יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
אני לא תקוע בשום אג'נדה, אני רואה את המציאות הזאת מול העיניים כבר שנה שנייה ברציפות ומזהה את העובדות, זה שיש לכם זכרון קצר למרות שאתם צעירים ממני באופן משמעותי, זו בעיה שלכם.
בשנה שעברה פטרנו פעמיים מאמנים כי הם "חייבים ללכת" ומצבנו רק הוחמר, גם המקצועי וגם הכלכלי. לניצן שירזי היתה קבוצה טובה שקיבל בירושה מקשטן וברגע ש"נתנו לו יד חופשית" כולנו ראינו איך זה נגמר.
אני חושב שרב"ש אוכל את הדיסה בדיוק כמונו, אפשר לפתח נגדו רגשות שנאה ותיעוב (אני אגב, בכלל לא שם) , אבל עם כל השחצנות בראיונות , קשה לפספס את העובדה שהוא סובל מאוד ואני ממש לא מקנא בו .
ייפטרו אותו, יימנו במקומו את אסי דומב והקבוצה הבינונית הזאת תשחק יותר טוב? נו באמת...
אתה אומר שיש לי זיכרון קצר ושורה אחרי כך אומר לי שפיטרו את שירזי? ברצינות?
המצב הוחמר כי החלפנו מאמן לא טוב כמו אבוקסיס (שדווקא התחיל בסדר) במאמן גרוע יותר כמו פרדי. אם גם הפעם נביא מאמן גרוע אז גם הפעם ניפול, אם נביא מאמן סביר אז כנראה יהיה קצת יותר טוב. לא הרבה, קצת. שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו. זה שבקיץ אחר כך הוא בנה סגל נוראי (אגב, בתנאים הרבה הרבה פחות טובים מאשר בן שמעון, ועדיין עזב עם 9 מ-12 בליגה ועלייה לשלב הבתים באירופה) זה משהו אחר.
אם בן שמעון כל כך סובל אז שילך. מה עוצר בעדו? אתה אומר שהוא סובל מאוד ואתה לא מקנא בו. אז שילך, אף אחד לא מחזיק אותו.
לא רוצה שיפטרו אותו, רוצה שיגרמו לו להתפטר ונביא אפילו איזה אלי כהן בחצי מהכסף.
אני זוכר טוב מאוד, אבל שירזי היה בדרך החוצה בכל מקרה.
ואני לא אשם שאתה לא מסוגל להשלים עם המציאות ולהבין שאם תפטר את רב"ש יבוא מאמן הרבה פחות טוב שלא יקבל כסף לרכש כי אין.
בן שמעון לא הולך כי יש לו חוזה, הוא מרוויח כסף, יש לו משפחה ואתה היית נוהג בדיוק כמוהו במקרה ההפוך..פשוט תתבגר ותפסיק לדבר כמו פרימו וקופמן...
אה בסדר, עכשיו זה "היה בדרך החוצה" (מה שגם לא קשור למציאות אלא לאג'נדה שאתה מנסה לכפות). לפני רגע כתבת שפיטרו אותו. העיקר שלי יש זיכרון קצר. לא רק שאתה לא זוכר מה קרה לפני שנה, אתה לא זוכר מה כתבת לפני 20 דקות.
מאמן הרבה פחות טוב? פחחחחחחחחח. אין פחות טוב ממה שהמאמן הכושל מציג בחצי השנה האחרונה. האחרון בהפועל שהיה יותר גרוע זה גיא לוזון לפני 6 שנים. פרדי דוד היה גרוע באותה מידה וכל השאר היו הרבה פחות גרועים (או הרבה הרבה יותר טובים). הוא רק זורע הרס מקצועי וכלכלי בכל החלטה והחלטה. היחיד בליגה שכשל העונה יותר ממנו הוא קשטן והוא כבר הלך.
לצערי כל מה שנשאר ממך זה האג'נדה ולא אכפת לך מאיך שהפועל נראית. רגע אחד אתה מייחל לבן שמעון שיאכל את הדייסה שהוא בישל, רגע אחרי זה אתה מרחם עליו, ממציא שנהיה יותר גרוע אחרי ששירזי פוטר. קודם תיסגר על עצמך ואחר כך תתן "עצות" לאחרים.
סתם טיפ קטן: שימוש מרובה במילה אג'נדה בדיונים בפורום לא הפוך אותך ליותר צודק

לנושא שלנו, אתה סתם נובח לכיוון הלא נכון, הדעות שלי על רב"ש לא שונות בהרבה משלך. מה שאני אומר זה דבר פשוט, בשנתיים האחרונות כל פעם שהחלפנו מאמן, גם בזבזנו כסף וגם לא הגיע שום שינוי מקצועי לטובה. נכון שניצן הצליח לחבר כמה משחקים טובים ולהביא אותנו לאירופה , כלומר להעלות אותנו מקום אחד גבוה יותר מזה שקשטן היה בו בזמן שפוטר, אבל הכדורגל היה מחורבן לא פחות ובשנה לאחר מכן בלי תקציב ועם סגל פחות טוב זה היה נראה עוד יותר נורא. אני באמת לא רואה טעם לעשות מצעד המאמנים הגרועים בעידן האחרון הפועל, כי התחרות לא קלה, אבל מה שאני כן אומר זה שרוב הזמן השינוי הזה לא הביא אותנו למקומות טובים, אלא אם היה מאחורי השינוי גב כלכלי וידיעה שנביא את המאמן הטוב ביותר בשוק שפנוי (נניח השריף) ונבטיח לו חיזוק על הסגל הקיים בינואר. אם זה המצב היום אני איתך במאה אחוז.
כנראה נעלבת מהאזכור של פרימו וקופמן, אבל המשפט "שיהיה גבר ויחזיר את המפתחות" זו קלישאה מטומטמת וילדותית ולא קיימת היום בכדורגל, אני גם באמת לא חושב שמאמן צריך להתפטר אם הוא נכשל ויוותר על הרבה כסף רק כדי "לצאת גבר" מה עוד שאם ננתח את זה בצורה רציונלית, לקריירה של רן עדיף להישאר ונסות להציל משהו מהעונה הזאת, מאשר להפירד מעוד קבוצה גדולה ולקבור את הקריירה שלו באופן סופי (אני לא אומר שזה הדבר הנכון להפועל, אבל זה בטח הpoint of view שלו כלפי עצמו ).
צריך להתרכז במקבלי ההחלטות שמחזיקים בנאמנות את הקבוצה שלצערנו הרב עדיין שייכת בחלקה הגדול לטביב ומנהלים אותה גרוע בהרבה ממנו (אבל עם ערכים111!!!11!!!).