תלמיקו כתב:
נשבר הזין מההתנהלות הזאת...באמת כל כך אטומים שם?!
אני אתחיל מהתקשורת - חדשות הספורט היום, בכיכובם של אלי אילדיס, מירי נבו ועומרי "אפס" אפק. "ספינים של הפועל", "בואו ניזכר בעונה שעברה כאשר תמוז קיבל צהוב שני, אז שהפועל יסתכלו על עצמם לפני שהם מדברים על אחרים", כמובן שמדובר בציטוטים של הבית"ריסט, ושני המנחים האהבלים כמובן מחזקים אותו ואומרים שהפועל צריכה לרדת מזה כי זה מיותר ולא צודק.
נמשיך עם שירי אלג'ם שמתיימרת להיות עיתונאית משהו....בראיון לקקני וגונב דעת עם ההוא-שאין-לי-כבר-איך-לקלל-אותו, איך היא נותנת לו במה כזאת רגועה של אחד על אחד במקום באולפן פתוח עם עוד נציג מהפועל שישאל אותו את השאלות הנכונות ושלבן זונה ייצא האמת במקום לסלף את עצמו ולצאת דיפלומט משהו.
השופט - "האמינו לי". צמד המילים שחזר על עצמו כל מילה שנייה כשעלה ברדיו. אפילו בן אדם שלא צריך לראות שפת גוף, מבין בדיוק על מה מדובר כשמישהו חוזר על זה כמה וכמה פעמים רצוף..
ההתאחדות - פרסום גיבוי מיותר וחסר תקדימי בפייסבוק על ההחלטה של השריקה לפנדל, כאשר מדובר בשקר אחד ע-נ-ק. על פי מה שהם אומרים, אפשר לגרור שחקן מהחצי, להביא אותו לרחבה, ואם הוא נזכר ליפול סוף סוף, אז זה פנדל. בושה וחרפה שככה החליטו שם על הפנדל (בתוספת השופט ביטון שעליו יש לא מעט להגיד מהעבר).
דיברו על עניין 2 עבירות, אחד ברגל ואחד ביד, כאשר שי מתחיל עם היד (הייתה נגיעה) מחוץ לרחבה בבירור, ואז עם הרגל (לא הייתה נגיעה) קצת לפני הרחבה בבירור. אז מה? עבירה ברגל מנצחת עבירה ביד?!
תובע ההתאחדות ניר רשף - איש קטן שממשיך את קודמו בלעשות מהפועל צחוק. ממשיך ליצור תקדימים על חשבוננו ולא חוסך בתגובת פחדן "זה לא היה מגונה".
הנהלת הפועל - לא יודע בדיוק מה הם חושבים לעצמם שם.....כנראה שהם אוהבים שמפליקים להם בתחת כל הזמן, אבל לי (ובטח לעוד כמה פה ושם) זה נמאס. אני לא אצעק שיתפטרו, אני לא מאלה ובחיים לא הייתי, אבל דחילאק....פעם אחת תעמידו את הגורמים בפינה ותתחילו לדבר! רק תעשו משהו....
קולין - למה דאבור ולא המזדיין?! קבלת החלטות של טמבל.....
הקהל -

דרבי הבא אני בטוח שיהיה מעניין, ואני מהשורה ראשונה בשער 8 אדאג טוב טוב שלא יהיה להם רגע של שקט בחימום.
בברכת יאללה הפועל.
כמה דברים:
קודם כל אתה צודק כמעט בהכל, אבל ההתעסקות בזה עושה לנו רק רע. בסוף, זו בכיינות. יכולים לכתוב שצריכים לקום ולעשות משהו. אין מה לעשות ולבכות על שיפוט ותקשורת והתאחדות עושה תמיד את הפעולה ההפוכה. במשחק הבא השופט ידפוק אותך יותר והתקשורת תהיה יותר נגדך.
עם כל הכבוד לזהבי, העמדה לדין שלו זה רק בשביל להגיד שהוא קיבל מה שמגיע לו. להפועל זה לא יוסיף כלום, ההיפך, רק יעמוד מולנו לרועץ בפעם הבאה שמשהו כזה יקרה בצד שלנו.
אני מבין שקשה להישאר אדיש למה שקורה, אבל המטרה של כולם היא שבסוף יהיה יותר טוב להפועל ואני מצטער להגיד, זה תלוי רק בהפועל. לא בשופטים, לא בזהבי ולא בהתאחדות.
זה שיש להפועל היום 19 נקודות זו אשמת הפועל וזה שהפועל מנוהלת כמו שהיא זה באשמת הפועל וכל המצב המחורבן הזה הוא כי לקבוצה הזו יש מנגנון הרס עצמי. להתעסק עכשיו בכל העולם ואישתו שדופקים מתאים לתאומים ורמון בול. בשורה התחתונה, זה לא מקדם אותנו לשום מקום חוץ מלעשות לנו רק יותר רע מול כל הגורמים שאנחנו מנסים להוציא את העצבים שלנו עליהם.
ורק עוד דבר אחד לגבי מה שכתבת על הפנדל, אז כן, אם אני מספיק מטומטם לגרור אותך מהחצי ואתה מחליט ליפול שם, זה פנדל וזה פנדל מוצדק. העניין שזה לא היה המקרה פה ולא היתה עבירה מתמשכת. היתה נגיעה אחת של שי מחוץ לרחבה ולכן כל ההתחכמות של ההתאחדות לא קשורה למציאות