תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:31 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
idanzoarets כתב:
המשחק הזה הוכיח סופית, ששכטר לא צריך להיות בהרכב

ממש לא.
הוא התחיל את המשחק סוף סוף באגף, אחרי שכל העונה הוא היה בשפיץ.

אי אפשר לדעת איך המשחק היה מתפתח.

שים את מלכה באגף וספורי דמארי חלוץ בודד, בריאן וסאשה, ויש לך קבוצה שמשחקת כדורגל. אפשר לותר על שכטר וגורדנה (וכמובן שי).

אח, הפורום הזה. מה בן שמעון חטף פה ששמעו שהוא הולך לעלות עם ספורי ואיזה מחמאות שהוא מקבל על זה עכשיו (לאו דווקא אתה, כן).
לטווח הארוך, בודאי שאי אפשר לוותר עליו. זה שחקן שכאשר הוא בכושר, הוא עושה את ההבדל ועושה גולים ומצבים מכלום. אם אתה לא מאמין שהוא יכול לחזור למה שהוא היה, זה סיפור אחד. אם כן, הוא חייב להמשיך לשחק עד שזה יגיע. יש לך שני שליש עונה להחזיר אותו לכושר ולתת לו בטחון.

ערכתי ואתה צודק, אם שכטר משחק נטו באגףוזה במידה והוא מחויב לסגירות ועזרה, אז כמובן שהוא עדיף על ספורי, שהיה בסדר גמור היום אבל לא היה מפוקס בפעולות האחרונות, אבל שם הוא צריך לשחק ביחד עם זגורי. מלכה חייב להכנס ולעזור ללוי, ביחד עם זגורי אני באמת מאמין שאפשר לייצר משחק בשני צדי המגרש.

דרך אגב, גם לגבי גורדנה, אני חצי חולק עליך. כי לגורדנה, בהשוואה לסאשה, יש את היכולת ליצור יתרון בזה שהוא עובר שחקן ולוקח את הכדור קדימה. הבעיה שלו היא קבלת החלטות (או במילים פחות יפות, העדר מח) וזה בעיניי כשלון משותף שלו ושל המאמן.
בקבוצה שרצה, עם בטחון, מניעה כדור קדימה ודרך האגפים, שחקן ען היכולות שלו יכול להיות תוספת עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
רן עשה ויעשה הרבה טעויות. הוא רחוק מלהיות מושלם אבל הוא מתאים לנו כמו כפפה ליד והוא מאמן טוב מאוד.
בימים כתיקונם, עם מועדון מסודר וגב ניהולי וכלכלי מאחוריו אני בטוח שהוא היה מצליח הרבה יותר כי לא היה ממהר לבצע שינויים על סמך לחץ ורצון לשנות כדי לשנות ולא מתוך שיקולים קוהרנטיים נטו.

אני מאמין בו ומאמין שהוא האיש שיכול להוביל אותנו קדימה, ואין לי ספק שהוא עשה טעויות בהפועל, גם מבחינת בניית הסגל וגם מבחינת ניהול המשחקים. יש לקבוצה הזו שלד טוב ועם חיזוקים נכונים היא תהיה קבוצה טובה ויציבה, שתנצח משחקים בקלות.

וכל הכבוד על היום - בלי שכטר ובעיקר בלי גרזיציץ (כלומר עם שי), הוא הצליח לנטרל לגמרי את השליטה של מכבי ולהוציא אותנו מאוכזבים אחרי שאנשים כאן רצו לא לעלות למשחק בגלל ספורי.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 17 דצמבר 2013, 00:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:33 
אין לו יכולת להחזיק 20 דק׳ ובעיניי הוא לא שחקן כדורגל, שישפר את האספקט הזה אשמח לראות אותו בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:36 
chimpfive כתב:
אין לו יכולת להחזיק 20 דק׳ ובעיניי הוא לא שחקן כדורגל, שישפר את האספקט הזה אשמח לראות אותו בהרכב

אני חושב שאתה טיפה מגזים (אני מניח שאתה מדבר על הכושר), אבל כן, גם זו בעיה. לא יודע אם 20 דקות, אבל יש לו אכן נפילה בחצי שעה אחרונה של המשחקים, רק שאני לא בטוח שהבעיה פה היא רק כושר. אני חושב שיש פה יותר עניין מנטאלי וגם עוד עניין של חלוקת כוחות, אבל אני באמת לא מבין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:38 
IdanTheLittle כתב:
IdanTheLittle כתב:
נדמה לי שפעם ראשונה העונה שיחקנו 4-5-1, ולא 4-3-3 או 4-4-2.

במחצית שניה אתה מתכוון נכון?
מחצית ראשונה שיחקנו 4-2-1-3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:39 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אני חושב שאתה טיפה מגזים (אני מניח שאתה מדבר על הכושר), אבל כן, גם זו בעיה. לא יודע אם 20 דקות, אבל יש לו אכן נפילה בחצי שעה אחרונה של המשחקים, רק שאני לא בטוח שהבעיה פה היא רק כושר. אני חושב שיש פה יותר עניין מנטאלי וגם עוד עניין של חלוקת כוחות, אבל אני באמת לא מבין בזה.

איזה חלוקת כוחות? ראית אותו נותן לחץ מטורף על כל המגרש שהוא התעייף בסוף?
הכושר שלו מביך אפילו בשביל מעשן כבד.
הסיוט שלי זה שגורדנה יהיה האבוטבול הבא ויישב לנו על איזה חוזה מפוצץ איזה כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:39 
אלון כתב:
IdanTheLittle כתב:
IdanTheLittle כתב:

מה זה אומר ה -3 בסוף?
או רוצה לומר, המערכים והמספרים האלה יפים, אבל זה לא מה שעושה את השיטה לטובה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:40 
סכנין חוץ וב"ש בית,נראה איזה תוצאות ואיזה הפועל נקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
בסכנין נוציא תיקו ורן יספר שהדרך עוד ארוכה ושאנחנו מסתכלים על דרך ולא על התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:42 
נגמר הנוער כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

איזה חלוקת כוחות? ראית אותו נותן לחץ מטורף על כל המגרש שהוא התעייף בסוף?
הכושר שלו מביך אפילו בשביל מעשן כבד.
הסיוט שלי זה שגורדנה יהיה האבוטבול הבא ויישב לנו על איזה חוזה מפוצץ איזה כמה שנים.

יכול להיות שהוא מעשן כבד, למה סתם ללכלך עליו :)
הוא רץ. לא יודע אם לחץ מטורף, אבל הוא רץ ואני לא אומר שאין לו בעיה של כושר, בסוף הוא מתעייף, אין ספק, אבל זה מוזר. הוא שחקן כל מאמן נותן לו לשחק והוא עושה את אותם אימוני כושר כמו כל הקבוצה והוא צעיר. משהו מוזר עם הבחור הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:43 
redrony כתב:
אלון כתב:
IdanTheLittle כתב:
IdanTheLittle כתב:

מה זה אומר ה -3 בסוף?
או רוצה לומר, המערכים והמספרים האלה יפים, אבל זה לא מה שעושה את השיטה לטובה או לא.

אבוטבול/גרזיציץ'-סאשה
ספורי
זגורי/שכטר-דמארי-ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:44 
אתה חייב לעקוב אחריו, איזה רץ? הוא מיני שי רק יותר צעיר, הוא יכול לעלות כמחליף, כל עוד הוא בהרכב ויתרת על משחק לחץ מראש וכן ההחלטות שלו לא קשורות לענף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:45 
אלון כתב:
redrony כתב:
אלון כתב:
IdanTheLittle כתב:
IdanTheLittle כתב:

מה זה אומר ה -3 בסוף?

אבוטבול/גרזיציץ'-סאשה
ספורי
זגורי/שכטר-דמארי-ורמוט

אוקיי, בד"כ המספר האחרון בסוף מתייחס לחלוצים. נגיד חיפה, שיחקה נגדנו 4-3-3. אבל לא משנה, זה רק מספרים. בסוף חשובים דברים אחרים כמו מה שחקני האגף מסוגלים לעשות, האם לוחצים את היריב והאם מחזיקים בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:50 
chimpfive כתב:
אתה חייב לעקוב אחריו, איזה רץ? הוא מיני שי רק יותר צעיר, הוא יכול לעלות כמחליף, כל עוד הוא בהרכב ויתרת על משחק לחץ מראש וכן ההחלטות שלו לא קשורות לענף

אני עוקב, תאמין לי. בינו ובין שי אין קשר מינימלי. שני שחקנים שונים לגמרי. אגלה משהו, אני מאוד אוהב את גורדנה בתור חומר גלם (או גולם). אני באמת חושב שיש לו יכולות בסיסיות של תנועה קדימה ודריבל. אבל אני מסכים שהוא שחקן מתסכל.
לגבי ה"רץ". תעקוב אתה כמה פעמים הוא רץ להשיג כדור אחרי שהוא איבד אותו :)
אז הוא כן רץ, אבל מצד שני לא מסוגל לשחרר כדור בזמן. אם הוא היה יודע לעשות את זה, הוא היה חוסך הרבה כח (גם להסתובב סביב עצמו כמו שהוא עושה 5 פעמים במשחק זה לא פשוט) ולא היה פוגע בהנעת הכדור. אבל כמו שאמרתי, גם המאמן אחראי פה. או שאל תיתן לו לשחק, או שתתפוס אותו באוזן, שב עם הוידאו ותראה לו איפה הוא עושה את אותן שגיאות פעם אחרי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב בארץ
רק סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בימים כתיקונם, עם מועדון מסודר וגב ניהולי וכלכלי מאחוריו אני בטוח שהוא היה מצליח הרבה יותר.

לא שאני לא מסכים עם הרוח הכללית, אבל המשפט הזה תלוש מהמציאות. לא היה מאמן, כולל גוטמן, שקיבל כזה גב לעשות מה שהוא רוצה - מבחינת סגל (שחרר את מי שרצה, הביא את מי שרצה), מבחינת אנשי מקצוע שהביא לכל שדרות המועדון (מאמן כושר, פסיכולוג, מאמן נוער), הכל. כלכלית, ברור שהוא לא קיבל 90 מיליון שקל כמו שמאפשרים במכבי, אבל הוא קיבל תקציב גדול מאוד (גדול מדי ביחס ליכולות של הפועל) וזרק את רובו לפח עם החתמות לא רלוונטיות והזויות.

צריך לעלות על המועדון הזה עם בולדוזר ולבנות אותו לגמרי מחדש, אבל רן בן שמעון ממש לא יוצא נקי מהעונה הזו. ושוב אזכיר שחלק ממחול השדים האחרון היה נחסך מאיתנו אם הוא לא היה מזלזל בגומלין נגד פאנדורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:54 
עקבתי הוא עושה את זה 4 פעמים נראה לי שהוא אפילו סופר ואז מחליט לעבור למצב שיטוט, הוא שחקן בינוני מאוד שלא יכול לשחק בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:57 
המשחק היום רק ממחיש כמה הקבוצה הזאת לא יציבה .
יכולים לשחק יותר טוב ופחות טוב זה קורה , אבל לב ונשמה כמו שנתנו היום
את זה צריך לראות בכל משחק. זה הבסיס להכל.
ואני לא צריך לחכות לדרבי בשביל להיות גאה בקבוצה .
ראיתי כבר הרבה הפסדים בדרבי , זה הפסד שאני מקבל בשוויון נפש .
נלחמו , רצו , היו אששש.
העצבים הם רק על השופט האכזבה היא מספורטאי אחד מאד מאד קטן
שמתנהג בצורה לא מובנת ואפילו הזויה.
העולם גלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 00:58 
chimpfive כתב:
עקבתי הוא עושה את זה 4 פעמים נראה לי שהוא אפילו סופר ואז מחליט לעבור למצב שיטוט, הוא שחקן בינוני מאוד שלא יכול לשחק בהרכב

לא אמרתי בהכרח הרכב. תאמין לי שגם אני הייתי רוצה בעמדה הזו שחקן ברמה גבוהה יותר, אבל זו עמדה בעייתית. אני פשוט חושב שגורדנה הוא שחקן שצריך להמשיך לפתח אותו ולא להתייאש ממנו. כרגע, התוצרת שלו היא בינונית. אין פה בכלל ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:01 
ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בימים כתיקונם, עם מועדון מסודר וגב ניהולי וכלכלי מאחוריו אני בטוח שהוא היה מצליח הרבה יותר.

לא שאני לא מסכים עם הרוח הכללית, אבל המשפט הזה תלוש מהמציאות. לא היה מאמן, כולל גוטמן, שקיבל כזה גב לעשות מה שהוא רוצה - מבחינת סגל (שחרר את מי שרצה, הביא את מי שרצה), מבחינת אנשי מקצוע שהביא לכל שדרות המועדון (מאמן כושר, פסיכולוג, מאמן נוער), הכל. כלכלית, ברור שהוא לא קיבל 90 מיליון שקל כמו שמאפשרים במכבי, אבל הוא קיבל תקציב גדול מאוד (גדול מדי ביחס ליכולות של הפועל) וזרק את רובו לפח עם החתמות לא רלוונטיות והזויות.

צריך לעלות על המועדון הזה עם בולדוזר ולבנות אותו לגמרי מחדש, אבל רן בן שמעון ממש לא יוצא נקי מהעונה הזו. ושוב אזכיר שחלק ממחול השדים האחרון היה נחסך מאיתנו אם הוא לא היה מזלזל בגומלין נגד פאנדורי.

מה היה שם? למה אתה אומר שהוא זלזל? בחיי שהדחקתי את המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:05 
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מה היה שם? למה אתה אומר שהוא זלזל? בחיי שהדחקתי את המשחק הזה

לא הייתי אומר מזלזל, הוא סובל משיגעון גדלות אבל לאט לאט זה עובר לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

כהרגלך לאחרונה, ארזת את כל המיתוסים של הפועל ת"א 13/14 לתוך שני משפטים. אני אנסה להתייחס כמיטב יכולתי, למרות שזה דיון של שעות.

"אפילו גוטמן לא קיבל גב כזה" - אני לא מדבר על לתת לו למנות פסיכולוג ומאמן נוער. אני מדבר על דבר הרבה יותר חשוב, על שקט תעשייתי. העובדה שרב"ש קיבל את השליטה על הנושאים הנ"ל לא אמורה להיות הישג מיוחד, אלא מדיניות קבועה. ראש המערכת המקצועית (בהיעדר מנהל מקצועי זה המאמן) אכן צריך להתוות את הדרך בנושאים הללו וזה שגוטמן או מי מקודמיו לא עשה זאת לא אומר שרב"ש הוא איזה סדאם חוסיין. סה"כ נתנו לו שליטה כמו שאמורה להיות למאמן, בנושאים האמורים.
הכוונה שלי הייתה לגב. גב אמיתי. גב תקשורתי. גב מול הקהל. אני לא מתיימר לדעת מה בדיוק קורה בחדרי חדרים, אבל בין השורות בחודש האחרון זה נראה כאילו נוח לאנשים מסוימים הפיחות במעמד של רב"ש, במיוחד אצל הקהל. אני מניח שתבין

"זרק את רובו לפח עם החתמות לא רלוונטיות והזויות" - זה ה-מיתוס. אני אקצר: בתחילת הקיץ, נמניתי על קבוצת ה"חייבים קשר מרכזי ב300 אלף יורו". אני לא טענתי מעולם שסאשה הוא מה שמגיע להפועל ת"א באמצע. אבל כרגיל בפורום, הכל שחור או לבן ומותר לעוות את המציאות כדי לעטוף יפה את האג'נדה - ריף מסיקה, עומר פדידה, רן יצחק, אברהם צ'קול, יגאל אנטבי. על האחרון אין מה לדבר, לא יודע מה הוא עושה שם. שר ללא תיק. לגבי היתר, תקרא את המשפט המודגש בפתיחת הפסקה, ותבין כמה אתה רחוק. בסדר, החתים כמה ילדים מכפ"ס ואת רן יצחק כחלוץ מחליף. בגלל זה אנחנו נראים ככה? בחייך. למעט רן יצחק ויגאל, היתר מרוויחים גרושים. נכון, היה צריך להשקיע את הכסף הזה ולשדרג את סאשה. לא על זה אנחנו נופלים העונה, מה גם שבנו סגל לעונה אירופית.

"מזלזל בגומלין מול פאנדורי" - את זה עדיין לא הבנתי. אתה ברצינות חושב ככה?
למה הוא זלזל? איך הגעת למסקנה הזו? הוא לא הכין את הקבוצה? ביטל אימונים? פתח עם ספורי (אז הוא זלזל גם בדרבי)? נשמע לי קצת דבר דבילי לומר, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה להחתים שוער בלא מעט כסף על חשבון שוער נבחרת צעירה שמשחק אצלך.
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה להביא את רן יצחק בעלות משוערת של 700 אלף שקל (עוד כ-150 אלף יורו למשכורת של השחקן שהיה צריך לבוא במקום סאשה, ואתה מזלזל בזה), למרות שהיה לו את עדן שרם שהיה יכול לעלות לאותן 20 דקות עלובות שהוא ראה מתחילת העונה. לגבי כל השאר שאתה פוטר בקלות כזו, מדובר בעלות של מאות אלפי שקלים נוספים. ובשביל מה?
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה מקסימום שקט תעשייתי שהוא קיבל לאורך כל העונה ושהתערער רק לאחרונה. אף אחד לא היה שורד עם מאזן עלוב כזה בחמישה חודשים (חמישה נצחונות בלבד). לגבי "זה תנאי בסיס למאמן", אז חוץ מבמכבי תל אביב אף אחד לא מקבל בארץ שקט תעשייתי כמו שהוא קיבל. אף אחד.

וכן, ההדחה נגד פאנדורי רשומה עליו בענק. אתה חוזר עם 1:1 בחוץ, לא עולה בהרכב הכי חזק שלך אבל עדיין מוביל 0:1 בבית ומצליח להפסיד בתצוגה אפאתית של השחקנים שמשחזרת את אותה תצוגה ממשחק הבית נגד הבולגרים שבועיים קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה להחתים שוער בלא מעט כסף על חשבון שוער נבחרת צעירה שמשחק אצלך.
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה להביא את רן יצחק בעלות משוערת של 700 אלף שקל (עוד כ-150 אלף יורו למשכורת של השחקן שהיה צריך לבוא במקום סאשה, ואתה מזלזל בזה), למרות שהיה לו את עדן שרם שהיה יכול לעלות לאותן 20 דקות עלובות שהוא ראה מתחילת העונה. לגבי כל השאר שאתה פוטר בקלות כזו, מדובר בעלות של מאות אלפי שקלים נוספים. ובשביל מה?
"גב לעשות מה שהוא רוצה" זה מקסימום שקט תעשייתי שהוא קיבל לאורך כל העונה ושהתערער רק לאחרונה. אף אחד לא היה שורד עם מאזן עלוב כזה בחמישה חודשים (חמישה נצחונות בלבד). לגבי "זה תנאי בסיס למאמן", אז חוץ מבמכבי תל אביב אף אחד לא מקבל בארץ שקט תעשייתי כמו שהוא קיבל. אף אחד.

וכן, ההדחה נגד פאנדורי רשומה עליו בענק. אתה חוזר עם 1:1 בחוץ, לא עולה בהרכב הכי חזק שלך אבל עדיין מוביל 0:1 בבית ומצליח להפסיד בתצוגה אפאתית של השחקנים שמשחזרת את אותה תצוגה ממשחק הבית נגד הבולגרים שבועיים קודם לכן.

חס וחלילה מזלזל, אין לי ספק שזו העמדה שהכי זועקת לשמיים אצלנו.
מסכים איתך שיותר כסף צריך היה להיות מוקצה לשם.
זה לא הופך את ההחתמה של דני עמוס, שוער ליגה בכיר, ע"ח שוער צעיר שלא הוכיח את עצמו והמאמן חשב (ואולי בצדק, עדיין לא ידוע) שלא יכול להוביל על הכתפיים שלו קבוצה כמו הפועל ת"א.
זה לא הופך את ההחתמה של רן יצחק (מעל 10 שערים כמדומני, בקבוצה כמו רמה"ש) ע"ח עדן שרם, שיסלחו לי חובבי הרומנטיקה אבל הוא לא שחקן כדורגל, להזויה.
אולי קיימת אכזבה מעמוס ויצחק (מה זה אולי, בטוח) - אבל ההחתמות הגיוניות. לא משהו יוצא מגדר הסביר.

זה משאיר אותנו עם ריף מסיקה, צ'קול ופדידה. אם שלושתם מרוויחים יותר מ150 אלף דולר נטו בעונה אני צנצנת. נכון, כסף נוסף שיכול היה להיות מנותב טוב יותר, אבל כמו שאמרתי אין לזה סוף ואף אחד לא ציפה ששון מלכה יהיה שון מלכה, ככה שהיינו נשארים מעשית בלי ספסל לעונה שאמורה לכאורה לכלול גם ליגה אירופית.
ואנטבי. שאין לי הסבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
לגבי פאנדורי, אתה בחור עם ראש על הכתפיים. אם אתה חושב שהמאמן עלה עם הרכב שלא מהווה לדעתו את ההרכב החזק ביותר בהתחשב בכל הנתונים הידועים לו (פציעות, עייפות או סתם שיקולים מקצועיים), אז אשמח אם תוכיח לי את זה ואני אוסף אותך מחר לאימון כדי לקלל אותו עד שתצא לנו הנשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
שים לב, לא שפטתי את התוצאה בעניין דני עמוס (אני אישית חשבתי בקיץ שזו החלטה סבירה). ציינתי את זה כדוגמה ל"גב". לא חושב שבהרבה מועדונים היה מגיע מאמן ומביא שוער על חשבון שוער נבחרת צעירה שמשמעות הדבר היא שהוא יכול להשתחרר מהמועדון. לא מעט הנהלות, ואולי בצדק מבחינתן, היו מטילות וטו. זה מחזיר אותי לשורה התחתונה של ההודעה הראשונה: רן בן שמעון עשה ועושה בהפועל מה שהוא רוצה. חלק מהדברים טובים, חלק מהדברים כשלונות גמורים. מבחן התוצאה הכללי מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שים לב, לא שפטתי את התוצאה בעניין דני עמוס (אני אישית חשבתי בקיץ שזו החלטה סבירה). ציינתי את זה כדוגמה ל"גב". לא חושב שבהרבה מועדונים היה מגיע מאמן ומביא שוער על חשבון שוער נבחרת צעירה שמשמעות הדבר היא שהוא יכול להשתחרר מהמועדון. לא מעט הנהלות, ואולי בצדק מבחינתן, היו מטילות וטו. זה מחזיר אותי לשורה התחתונה של ההודעה הראשונה: רן בן שמעון עשה ועושה בהפועל מה שהוא רוצה. חלק מהדברים טובים, חלק מהדברים כשלונות גמורים. מבחן התוצאה הכללי מזעזע.

אם ככה, יש לנו אי-הבנה.
לא טענתי מעולם שהוא לא עושה מה שהוא רוצה. הוא הכי עושה מה שהוא רוצה, וזה בסדר גמור.
הביאו אותו, האמינו לו - צריכים לתת לו את המפתחות, לומר לו זה התקציב שלך, שיהיה בהצלחה.

אני טוען שבנקודת זמן מסוימת, איפשהו לפני חיפה כשכולנו התחלנו להבין שהעסק לא מתרומם והליגה בורחת,
השתנו כמה דברים למעלה. אחת ההשלכות היא שהמלאכים השומרים כבר לא בצד שלו, כי יש להם עניינים משלהם. אחרי הכל, אף אחד לא לקח הלוואה כדי להיאבק על מקום 3. כפועל יוצא מכך, הפיחות במעמד של רב"ש הפך לעקומה חדה מאוד. אני חושב שזה גרם לרב"ש לבצע הרבה שינויים דרמטיים בפרק זמן קצר, שהוא לא בהכרח מאמין בהם, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 02:00 
ניהול טוב שלו.

חבל שהוא היה צריך ששכטר יפצע בשביל להבין שצריך להכניס את זגורי שעשה משירן ייני בדיחה היום ובכלל משחק מעולה כמה כמה מחזורים כשהוא פותח.

לדעתי ספורי היה הימור מפחיד מאוד , אבל משחק טוב של הילד והפתיע לטובה{בעיקר בחצי הראשון}.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
סמרטוט בן שמעון קיבל היום את הדבר הכי טוב שהוא יכל לקבל.
הפסד מינימלי בחסות השופט. אבל הפועל לא היו גדולים היום זה מכבי שהיו קטנים.
שלא יעבדו עליכם, הפועל שיחקה בדיוק אבל בדיוק כמו שהיא משחקת כל העונה, מחזיקה יותר בכדור, מגיעה למעט מצבים מהתקפות לא מתוכננות.
פשוט כלום ושום דבר, הטקטיקה שלו לא תביא אותנו לשום מקום, 0 התקדמות. פותח עם ילד בן 18 שלא עשה פעולה חיובית כל המשחק כאילו הוא פרדי דוד.

שאפו לשחקנים שנתנו היום מלחמה, אין פה שום קשר למאמן.
האימון המסכם לפני הדרבי היה מהמביכים שיצא לי לראות.
אבל בסדר, גונב הדעות גנב היום את הדעות על המגרש, שישלח זר פרחים למכבי הם קיבלו ניצחון ומילאו אוויר בבלון הנפוח של אדון בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי - 55.5 אחוזי הצלחה מ-21 משחקי ליגה
יוסי אבוקסיס - 49 אחוזי הצלחה מ-19 משחקי ליגה
פרדי דוד - 54 אחוזי הצלחה מ-13 משחקי ליגה
רן בן שמעון - 48.7 אחוזי הצלחה מ-13 משחקי ליגה

שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: