תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 17:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:03 
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
אני לא תקוע בשום אג'נדה, אני רואה את המציאות הזאת מול העיניים כבר שנה שנייה ברציפות ומזהה את העובדות, זה שיש לכם זכרון קצר למרות שאתם צעירים ממני באופן משמעותי, זו בעיה שלכם.

בשנה שעברה פטרנו פעמיים מאמנים כי הם "חייבים ללכת" ומצבנו רק הוחמר, גם המקצועי וגם הכלכלי. לניצן שירזי היתה קבוצה טובה שקיבל בירושה מקשטן וברגע ש"נתנו לו יד חופשית" כולנו ראינו איך זה נגמר.

אני חושב שרב"ש אוכל את הדיסה בדיוק כמונו, אפשר לפתח נגדו רגשות שנאה ותיעוב (אני אגב, בכלל לא שם) , אבל עם כל השחצנות בראיונות , קשה לפספס את העובדה שהוא סובל מאוד ואני ממש לא מקנא בו .

ייפטרו אותו, יימנו במקומו את אסי דומב והקבוצה הבינונית הזאת תשחק יותר טוב? נו באמת...

אתה אומר שיש לי זיכרון קצר ושורה אחרי כך אומר לי שפיטרו את שירזי? ברצינות?

המצב הוחמר כי החלפנו מאמן לא טוב כמו אבוקסיס (שדווקא התחיל בסדר) במאמן גרוע יותר כמו פרדי. אם גם הפעם נביא מאמן גרוע אז גם הפעם ניפול, אם נביא מאמן סביר אז כנראה יהיה קצת יותר טוב. לא הרבה, קצת. שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו. זה שבקיץ אחר כך הוא בנה סגל נוראי (אגב, בתנאים הרבה הרבה פחות טובים מאשר בן שמעון, ועדיין עזב עם 9 מ-12 בליגה ועלייה לשלב הבתים באירופה) זה משהו אחר.

אם בן שמעון כל כך סובל אז שילך. מה עוצר בעדו? אתה אומר שהוא סובל מאוד ואתה לא מקנא בו. אז שילך, אף אחד לא מחזיק אותו.

לא רוצה שיפטרו אותו, רוצה שיגרמו לו להתפטר ונביא אפילו איזה אלי כהן בחצי מהכסף.

אני זוכר טוב מאוד, אבל שירזי היה בדרך החוצה בכל מקרה.
ואני לא אשם שאתה לא מסוגל להשלים עם המציאות ולהבין שאם תפטר את רב"ש יבוא מאמן הרבה פחות טוב שלא יקבל כסף לרכש כי אין.
בן שמעון לא הולך כי יש לו חוזה, הוא מרוויח כסף, יש לו משפחה ואתה היית נוהג בדיוק כמוהו במקרה ההפוך..פשוט תתבגר ותפסיק לדבר כמו פרימו וקופמן...

וואו. הודעה לפנתיאון.
:ROSE:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
אני לא תקוע בשום אג'נדה, אני רואה את המציאות הזאת מול העיניים כבר שנה שנייה ברציפות ומזהה את העובדות, זה שיש לכם זכרון קצר למרות שאתם צעירים ממני באופן משמעותי, זו בעיה שלכם.

בשנה שעברה פטרנו פעמיים מאמנים כי הם "חייבים ללכת" ומצבנו רק הוחמר, גם המקצועי וגם הכלכלי. לניצן שירזי היתה קבוצה טובה שקיבל בירושה מקשטן וברגע ש"נתנו לו יד חופשית" כולנו ראינו איך זה נגמר.

אני חושב שרב"ש אוכל את הדיסה בדיוק כמונו, אפשר לפתח נגדו רגשות שנאה ותיעוב (אני אגב, בכלל לא שם) , אבל עם כל השחצנות בראיונות , קשה לפספס את העובדה שהוא סובל מאוד ואני ממש לא מקנא בו .

ייפטרו אותו, יימנו במקומו את אסי דומב והקבוצה הבינונית הזאת תשחק יותר טוב? נו באמת...

המצב הוחמר כי החלפנו מאמן לא טוב כמו אבוקסיס (שדווקא התחיל בסדר) במאמן גרוע יותר כמו פרדי. אם גם הפעם נביא מאמן גרוע אז גם הפעם ניפול, אם נביא מאמן סביר אז כנראה יהיה קצת יותר טוב. לא הרבה, קצת. שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו. זה שבקיץ אחר כך הוא בנה סגל נוראי (אגב, בתנאים הרבה הרבה פחות טובים מאשר בן שמעון, ועדיין עזב עם 9 מ-12 בליגה ועלייה לשלב הבתים באירופה) זה משהו אחר.

אם בן שמעון כל כך סובל אז שילך. מה עוצר בעדו? אתה אומר שהוא סובל מאוד ואתה לא מקנא בו. אז שילך, אף אחד לא מחזיק אותו.

ואני לא אשם שאתה לא מסוגל להשלים עם המציאות ולהבין שאם תפטר את רב"ש יבוא מאמן הרבה פחות טוב שלא יקבל כסף לרכש כי אין.
בן שמעון לא הולך כי יש לו חוזה, הוא מרוויח כסף, יש לו משפחה ואתה היית נוהג בדיוק כמוהו במקרה ההפוך..פשוט תתבגר ותפסיק לדבר כמו פרימו וקופמן...

אה בסדר, עכשיו זה "היה בדרך החוצה" (מה שגם לא קשור למציאות אלא לאג'נדה שאתה מנסה לכפות). לפני רגע כתבת שפיטרו אותו. העיקר שלי יש זיכרון קצר. לא רק שאתה לא זוכר מה קרה לפני שנה, אתה לא זוכר מה כתבת לפני 20 דקות.
מאמן הרבה פחות טוב? פחחחחחחחחח. אין פחות טוב ממה שהמאמן הכושל מציג בחצי השנה האחרונה. האחרון בהפועל שהיה יותר גרוע זה גיא לוזון לפני 6 שנים. פרדי דוד היה גרוע באותה מידה וכל השאר היו הרבה פחות גרועים (או הרבה הרבה יותר טובים). הוא רק זורע הרס מקצועי וכלכלי בכל החלטה והחלטה. היחיד בליגה שכשל העונה יותר ממנו הוא קשטן והוא כבר הלך.
לצערי כל מה שנשאר ממך זה האג'נדה ולא אכפת לך מאיך שהפועל נראית. רגע אחד אתה מייחל לבן שמעון שיאכל את הדייסה שהוא בישל, רגע אחרי זה אתה מרחם עליו, ממציא שנהיה יותר גרוע אחרי ששירזי פוטר. קודם תיסגר על עצמך ואחר כך תתן "עצות" לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:31 
רב"ש הוכיח את עצמו כבר בעבר ואני חושב שהוא מאמן טוב שמבין כדורגל
על כך שעד היום הוא כשלון גדול אצלנו אין ספק
אני אישית הייתי מאוד מרוצה עד המשחק מול בני יהודה, בשמונת המשחקים הראשונים היינו טובים למרות שניצחנו רק 4(לדעתי המחצית הראשונה בטדי הייתה הטובה של הפועל מזה הרבה זמן) ומאז זו פשוט קבוצה רעה
אני לא ממהר לפטר כי זה לא הצליח בעבר וכי כמו שאמרתי אני כן חושב שהוא יודע לאמן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
אינזאגי כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:

"שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו" -
לומר את זה זה קצת זיכרון קצר, אולי מבחינת התוצאות הוא הצליח יותר מקשטן וגם מרב"ש אבל מבחינת משחק הקבוצה הייתה בשפל ושיחקה חלש מאוד, רק תזכר ברצפי משחקים שהיו לנו בלי בעיטות לשער בכלל.

רב"ש עושה מה שהוא יכול וזה מה שאני מצפה ממנו.
החלפת מאמן לא תביא לשום שינוי, זה קרב לא רלוונטי,
המלחמה היחידה שלנו צריכה להיות בהחלפת בעלים ומנהלים.

ניסיתי, לא הצלחתי להיזכר. אז גם הלכתי ובדקתי, מתוך 23 משחקים באותה קדנציה, רק בשישה לא כבשנו. לשם השוואה, העונה לאותו מספר הגענו כבר עכשיו בחמישה משחקים פחות. אז על איזה רצפים בלי בעיטות לשער אתה מדבר? אז הקבוצה הייתה בשפל ושיחקה חלש מאוד? אבל עכשיו בן שמעון שקיבל תנאים פי אלף יותר טובים עושה מה שאתה מצפה ממנו.
לפני שנתיים כולם אמרו שחייבים קודם כל להעיף את טביב, ובינתיים יש מטרות עד סוף העונה. העפנו את טביב ותוך כדי סיימנו מקום שני וזכינו בגביע. גם העונה צריך קודם כל בעלים, אבל עדיין העונה לא גמורה ויש מטרות שנשארו ריאליות. עם בן שמעון לא נשיג אותם. עם מאמן אחר, לא בטוח, אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:34 
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:

אה בסדר, עכשיו זה "היה בדרך החוצה" (מה שגם לא קשור למציאות אלא לאג'נדה שאתה מנסה לכפות). לפני רגע כתבת שפיטרו אותו. העיקר שלי יש זיכרון קצר. לא רק שאתה לא זוכר מה קרה לפני שנה, אתה לא זוכר מה כתבת לפני 20 דקות.
מאמן הרבה פחות טוב? פחחחחחחחחח. אין פחות טוב ממה שהמאמן הכושל מציג בחצי השנה האחרונה. האחרון בהפועל שהיה יותר גרוע זה גיא לוזון לפני 6 שנים. פרדי דוד היה גרוע באותה מידה וכל השאר היו הרבה פחות גרועים (או הרבה הרבה יותר טובים). הוא רק זורע הרס מקצועי וכלכלי בכל החלטה והחלטה. היחיד בליגה שכשל העונה יותר ממנו הוא קשטן והוא כבר הלך.
לצערי כל מה שנשאר ממך זה האג'נדה ולא אכפת לך מאיך שהפועל נראית. רגע אחד אתה מייחל לבן שמעון שיאכל את הדייסה שהוא בישל, רגע אחרי זה אתה מרחם עליו, ממציא שנהיה יותר גרוע אחרי ששירזי פוטר. קודם תיסגר על עצמך ואחר כך תתן "עצות" לאחרים.

אני יודע שאתה חושב שאתה עושה טוב להפועל. בשטח אתה רוצה לפטר מאמן אחרי כמה חודשי עבודה, מאמן עם רקורד מכובד ביותר. מה ישתנה אם רב"ש יפוטר עכשיו? הפועל תתרומם באופן פתאומי? שוב תבנה קבוצה חדשה מאפס? זה לא עובד טוב. תן לבן אדם לעשות את מה שהוא יודע, הוא במערכת חצי שנה בקושי. סבלנות זו מעלה חשובה, במיוחד במקצוע עם אלמנטים אקראיים כמו כדורגל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:
מה ההתלהבות הגדולה לפטר מאמן בדצמבר?

מה אתם חושבים שיקרה? שנמציא מאמן תותח אחר ומה...??? ניקח אליפות? נחבר 8 נצחונות רצוף? מה כבר יקרה??

רב"ש מאמן מצוין ואפילו היום ראו שהפועל קבוצה. זה היה ה4-0 הכי לא משקף שראיתי (ולא בקטע של לנחם או משהו).

יש מצב נתון והוא שהעונה הזו גמורה.
מפה צריך לחשוב מה יהיה הכי מועיל כרגע לעשות.
לא נראה לי שלהחליף מאמן בדצמבר זה הפיתרון.

נכון מאוד! התבוסה היום בסכנין לא שיקפה את המשחק הנפלא שלנו, ממש כמו התבוסה לחיפה ,ההפסד לבית"ר וההפסד המכובד בדרבי, ראו במשחקים האלה שאנחנו קבוצה!
כמובן שהיו גם נפילות כמו ההפסד לב"ש, התיקו עם בני יהודה ורעננה וגם ההפסד לפאנדורי בתחילת העונה אבל אלו יוצאים מן הכלל
סך הכל ניתן לראות כי רב"ש הוא מאמן מצוין שעומד במבחן התוצאה ובמבחן היכולת

בהפסדים למכבי ולביט״ר שיחקנו מצויין, והפסדנו בכל זאת. אלו הפסדים שאני מוכן לקבל. כל השאר - לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 06:43 
רב"ש מאמן טוב ומכובד.
אבל, הוא לא הצליח לתפוס מומנטום, וגרוע מזה השחקנים בכושר לא טוב והוא כמוביל המנטלי של הקבוצה אחראי. הסיכוים שיחזרו לעצמם לא טובים. וזו הסיבה העיקרית להחלפת מאמן ולא החלפת שיטה או אימונים טקטים. מצב הקבוצה אינו קריטי והמדרון אינו כל כך תלול, כך שזו אינה חובה להחליפו אבל המלצה ראויה.

אומוניה נותנת לנו הזדמנות להחלפה חלקה יחסית. השאלה היא את מי נביא.

גוטמן הוא אפשרות טובה מאוד, אבל בהנחה מראש שהמשימה שלו אינה בהכרח להגיע לאירופה אלא לעצור את הסחף ולהתחיל לבנות קבוצה. להתחיל לבנות קבוצה מתחיל שרכש / שחרורים בינואר. ובכלל, הגיע הזמן למאמן שיתחיל לבנות את העונה הבאה בחורף.
המגבלה היחסית שלו היא שאינו קריזמנטי ולא בטוח שיביא להישגים מרוממים בחודשים הקרובים.

אלי כהן השריף הוא אולי המאמן עם הסיכויים הטובים ביותר להביא אותנו לאירופה. אבל, הוא מיושן ומזמן לא הבריק והוביל. בחירה לטווח הקצר בעיקר אם האפשרות של גוטמן לא תעלה יפה.
אגב, אלי כהן השני טוב לפחות כמו פרדי שהצליח לייצב אותנו אחרי שאבוקסיס הכניס אותנו למומנטום שלילי.

אבוקסיס עף כי הוא מאמן שכוחו בעיקר בצד המנטלי וזה מספיק לזמן מוגבל. בעצם כמו ניתן, אם כי גירסה שונה וההבדלים הברורים אינם חשובים כרגע. כיוון שהוא על חוזה מולנו, נראה לי שיכול לעבוד כעזור של גוטמן. זה יכול בהחלט להוסיף לסיכויים של גוטמן להגיע לאירופה ולסיכוים שלנו להחזיר בדרבי. לא נראה לי שיסתדר עם אלי כהן.
ולכן, האופציה העדיפה היא לנצל את הזדמנות אומוניה אם יתאפשר להביא את גוטמן ואבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:01 
אג׳נדה עלק, כן בוא תפטר תביא את הגאון הבא, נסיים מקום 3 והכל יהיה מגניב, שנה אחרי זה נפסיד רק שלושה דרבים והכל יהיה עוד יותר מאגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
ברור. בואו נפטר את רב"ש. בסוף השנה אפשר גם להחליף את כל הסגל.
לעונה הבאה נחתים מאמין מבטיח כמו דורה או בלבול או מי-שלא-ייתן-עונה-טובה, ונחתים את כל הבייביז שלהם מהקבוצות הקודמות. קוראץ' ישחק חלוץ, יוסי דורה באמצע, כליבת יהיה חלוץ שני ויניב לביא בלם. באמצע אותה עונה נפטר את המאמן, נחתים מאמן זמני כמו ניר לווין, ובסוף השנה נחליף שוב את כל הסגל וחוזר חלילה.
הדפוס הזה לא עבד לנו מאז שגוטמן התפטר. בכל מקרה, נשמע מבטיח. אולי בשנה הבאה זה דווקא כן יעבוד.

יש נקודה אחת חיובית בעונה הזאת. אפשר כבר מעכשיו ליזום שתי תוכניות. התוכנית הראשונה תתמקד במציאת רוכש ראוי להפועל. התוכנית השנייה תיקח בחשבון שאין נכון לעכשיו רוכש ולכן יש להוציא את המיטב מהמצב הקיים. במקרה כזה צריך לתכנן לטווח ארוך וכבר מעכשיו לתכנן לקראת העונה הבאה. קליימן, דגני, לוי, שון מלכה, רמזי, זגורי, גילי ושכטר. אפשר להוסיף לזה גם את גרזיצ'יץ'. זה ככל הנראה הבסיס שירוץ עם הפועל בשנים הבאות. להתחיל להריץ אותם ביחד ולבנות אותם כקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: לא חושב שרב"ש גאון ואין ספק שכשל. זה לא אומר להחליף. כי גם להחליף ניסו ולא עזר בעצם כלום. בעיות בהנהלה הפחד מהמחלה הצהובה והשייך הסעודי הכל נכון. עכשיו ברור להביא שחקנים מיותר וגם להחליף את רב"ש מיותר.גוטמן היה חוטף רביעיה אתמול בדוחה? גם כן היתם צועקים להחליף אותו עובדה זרקתם את יוסי אבוקסיס. שקט זה מה שצריך והכרה שיש גם שנים רעות. נירד ליגה? נירד ליגה אני מאמין שעם הסגל הזה? לא נרד להפך. להזכיר שנה שעברה סימנו סיבוב ראשון מקום ראשון וזה עם חושך ואחר כך נהיה ממש חושך. שקט צריך. להודיע לרב"ש שגם הוא יורד לליגה א? הוא המאמן עד סוף החוזה אותו דבר כל השחקנים ושישחקו. צריך למכור את דמרי או שכטר? שימכרו. לקחת מכות זה גם חוסן של קבוצה. פעם זה כל מה שהיה לנו. אם עברנו את בית ברנר? נעבור הכל. אין מה להחליף לא מאמן ולא שחקנים (וגם לא את בוריס בגלל אתמול.. ולא את שי)
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
היתרון המרכזי בהחלפת מאמן עכשיו
הוא שמהלך כזה יוריד מעט לחץ מהמערכת.
מאמן חדש יבוא עם יותר סיכוי להצליח מאשר להיכשל.
כי אם נמשיך לשחק ככה ולהביא כאלו תוצאות זה בגלל הסגל שרב"ש בנה וזה...
אבל כמו שאמרו פה כבר. זה יכול לעזור לכמה משחקים אבל זה בד"כ לא משנה הרבה לטווח הארוך יותר.
ואני מסכים מאוד עם הטיעונים שזה בעיקר יוצר אצלנו מערכת לא יציבה וקפריזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לפטר כי המצב קשה וחבל להמשיך לשלם ולא לקבל תמורה
אם כבר משלמים לשירזי ולאבוקסיס שיביאו את אחד המכובדים כמאמן נוסף / מנג'ר / או כל שטות אחרת על הראש של רן
שיתעסק בהם במקום להתחשבן בהרכב ממי יש לו עמלה וממי לא (עבדורחימי נתן ניצוצות שספורי לא ייתן גם בשנה הבאה )
תנו לאחד מהם או שירזי או יוסי את ההגנה ושיעשו משהו אחר משהו שונה משהו שהסופגניה לא חשבה עליו
המצב קשה אבל לא צריך לפטר , אפילו אסור
צריך להרים ראש ולחשוב אחרת , צריך לשנות
צריך לחשוב על 2 בלמים מהנוער או בלם ומגן משם ולהתחיל כבר מעכשיו את השנה הבאה (ולא להביא סוכן מכירות שיביא עוד 2 פלופים בתחילת השנה הבאה ועוד יתעקש עליהם להרכב)
צריך לחשוב קבוצה ולא לחשוב רן או על המחלה
הם גם ככה ימשיכו לקבל מתנות מהשופטים כי לשם כך הם עשו את התרגיל הפוליטי של "התנגדות להסכם עם הטוטו"

היו בהיסטוריה שלנו מצבים קשים בהרבה

יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
למה כל הדיון על רן בן שמעון עוסק במה שהיה ולא במה שיהיה?
אז רגע, הנה המצב הנתון, ללא פרשנות אישית:
-הפועל תל אביב נמצאת כיום 7 נק' מהעפלה למפעלים האירופאים בשנת 14/15.
-הפועל תל אביב נמצאת כיום בהפרש של שני שערים מהמצאות מפלייאוף תחתון.
-הפועל תל אביב מחזיקה כיום חמישה זרים, כאשר שלושה מהם הם זרים חלשים לכל הדעות.
-הפועל תל אביב עם פחות מ-50 אחוזי הצלחה בליגה.
-הפועל תל אביב נמצאת בגירעון של כ-7 מיליון שקלים ואין לה בעלים שמוכן לשלם את הכסף הזה.
-הפועל תל אביב הולכת לקראת מכירת שחקנים, שניים לפחות בחודש ינואר הקרוב.

וזו הפרשנות האישית שלי:
אם רן בן שמעון ימשיך בהפועל תל אביב היא תעשה פלייאוף תחתון.
אם רן בן שמעון בטעות יצליח לעשות פלייאוף עליון, הוא לא ישיג מקום באירופה.
אם הפועל תל אביב תעשה שנה שנייה ברציפות ללא העפלה לשלב הבתים, הדירוג שלה יתחיל לרדת משמעותית.
את המשמעות הכלכלית לדבר כזה-אי אפשר אפילו להתחיל להסביר.

עכשיו, כפי שאני רואה את זה, יש שתי אופציות,
האחת היא להמשיך עם רן בן שמעון, להגיד "העונה נגמרה" ולהתחרבן בליגה, לקלל את השחקנים ולסבול מכל דקה בבלומפילד.
השנייה היא להביא מאמן חדש. לא מאמן שסוגר פינות, מאמן שיודע לעבוד עם שחקנים, שיודע להוציא מהם +1 מהיכולת שלהם, איפשהו באשכול הזה אמרתי אלי כהן, וזו עדיין דעתי. יכול מאוד להיות שהמאמן הזה ייכשל, ימשיך את דרכו של רב"ש ויסבול מסגל השחקנים הגרוע שרן בנה. אבל מה זה שונה מהאופציה ה-1? שנפסיד עוד מיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:00 
מה זה השטויות האלה של אנשים להחליף לא יעזור
כדורגל זה טקטיקה ושיטת משחק ולא רק המאמן שעל הקווים
כל מאמן מביא את הטקטיקה ושיטת המשחק שלו
זה שרבש נכשל עם הטקטיקה שלו לא אומר שמאמן אחר לא יצליח להוציא יותר מהסגל הזה (לא משנה כמה המערכת רקובה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:04 
אופציה 1 בבקשה, כי כל דבר אחר משרת את רמון תאומים, זה רק עוד פלסטר. ואני מבין שאלי כהן זה השייע החדש, אם זה הפתרון שלכם אז עדיף כבר פלייאוף תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו גם אני הייתי בגישה של לא לפטר. כי גם ככה העונה הזו גמורה, אז לפחות ניצור המשכיות לקראת עונה הבאה. דבר שכבר אין לנו כמה וכמה שנים.
הבעיה היא, שהוא מוכיח משחק אחרי משחק, שבוע אחרי שבוע, שהוא פשוט לא מתאים. לא בא לי להיתקע איתו גם שנה הבאה.
רק שאם מחליפים אותו, חייבים להביא מאמן טוב, ולא, אלי כהן לא עונה להגדרה הזו בימינו. הלוואי שיילך לאומוניה ושגוטמן יבוא אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא מבין שזה לא הטיעון?
הטיעון היחידי של האנשים שתומכים בהשארת רב"ש זה שזה לא כדאי כלכלית.
הם לא מבינים שהבור התקציבי של הפועל יוביל בכל מקרה להתרת החוזה של רן בקיץ,
הם לא מבינים שהבור התקציבי של הפועל תלוי פי 10 בהעפלה לאירופה השנה, לדעתם העונה נגמרה, אין על מה לשחק.
הם לא מבינים כמה רן איבד את השחקנים ואת הקהל. כמה הוא נכשל ברכש ובשיטה.
אף אחד לא סופר את רב"ש, אין לו גיבוי בהנהלה, אין לו גיבוי מהשחקנים, אין לו גיבוי מהקהל.
אבל הם? העונה גמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:06 
זה לא הטיעון היחיד. תקרא את מה שכתב שחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אופציה 1 בבקשה, כי כל דבר אחר משרת את רמון תאומים, זה רק עוד פלסטר. ואני מבין שאלי כהן זה השייע החדש, אם זה הפתרון שלכם אז עדיף כבר פלייאוף תחתון.

עדיף פליאוף תחתון? עוד אוהד לוזר מסריח. לך תאהד בני יהודה, קבוצה מאוזנת כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ברור. בואו נפטר את רב"ש. בסוף השנה אפשר גם להחליף את כל הסגל.
לעונה הבאה נחתים מאמין מבטיח כמו דורה או בלבול או מי-שלא-ייתן-עונה-טובה, ונחתים את כל הבייביז שלהם מהקבוצות הקודמות. קוראץ' ישחק חלוץ, יוסי דורה באמצע, כליבת יהיה חלוץ שני ויניב לביא בלם. באמצע אותה עונה נפטר את המאמן, נחתים מאמן זמני כמו ניר לווין, ובסוף השנה נחליף שוב את כל הסגל וחוזר חלילה.
הדפוס הזה לא עבד לנו מאז שגוטמן התפטר. בכל מקרה, נשמע מבטיח. אולי בשנה הבאה זה דווקא כן יעבוד.

יש נקודה אחת חיובית בעונה הזאת. אפשר כבר מעכשיו ליזום שתי תוכניות. התוכנית הראשונה תתמקד במציאת רוכש ראוי להפועל. התוכנית השנייה תיקח בחשבון שאין נכון לעכשיו רוכש ולכן יש להוציא את המיטב מהמצב הקיים. במקרה כזה צריך לתכנן לטווח ארוך וכבר מעכשיו לתכנן לקראת העונה הבאה. קליימן, דגני, לוי, שון מלכה, רמזי, זגורי, גילי ושכטר. אפשר להוסיף לזה גם את גרזיצ'יץ'. זה ככל הנראה הבסיס שירוץ עם הפועל בשנים הבאות. להתחיל להריץ אותם ביחד ולבנות אותם כקבוצה.

עכשיו בלי ציוניות, תענה בכנות, מה אתה לעזאזל רואה ברמזי ספורי שאתה בונה עליו לעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:09 
אם לא לפטר את רן בן שמעון ולהביא את אלי כהן זה הפתרון הגאוני שלך, אלי פאקינג כהן כן? אז קרא לי לוזר (רק למה מסריח?)ובא לי לאהוד את הפועל ולא את בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:12 
עכשיו שאני חושב על זה, להביא את אלי כהן במקום רן בן שמעון זה בעצם לשחזר אחד לאחד את העונה המופלאה של מכבי, אם זה אומר שבסוף יגיע רוכש קנדי אז הרעיון שלך מבריק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:14 
לא תמכתי בפיטורים, עד אתמול.
אבל אם כבר לפטר, חובה להביא מאמן טקטיקן שלא ינסה להמציא מחדש את הגלגל. רצוי אחד שדוגל במשחק אגפים והנעת כדור מהירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:16 
chimpfive כתב:
עכשיו שאני חושב על זה, להביא את אלי כהן במקום רן בן שמעון זה בעצם לשחזר אחד לאחד את העונה המופלאה של מכבי, אם זה אומר שבסוף יגיע רוכש קנדי אז הרעיון שלך מבריק!

הבעיה היא שלא נגיע לאירופה ולא נקבל קבוצה אנדורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:21 
למה לא? הרי זה הקסם שיביא לנו את אירופה, אז בטוח שנגריל קבוצת דייגים ונעוף, כן ככל שאני מבין את התיאוריה המורכבת והמבריקה הזאת אני מתחיל להשתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:37 
"טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת." אלברט איינשטיין.
כמה מאמנים הוחלפו בשנתיים האחרונות ואיך זה בדיוק תרם ליציבות/קבוצה טובה יותר/שיפור
משמעותי במצב בטבלה?
אה, ודרך אגב, אם רן בן שמעון יפוטר הוא לא יקח איתו את הזרים שהביא, ובמקומם נקבל שידרוג
למי שחושב אחרת. וכן, קולין עדיין ימשיך להיות איטי ולא להיות מסוגל לבצע פעולות בסיסיות של בלם או לגדל מח.
ואנחנו עדיין עם הברזילאי הלמל"מ, יוליץ' הלא ממש יציב ועבדורחימי בסימן שאלה גדול. כל אלה עדיין יהיו בקבוצה.
עכשיו, איך לעזאזל פיטורים של מאמן יועילו למצב? די, ניסינו שנה אחרי שנה. לא עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:39 
NL כתב:
כמה מאמנים הוחלפו בשנתיים האחרונות ואיך זה בדיוק תרם ליציבות/קבוצה טובה יותר/שיפור
משמעותי במצב בטבלה?
אה, ודרך אגב, אם רן בן שמעון יפוטר הוא לא יקח איתו את הזרים שהביא, ובמקומם נקבל שידרוג
למי שחושב אחרת. וכן, קולין עדיין ימשיך להיות איטי ולא להיות מסוגל לבצע פעולות בסיסיות של בלם או לגדל מח.
ואנחנו עדיין עם הברזילאי הלמל"מ, יוליץ' הלא ממש יציב ועבדורחימי בסימן שאלה גדול. כל אלה עדיין יהיו בקבוצה.

מי הביא את השחקנים הגרועים האלה בתקציב השלישי בגודלו בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:42 
zink כתב:
NL כתב:
משמעותי במצב בטבלה?

מי הביא את השחקנים הגרועים האלה בתקציב השלישי בגודלו בליגה?

אה הבנתי.
אז האסטרטגיה שלך היא לפטר את רב"ש כעונש על זה שהוא החתים חרא שחקנים? מבריק. זה בהחלט
יעזור לקבוצה. בואו נעניש אותו. אה אופס... אנחנו עדיין תקועים עם אותם שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
משמעותי במצב בטבלה?

אתה יודע גם תלוי את מי מביאים. זה שניסינו את זה ע"י הבאת מאמנים שהיה ידוע שהם לא ראויים עוד לפני החתמתם, לא אומר שלא צריך לעשות את זה.
היום מקרים בעבר בהם פיטרנו מאמן, וזה הביא להצלחה גדולה.
פיטורין של בן שמעון זה מהלך שחייבים לחשוב עליו, אבל רק במידה ויש מחליף ראוי. לי, כרגע, עולה רק שם אחד לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 09:47 
לא יודע אם לפטר כי באמת אין הרבה שיכולים להוציא מהסגל המוגבל הזה יותר, אבל הפעם ברור מי האשם העיקרי במצב המקצועי של הפועל, למרות שממש נחמד להפנות אצבע מאשימה לעמותה ולרמון הכושלים בני כושלים.
בעולם האמיתי אנשים נושאים באחריות לפאשלות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: