ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בימים כתיקונם, עם מועדון מסודר וגב ניהולי וכלכלי מאחוריו אני בטוח שהוא היה מצליח הרבה יותר.
לא שאני לא מסכים עם הרוח הכללית, אבל המשפט הזה תלוש מהמציאות. לא היה מאמן, כולל גוטמן, שקיבל כזה גב לעשות מה שהוא רוצה - מבחינת סגל (שחרר את מי שרצה, הביא את מי שרצה), מבחינת אנשי מקצוע שהביא לכל שדרות המועדון (מאמן כושר, פסיכולוג, מאמן נוער), הכל. כלכלית, ברור שהוא לא קיבל 90 מיליון שקל כמו שמאפשרים במכבי, אבל הוא קיבל תקציב גדול מאוד (גדול מדי ביחס ליכולות של הפועל) וזרק את רובו לפח עם החתמות לא רלוונטיות והזויות.
צריך לעלות על המועדון הזה עם בולדוזר ולבנות אותו לגמרי מחדש, אבל רן בן שמעון ממש לא יוצא נקי מהעונה הזו. ושוב אזכיר שחלק ממחול השדים האחרון היה נחסך מאיתנו אם הוא לא היה מזלזל בגומלין נגד פאנדורי.
כהרגלך לאחרונה, ארזת את כל המיתוסים של הפועל ת"א 13/14 לתוך שני משפטים. אני אנסה להתייחס כמיטב יכולתי, למרות שזה דיון של שעות.
"אפילו גוטמן לא קיבל גב כזה" - אני לא מדבר על לתת לו למנות פסיכולוג ומאמן נוער. אני מדבר על דבר הרבה יותר חשוב, על שקט תעשייתי. העובדה שרב"ש קיבל את השליטה על הנושאים הנ"ל לא אמורה להיות הישג מיוחד, אלא מדיניות קבועה. ראש המערכת המקצועית (בהיעדר מנהל מקצועי זה המאמן) אכן צריך להתוות את הדרך בנושאים הללו וזה שגוטמן או מי מקודמיו לא עשה זאת לא אומר שרב"ש הוא איזה סדאם חוסיין. סה"כ נתנו לו שליטה כמו שאמורה להיות למאמן, בנושאים האמורים.
הכוונה שלי הייתה לגב. גב אמיתי. גב תקשורתי. גב מול הקהל. אני לא מתיימר לדעת מה בדיוק קורה בחדרי חדרים, אבל בין השורות בחודש האחרון זה נראה כאילו נוח לאנשים מסוימים הפיחות במעמד של רב"ש, במיוחד אצל הקהל. אני מניח שתבין
"זרק את רובו לפח עם החתמות לא רלוונטיות והזויות" - זה ה-מיתוס. אני אקצר: בתחילת הקיץ, נמניתי על קבוצת ה"חייבים קשר מרכזי ב300 אלף יורו". אני לא טענתי מעולם שסאשה הוא מה שמגיע להפועל ת"א באמצע. אבל כרגיל בפורום, הכל שחור או לבן ומותר לעוות את המציאות כדי לעטוף יפה את האג'נדה - ריף מסיקה, עומר פדידה, רן יצחק, אברהם צ'קול, יגאל אנטבי. על האחרון אין מה לדבר, לא יודע מה הוא עושה שם. שר ללא תיק. לגבי היתר, תקרא את המשפט המודגש בפתיחת הפסקה, ותבין כמה אתה רחוק. בסדר, החתים כמה ילדים מכפ"ס ואת רן יצחק כחלוץ מחליף. בגלל זה אנחנו נראים ככה? בחייך. למעט רן יצחק ויגאל, היתר מרוויחים גרושים. נכון, היה צריך להשקיע את הכסף הזה ולשדרג את סאשה. לא על זה אנחנו נופלים העונה, מה גם שבנו סגל לעונה אירופית.
"מזלזל בגומלין מול פאנדורי" - את זה עדיין לא הבנתי. אתה ברצינות חושב ככה?
למה הוא זלזל? איך הגעת למסקנה הזו? הוא לא הכין את הקבוצה? ביטל אימונים? פתח עם ספורי (אז הוא זלזל גם בדרבי)? נשמע לי קצת דבר דבילי לומר, מצטער.