יובל כתב:
שחר כתב:
אני לא תקוע בשום אג'נדה, אני רואה את המציאות הזאת מול העיניים כבר שנה שנייה ברציפות ומזהה את העובדות, זה שיש לכם זכרון קצר למרות שאתם צעירים ממני באופן משמעותי, זו בעיה שלכם.
בשנה שעברה פטרנו פעמיים מאמנים כי הם "חייבים ללכת" ומצבנו רק הוחמר, גם המקצועי וגם הכלכלי. לניצן שירזי היתה קבוצה טובה שקיבל בירושה מקשטן וברגע ש"נתנו לו יד חופשית" כולנו ראינו איך זה נגמר.
אני חושב שרב"ש אוכל את הדיסה בדיוק כמונו, אפשר לפתח נגדו רגשות שנאה ותיעוב (אני אגב, בכלל לא שם) , אבל עם כל השחצנות בראיונות , קשה לפספס את העובדה שהוא סובל מאוד ואני ממש לא מקנא בו .
ייפטרו אותו, יימנו במקומו את אסי דומב והקבוצה הבינונית הזאת תשחק יותר טוב? נו באמת...
אתה אומר שיש לי זיכרון קצר ושורה אחרי כך אומר לי שפיטרו את שירזי? ברצינות?
המצב הוחמר כי החלפנו מאמן לא טוב כמו אבוקסיס (שדווקא התחיל בסדר) במאמן גרוע יותר כמו פרדי. אם גם הפעם נביא מאמן גרוע אז גם הפעם ניפול, אם נביא מאמן סביר אז כנראה יהיה קצת יותר טוב. לא הרבה, קצת. שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו. זה שבקיץ אחר כך הוא בנה סגל נוראי (אגב, בתנאים הרבה הרבה פחות טובים מאשר בן שמעון, ועדיין עזב עם 9 מ-12 בליגה ועלייה לשלב הבתים באירופה) זה משהו אחר.
אם בן שמעון כל כך סובל אז שילך. מה עוצר בעדו? אתה אומר שהוא סובל מאוד ואתה לא מקנא בו. אז שילך, אף אחד לא מחזיק אותו.
לא רוצה שיפטרו אותו, רוצה שיגרמו לו להתפטר ונביא אפילו איזה אלי כהן בחצי מהכסף.
"שירזי קיבל בירושה קבוצה טובה מקשטן והצליח יותר מקשטן עצמו" -
לומר את זה זה קצת זיכרון קצר, אולי מבחינת התוצאות הוא הצליח יותר מקשטן וגם מרב"ש אבל מבחינת משחק הקבוצה הייתה בשפל ושיחקה חלש מאוד, רק תזכר ברצפי משחקים שהיו לנו בלי בעיטות לשער בכלל.
רב"ש עושה מה שהוא יכול וזה מה שאני מצפה ממנו.
החלפת מאמן לא תביא לשום שינוי, זה קרב לא רלוונטי,
המלחמה היחידה שלנו צריכה להיות בהחלפת בעלים ומנהלים.
ניסיתי, לא הצלחתי להיזכר. אז גם הלכתי ובדקתי, מתוך 23 משחקים באותה קדנציה, רק בשישה לא כבשנו. לשם השוואה, העונה לאותו מספר הגענו כבר עכשיו בחמישה משחקים פחות. אז על איזה רצפים בלי בעיטות לשער אתה מדבר? אז הקבוצה הייתה בשפל ושיחקה חלש מאוד? אבל עכשיו בן שמעון שקיבל תנאים פי אלף יותר טובים עושה מה שאתה מצפה ממנו.
לפני שנתיים כולם אמרו שחייבים קודם כל להעיף את טביב, ובינתיים יש מטרות עד סוף העונה. העפנו את טביב ותוך כדי סיימנו מקום שני וזכינו בגביע. גם העונה צריך קודם כל בעלים, אבל עדיין העונה לא גמורה ויש מטרות שנשארו ריאליות. עם בן שמעון לא נשיג אותם. עם מאמן אחר, לא בטוח, אולי.