תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי בן זונה !!!
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 00:33 
Yalla Hapoel כתב:
http://one.co.il/Article/226913.html
תובע ההתאחדות התהפך: ערן זהבי לא יעמוד לדין
נשבר הזין מהליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 00:37 
טוב הגענו לשלב הזה די מוקדם אבל זה היה ברור שזה יקרה
כמו בכדורסל גם פה הם מתחילים להשתלט על ההתאחדות ולשחד

אם תאומים ורמון לא עושים ממחר בבוקר רעש וצלצולים על זה שזהבי הסית לרצח אוהדי הפועל, הם שותפים לכל ההסתה וההתגרות הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
נשבר הזין מההתנהלות הזאת...באמת כל כך אטומים שם?!
אני אתחיל מהתקשורת - חדשות הספורט היום, בכיכובם של אלי אילדיס, מירי נבו ועומרי "אפס" אפק. "ספינים של הפועל", "בואו ניזכר בעונה שעברה כאשר תמוז קיבל צהוב שני, אז שהפועל יסתכלו על עצמם לפני שהם מדברים על אחרים", כמובן שמדובר בציטוטים של הבית"ריסט, ושני המנחים האהבלים כמובן מחזקים אותו ואומרים שהפועל צריכה לרדת מזה כי זה מיותר ולא צודק.
נמשיך עם שירי אלג'ם שמתיימרת להיות עיתונאית משהו....בראיון לקקני וגונב דעת עם ההוא-שאין-לי-כבר-איך-לקלל-אותו, איך היא נותנת לו במה כזאת רגועה של אחד על אחד במקום באולפן פתוח עם עוד נציג מהפועל שישאל אותו את השאלות הנכונות ושלבן זונה ייצא האמת במקום לסלף את עצמו ולצאת דיפלומט משהו.
השופט - "האמינו לי". צמד המילים שחזר על עצמו כל מילה שנייה כשעלה ברדיו. אפילו בן אדם שלא צריך לראות שפת גוף, מבין בדיוק על מה מדובר כשמישהו חוזר על זה כמה וכמה פעמים רצוף..
ההתאחדות - פרסום גיבוי מיותר וחסר תקדימי בפייסבוק על ההחלטה של השריקה לפנדל, כאשר מדובר בשקר אחד ע-נ-ק. על פי מה שהם אומרים, אפשר לגרור שחקן מהחצי, להביא אותו לרחבה, ואם הוא נזכר ליפול סוף סוף, אז זה פנדל. בושה וחרפה שככה החליטו שם על הפנדל (בתוספת השופט ביטון שעליו יש לא מעט להגיד מהעבר).
דיברו על עניין 2 עבירות, אחד ברגל ואחד ביד, כאשר שי מתחיל עם היד (הייתה נגיעה) מחוץ לרחבה בבירור, ואז עם הרגל (לא הייתה נגיעה) קצת לפני הרחבה בבירור. אז מה? עבירה ברגל מנצחת עבירה ביד?!
תובע ההתאחדות ניר רשף - איש קטן שממשיך את קודמו בלעשות מהפועל צחוק. ממשיך ליצור תקדימים על חשבוננו ולא חוסך בתגובת פחדן "זה לא היה מגונה".
הנהלת הפועל - לא יודע בדיוק מה הם חושבים לעצמם שם.....כנראה שהם אוהבים שמפליקים להם בתחת כל הזמן, אבל לי (ובטח לעוד כמה פה ושם) זה נמאס. אני לא אצעק שיתפטרו, אני לא מאלה ובחיים לא הייתי, אבל דחילאק....פעם אחת תעמידו את הגורמים בפינה ותתחילו לדבר! רק תעשו משהו....
קולין - למה דאבור ולא המזדיין?! קבלת החלטות של טמבל.....

הקהל - :HEART2: דרבי הבא אני בטוח שיהיה מעניין, ואני מהשורה ראשונה בשער 8 אדאג טוב טוב שלא יהיה להם רגע של שקט בחימום.

בברכת יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:11 
כל הערוצים, כל התקשורת, כל המדינה שונאת אותנו. אתם באמת מתפלאים שמעלימים עין כשזה נגדנו ומחריפים את העונש כשאלה אנחנו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנחנו צריכים לבכות עוד קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:20 
אדום אופטימי כתב:
roygordana כתב:

אני מאמין שיש אוהדים ספורים לכל היותר ששוללים מכל וכל אפשרות שייני יהיה בהפועל. כנ"ל לגבי טיבי, ראדי, אלברמן, טב"ח, ואפשר להמשיך אפילו לסילבן לנדסברג ובן אלטיט מהכדורסל. אבל זהבי (ויצחקי ופניני, לדוגמה) לא יהיו בהפועל, באף זמן או תפקיד.

:LOL2:
אם יוסי אבוקסיס התקבל בזרועות פתוחות בהפועל אחרי ששיחק בבית"ר והתגרה לא אחת בקהל, סיכם במכבי ולבסוף לא עבר אליה, הגיע להפועל והפך לקפטן שלה אז גם ערן זהבי יוכל לחזור להפועל ולהיות הקפטן שלה. יהיה מאות ואולי אלפים שלא יתמכו ולא יוכלו לשיר לו את שיר השחקן שלו ...לאט לאט זה יעבור להם אם הוא יהיה שחקן טוב גם בהפועל.

כמובן שהתגובה היא תאורטית כי אין שום סיבה שבעולם לזהבי להגיע להפועל.

אין שום סיבה היום.אתה לא יודע מה יהיה מחר.
גם לגרשון בשנים הראשונות לא הייתה סיבה לחזור.אבל כשהכסף כבר לא זרם כמו מים בבית"ר הוא מת היה לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:36 
תלמיקו כתב:
אני אתחיל מהתקשורת - חדשות הספורט היום, בכיכובם של אלי אילדיס, מירי נבו ועומרי "אפס" אפק. "ספינים של הפועל", "בואו ניזכר בעונה שעברה כאשר תמוז קיבל צהוב שני, אז שהפועל יסתכלו על עצמם לפני שהם מדברים על אחרים", כמובן שמדובר בציטוטים של הבית"ריסט, ושני המנחים האהבלים כמובן מחזקים אותו ואומרים שהפועל צריכה לרדת מזה כי זה מיותר ולא צודק.
נמשיך עם שירי אלג'ם שמתיימרת להיות עיתונאית משהו....בראיון לקקני וגונב דעת עם ההוא-שאין-לי-כבר-איך-לקלל-אותו, איך היא נותנת לו במה כזאת רגועה של אחד על אחד במקום באולפן פתוח עם עוד נציג מהפועל שישאל אותו את השאלות הנכונות ושלבן זונה ייצא האמת במקום לסלף את עצמו ולצאת דיפלומט משהו.
השופט - "האמינו לי". צמד המילים שחזר על עצמו כל מילה שנייה כשעלה ברדיו. אפילו בן אדם שלא צריך לראות שפת גוף, מבין בדיוק על מה מדובר כשמישהו חוזר על זה כמה וכמה פעמים רצוף..
ההתאחדות - פרסום גיבוי מיותר וחסר תקדימי בפייסבוק על ההחלטה של השריקה לפנדל, כאשר מדובר בשקר אחד ע-נ-ק. על פי מה שהם אומרים, אפשר לגרור שחקן מהחצי, להביא אותו לרחבה, ואם הוא נזכר ליפול סוף סוף, אז זה פנדל. בושה וחרפה שככה החליטו שם על הפנדל (בתוספת השופט ביטון שעליו יש לא מעט להגיד מהעבר).
דיברו על עניין 2 עבירות, אחד ברגל ואחד ביד, כאשר שי מתחיל עם היד (הייתה נגיעה) מחוץ לרחבה בבירור, ואז עם הרגל (לא הייתה נגיעה) קצת לפני הרחבה בבירור. אז מה? עבירה ברגל מנצחת עבירה ביד?!
תובע ההתאחדות ניר רשף - איש קטן שממשיך את קודמו בלעשות מהפועל צחוק. ממשיך ליצור תקדימים על חשבוננו ולא חוסך בתגובת פחדן "זה לא היה מגונה".
הנהלת הפועל - לא יודע בדיוק מה הם חושבים לעצמם שם.....כנראה שהם אוהבים שמפליקים להם בתחת כל הזמן, אבל לי (ובטח לעוד כמה פה ושם) זה נמאס. אני לא אצעק שיתפטרו, אני לא מאלה ובחיים לא הייתי, אבל דחילאק....פעם אחת תעמידו את הגורמים בפינה ותתחילו לדבר! רק תעשו משהו....

הקהל - :HEART2: דרבי הבא אני בטוח שיהיה מעניין, ואני מהשורה ראשונה בשער 8 אדאג טוב טוב שלא יהיה להם רגע של שקט בחימום.

בברכת יאללה הפועל.

כל מילה :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:41 
תלמיקו כתב:

ועומרי "אפס" אפק. "ספינים של הפועל", "בואו ניזכר בעונה שעברה כאשר תמוז קיבל צהוב שני, אז שהפועל יסתכלו על עצמם לפני שהם מדברים על אחרים",

לא הבנתי מה הוא ניסה להגיד פה
כאילו שבגלל שלא חינכנו את טוטו שהיה אצלנו אז אנחנו לא יכולים לבקר את זהבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 01:47 
קומוניסים כתב:
ארורה האמא שהפליצה את הבן זונה האפס הבזוי הזה מהכוס המסריח של הדודה שלה.
נחכה לך כשתיפול ונהיה שם כדי לחגוג לך בפנים. בי נשבעתי

אני עדיין מנסה להבין את הפיזיקה של מה שאמרת

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 03:40 
באמת מעניין אותי לשמוע איך ניר רשף מסביר את חוסר השוויון בין המקרה האחרון עם זהבי (לא נענש כי לא תנועה מגונה) לבין המקרים עם ידין (חולצה) וטוטו (ששש) שגם שניהם לחלוטין לא מגונים אבל הם הועמדו לדין והורחקו.

שמישהו יקבל ביצים וישאל אותו את זה בשידור ונראה מה הוא יענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יש לנו משחק חשוב ביום שבת ואני מקווה שהמערכת תתעסק בזה החל ממחר בבוקר ולא עם ספיחי הדרבי.
לגבי זהבי, זה פשוט מאוד -
17/3/14, מוצאי פורים.
הפועל מארחת את הדרבי או יותר נכון 12 אלף אדומים מארחים את ערן זהבי.
נראה איזה קרנבל נכין לו. עד לא ידע.

נו אז יכינו לו קרנבל והוא עוד פעם יכבוש ועוד פעם יחגוג עלינו, מה עשינו בזה?
כל עוד לא מתרחשת אחת מ2 האופציות -
1 אנחנו נותנים להם בראש בדרבי,
2 זהבי יורד מהמגרש על אלונקה,

לא עשית כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

אם תאומים ורמון לא עושים ממחר בבוקר רעש וצלצולים על זה שזהבי הסית לרצח אוהדי הפועל , הם שותפים לכל ההסתה וההתגרות הזו

לא, כי זה יהפוך את הסיפור לבדיחה.
פשוט מאוד - להוציא הודעה לאור תקדימי העבר, מה שתובע ההתאחדות קבע עכשיו דינו כהודעה לציבור שבמקרה ששחקן מתגרה בקהל, על הקהל באלימות אם ברצונם שהשחקן יענש.
זה מה שהיה במקרה ידין, זה מה שהיה במקרה דמארי.
זה ההבדל היחיד בין המקרים.
ושלאור תקדימי העבר האלו, במידה והקהל מגיב באלימות, יש להעניש את השחקן בלבד ולא את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
roygordana כתב:

אני מאמין שיש אוהדים ספורים לכל היותר ששוללים מכל וכל אפשרות שייני יהיה בהפועל. כנ"ל לגבי טיבי, ראדי, אלברמן, טב"ח, ואפשר להמשיך אפילו לסילבן לנדסברג ובן אלטיט מהכדורסל. אבל זהבי (ויצחקי ופניני, לדוגמה) לא יהיו בהפועל, באף זמן או תפקיד.

אם יוסי אבוקסיס התקבל בזרועות פתוחות בהפועל אחרי ששיחק בבית"ר והתגרה לא אחת בקהל, סיכם במכבי ולבסוף לא עבר אליה, הגיע להפועל והפך לקפטן שלה אז גם ערן זהבי יוכל לחזור להפועל ולהיות הקפטן שלה. יהיה מאות ואולי אלפים שלא יתמכו ולא יוכלו לשיר לו את שיר השחקן שלו ...לאט לאט זה יעבור להם אם הוא יהיה שחקן טוב גם בהפועל.

כמובן שהתגובה היא תאורטית כי אין שום סיבה שבעולם לזהבי להגיע להפועל.

אין שום סיבה היום.אתה לא יודע מה יהיה מחר.
גם לגרשון בשנים הראשונות לא הייתה סיבה לחזור.אבל כשהכסף כבר לא זרם כמו מים בבית"ר הוא מת היה לחזור.

נתי אתה מצחיק לפעמים.
לא שמעתי שהוא היה מת לחזור.
שחקן כדורגל מת לעשות כמה שיותר כסף בזמן הקצר יחסית שעומד לרשותו.
לא דיברתי עם גרשון כמוך, להערכתי הוא לא מצטער שעבר לביתר , כמו שאני מעריך שזהבי לא מצטער שהוא משחק במחלה.
מצד שני אני בכלל לא בטוח שנכון להיום שכטר שלם עם עצמו שחזר להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:01 
pogi כתב:

אם תאומים ורמון לא עושים ממחר בבוקר רעש וצלצולים על זה שזהבי הסית לרצח אוהדי הפועל , הם שותפים לכל ההסתה וההתגרות הזו

די. די כבר. אתם לא אמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:26 
Yalla Hapoel כתב:

נו ברור,כל התקדימים על חשבונינו.
לכו תזדיינו כל הליגה הזאת.

אתם צריכים להבין שתקדים זה משהו שעושים לראשונה ומוחל אח"כ על מקרים דומים.
במקרה של הפועל זה לא תקדימים - אלא ענישה אד-הוק להפועל. יש דין להפועל ודין לשאר הליגה - וזה נמשך כבר לפחות חמש שנים (מהזריקת כדור של אניימה על ראש של שחקן, דרך ההרחקה של הכלב מהקבוצה בגלל שהבריז מאימון נבחרת, וכל מיני רדיוסים על שקיות גרעינים ועד לידין עם החולצה, דמארי עם הזין וטוטו עם ההשתקה) - מקרים כאלו קרו לפני ולא זכו לעונש, מקרים כאלה קרו אחרי ולא זכו לעונש. הם זוכים לעונש רק כשמדובר בהפועל.

לדעתי על הדין השונה להפועל איבדנו הרבה נקודות ליגה והרבה כסף.
זה מוציא לי את החשק מהכדורגל ברמות אחרות. לא בא לי ללכת למשחקים בגלל זה, לא בא לי להתעניין בגלל זה.

הפועל בהתאחדות זה כמו ערבי במדינת ישראל - אומרים לך שאתה שווה זכויות - אבל זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:26 
Yalla Hapoel כתב:

נו ברור,כל התקדימים על חשבונינו.
לכו תזדיינו כל הליגה הזאת.

אתם צריכים להבין שתקדים זה משהו שעושים לראשונה ומוחל אח"כ על מקרים דומים.
במקרה של הפועל זה לא תקדימים - אלא ענישה אד-הוק להפועל. יש דין להפועל ודין לשאר הליגה - וזה נמשך כבר לפחות חמש שנים (מהזריקת כדור של אניימה על ראש של שחקן, דרך ההרחקה של הכלב מהקבוצה בגלל שהבריז מאימון נבחרת, וכל מיני רדיוסים על שקיות גרעינים ועד לידין עם החולצה, דמארי עם הזין וטוטו עם ההשתקה) - מקרים כאלו קרו לפני ולא זכו לעונש, מקרים כאלה קרו אחרי ולא זכו לעונש. הם זוכים לעונש רק כשמדובר בהפועל.

לדעתי על הדין השונה להפועל איבדנו הרבה נקודות ליגה והרבה כסף.
זה מוציא לי את החשק מהכדורגל ברמות אחרות. לא בא לי ללכת למשחקים בגלל זה, לא בא לי להתעניין בגלל זה.

הפועל בהתאחדות זה כמו ערבי במדינת ישראל - אומרים לך שאתה שווה זכויות - אבל זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:27 
הם עושים את כל זה ואז יגיע "דרבי המקלות" וכולם יגידו איזה אלימים אנחנו. ואוי כמה שהם התענגו על דרבי המקלות.
אם מישהו באמת רוצה לקחת את העניין לידיים ולא לחכות שאיזה צנציפר בחיים לא יעשה את זה, זה ללכת ולעשות תחקיר ולגלות איך ג'ורדי מעביר שוחד לאנשים (ככה אני מניח) ועבריינים מבית"ר מאיימים על חייהם של התובעים.
אני לא מדבר דווקא על לינאי שלדעתי פשוט עשה מלא טעויות. ההתאחדות מושחתת בוודאות והם גם לא עושים הרבה בשביל להסתיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
קפריסין וכל מילה מיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:43 
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

בטח שאנחנו לא אמיתיים, הרי אם דמארי היה שם גול וחוגג בכך שהוא "טובח באוהדי מכבי" הוא בדוק היה יוצא בלי עונש נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:47 
GATE7 כתב:
הם עושים את כל זה ואז יגיע "דרבי המקלות" וכולם יגידו איזה אלימים אנחנו. ואוי כמה שהם התענגו על דרבי המקלות.
אם מישהו באמת רוצה לקחת את העניין לידיים ולא לחכות שאיזה צנציפר בחיים לא יעשה את זה, זה ללכת ולעשות תחקיר ולגלות איך ג'ורדי מעביר שוחד לאנשים (ככה אני מניח) ועבריינים מבית"ר מאיימים על חייהם של התובעים.
אני לא מדבר דווקא על לינאי שלדעתי פשוט עשה מלא טעויות. ההתאחדות מושחתת בוודאות והם גם לא עושים הרבה בשביל להסתיר את זה.

אני גם חשבתי שזה מסתכם סה"כ במשחק מלא טעויות שלו
האסימון ירד לי אחרי שהוא הוסיף 2 דקות תוספת זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה אתם רוצים. יש אחידות.
יש דין אחיד להפועל ת"א, ויש דין אחיד לשאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:33 
תלמיקו כתב:

בברכת יאללה הפועל.

כמה דברים:
קודם כל אתה צודק כמעט בהכל, אבל ההתעסקות בזה עושה לנו רק רע. בסוף, זו בכיינות. יכולים לכתוב שצריכים לקום ולעשות משהו. אין מה לעשות ולבכות על שיפוט ותקשורת והתאחדות עושה תמיד את הפעולה ההפוכה. במשחק הבא השופט ידפוק אותך יותר והתקשורת תהיה יותר נגדך.
עם כל הכבוד לזהבי, העמדה לדין שלו זה רק בשביל להגיד שהוא קיבל מה שמגיע לו. להפועל זה לא יוסיף כלום, ההיפך, רק יעמוד מולנו לרועץ בפעם הבאה שמשהו כזה יקרה בצד שלנו.
אני מבין שקשה להישאר אדיש למה שקורה, אבל המטרה של כולם היא שבסוף יהיה יותר טוב להפועל ואני מצטער להגיד, זה תלוי רק בהפועל. לא בשופטים, לא בזהבי ולא בהתאחדות.
זה שיש להפועל היום 19 נקודות זו אשמת הפועל וזה שהפועל מנוהלת כמו שהיא זה באשמת הפועל וכל המצב המחורבן הזה הוא כי לקבוצה הזו יש מנגנון הרס עצמי. להתעסק עכשיו בכל העולם ואישתו שדופקים מתאים לתאומים ורמון בול. בשורה התחתונה, זה לא מקדם אותנו לשום מקום חוץ מלעשות לנו רק יותר רע מול כל הגורמים שאנחנו מנסים להוציא את העצבים שלנו עליהם.

ורק עוד דבר אחד לגבי מה שכתבת על הפנדל, אז כן, אם אני מספיק מטומטם לגרור אותך מהחצי ואתה מחליט ליפול שם, זה פנדל וזה פנדל מוצדק. העניין שזה לא היה המקרה פה ולא היתה עבירה מתמשכת. היתה נגיעה אחת של שי מחוץ לרחבה ולכן כל ההתחכמות של ההתאחדות לא קשורה למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:33 
pogi כתב:
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

בטח שאנחנו לא אמיתיים, הרי אם דמארי היה שם גול וחוגג בכך שהוא "טובח באוהדי מכבי" הוא בדוק היה יוצא בלי עונש נכון?

"הסית לרצח"?? "טובח באוהדים"? די נו. זה כבר פאתטי.

זו הייתה התגרות מעצבנת, אבל כל שרטוריקה של "הסתה לרצח" או "טבח", היא פשוט מגוחכת ועלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:46 
ככל שאני קורא את זה אני מתעצבן יותר
ציטוט:
[b] תובע ההתאחדות הקל בקשר מכבי, אך הדגיש כי מקרה נוסף יגרור ענישה

[/b]מה מקרה נוסף יא אפס !!!! כבר הרחיקו לנו שלושה שחקנים על דבר כזה יא סמרטוט
הם פשוט לא מבינים שהם מכניסים קהל אוהדים גדול לפינה שהתוצאות של דבר כזה יכולות להיות הרות אסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 09:51 
רוני, אתה צודק אבל... צריך לראות את התמונה הכוללת. לא יכול להיות שיש כללים שונים לקבוצות שונות והמועדון לא צריך לעבור לסדר היום על זה. מה שכן, השיח צריך להיות על ההתנהלות הכללית ולא על המקרה עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:15 
אוגוסטוס היל כתב:
רוני, אתה צודק אבל... צריך לראות את התמונה הכוללת. לא יכול להיות שיש כללים שונים לקבוצות שונות והמועדון לא צריך לעבור לסדר היום על זה. מה שכן, השיח צריך להיות על ההתנהלות הכללית ולא על המקרה עצמו

מסכים שלא יכול להיות, אבל שום דבר שנעשה לא ישנה את זה. אתה גם תמיד צריך לזכור שגם אם כל הטענות שלנו מוצדקות, אובייקטיבים אנחנו לא. תגיד שדפק אותך השופט, תמיד יבוא איזה בוני גינזבורג שיזכיר לך שגם אתה לקחת פעם גביע עם היד. תגיד שהתקשורת מקפחת אותך, יגידו התקשורת אדומה. תאמין לי, אין דרך לצאת מזה. קח לעצמך 10 דקות ותן לי 2-3 צעדים אופרטיבים שהפועל יכולים לעשות שישנו את המצב.

אוהדי מכבי בתקשורת יהפכו פתאום להיות אוהדי הפועל?
שופטים יפסיקו לטעות?
לצערי גם אנחנו בתור מועדון, קבוצה ואוהדים נותנים הרבה פעמים לכולם לגיטימציה לבוא אחר מעשה ולנפנף מולנו בעבר שלנו.
מכבי טיפשים? זהבי הלך והתראיין בכל מקום אפשרי, והנה, פתאום גם צץ לו איזה סרטון עם המילה נאצי והוא מקבל לגיטימציה.
כי אנחנו לא אלימים, לא גזענים. אבל בהרבה דברים אנחנו גם לא חכמים גדולים.

אז כרגע, עם כל הקושי, צריך לחשוק שפתיים, לרדת מהעץ ולהתרכז בשני המישורים החשובים באמת: למצוא רוכש ולהמשיך לתמוך בקבוצה הזו מבחינה מקצועית ולקוות לטוב. אין מה לעשות, זו רוח התקופה. שחקנים נפצעים בדרבי אחרי 10 דקות, מחמיצים, דופקים אותך השופטים וזהבי חוגג לך מול העיניים. היו גם תקופות הפוכות והם עוד יחזרו. אנחנו מבחינתנו צריכים להתרכז בלעשות טוב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר את זה כבר שנים, הדבר הראשון שצריך כרגע להילחם עליו הוא העניין התקשורתי. משם מגיעות כל הצרות, שופטים מרשים לעצמם כי מול הפועל יגבו אותם ואם בית"ר נדפקת ידברו על זה חודשיים (הפנדל בגביע על תמוז) ואחרי כל זה טוענים שהתקשורת אדומה... רבאק בכל מוקדי הכוח של תקשורת הספורט יושבים שונאי הפועל מובהקים. מי שחושב שזה עניין פעוט לא מבין מה כוחה של תקשורת בצריבה של דעת הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן כמה קשה זה להיות אוהד הפועל לפעמים. ניר רשף יא בן אלף זונות מכב*סט מטונף!
זהבי ניפגש,אל תדאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 10:47 
אני דווקא לא חושב שהבעיה היא בתקשורת.

ההפך, בשנים האחרונות, אנחנו אלופים בלהגיב באופן עוקצני, יהיר, ציני, מתנשא (פורום שדים סטייל :SMOKE: ), כשבמקביל הקבוצות הגדולות האחרות, בעיקר חיפה ומכבי , עובדות חזק מאוד מאחורי הקלעים.
מה בדיוק תרמה ההתבטאות ברמה האישית של לובין אתמול כנגד הדוברת? זה מה שיגרום להתאחדות להעמיד את זהבי ? בסוף אנחנו יוצאים גם בכיינים וגם מגדילים את האנטגוניזם נגדנו שגם כך קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 11:07 
שחר כתב:
אני דווקא לא חושב שהבעיה היא בתקשורת.

ההפך, בשנים האחרונות, אנחנו אלופים בלהגיב באופן עוקצני, יהיר, ציני, מתנשא (פורום שדים סטייל :SMOKE: ), כשבמקביל הקבוצות הגדולות האחרות, בעיקר חיפה ומכבי , עובדות חזק מאוד מאחורי הקלעים.
מה בדיוק תרמה ההתבטאות ברמה האישית של לובין אתמול כנגד הדוברת? זה מה שיגרום להתאחדות להעמיד את זהבי ? בסוף אנחנו יוצאים גם בכיינים וגם מגדילים את האנטגוניזם נגדנו שגם כך קיים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: