Frank Serpico כתב:
pokara כתב:
Frank Serpico כתב:
Officer Barbrady כתב:
Frank Serpico כתב:
עוד משהו לפני שהולכים לאכול את הסטייק או ההמבורגר של ארוחת הצהריים?
איך ההתעללות הזאת קשורה לאוכלי בשר?
לא קשורה. (אלא אם כן אתה לא רואה הבדל עקרוני ומוסרי בין פיל לבין פרה או כבש).
על הדרך אפשר להביא כמה סיפורי חיים מזעזעים של נערות הפטפונג והפיכתן לשפחות מין,
יהיה מומלץ לראות לפני עונג שבת עם בת הזוג............
לא כל דבר שקשור בתהעללות בחיות צריך לקשר לצמחונות או טבעונות, והאמת שהקישור הזה רק גורם בעייני לאנטיגוניזם וגיחוך על האידיאליסטים שעושים כאלו הקשרים........
הדבר היחיד שלא קשור זו הדוגמה שהבאת.
אם אתה עדיין חי באשלייה כאילו הפרה שאת בשרה אתה אוכל חייה באיזשהו עולם קסום, אחו ציורי ומוריק בין הרי האלפים שלקוח מהסרט צלילי המוזיקה, וכל שנות חייה אינן אלא מסכת אחת ארוכה וממושכת של התעללות, התעללות דומה מאוד למה שראית בסרטון הזה, אז אני רק מקנא בך על היכולת הזאת לחיות בסרט.
ותתאבד כבר, הלוואי וזה היה רק "השניות האחרונות". אם זה היה רק "השניות האחרונות" יתכן וגם לי לא היתה בעיה עם זה. העניין הוא שזה לא רק השניות האחרונות, אלא שנים שלמות של חיי סבל, ייסורים והתעללות גופנית ונפשית נמשכת.
להפתעתך אני לרגע לא משלה את עצמי כי אותה פרה שאני אוכל לארוחת צהריים זכתה לחיים טובים ומהנים, ויודע שהיא סבלה מאוד בדרך,
אני גם לא חושב שאותם מסג'ים לדוגמא שהפרות ביפן שהופכות לסטייק "קובה" מנעימות את זמנן עד השחיטה.
אבל לקשר כל התעוללות בחיות ישר להטפה לצמחונות נראה לי מצחיק וממש לא לעניין וכמו שאמרתי כבר, אפילו גורם לקצת אנטיגוניזם,
כאילו אם כולנו נהפוך לצימחוניים אז ההתעללות בחיות תעלם (ושים בצד את ההתעללות בחיות שמיועדות לתעשיית המזון) ?
אפשר עוד לחשוב בטעות שהמין האנושי מתעלל רק ביצורים אחרים וחס וחלילה לא עושה כלום כנגד בני מינו ................
סתם שאלה פרנק.... במידה ואתה מגלה בביתך קן נמלים או קורי עכביש באחת מפינות הבית ...... אתה ממשיך לטפח אותו ??