תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נרדמנו, הספין הצליח!
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:07 
אתה אמרת שאין קונים כי זה לא מספיק מעניין אותם
עכשיו אתה טוען שיש קונים אבל משהו מפחיד אותם או מרחיק אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:10 
אלון כתב:

אני לא זוכר שאמרתי שאין מתעניינים לקניה אני אומר שמי שמתעניין בורח מפחד או ממשהו אחר.
אולי לא הבנת אותי טוב או לא הסברי את עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:17 
רק ביחד כתב:
אלון כתב:

אני לא זוכר שאמרתי שאין מתעניינים לקניה אני אומר שמי שמתעניין בורח מפחד או ממשהו אחר.

כן,לא הבנתי אותך טוב.
קראתי שוב את הדברים שלך.. אתה אומר שאנשים מפחדים להיכנס לקבוצת כדורגל
כי הם מפחדים להפסיד כסף, ואין להם טעם לרכוש קבוצה בישראל כי לא מרוויחים מזה יותר מדי
וגם שאנשים מחו''ל מפחדים להתעסק עם ישראלים.
אלה הדברים שהתכוונת גם הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:
שחקנים קבלו משכורות בזמן.

עכשיו אתה גם משקר ראסמי, לא רק מעוות את האמת.

אגב, בעונה האחרונה של טביב הכדורגל היה גרוע הרבה יותר מהעונה.

עד כמה שידוע לי מה שקראתי הם קבלו את המשכורות בזמן. היה ויכוח בנושא בונוסים אבל לפי מה שקראתי גם אותם הם קבלו לפי החוק הבינלאומי או משהו כזה. תקנו אותי אם אני טועה.

http://one.co.il/Article/200568.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166587,00.html
http://www.one.co.il/Article/192176.html
http://www.one.co.il/Article/189687.html
האמת זה מחיפוש קצר מאוד, לא הלכתי הרבה אחורה.
בכל מקרה, הכל מפורט כאן לפי סדר כרונולוגי:
https://www.facebook.com/ET.demolition.man?fref=ts

אגב, מעניין לגלות שכל העונות מלבד העונה האחרונה (כן, זכינו בגביע, עדיין נראינו רע מאד והפסדנו אליפות לפאקין קריית שמונה), הם רק בזכות טביב. ובאחרונה לא היה לו שום חלק.
האמת דווקא יש משהו שהשתנה בין העונה האחרונה של טביב לשאר העונות, אני אתן לך רמז, הוא מאמן היום את הנבחרת הלאומית, אבל מה הוא קשור לזה? זה הכל טביב.

עריכה, שכחתי להוסיף בהקשר של המשפט האחרון את הלינק הבא:
http://www.haaretz.co.il/sport/1.1169535

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:26 
אלון כתב:
רק ביחד כתב:
אלון כתב:

כן,לא הבנתי אותך טוב.
קראתי שוב את הדברים שלך.. אתה אומר שאנשים מפחדים להיכנס לקבוצת כדורגל
כי הם מפחדים להפסיד כסף, ואין להם טעם לרכוש קבוצה בישראל כי לא מרוויחים מזה יותר מדי
וגם שאנשים מחו''ל מפחדים להתעסק עם ישראלים.
אלה הדברים שהתכוונת גם הפעם?

נכון , ועכשיו תוסיף את כל הצרות שלנו ותביא קונה.
יש שתיי אפשרויות שיבוא הקונה המיוחל.
1. נותנים למישהו את הקבוצה בחינם או לפחות רק בתשלום החוב לטביב ומעפים את כל העסקנים.
2. אדם שחושב שדרך הספורט הוא יכול לעזור לישראל במשהו .
לא יקרה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:54 
גם אם רב"ש יתפטר וגם אם יבוא מאמן על,
שום דבר לא יעזור עד שחיים רמון יועיל בטובו להודיע שהקבוצה למכירה.

זאת צריכה להיות מטרת העל שלנו כרגע, לגרום לו לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 22:56 
צור ש. כתב:
גם אם רב"ש יתפטר וגם אם יבוא מאמן על,
שום דבר לא יעזור עד שחיים רמון יועיל בטובו להודיע שהקבוצה למכירה.

זאת צריכה להיות מטרת העל שלנו כרגע, לגרום לו לעשות זאת.

בדיוק, לכן אני לא רואה שום טעם בפיטורי בן שמעון והדבקת עוד פלסטר זמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:06 
המטרה שלנו זה שהקבוצה תיהיה בריאה ובצמרת הכדור-רגל הישאלית.
האמצעים
* בעלי בית טובים.
*הנהלה חכמה.
*אנשי מיקצוע ברמה גבוה
האמצעים כרגע לא קיימים בקבוצה.
השאלה מה אנחנו האוהדים יכולים לעשות כדיי לשפר את המצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
המטרה שלנו זה שהקבוצה תיהיה בריאה ובצמרת הכדור-רגל הישאלית.
האמצעים
* בעלי בית טובים.
*הנהלה חכמה.
*אנשי מיקצוע ברמה גבוה
האמצעים כרגע לא קיימים בקבוצה.
השאלה מה אנחנו האוהדים יכולים לעשות כדיי לשפר את המצב?

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 01:09 
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:
דמו של טביב נשתה ע״י מיטב הנאורים על הרבה פחות נזק ממה שעושים רמון ושות׳ . משום מה המדרכה מתחת לביתו של השר לשעבר עדיין ריקה מאוהדי הפועל מודאגים וזועמים. מיותר לציין שבתקופתו של התימני שתינו יותר שמפניה מאשר מים.

שום דבר לא ישנה את העובדה שטביב לא ראוי היה להיות בעלים של הפועל ( לדעתי לא ראוי להיות בעלים של אף קבוצה).

צר לי לכזב אותך , אבל המדרכה שמול ביתו של רמון תישאר מיותמת אלא אם אוהדי המחלה יחליטו להפגין שם ואז כמה מאוהדי הפועל שמחפשים ללכת מכות יגיעו לשם כדי להראות נוכחות , וללכת מכות עם אוהדי המחלה. יתכן וכמה לקקנים למיניהם ואינטרסנטים יצטרפו לאותם אוהדי הפועל כדי למצוא חן בעיני רמון.

טביב דוחה, ועדיין עדיף על רמון והחבר׳ה שלא מצליחים לתפקד כראוי. אני מודד קבוצה לפי ההצלחה, קטע מוזר. ובתקופתו היינו קצת יותר מצליחים.
עכשיו, למה אין הפגנה? בגלל שהעמותה בתוך העסק הרקוב וזה כאילו המפגינים יפגינו נגד עצמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:46 
metal כתב:
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:
דמו של טביב נשתה ע״י מיטב הנאורים על הרבה פחות נזק ממה שעושים רמון ושות׳ . משום מה המדרכה מתחת לביתו של השר לשעבר עדיין ריקה מאוהדי הפועל מודאגים וזועמים. מיותר לציין שבתקופתו של התימני שתינו יותר שמפניה מאשר מים.

שום דבר לא ישנה את העובדה שטביב לא ראוי היה להיות בעלים של הפועל ( לדעתי לא ראוי להיות בעלים של אף קבוצה).

צר לי לכזב אותך , אבל המדרכה שמול ביתו של רמון תישאר מיותמת אלא אם אוהדי המחלה יחליטו להפגין שם ואז כמה מאוהדי הפועל שמחפשים ללכת מכות יגיעו לשם כדי להראות נוכחות , וללכת מכות עם אוהדי המחלה. יתכן וכמה לקקנים למיניהם ואינטרסנטים יצטרפו לאותם אוהדי הפועל כדי למצוא חן בעיני רמון.

טביב דוחה, ועדיין עדיף על רמון והחבר׳ה שלא מצליחים לתפקד כראוי. אני מודד קבוצה לפי ההצלחה, קטע מוזר. ובתקופתו היינו קצת יותר מצליחים.
עכשיו, למה אין הפגנה? בגלל שהעמותה בתוך העסק הרקוב וזה כאילו המפגינים יפגינו נגד עצמם?

אני לא יכול עם הדמגוגיה הזאת. ״בתקופתו״??? על איזה תקופה אתה מדבר בדיוק?
כי אם אתה מדבר על הדאבל- תרשה להזכיר לך שהוא היה בתקופת צינון ובחש מאחרי הקלעים,
עונה אח״כ היה עסוק בלריב עם מוני ולתקוע מקלות בגלגלים לכל מה שמוני ניסה לעשות (זוכר מגן ימני
בלגי טחד שנחת בארץ וישר המריא חזרה?). את העונה היחידה שהוא היה הבעלים היחיד ושלט בהכל
אני לא באמת חושב שמישהו רוצה לזכור, גם אם הצלחנו לגרד בה עוד גביע.
בחייאת רבאק, הבנאדם החריב לך את המועדון. במקום שנהיה עכשיו במקום המקצועי של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:38 
מי שלא הבין עד עכשיו את ההבדל המהותי בין רמון לטביב כבר לא יבין זאת לעולם. ואין מה להתיחס לנושא.
לפחות הרווחנו שטביב כבר לא איתנו, וזה הכי חשוב.
לגבי השאר, שיהיה. לעולם אין אחדות דעות. יש גם כאלה שחושבים שרצח רבין היה אחלה.

רמון שייך ל"משפחת מוני". רק עם פחות כסף ויותר יכולת מניפולטיבית.
הבעיה המרכזית עם שניהם היא שהצליחו להשכנע רבים שאי אפשר למכור.
וכותרת האשכול נכונה - נרדמנו (כבר יותר מ-10 שנים), הספינים הצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 10:16 
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:

.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 11:20 
bloodbrother כתב:
עמי נאווי כתב:
יופי, תבוסה אחת וכל התולעים מרימות את הראש.
בנקודת הזמן ההיא, הייתי בוחר גם 4000 פעם את רמון ושות' על טביב.
העובדה שהקונספציה הזו נכשלה לחלוטין לא משנה כהוא זה את המצב של הקבוצה בזמן הבעלות של טביב.

חוכמה בדיעבד זה רק לקשקשנים חסרי מושג (שחלקם אפילו לא היו בלומפילד ולא מול הבית של טביב כדי לעמוד במו עינייהם על המתרחש )

מה הקשר בין הבית של טביב לבין מה ש"מתרחש"?

מה שהתרחש בתקופתו של טביב זה דאבל, 3 גביעים, הצלחות באירופה, שליטה בעיר. שחקנים קבלו משכורות בזמן. מה כבר היה הפשע הגדול של טביב שגרם להתחלת המחאה?

אני כל כך מרחם עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 12:20 
יוחנן כתב:
metal כתב:
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:

כי אם אתה מדבר על הדאבל- תרשה להזכיר לך שהוא היה בתקופת צינון ובחש מאחרי הקלעים,
עונה אח״כ היה עסוק בלריב עם מוני ולתקוע מקלות בגלגלים לכל מה שמוני ניסה לעשות (זוכר מגן ימני
בלגי טחד שנחת בארץ וישר המריא חזרה?). את העונה היחידה שהוא היה הבעלים היחיד ושלט בהכל
בחייאת רבאק, הבנאדם החריב לך את המועדון. במקום שנהיה עכשיו במקום המקצועי של מכבי.

גם מאחורי הקלעים זה נקרא חלק ממועדון.. ב11 הוא תקע מקלות בגלגלים של האוהד השרוף ששלט בשנים הקשות ביותר של המועדון בשנות ה90? טוב
ב12 לקחנו את הגביע הכי יוקרתי שזכינו בו אי פעם.. ולחבר׳ה ביציע, במקום להגיד תודה לך הפועל רק קיללו את טביב מרגע השער של איגיבור. :PUKE:
הקטע שמרתיח זה הצביעות. לטביב מיררו את החיים, אבל למוני המסובך לא ממש.. למרות שיש לו יותר היסטוריה שלילית במועדון. אבל היי, הוא אדום בדם כמונו.
ועכשיו רמון ושות׳ ימכרו את שחקני הקבוצה לכל המרבה במחיר, אנחנו בדרך לפלייאוף תחתון מביש. אבל הקהל הנאור שכבר הוכיח שהוא יודע למרר חיים, לא ממרר את החיים של חיימ׳קה ועוד מעיזים לטעון שהוא עושה פחות נזק ממה שעשה טביב. ועוד טביב אשם שאנחנו לא במקום המקצועי של מכבי? :bang: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
מזה לא התגעגעתי לויכוחים האלה.
מי שרוצה את טביב כבעלים מוזמן לסוע לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 13:13 
לך תסביר למטומטמים מה ההבדל בין מחט לתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 13:21 
אדום נחמד כתב:

אני לא רוצה את טביב בעלים, אני רוצה אחידות. הצלחתם לבעוט את טביב באכזריות ובלי לחשוב סנטימטר קדימה ועכשיו
כש all hell breaking loose המקסימום שעושים זה לצקצק בלשון בפורום זניח ובישיבות עמותה כושלות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא רוצה את טביב בעלים, אני רוצה אחידות. הצלחתם לבעוט את טביב באכזריות ובלי לחשוב סנטימטר קדימה ועכשיו
כש all hell breaking loose המקסימום שעושים זה לצקצק בלשון בפורום זניח ובישיבות עמותה כושלות..

בערך כמוך, לא?
כשרצינו להעיף את טביב (כי הוא תימני נחות כמובן ואנחנו פולנים עילאיים ומתנשאים) קמנו ועשינו מעשה בלי לחכות שמישהו יעשה את זה בשבילנו ובניגוד אליך אנחנו נעשה את זה כנראה גם אם רמון וחבריו יהפכו פתאום לתימנים נחותים שצריך להעיף מהקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 15:40 
http://sports.walla.co.il/?w=%2F3684%2F2705387
תקשיבו לביברס שחקן שהיה במערכת בתקופה היותר טובה שלה ותשימו לב מה הוא אומר
כל מי שחושב שכל האחריות על בן שמעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=%2F3684%2F2705387
תקשיבו לביברס שחקן שהיה במערכת בתקופה היותר טובה שלה ותשימו לב מה הוא אומר
כל מי שחושב שכל האחריות על בן שמעון

עוד בסוף ידרשו להחזיר את מוני הראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 20:09 
הנהלה חזקה מביאה לאיחוד וגיבוש הקבוצה.
מאמן לא יכול לשלוט בקבוצה כשכולם יודעים שההנהלה חלשה, מפוזרת ומלאה באינטרסים שונים.
רמון נכשלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
metal כתב:
אדום אופטימי כתב:
metal כתב:

בלי טביב לא היה דאבל. הוא נתן גיבוי כלכלי, במינימום. לא סתם הוא חגג על המגרש (מול הקבוצה שהוא כביכול ה"אוהד" שלה, בית"ר) את הדאבל עם השחקנים, ההנהלה והאוהדים. הוא היה חלק מהמועדון בין אם תרצה ובין אם לא. וחלק טוב וקריטי.

וכן, אני רוצה לזכור גם את העונה האחרונה שלו, שבה לקחנו גביע (!!!!!!) למרות המחאה נגדו, ומחלה של המאמן הראשי שגרמה לו לעזוב.

לא יעזור לכם כלום, העפתם את טביב והפכנו לקבוצת פח. מקרה? לא נראה לי.

אם טביב לא היה בא היינו היום במקום המקצועי של מכבי?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:16 
אני אענה פעם אחת מבלי להכנס לדיון- חשבת על האפשרות שאנחנו נמצאים במצב מזעזע לא מעט בגלל הנזקים של טביב? אתה לא ילד, נזקים תשתיתיים למערכות כאלה נראים לעין פאזה אחת קדימה לפחות.
אני מסכים שיש לו חלק בהישגים, אבל באותה נשימה הוא עשה נזק אדיר למועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:17 
אתה פשוט טרול נחות וטיפש.........
הפכנו לקבוצת פח בגלל שנוכל שחט את כספי המועדון, חירב את מחלקת הנוער ובסופו של דבר מצא את הפראייר שעוד ישלם לו 17 מיליון שקל יותר ממה שהקבוצה היתה שווה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני אענה פעם אחת מבלי להכנס לדיון- חשבת על האפשרות שאנחנו נמצאים במצב מזעזע לא מעט בגלל הנזקים של טביב? אתה לא ילד, נזקים תשתיתיים למערכות כאלה נראים לעין פאזה אחת קדימה לפחות.
אני מסכים שיש לו חלק בהישגים, אבל באותה נשימה הוא עשה נזק אדיר למועדון

לדעתי אנחנו במצב מזעזע בגלל הנזקים של אלו שנלחמו בטביב והעיפו אותו.

הוא לא עשה שום נזק אדיר למועדון. היה מועדון מצליח מאד בזמנו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אתה פשוט טרול נחות וטיפש.........
הפכנו לקבוצת פח בגלל שנוכל שחט את כספי המועדון, חירב את מחלקת הנוער ובסופו של דבר מצא את הפראייר שעוד ישלם לו 17 מיליון שקל יותר ממה שהקבוצה היתה שווה.......

כן כן, שחט את כספי המועדון. מעניין למה בתקופתו היה לנו סגל יותר יקר למרות הצלחות (שחייבו תשלום בונוסים לשחקנים, כלומר עוד הוצאות).

אם לצטט את מונק, לא יודע איך הוא עשה את זה, אבל הוא עשה את זה. הוא הצליח בהפועל. בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
תראו מה עשיתם? הערתם את החלאה מתרדמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
תראו מה עשיתם? הערתם את החלאה מתרדמתה.

סוף סוף יש בפורום איזה אלמנט קומי, בתוך כל הימים הנוראים האלה.

למען הסר ספק, הכוונה לא אליך, עזרא ידידי (אף שגם אתה משעשע לעתים), אלא לבלאדוש

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: