תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סרטון על התעללות בפילים בתאילנד
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 02:03 
סרטון נוראי אבל הייתי חייב לשתף
http://www.trueactivist.com/gab_gallery ... -thailand/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סרטון על התעללות בפילים בתאילנד
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 02:30 
נורא ואיום ! ממש מזעזע הפסקתי באמצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:48 
לא זוכר איפה ראיתי (כנראה בפייסבוק), סרטון שמביאים כמה פרות לעזה והאזרחים שוחטים אותן באמצע הרחוב. כולל בעיטות והתעללויות בדרך. אף פעם לא ראיתי משהו כזה מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
שוקינג! בתאילנד ובעזה מתעללים בבעלי חיים. תכף נגלה שבסין פושטים עור של חיות בעודן בחיים ובמדינה אחרת מפטמים אווזים.
ולא דיברנו עוד על השחיטה הכשרה שמתבצעת באיטיות ואכזריות.

לא מבין על מי עובדים הסירטונים האלה, אולי רק על ילדים בני 7 (כך נהייתי צמחוני לחודשיים וחצי שלמים) אבל אנשים מבוגרים שמתעלמים מהזוועות שקורות הם מנותקים מהמציאות.
הצביעות היא להיזכר בנושא רק כשכמה יצורים מעצבנים מפרסמים פורנו סדיסטי של התעללות בבעלי חיים. כולם מצקצקים עד יעבור הזעם.
מי שרוצה להיות צמחוני לא צריך פורנו בשביל זה, ומי שבוחר להמשיך לצרוך בשר לא מעוניין לראות את זה, בדיוק כמו שאין צורך לצפות בהוצאות להורג בסוריה כדי להבין שמתיוללות שם זוועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 13:24 
תרשמו לתתאבד כבר תגובה ראשונה מוצלחת בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
עוד משהו לפני שהולכים לאכול את הסטייק או ההמבורגר של ארוחת הצהריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 16:56 
ככה זה כשתיירים מורידים את המוסר לאפס במדינה העלובה והיפה הזו- וזה לא משנה אם הקורבן הוא ילד, אישה או פיל. אגב, זה גם לא משנה אם אתה אוכל סטייק או נבט.

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 22 דצמבר 2013, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

איך ההתעללות הזאת קשורה לאוכלי בשר?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
Frank Serpico כתב:

לא קשורה. (אלא אם כן אתה לא רואה הבדל עקרוני ומוסרי בין פיל לבין פרה או כבש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
שוקינג! בתאילנד ובעזה מתעללים בבעלי חיים. תכף נגלה שבסין פושטים עור של חיות בעודן בחיים ובמדינה אחרת מפטמים אווזים.

לא מבין על מי עובדים הסירטונים האלה, אולי רק על ילדים בני 7 (כך נהייתי צמחוני לחודשיים וחצי שלמים) אבל אנשים מבוגרים שמתעלמים מהזוועות שקורות הם מנותקים מהמציאות.
הצביעות היא להיזכר בנושא רק כשכמה יצורים מעצבנים מפרסמים פורנו סדיסטי של התעללות בבעלי חיים. כולם מצקצקים עד יעבור הזעם.
מי שרוצה להיות צמחוני לא צריך פורנו בשביל זה, ומי שבוחר להמשיך לצרוך בשר לא מעוניין לראות את זה, בדיוק כמו שאין צורך לצפות בהוצאות להורג בסוריה כדי להבין שמתיוללות שם זוועות

צמחוני או טבעוני? ואתה לא לובש נעלי עור? חגורת עור? אתה טבעוני הארדקור? דבש, אתה אוכל?

מה שכן אתה צודק לגבי פורנו ההתעללות, מה שזה לא יהיה (לא ראיתי). לא מבין מה זה נותן.

ואפשר לאכול גם בשר של חיות שלא התעללו בהן. (רק הרגו אותן בעדינות בסוף. לא נעים, אבל זה מה שיש, בני האדם אוכלים בשר חצי מליון שנה לפחות, או משהו כזה. זה האריך את תוחלת החיים שלנו, וזה בריא וטעים. ולפחות לעופות אין רגשות).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ואפשר לאכול גם בשר של חיות שלא התעללו בהן. (רק הרגו אותן בעדינות בסוף. לא נעים, אבל זה מה שיש, בני האדם אוכלים בשר חצי מליון שנה לפחות, או משהו כזה. זה האריך את תוחלת החיים שלנו, וזה בריא וטעים. ולפחות לעופות אין רגשות).

וואי וואי וואי, כמה שטויות בכל כך מעט מילים. כמעט כמו לכתוב נוח בשבע שגיאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
תתאבד כבר כתב:

צמחוני או טבעוני? ואתה לא לובש נעלי עור? חגורת עור? אתה טבעוני הארדקור? דבש, אתה אוכל?

מה שכן אתה צודק לגבי פורנו ההתעללות, מה שזה לא יהיה (לא ראיתי). לא מבין מה זה נותן.

לא צמחוני, לא טבעוני, לא כל כך אוהב דבש, לא שואל איך עברו השניות האחרונות בחייו של הסטייק מדיום-וול שאני אוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 14:34 
Frank Serpico כתב:
Officer Barbrady כתב:
Frank Serpico כתב:

על הדרך אפשר להביא כמה סיפורי חיים מזעזעים של נערות הפטפונג והפיכתן לשפחות מין,
יהיה מומלץ לראות לפני עונג שבת עם בת הזוג............

לא כל דבר שקשור בתהעללות בחיות צריך לקשר לצמחונות או טבעונות, והאמת שהקישור הזה רק גורם בעייני לאנטיגוניזם וגיחוך על האידיאליסטים שעושים כאלו הקשרים........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Frank Serpico כתב:
Officer Barbrady כתב:
Frank Serpico כתב:

לא כל דבר שקשור בתהעללות בחיות צריך לקשר לצמחונות או טבעונות, והאמת שהקישור הזה רק גורם בעייני לאנטיגוניזם וגיחוך על האידיאליסטים שעושים כאלו הקשרים........

הדבר היחיד שלא קשור זו הדוגמה שהבאת.

אם אתה עדיין חי באשלייה כאילו הפרה שאת בשרה אתה אוכל חייה באיזשהו עולם קסום, אחו ציורי ומוריק בין הרי האלפים שלקוח מהסרט צלילי המוזיקה, וכל שנות חייה אינן אלא מסכת אחת ארוכה וממושכת של התעללות, התעללות דומה מאוד למה שראית בסרטון הזה, אז אני רק מקנא בך על היכולת הזאת לחיות בסרט.

ותתאבד כבר, הלוואי וזה היה רק "השניות האחרונות". אם זה היה רק "השניות האחרונות" יתכן וגם לי לא היתה בעיה עם זה. העניין הוא שזה לא רק השניות האחרונות, אלא שנים שלמות של חיי סבל, ייסורים והתעללות גופנית ונפשית נמשכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 14:56 
Frank Serpico כתב:
pokara כתב:
Frank Serpico כתב:
Officer Barbrady כתב:
Frank Serpico כתב:

הדבר היחיד שלא קשור זו הדוגמה שהבאת.

אם אתה עדיין חי באשלייה כאילו הפרה שאת בשרה אתה אוכל חייה באיזשהו עולם קסום, אחו ציורי ומוריק בין הרי האלפים שלקוח מהסרט צלילי המוזיקה, וכל שנות חייה אינן אלא מסכת אחת ארוכה וממושכת של התעללות, התעללות דומה מאוד למה שראית בסרטון הזה, אז אני רק מקנא בך על היכולת הזאת לחיות בסרט.

ותתאבד כבר, הלוואי וזה היה רק "השניות האחרונות". אם זה היה רק "השניות האחרונות" יתכן וגם לי לא היתה בעיה עם זה. העניין הוא שזה לא רק השניות האחרונות, אלא שנים שלמות של חיי סבל, ייסורים והתעללות גופנית ונפשית נמשכת.

להפתעתך אני לרגע לא משלה את עצמי כי אותה פרה שאני אוכל לארוחת צהריים זכתה לחיים טובים ומהנים, ויודע שהיא סבלה מאוד בדרך,
אני גם לא חושב שאותם מסג'ים לדוגמא שהפרות ביפן שהופכות לסטייק "קובה" מנעימות את זמנן עד השחיטה.

אבל לקשר כל התעוללות בחיות ישר להטפה לצמחונות נראה לי מצחיק וממש לא לעניין וכמו שאמרתי כבר, אפילו גורם לקצת אנטיגוניזם,
כאילו אם כולנו נהפוך לצימחוניים אז ההתעללות בחיות תעלם (ושים בצד את ההתעללות בחיות שמיועדות לתעשיית המזון) ?

אפשר עוד לחשוב בטעות שהמין האנושי מתעלל רק ביצורים אחרים וחס וחלילה לא עושה כלום כנגד בני מינו ................

סתם שאלה פרנק.... במידה ואתה מגלה בביתך קן נמלים או קורי עכביש באחת מפינות הבית ...... אתה ממשיך לטפח אותו ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
האמת, כן. :)

(קיני נמלים עדיין אין אצלי. אבל ג'וקים ועכבישים לרוב. לי אין בעיה עם החיים המשותפים לצידם. גם להם לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
ועוד דבר - זה שזה יוצר אצלך אנטגוניזם כשמצביעים על דבר מה דומה בעיקרו שכולנו לוקחים בו חלק יומיומי (או לפחות צורכים אותו ובכך מעודדים אותו ותורמים לו) וכשמאירים פינה קטנה וחשוכה של צביעות שכולנו לוקים בה - זו כבר באמת בעיה אצלך. ההשוואה בעינה עומדת, וממשיכה לעמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
מתי כבר מישהו יאכל אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 15:24 
עזוב, כל דבר אצלו יתקשר לסטייקים בסוף כי הוא טבעוני חודשיים ומלטף עכבישים. ברור שלהתעללות בבעלי החיים לצרכי שעשוע אין שום קשר להתעללות בנשים לצרכי שעשוע באותה המדינה, אלא לסטייקים בעולם כולו. לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 15:40 
בעייני אין שום צביעות בדבריי (לפחות בנושא הזה), כך שזה בטח לא הסיבה לאנטיגוניזם שלי להשוואתך, וזאת היות שמבחינתי ישנו הבדל מהותי בין חיות שנולדו בטבע ושם זה מקום, לבין חיות מזון אשר נוצרו על ידי האדם על מנת לספק את צרכיו (גם אם מבחינה מדעית רפואית הוא יכול להסתדר בלעדיהם).

אני לא חושב לרגע שצריך להתעלל באיזה מין הסוגים הלו, והלוואי והיה כבר מצליחים להמציא תחליף סינטטי באיכות וטעם זהה לבשר מן החי, אבל כל עוד זה לא קורה, אקווה רק שאותן חיות שמגיעות לבסוף על שולחני, יסבלו כמה שפחות בדרך לשם.....

יכול להיות שעצם החלוקה לשתי הקטגוריות תתפס בעייניך כצביעות או כחלוקה שנועדה להרגעת המצפון שלי, ואני אכבד את דעתך גם אם לא אסכים עימה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
עוד אשכול טבעונים שיגיע ל8 עמודים?
עדיף המקורי
viewtopic.php?f=7&t=100522&start=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: