יוחנן כתב:
metal כתב:
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:
דמו של טביב נשתה ע״י מיטב הנאורים על הרבה פחות נזק ממה שעושים רמון ושות׳ . משום מה המדרכה מתחת לביתו של השר לשעבר עדיין ריקה מאוהדי הפועל מודאגים וזועמים. מיותר לציין שבתקופתו של התימני שתינו יותר שמפניה מאשר מים.
שום דבר לא ישנה את העובדה שטביב לא ראוי היה להיות בעלים של הפועל ( לדעתי לא ראוי להיות בעלים של אף קבוצה).
צר לי לכזב אותך , אבל המדרכה שמול ביתו של רמון תישאר מיותמת אלא אם אוהדי המחלה יחליטו להפגין שם ואז כמה מאוהדי הפועל שמחפשים ללכת מכות יגיעו לשם כדי להראות נוכחות , וללכת מכות עם אוהדי המחלה. יתכן וכמה לקקנים למיניהם ואינטרסנטים יצטרפו לאותם אוהדי הפועל כדי למצוא חן בעיני רמון.
טביב דוחה, ועדיין עדיף על רמון והחבר׳ה שלא מצליחים לתפקד כראוי. אני מודד קבוצה לפי ההצלחה, קטע מוזר. ובתקופתו היינו קצת יותר מצליחים.
עכשיו, למה אין הפגנה? בגלל שהעמותה בתוך העסק הרקוב וזה כאילו המפגינים יפגינו נגד עצמם?
אני לא יכול עם הדמגוגיה הזאת. ״בתקופתו״??? על איזה תקופה אתה מדבר בדיוק?
כי אם אתה מדבר על הדאבל- תרשה להזכיר לך שהוא היה בתקופת צינון ובחש מאחרי הקלעים,
עונה אח״כ היה עסוק בלריב עם מוני ולתקוע מקלות בגלגלים לכל מה שמוני ניסה לעשות (זוכר מגן ימני
בלגי טחד שנחת בארץ וישר המריא חזרה?). את העונה היחידה שהוא היה הבעלים היחיד ושלט בהכל
אני לא באמת חושב שמישהו רוצה לזכור, גם אם הצלחנו לגרד בה עוד גביע.
בחייאת רבאק, הבנאדם החריב לך את המועדון. במקום שנהיה עכשיו במקום המקצועי של מכבי.
בלי טביב לא היה דאבל. הוא נתן גיבוי כלכלי, במינימום. לא סתם הוא חגג על המגרש (מול הקבוצה שהוא כביכול ה"אוהד" שלה, בית"ר) את הדאבל עם השחקנים, ההנהלה והאוהדים. הוא היה חלק מהמועדון בין אם תרצה ובין אם לא. וחלק טוב וקריטי.
וכן, אני רוצה לזכור גם את העונה האחרונה שלו, שבה לקחנו גביע (!!!!!!) למרות המחאה נגדו, ומחלה של המאמן הראשי שגרמה לו לעזוב.
לא יעזור לכם כלום, העפתם את טביב והפכנו לקבוצת פח. מקרה? לא נראה לי.
אם טביב לא היה בא היינו היום במקום המקצועי של מכבי?