תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 224 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חולון בחוץ יום ה' 19/12 ב-18:45
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 22:39 
יונתן במשחק לא מדהים שלו מראה לחימה וקשיחות כאילו הוא בסדנא אצל מתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חולון בחוץ יום ה' 19/12 ב-18:45
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:
רק לדמיין אותנו עם ריינולדס במקום קאונסיל :cry:

היינו מועמדים מספר אחד לאליפות.

קצת יומרני להגיד שאתה מועמד מספר אחד לאליפות שהמחליפים שלך הם אריאלי ושירן .

ואם להיות כנים היה לנו גם קצת מזל כשפגשנו את חולון, חיפה ואשדוד כשהן פצועות ו/או בעיצומי החלפות שחקנים.
יש לנו פונטנציאל לעונה נחמדה. אבל באמת חייבים כבר להחליף את קאונסיל (הנה כתבתי את זה עוד פעם אחרי נצחון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:

קצת יומרני להגיד שאתה מועמד מספר אחד לאליפות שהמחליפים שלך הם אריאלי ושירן .

אריאלי ושירן הם שחקנים 8-9, עדיין הייתה לך שביעייה שלא נופלת מאף קבוצה בארץ - בראון, לימונד וריינולדס הם לפחות כרגע שלושת הגארדים הכי טובים בליגה - ומאמן שמוציא מהשחקנים שלו הכי הרבה בהשוואה לקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 22:58 
ארדיטי כתב:
אני חושב שהארפר לא מקבל פה מספיק קרדיט למשמעות שלו להתקפה של הפועל.
זה לא רק הנקודות שהוא קולע, כשהוא על המגרש במיוחד ביום שהוא פוגע בו כל הספייסינג של המגרש משתנה, בדרך כלל יחד עם הארפר גם רביב מתחמם כי קל לו יותר להגיע לצבע ולקבל את הזריקות
שהוא רוצה. כשהארפר חם כל ההתקפה שלנו עובדת טוב יותר ולא במקרה במשחקים האחרונים הפועל קבוצת ההתקפה! הטובה בליגה.

וארז מאמן הסיבוב FWIW

איזה קשקוש מקושקש.

הארפר לא תורם דבר לספייסינג של ההתקפה של הפועל. הוא רק גורם לזה שבמקום שנשחק התקפה נורמלית מול אזורית שבה יש גבוהים שמתחלפים בתנועה בפנים מההי-פוסט ללו פוסט, או התקפה יעילה נגד אישית, אנחנו עומדים עם ארבעה שחקנים שמניעים כדור כמו אימפוטנטים מסביב לקשת.

מלבד שני משחקים (וגם בהם נתן באחד מחצית טובה ובשני רבע אחד טוב) הוא מזיק בכל פרמטר אפשרי עם אפס הגנה אפס ריבאונד ואפס נוכחות, ועם זריקות רעות לא במקום שהורסות לנו את ההתקפות. לא רק זה - בגללו שחקנים אחרים שלנו נכנסים לבעיית עבירות כשהם צריכים לחפות עליו.

לא במקרה וגם במשחקים הרעים שלו הצלחנו להגיע לסקור גבוה, ובחלק מהם זה קרה (למשל באשדוד) רק ברגע שהוא ירד מהמגרש. אם ארז לא מוריד אותו מהמגרש ברבע האחרון באשדוד אנחנו מפסידים את המשחק.

ואם לא היה מחזיר אותו למגרש ברבע השני היום המשחק הזה היה יכול להיות גמור כבר במחצית.

כל אחד שמבין קצת כדורסל רואה שגם כשהוא קולע, המחיר של הנוכחות שלו בהגנה שלנו כל כך גבוה, שבדרך כלל הוא עולה לנו בעבירות ונקודות שאנחנו מקבלים יותר מאשר הוא עושה בצד השני.

בקיצור - אם היתה אפשרות - לא הייתי חושב לשניה והייתי מעיף אותו הביתה. חבל שזה לא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
היום הוא סוף סוף ניסה קצת לחפור פנימה, אבל הוא סיים פעמיים בפיידאוויי הזוי, במקום להסתובב לסל ולהוציא מינימום פאול. אני באמת לא מבין את זה, כי מבחינת נתונים זה לא אמור להיות לו קשה בכלל.
מעבר לכל הבעיות בסגנון המשחק שלו, יש להארפר בעיה שהוא מאוד איטי. בסוף המשחק היה קטע שהוא כבר הצליח לעבור שומר עלוב כמו רוזפלט והיה לבד בדרך לסל, אבל לקחה לו שעה להגיע על הטבעת ובסוף הורידו אותו בפאול.
בגדול, במשחק שבו הוא ייתן 15-20 נקודות אז אפשר לחיות עם כל הבעיות שלו, הבעיה שעד עכשיו זה קרה פעמיים בסיבוב שלם, ובשאר המשחקים הוא לא עבר את ה-11 נקודות. כן יש תקווה שהוא יראה יותר מזה בהמשך כי בכל זאת יש שיפור, לפחות התקפי, במשחקים האחרונים.

בקבוצה רגילה לפעמים עדיף כישלון מוחץ כמו קאונסיל על פני כישרון כמו הארפר, כי את הראשון אתה מחליף מיד ולשני אתה מחכה ומחכה שהוא יגיע ובדרך כלל אתה נתקע איתו. אצלנו גם את קאונסיל לא מחליפים אז ההשוואה הזאת לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:

זה לא כזה פשוט
הוא יכול היה לבוא על חשבון חלק מהנקודות והזריקות של לימונד ובראון. נראה לי שבכדורסל הרבה יותר קל להביא שחקן דווקא כשלא הולך, מאשר להוסיף אותו על קבוצה שכן מנצחת, קצת בניגוד לכדורגל.

קאונסיל לא שחקן טוב, אבל אני כן מבין את החשש מלהפר את האיזון של משהו שכרגע כן עובד. נראה שכולם מבינים את המקום שלהם בקבוצה עכשיו, מרוצים ממנו, וזה עובד, להביא עכשיו עוד סקורר מובהק יכול לעבוד לשני הכיוונים. הלוואי שהיו מביאים את גודס שלא כופה את עצמו על המשחק ועושה נקודות ממה שיש, ולא לוקח בכוח.

קודם כל, זה ברור שמחפשים מחליף לקאונסיל. לגבי האיזון שאתה מדבר עליו, אז בעיקרון זה נכון, וגארד נחמד ממוצע (מי יותר מי פחות) שיש בהרבה קבוצות שעיקר תפקידם הוא להביא נקודות - נואלס בנס ציונה, אומה בהרצליה, הופקינס בראשון, רובניסון בנתניה, סילאס באשדוד ופרימן לפניו, בנקס שהיה בגליל - ובדרך כלל הם עושים עבודה טובה עבור הקבוצות שלהם - לא בטוח שהיו משפרים אותנו יותר מדי. אבל זה לא שהמצב עכשיו, שיש רק שני גארדים שלוקחים את כל הזריקות, זה מצב בריא ואופטימלי, ומן הסתם הגארד שאמור לבוא (לפחות בחלומות הכי ורודים) כן אמור לקלוע ולקחת זריקות. אז שחקן אדיר כמו ריינולדס בטח היה נותן לנו שדרוג עצום, אף פעם אין לך מספיק שחקנים אדירים. אגב, ריינולדס גם שחקן שיודע להוביל, לכדרר ולמסור, עד עכשיו יש לו 5 אסיסטים למשחק בקבוצה מוגבלת מאוד התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2013, 23:40 
משחק ענק של הפועל היום, אולי המשחק הכי טוב שלנו העונה (אם נשים את הדרבי בצד). פשוט תענוג. מתן סוף סוף קולע ובגדול, שולדי מצוין בשני צדי המגרש, רביב זה מדהים שהתרגלנו שהוא כל כך טוב, אוונס פנטסטי, קרלון קלאסה, אופי אדיר של הקבוצה ולא בפעם הראשונה העונה. מול כל המומנטום, הקהל של חולון, השופטים שהלכו נגדנו והוציאו את רביב מאיזון, וריינולדס ביום פסיכי, חזרנו נגד כל הסיכויים וגם עשינו את זה בסטייל.
קאונסיל זה אנטי כדורסל שלא נברא, הוא באמת לא שחקן כדורסל (זה פשוט לא יאמן שדבר כזה משחק בהפועל) אבל חייבים להעריך אותו על דקות גדולות בהגנה, והארפר אכזבה גדולה מבחינתי אבל זו פעם ראשונה שהוא באמת מגיע לרגעי ההכרעה (הרבה יותר מרשים מכמה שלשות ברבע הראשון) ויש לו חלק ענק בניצחון.

היום באמת כל הכבוד לכולם על משחק גדול (חוץ משירן ואריאלי שממשיכים להיות עצובים ולא מסוגלים לשחק אפילו דקה על המגרש). אם לא יום באמת מטורף של ריינולדס (שהוא שחקן אדיר ופספוס ענק שלנו) זה משחק של 20 הפרש.
הביקורת היחידה להפועל היום היא החזרה האיטית להגנה, שכמעט לכל אורך המחצית השניה היתה רעה מאוד. אבל סה"כ - :HEART2: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 00:21 
יובל כתב:
היום הוא סוף סוף ניסה קצת לחפור פנימה, אבל הוא סיים פעמיים בפיידאוויי הזוי, במקום להסתובב לסל ולהוציא מינימום פאול. אני באמת לא מבין את זה, כי מבחינת נתונים זה לא אמור להיות לו קשה בכלל.
מעבר לכל הבעיות בסגנון המשחק שלו, יש להארפר בעיה שהוא מאוד איטי. בסוף המשחק היה קטע שהוא כבר הצליח לעבור שומר עלוב כמו רוזפלט והיה לבד בדרך לסל, אבל לקחה לו שעה להגיע על הטבעת ובסוף הורידו אותו בפאול.
בגדול, במשחק שבו הוא ייתן 15-20 נקודות אז אפשר לחיות עם כל הבעיות שלו, הבעיה שעד עכשיו זה קרה פעמיים בסיבוב שלם, ובשאר המשחקים הוא לא עבר את ה-11 נקודות. כן יש תקווה שהוא יראה יותר מזה בהמשך כי בכל זאת יש שיפור, לפחות התקפי, במשחקים האחרונים.

בקבוצה רגילה לפעמים עדיף כישלון מוחץ כמו קאונסיל על פני כישרון כמו הארפר, כי את הראשון אתה מחליף מיד ולשני אתה מחכה ומחכה שהוא יגיע ובדרך כלל אתה נתקע איתו. אצלנו גם את קאונסיל לא מחליפים אז ההשוואה הזאת לא רלוונטית.

זה לא עניין של נתונים, זה עניין של אופי. בצעירותו הוא היה שחקן מאוד רזה ולא פיזי ועדיין נשאר לו האופי הזה שמפחד ממגע, למרות שמבחינה פיזית הוא העלה משמעותית במסה.
הפייד אווי הזה הוא פשוט ביזיון, המאמנים שלו היו צריכים לאסור עליו את הפייד אווי הזה לפני הרבה זמן. לא יכול להיות ששחקן של 2.06 על 105 קילו מסיים כל מהלך עם הגב לסל בפייד אווי, זה פשוט דבר שלא יכול להיות. אני במשחקונים באימונים הייתי עושה חוק שכל פעם שהוא עושה פייד אווי הזריקה נפסלת וזה כדור עובר ליריבה, שיפסיק לברוח ויתחיל ללכת לתוך הסל. יש לו מספיק טכניקה ומספיק נתונים פיזיים בשביל לפתח "התמצאות" קצת יותר מרשימה מתחת לסל. אלא אם זה סוף שעון שלא יזרוק את הפייד אווי המגעיל הזה בחיים שלו, זה גועל נפש. בסוף יוצא ששחקן "נגר" כמו אוונס משחק כל כך הרבה יותר יפה משחקן "מוכשר" כמו הארפר - אוונס לא מתפשר על פחות מהגעה עד הטבעת (גם את ההוק שוט הוא עושה מאוד מקרוב ועולה מעל השומר שלו) וזה תענוג של כדורסל לעומת המהלכים האלה של הארפר שכואב לי בעיניים לראות.
אני לא חושב שהוא כזה איטי אבל אין ספק שהוא יותר "כבד" ממה שהוא היה בקולג'. אני לא יודע למה זה, אולי בגלל המשקל שהוא הוסיף מאז. הבעיה היא שהוא לא מחפה על אובדן הניידות בתוספת פיזיות, אז הוא פשוט שחקן פחות טוב מאז במקום שזה יהפוך אותו לשחקן יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 02:06 
טוויטר

הארפר
ציטוט:
Thank you to all the @HapoelUTA fans that came out and supported us tonight, GREAT WIN tonight on the road couldn't have done it w/out you!

אוונס
ציטוט:
Another hard fought team win on the road. So proud of how this team continues to learn and grow together. S/o to the @HapoelUTA Red Army!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 02:36 
הרפר שחקן מאוד מעניין.
מצד אחד רך בטירוף אבל מצד שני יש לו המון אספקטים התקפיים שאין לכל הראשון פרימנים למינהם בליגת ה4.5 שלנו.
בכל מקרה הוא אחלה שחקן משלים למרות כל החסרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 02:58 
כן, רק שהוא לא הובא כשחקן משלים (ואין לו את היכולת ההגנתית שצריכה להיות לשחקן משלים).
הוא הובא בתור הגבוה הסקורר שלנו ובתור הזר הכי יקר שלנו. ככזה הוא אכזבה גדולה עד עכשיו.
יש מגמת שיפור בהתקפה והוא כן לוקח על עצמו יותר, אבל בכל מה שנוגע למשחק הפיזי שלו אני פשוט מיואש.
עם כל הכבוד, היום הוא נשמר רוב הזמן על ידי שחקנים כמו רוזפלט ואליאספור (רוזפלט ספציפית הוא אולי השומר החלש בליגה). אם מולם הוא לא יכול לשים סל באחד על אחד, אני כבר לא רואה מול מי כן. גם שולדי וגם אוונס שחקני אחד על אחד כל כך הרבה יותר טובים ממנו, וזה ממש לא היה אמור להיות המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:03 
יש לי הרגשה שברגע שהארפר יפסיק לזרוק בפייד אווי ויתחיל לקחת זריקות פשוטות יותר, זה גם יתחיל להיכנס באחוזים טובים יותר.
היום הוא היה מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:04 
וינסנט קאונסיל: עוד משחק שלו עם הפלוס מינוס השני בקבוצה. חוץ מהמשחק מול חיפה, אותו הוא סיים עם פלוס 1, מאז הדרבי הוא ראשון או שני בפלוס/מינוס בכל משחק.
נראה לי שזה משהו שראוי לשים לב אליו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:08 
Fez כתב:
כן, רק שהוא לא הובא כשחקן משלים (ואין לו את היכולת ההגנתית שצריכה להיות לשחקן משלים).
הוא הובא בתור הגבוה הסקורר שלנו ובתור הזר הכי יקר שלנו. ככזה הוא אכזבה גדולה עד עכשיו.
יש מגמת שיפור בהתקפה והוא כן לוקח על עצמו יותר, אבל בכל מה שנוגע למשחק הפיזי שלו אני פשוט מיואש.
עם כל הכבוד, היום הוא נשמר רוב הזמן על ידי שחקנים כמו רוזפלט ואליאספור (רוזפלט ספציפית הוא אולי השומר החלש בליגה). אם מולם הוא לא יכול לשים סל באחד על אחד, אני כבר לא רואה מול מי כן. גם שולדי וגם אוונס שחקני אחד על אחד כל כך הרבה יותר טובים ממנו, וזה ממש לא היה אמור להיות המצב.

בוא נשים רגע בפרופורציות את המונח ״הזר היקר שלנו״, אף אחד לא ציפה לראות כאן ניקולה מירוטיץ׳.
גם כגבוה הסקורר שלנו זה טבעי שיקלע בין 8-15 נקודות כשהוא בסך הכל בורג שלישי או רביעי בקבוצה וזה בכלל לא מעניין אותי מאיפה הוא מיצר את הנקודות. יש לו קליעה מחצי מרחק באיזה 70 אחוז(אם נוריד את הפייד אוויים המפגרים שדיברת עליהם מקודם) ומעל 40 אחוז מחוץ לקשת ב5 המשחקים האחרונים. מבחינתי הוא משהו מרענן לעומת הפקק שהיה לנו בשנה שעברה בצבע.
אגב, בלי שאתם בכלל שמים לבד קרלון ורביב המון פעמים מצליחים למצוא את הטבעת כי הוא מושך איתו גבוה...
אמרתי, יש לו חסרונות מפה ועד הודעה חדשה אבל גם המון יתרונות.
הוא גם הסיבה העיקרית לזה שאנחנו נראים יותר טוב נגד איזורית בזמן האחרון וששומרים אותנו פחות ופחות איזורית בזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:20 
הבעיה היא שזה ועוד איך משנה איך הוא עושה את הנקודות (מעבר לזה שעובדתית הוא לא ממש עושה נקודות חוץ משני משחקים). מאלף סיבות. שחקן שיש לו אחד על אחד מתחת לסל ויכול ליצור לעצמו לעומת שחקן שמתבסס על קליעה מהמקום ותלוי במשחק הקבוצתי. זה הבדל של שמיים וארץ מבחינת האופציות שזה נותן לך במשחק המסודר. ואתה גם רואה שפרקטית קלעי זה עניין של יום ושחקן עם יכולת מתחת לסל זה סיפור הרבה יותר יציב.
אני חושב שהארפר באמת כישרון גדול אבל כרגע זה לא מספיק וזה בטח לא מה שציפינו ממנו ומה שהקבוצה צריכה ממנו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 20 דצמבר 2013, 03:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
Fez כתב:

בוא נשים רגע בפרופורציות את המונח ״הזר היקר שלנו״, אף אחד לא ציפה לראות כאן ניקולה מירוטיץ׳.
גם כגבוה הסקורר שלנו זה טבעי שיקלע בין 8-15 נקודות כשהוא בסך הכל בורג שלישי או רביעי בקבוצה וזה בכלל לא מעניין אותי מאיפה הוא מיצר את הנקודות. יש לו קליעה מחצי מרחק באיזה 70 אחוז(אם נוריד את הפייד אוויים המפגרים שדיברת עליהם מקודם) ומעל 40 אחוז מחוץ לקשת ב5 המשחקים האחרונים. מבחינתי הוא משהו מרענן לעומת הפקק שהיה לנו בשנה שעברה בצבע.
אגב, בלי שאתם בכלל שמים לבד קרלון ורביב המון פעמים מצליחים למצוא את הטבעת כי הוא מושך איתו גבוה...

הפרופורציות הן שהוא מרוויח כפול מאוונס, תורם בערך אותו דבר בהתקפה והרבה פחות בהגנה.
גם את ההשוואה ל"ראשון פרימנים" לא כל כך הבנתי - פרימן משחק כסנטר, יש הרבה מספרי 4 בליגה בסגנון של הארפר (אולי לא עם אותה איכות קליעה אבל גם עם פחות חסרונות). אפוויבו בחיפה עם קליעה מצוינת, ווטפורד באילת, דאנקן כמובן, נדמה לי שגם דשון סימס, קצת באוורס, גוון באשדוד ולפניו פירסון.
אני עדיין אוהב אותו ומקווה שהוא יתחיל לתת את ה-15 נקודות מינימום בערב כמו שציפו ממנו, אבל צריך להגיד את האמת והיא שעד עכשיו זה די כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:24 
Fez כתב:
הבעיה היא שזה ועוד איך משנה איך הוא עושה את הנקודות. מאלף סיבות. שחקן שיש לו אחד על אחד מתחת לסל ויכול ליצור לעצמו לעומת שחקן שמתבסס על קליעה מהמקום ותלוי במשחק הקבוצתי. זה הבדל של שמיים וארץ.

כל שחקן גבוה תלוי במשחק הקבוצתי גם אם יש לו את האחד על אחד בצבע הכי טוב באירופה. אני בכל מקרה מעדיף לראות פיק אנד פופ שלו מאשר את המשחק חפירות שהיה שנה שעברה עם קרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:31 
יובל כתב:
קופיפו כתב:
Fez כתב:

הפרופורציות הן שהוא מרוויח כפול מאוונס, תורם בערך אותו דבר בהתקפה והרבה פחות בהגנה.
גם את ההשוואה ל"ראשון פרימנים" לא כל כך הבנתי - פרימן משחק כסנטר, יש הרבה מספרי 4 בליגה בסגנון של הארפר (אולי לא עם אותה איכות קליעה אבל גם עם פחות חסרונות). אפוויבו בחיפה עם קליעה מצוינת, ווטפורד באילת, דאנקן כמובן, נדמה לי שגם דשון סימס, קצת באוורס, גוון באשדוד ולפניו פירסון.
אני עדיין אוהב אותו ומקווה שהוא יתחיל לתת את ה-15 נקודות מינימום בערב כמו שציפו ממנו, אבל צריך להגיד את האמת והיא שעד עכשיו זה די כישלון.

זו בדיוק הנקודה, נתת כאן רשימה של זרים שכולם כולל כולם מרוויחים יותר ממנו. דאנקן בכלל לא בלבל הזה ולומר לך תכלס אני מעדיף את הארפר לפני כל אחד ממי שרשמת כאן מלבד דשון סימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:39 
קופיפו כתב:
Fez כתב:
הבעיה היא שזה ועוד איך משנה איך הוא עושה את הנקודות. מאלף סיבות. שחקן שיש לו אחד על אחד מתחת לסל ויכול ליצור לעצמו לעומת שחקן שמתבסס על קליעה מהמקום ותלוי במשחק הקבוצתי. זה הבדל של שמיים וארץ.

כל שחקן גבוה תלוי במשחק הקבוצתי גם אם יש לו את האחד על אחד בצבע הכי טוב באירופה. אני בכל מקרה מעדיף לראות פיק אנד פופ שלו מאשר את המשחק חפירות שהיה שנה שעברה עם קרטיס.

אם היה לך סקורר אחר מתחת לסל אז הייתי חי עם זה. מכיוון שאין לך, והארפר היה צריך להיות הסקורר שלך מבפנים, אתה משחק בלי אופציה מספיק טובה ויציבה לאחד על אחד מתחת לסל, וזה מגביל את ההתקפה שלך במשחק העומד בצורה משמעותית. כשאין לך אופציה ללכת פנימה ברגעים מסוימים המשחק אתה מוגבל מאוד. במשחקים שהזריקות מבחוץ נכנסות מרגישים את זה פחות מן הסתם, אבל זו בעיה לא פשוטה.
השורה התחתונה היא שהארפר לא יספק את הסחורה כל עוד הוא לא יוכל לתרום שום דבר באחד על אחד. זה באמת מביך שאוונס ושולדי כל כך הרבה יותר טובים ממנו בפוסט לנוכח העלות, המוניטין והנתונים הפיזיים שלו. גם אם זה אף פעם לא היה החלק החזק שלו, מה שהוא נותן כרגע באספקט הזה זה פשוט מביך. הזוי ששחקן ברמה הזאת לא יכול לעשות סל על אייזיק רוזפלט או אלירן גואטה, הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:
Fez כתב:

זו בדיוק הנקודה, נתת כאן רשימה של זרים שכולם כולל כולם מרוויחים יותר ממנו. דאנקן בכלל לא בלבל הזה ולומר לך תכלס אני מעדיף את הארפר לפני כל אחד ממי שרשמת כאן מלבד דשון סימס.

נשמע לי קצת מוזר שכל הזרים האלה כל כך יקרים. אני מעדיף לחכות לחוות דעת נוספת בעניין הזה...
האמת שהרשימה של מספרי ה-4 הזאת לא מרשימה באיכותה (במקרה או שלא, אולי עדיפים להביא מראש שני שחקני פנים יעילים) וגם אני מעדיף את הארפר על רובם.
בכל מקרה נקודת המוצא שלי לפחות היא שאם אוונס מרוויח חצי ממנו ותורם יותר אז משהו פה לא דופק (למרות שיחס העלות/תועלת של אוונס הוא גבוה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:45 
קופיפו כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:
Fez כתב:

שוב האנדרדוגיות והמסכנות? הארפר זר יקר מאוד והוא מרוויח יותר מרוב הזרים בליגה. בטח שמרוויח יותר מרוקיז כמו באוורס או ווטפורד (לא שאני חושב שהם עדיפים) ובטח יותר מהזרים של אשדוד. מרוויח גם יותר מאופואבו שהוא הזר הכי זול של חיפה (ודוקא כן עדיף עליו) ואני מאמין שגם יותר מסימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:47 
אין ספק שאם היה לו גם משחק אחד על אחד טוב בפנים זה היה עוזר לנו בסט גיים.
אני מקווה שארז כן יצליח להוציא ממנו את זה, אם זה יקרה הוא ישדרג את המזחק שלו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:50 
Fez כתב:
קופיפו כתב:
יובל כתב:
קופיפו כתב:
Fez כתב:

שוב האנדרדוגיות והמסכנות? הארפר זר יקר מאוד והוא מרוויח יותר מרוב הזרים בליגה. בטח שמרוויח יותר מרוקיז כמו באוורס או ווטפורד (לא שאני חושב שהם עדיפים) ובטח יותר מהזרים של אשדוד. מרוויח גם יותר מאופואבו שהוא הזר הכי זול של חיפה (ודוקא כן עדיף עליו) ואני מאמין שגם יותר מסימס.

הארפר מרוויח בסביבות ה85-90. אני לא סגור לגבי מי מהם מרוויח יותר אבל אני נבטיח לברר בודאות.
מהזרים היקרים בליגה? מאיפה אתה ממציא את הנתונים האלה? לכל קבוצה בליגה יש לפחות זר יותר יקר ממנו ויש קבוצות גם עם 3-4 זרים יוצר יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 03:58 
קופיפו כתב:
אין ספק שאם היה לו גם משחק אחד על אחד טוב בפנים זה היה עוזר לנו בסט גיים.
אני מקווה שארז כן יצליח להוציא ממנו את זה, אם זה יקרה הוא ישדרג את המזחק שלו משמעותית.

לא ציפיתי ממנו למשחק לואו פוסט מבריק כי אני מכיר אותו. זה לא השחקן.
אבל בחיים לא חשבתי שיהיה עד כדי כך גרוע באספקט הזה. היה אמור להיות לפחות סביר, לפחות עם יכולת לקחת שחקנים נמוכים וחלשים ממנו לטבעת, או לעבור שחקנים כבדים ממנו על זריזות. לא צריך להיות מפלצת פוסט בשביל זה. מה שהוא מפיק מעצמו עד עכשיו זה מביך, הוא לא מצליח ליצור יתרון מאצ׳אפ מול אף שחקן בליגה באחד על אחד. אני בשוק מהחולשה שלו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 04:03 
קופיפו, אתה לא בכיוון. אני אומר לך מידיעה שהוא מרוויח יותר מכל השמות שכתבתי, היחיד שאני לא בטוח לגביו זה סימס (אבל מבלי לדעת את החוזה של סימס אני כמעט בטוח שגם ממנו). והמספרים שנתת לא נכונים.
לא כתבתי שהוא אחד הזרים היקרים בליגה אלא שהוא מרוויח יותר מרוב הזרים בליגה וזה נכון כמובן. אם אתה מתייחס לטענה לפחות תתייחס למה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 04:08 
Fez כתב:
קופיפו, אתה לא בכיוון. אני אומר לך מידיעה שהוא מרוויח יותר מכל השמות שכתבתי, היחיד שאני לא בטוח לגביו זה סימס (אבל מבלי לדעת את החוזה של סימס אני כמעט בטוח שגם ממנו). והמספרים שנתת לא נכונים.
לא כתבתי שהןא אחד הזרים היקרים בליגה אלא שהוא מרוויח יותר מרוב הזרים בליגה וזה נכון כמובן. אם אתה מתייחס לטענה לפחות תתייחס למה שכתבתי.

המספרים שנתתי זה לערכתי בלבד אם נסתמך על זה שרביב השחקן שמרוויח הכי הרבה בהפועל.
לגבי שאר הזרים אני מבטיח לברר לך ואפילו סימס יהיה הראשון עם תשובה מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 04:13 
קופיפו כתב:
Fez כתב:
לא כתבתי שהןא אחד הזרים היקרים בליגה אלא שהוא מרוויח יותר מרוב הזרים בליגה וזה נכון כמובן. אם אתה מתייחס לטענה לפחות תתייחס למה שכתבתי.

המספרים שנתתי זה לערכתי בלבד אם נסתמך על זה שרביב השחקן שמרוויח הכי הרבה בהפועל.
לגבי שאר הזרים אני מבטיח לברר לך ואפילו סימס יהיה הראשון עם תשובה מחר בבוקר.

אז אני אומר לך מידיעה ולא מהערכה. לרביב אולי יש עלות כללית יותר גבוהה אבל זה לא אומר שהוא מרוויח נטו יותר (מיסוי וכו׳). הארפר שחקן יקר והוא מרוויח בודאות יותר מהזרים שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
הרווח הכפול: גם להיות במשחק,וגם לא לקרוא את החרא ששופכים פה בזמן אמת כשקצת לא הולך.
סמיילי מקיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 09:23 
רדנקו כתב:
ארדיטי כתב:
אני חושב שהארפר לא מקבל פה מספיק קרדיט למשמעות שלו להתקפה של הפועל.
זה לא רק הנקודות שהוא קולע, כשהוא על המגרש במיוחד ביום שהוא פוגע בו כל הספייסינג של המגרש משתנה, בדרך כלל יחד עם הארפר גם רביב מתחמם כי קל לו יותר להגיע לצבע ולקבל את הזריקות
שהוא רוצה. כשהארפר חם כל ההתקפה שלנו עובדת טוב יותר ולא במקרה במשחקים האחרונים הפועל קבוצת ההתקפה! הטובה בליגה.

וארז מאמן הסיבוב FWIW

איזה קשקוש מקושקש.

הארפר לא תורם דבר לספייסינג של ההתקפה של הפועל. הוא רק גורם לזה שבמקום שנשחק התקפה נורמלית מול אזורית שבה יש גבוהים שמתחלפים בתנועה בפנים מההי-פוסט ללו פוסט, או התקפה יעילה נגד אישית, אנחנו עומדים עם ארבעה שחקנים שמניעים כדור כמו אימפוטנטים מסביב לקשת.

מלבד שני משחקים (וגם בהם נתן באחד מחצית טובה ובשני רבע אחד טוב) הוא מזיק בכל פרמטר אפשרי עם אפס הגנה אפס ריבאונד ואפס נוכחות, ועם זריקות רעות לא במקום שהורסות לנו את ההתקפות. לא רק זה - בגללו שחקנים אחרים שלנו נכנסים לבעיית עבירות כשהם צריכים לחפות עליו.

לא במקרה וגם במשחקים הרעים שלו הצלחנו להגיע לסקור גבוה, ובחלק מהם זה קרה (למשל באשדוד) רק ברגע שהוא ירד מהמגרש. אם ארז לא מוריד אותו מהמגרש ברבע האחרון באשדוד אנחנו מפסידים את המשחק.

ואם לא היה מחזיר אותו למגרש ברבע השני היום המשחק הזה היה יכול להיות גמור כבר במחצית.

כל אחד שמבין קצת כדורסל רואה שגם כשהוא קולע, המחיר של הנוכחות שלו בהגנה שלנו כל כך גבוה, שבדרך כלל הוא עולה לנו בעבירות ונקודות שאנחנו מקבלים יותר מאשר הוא עושה בצד השני.

בקיצור - אם היתה אפשרות - לא הייתי חושב לשניה והייתי מעיף אותו הביתה. חבל שזה לא ריאלי.

כל אחד שמבין קצת כדורסל אה? אז אתה רומז שכל מי שלא חושב כמוך (כולל הצוות המקצועי של הפועל) לא מבין כדורסל וזאת הסיבה שהארפר פותח בחמישיה ואף אחד אפילו לא חושב להחליף אותו?

ואולי אתה לא מבין כדורסל כמו שאתה חושב שאתה מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 09:51 
אני מדבר ספציפית רק עליך. אל תדאג.
את מה שאני מבין אני יודע וגם לא מעט מהאנשים פה יודעים. חלקם חברים שלך.
השטויות שאתה כותב מעידות על משהו אחר לגמרי.

ואני שואל את כל מי שכותב שהוא מעדיף את הארפר על פני אפויבו, או דנקן או כל אחד אחר - למה בדיוק? בגלל איזה פוטנציאל ערטילאי ולא ממומש?

מה הוא הראה עד היום בסיבוב שלם (11 משחקים) שגורם לכם לחשוב שהוא עדיף עליהם באיזשהו אספקט של המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 224 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: