזה יודגש.
ד. מאז שמנהל מחלקת הנוער היכה את יו"ר ועדת הביקורת, דבר שעבר ללא התייחסות של המועדון בשום מקום, לא קרה שום דבר רציני.
ה. ביקורת ? של מי על מי ? באמצעות ישיבות הדירקטוריון השוטפות שמתנהלות בצורה סדירה ? בצורת מענה מינימלי של מחזיק זכויות הניהול לאנשים שנתנו לו כסף כדי לשחרר את הקבוצה מטביב ? בצורת שיתוף הפעולה הלא קיים בין רמון לעמותה שהצריך שליחת מכתב רשמי מטעמם ?
ו. תכלס. שמעתי גם שהביאו להם מולט עם הלבבות האדומים ולא סתם נייר טואלט פשוט...

אין פה רצון וכוונה לעשות דמונציה לרמון ולכל מה שהוא עשה עבור הפועל בעבר ובהווה. יש כאן מצב של מועדון שנמצא במצב מאוד בעייתי, מקצועית וכלכלית, וראש המערכת בוחר להיעלם ולא לתת תשובות לשותפים שלו. אם יש כיוון למועדון, אם יש תוכנית לצאת מהפלונטר הכלכלי, אם יש כוונה למכור שחקנים בגלל שלא רוצים לממש ערבויות - זה צריך להיאמר. אם חלק גדול מהמאבק שלנו מול טביב היה על שקיפות ואנחנו לא מקבלים אותה למרות שאנחנו כביכול חלק מהבעלות, אנחנו בבעיה.
יכול להיות שכל זה יפתר אם יעבדו ביחד, אבל בטוח שזה לא יקרה בצורה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:13 
קודם כל זה שרמון לא הביא את הכסף מחשבון הבנק שלו לא אומר שהוא לא הביא את הכסף. הוא כנראה אחד הגורמים העיקריים לכך שכל שאר האנשים הביאו את הכסף.
זה כמעט כל התפקיד שלו לדאוג שיהיה כסף למועדון והוא לא מליארדר קנדי.

אין לי שום הערצה כלשהי לחיים רמון או רצון שהוא ישאר בעלים, אני מקווה שהוא ימצא רוכש מתאים. אני חושב שההבדל בנינו, קובסטר, זה שאתה לא מאמין שהוא באמת מחפש רוכש.
קראתי את כל הכתבות האלו וזו בדיוק הנקודה שאתה לא יכול להגיד שהוא יודע להפעיל את התקשורת אם התקשורת עושה עליו כתבה שהוא אחד שעושה ספינים ומרמה ומפעיל את התקשורת. יש פה סתירה, במיוחד לאור השם הרע שנוצר לו שרק הולך ומתדרדר בזמן האחרון.
אני גם לא סומך עליו בעיניים עצומות ואני לא חושב שצריך להפסיק ללחוץ עליו לשניה למצוא רוכש. אבל אפשר לעשות את זה בדרכים קצת פחות קיצוניות. כי בדרך שהדברים מתגלגלים אליה פעם הבאה שיהיה כאן טביב אף אחד לא יבוא לעזור לקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
*סלטה ויגו, אוססונה ואלמריה מעוניינות להשאיל את דמארי עד סוף העונה בתמורה לכ300 אלף יורו.

תענוג.

מי יעלה כבלם במשחקים הקרובים בהם יעדרו לסירוגין קולין ואיליץ'? אנטבי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
unknown כתב:

תענוג.

מי יעלה כבלם במשחקים הקרובים בהם יעדרו לסירוגין קולין ואיליץ'? אנטבי?!

דגני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:36 
NARKOTIKA כתב:
סימרוטיץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
"הבעיות היו פה לפני שבאתי" זאת ההגדרה של גניבת דעת.

אפשר לחשוב שהוא סובל משחקנים לא מאומנים משנה שעברה.
הלו! אתה הבאת 10 שחקנים מתוך ה11 שפותחים!

הוא לא מדבר רק על השחקנים ואני חושב שהוא צודק , אני בטוח שאם תחשוב עוד טיפה גם אתה תחשוב שהוא צודק
אבל זה בטח לא מוריד את האחריות ממנו

גם אתה בפסטיבל האי שקט ניהולי?

מה הם בצופים?
זה שחקנים בני 25 שכל חודש נכנס להם עשרות אלפי שקלים, יש להם הסעות ובתי מלון לפני משחק רחוק. הם מתאמנים כל יום. זה העבודה שלהם.
לא חסר כלום וזה תירוץ יותר עלוב מהמקורי.

למה בדאבל היה שקט ניהולי?
גם בברצלונה אין שקט ניהולי. די לשקרים האלה, זה מביך.

אני לא טענתי לשקט הניהולי
יש משפט קבוע שאני אומר "כשטוב הכל טוב וכשרע הכל רע"
כל מה שאני טוען שיש עוד קצת רעות חולות במועדון הזה שהיו בו גם לפני שרב"ש הגיע לא כולן קשורות ישירות בפן המקצועי.
סתם דוגמה , תרבות ההדלפות היתה קיימת גם לפני רב"ש וזה משהו שעדיין לא נפתר (כמובן שאיני חושב שהדבר הזה יכול להיפתר באופן מלא )
עוד דוגמה , עסקת בן חיים זו נדוניה משנים עברו, כנ"ל דמארי (למרות שפה במצב שונה לגמרי מטב"ח)
אנחנו כאוהדים יש לנו פרספקטיבה של קשית , כל השאר מתווך על ידי תקשורת שחבל להרחיב את הדיבור עליה .
ככה שכדאי להיות קצת יותר צנועים על מה שאנחנו יודעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:39 
טוב מאוד שהעמותה מבהירה שהיא נגד שחרור שחקנים ,משום מה יש לי הרגשה שאם רמון ושות' יבינו כי מכירה של אחד מנכסי הקבוצה יכולה לגרום לנזק כלכלי גדול יותר , אולי הם עוד מסוגלים להבין שזו פעולה לא חכמה , בטח שבעיתוי הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 16:52 
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
יש חדש עם אומניה ורב"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

איזו בדיחה עצובה המאמן הזה. מביך. אמן שב"ש תיתן לנו 5 חתיכות ולא תשאיר הרבה ברירות להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
יש חדש עם אומניה ורב"ש?

תמו להם ה-24 שעות של האוליטמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 18:04 
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

יום רביעי היום. מה הרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:07 
רואה שחורות כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

איזו בדיחה עצובה המאמן הזה. מביך. אמן שב"ש תיתן לנו 5 חתיכות ולא תשאיר הרבה ברירות להנהלה.

מגעיל כל פעם מחדש הייחולים האלו.

קשטן-זקן שצריך לצאת לפנסיה
שירזי-מינוי של הבעלים, לא מאמן.
אבוקסיס- מעולם לא הוכיח עצמו כמאמן
פרדי- מאמן חאפר לקבוצות קטנות
רב"ש- בדיחה עצובה.

אנחנו הבדיחה העצובה האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
אנחנו הבדיחה העצובה האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:19 
רואה שחורות כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

בגלל טמבלים כמוך אני מפחד מהמחזה שיהיה עם שריקת הסיום אם נפסיד לבאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
רואה שחורות כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

בגלל טמבלים כמוך אני מפחד מהמחזה שיהיה עם שריקת הסיום אם נפסיד לבאר שבע.

מעניין את הביצים שלי מה יהיה ה"מחזה",
אותי מפחיד ה90 דקות לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:50 
יותר גרוע מסכנין זה לא יהיה, אל תדאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ד' (ראיון עם רב״ש)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:50 
רואה שחורות כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 19:59 
אוגוסטוס היל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עמוס
לוי איליץ' דגני צ'קול
סאשה שי
זגורי גילי ספורי
דמארי

יום רביעי היום. מה הרכב?

זה כאילו כמעט בטוח ההרכב שיעלה מול ב"ש.
שכטר ובריאן לא כשירים כולל גורדנה,וחיימוביץ' איכשהו קרע את הקרסול או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 20:11 
עבדורחימי שווה הרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2013, 20:37 
הולכים להתפוצץ על ב"ש. הפועל מתה על משחקים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: