תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשדוד. יום א 15.12 19:40
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
באמת שאני מנסה להיות אוביקטיבי ולא לחשוב שתמיד מנסים לדפוק אותנו
אבל מדהים כמה נותנים לקבוצות אחרות להרביץ ולנו שורקים על שטויות
אם אנחנו היום משחקים כמו אילת או נס ציונה אנחנו נשארים עם 3 שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
המדד של קאונסיל שווה לתחת, הוא היה על המגרש כשקרלון החליט לשחק באמת. חייבים להחליף אותו
הריבאונד סל ועבירה של שולדבראנד היה עצום, ואוונס גם היה אדיר. כשארז הסביר לו לשמור את צד ימין של דאב הם היו גמורים התקפית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 08:33 
סיכמו כאן יפה את מה שקרה אצלינו, אז מילה וחצי על אשדוד- סגל מוגבל מכל מיני בחינות, אבל משחק קבוצתי לא רע בכלל וחילופי הגנות שהיקשו עלינו. לדעתי יהיו קבוצות שיפסידו שם, ולהחליף מאמן כרגע זו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה שמדהים בסדרת משחקים האחרונה (4 מ 5) זה שכל הנצחונות (דרבי, נתניה, חיפה ואשדוד) נגמרו בדאבל פיגרס. כמעט בלתי נתפס לקבוצה שלא ידעה לגמור משחקים ולייצר משהו שוטף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשדוד. יום א 15.12 19:40
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 10:33 
מה שחשוב הבוקר אחרי המשחק הזה שכולם חזרו בריאים, אני מקוה שאין בעיות שרירים ו/או שפעת אחרי משחק בתנאים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 11:57 
אחד האדומים כתב:
אגב, מה שמדהים בסדרת משחקים האחרונה (4 מ 5) זה שכל הנצחונות (דרבי, נתניה, חיפה ואשדוד) נגמרו בדאבל פיגרס. כמעט בלתי נתפס לקבוצה שלא ידעה לגמור משחקים ולייצר משהו שוטף

מה שמדהים זה שקלענו בחמשת המשחקים הנ"ל 81.8 נק' בממוצע.
בשלושת המשחקים האחרונים קלענו 87 נק' בממוצע!!
אבל ככה זה כשאתה משפר את האחוזים מבחוץ ומוצא פתרונות לאזורית.
ארז :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 12:17 
קופיפו כתב:
אחד האדומים כתב:

מה שמדהים זה שקלענו בחמשת המשחקים הנ"ל 81.8 נק' בממוצע.
בשלושת המשחקים האחרונים קלענו 87 נק' בממוצע!!
אבל ככה זה כשאתה משפר את האחוזים מבחוץ ומוצא פתרונות לאזורית.
ארז :ROSE:

דווקא אתמול לא ממש קלענו מבחוץ יותר מידי. במחצית הראשונה בכלל לא.
אני חושב שאם היה לנו רכז חודר נוסף מהספסל ותוספת של גבוה מאסיבי יותר בכלל היינו משתפרים, רביב ובראון הם שני קלעים בחסד
לכן לא צריך להביא קלעי כמו שכולם פה כותבים. צריך רכז כזה שיודע לנהל משחק עולה מהספסל ונותן דקות מנוחה לרביב ובראון.
זה לא צריך להיות תותח על בכסף גדול (כי הוא בכל זאת שחקן ספסל).
לגבי סנטר, בסופו של יום זה יהיה מחליף של אוואנס או הארפר שהם שניהם יותר 4 מאשר 5. רק שאוואנס הוא 4 פנים והארפר 4 שמשחק בחוץ
הבעיה העיקרית ששניהם לא ריבאונדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 12:19 
די נו, חוץ מחיפה שיחקנו מול קבוצות גרועות עד ביזיוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:06 
רדנקו כתב:
המשחק הזה נגמר ברגע שהארפר הועף לספסל ושיחקנו עם אוונס ושולדברנד. פתאום היו לנו הגנה וריבאונד שהם שני דברים שלא ממש מוכרים להארפר. והיו הזדמנויות לנסות ולרוץ.

אוונס היה פשוט בלתי עציר בהתקפה על הלו-פוסט וכל כדור שהוכנס אליו נגמר בסל או סל ועבירה.

חבל שעד הרבע הרביעי הוא קיבל בדיוק כדור אחד פנימה.

שחקנים עומדים ומסתכלים עליו כשהוא נועל את השחקן שלו על הגב ופשוט מוסרים הצידה. זה היה יכול להיות מצחיק אם זה לא היה כל כך עצוב.

לאחר צפייה במשחק - חייב לחזק את הנקודה על אוונס. מול שחקנים שהוא מסוגל להתמקם עליהם הוא מתגלה כשחקן פוסט אפ פנטסטי, ודאב שומר לא פראייר (אני זוכר אותו עוד מהקולג'ים שהוא נחשב אחד משחקני ההגנה הטובים ב-NCAA). עם הניתור, האורך והשליטה שלו בגוף באוויר הוא מגיע עד הטבעת בלי בעיה ברגע שהוא מתמקם קרוב, ובניגוד להארפר הוא לא בורח ממגע. הוא חייב לקבל הרבה יותר כדורים, למרות שמול אזורית זה בדרך כלל יותר קשה לבודד אותו באחד על אחד (אתמול ברבע הרביעי שיחקת מול אישית).

הארפר לא היה עד כדי כך גרוע כמו שחשבתי מהדיווחים פה, אבל בהחלט ברור שהוא אכזבה גדולה מבחינת האינטנסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:08 
נראה לי שיש איזה באג בפורום, וזה נראה כמו אשכול עם רייטינג אז אולי שווה להציף אותו כאן.
בחודש האחרון נראה שמשהו השתבש כאן, וכבר אין בכל אשכול שילובי מילים כמו "הפסד של מאמן", "התנהלות של מתנ"ס", "מורידים אותנו ליגה" ועוד כל מיני כאלה ששכחתי, שפעם אי אפשר היה לפתוח שום אשכול, כולל כזה על הילדים שזורקים לשלוש במחצית, בלי להתקל בהם.

מישהו מטפל בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נראה לי שיש איזה באג בפורום, וזה נראה כמו אשכול עם רייטינג אז אולי שווה להציף אותו כאן.
בחודש האחרון נראה שמשהו השתבש כאן, וכבר אין בכל אשכול שילובי מילים כמו "הפסד של מאמן", "התנהלות של מתנ"ס", "מורידים אותנו ליגה" ועוד כל מיני כאלה ששכחתי, שפעם אי אפשר היה לפתוח שום אשכול, כולל כזה על הילדים שזורקים לשלוש במחצית, בלי להתקל בהם.

מישהו מטפל בזה?

יטופל כבר במשחק הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:11 
r200 כתב:
19 כתב:

מישהו מטפל בזה?

יטופל כבר במשחק הבא

אני בטוח ואין לי ספק בזה בכלל.
זה אלגוריתם מתוחכם שכלום לא יעצור אותו, שמתייצב שנייה אחרי הפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אם נגיד בפעם האלף שהסיפור של קאונסיל זאת פארסה זה יעזור?
אתמול די הבטחנו את הבריחה מהתחתית סופית, אז אני אישית לפחות כבר אדיש לזה.
מה שכן, אני מציע לפתוח ליין מתי הוא יוחלף. הימור שלי - לא לפני מחזור 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:16 
כבר לא צריך להביא לארז זר מעל הראש ואם לא טוב לו אז שיעוף הביתה?

אם אחרי הפסד וחצי לא נשמע שוב את המקהלה האובססיבית בצווחות שלה, אז דיינו. כי עכשיו הם שותקים יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:17 
19 כתב:
כבר לא צריך להביא לארז זר מעל הראש ואם לא טוב לו אז שיעוף הביתה?

אם אחרי הפסד וחצי לא נשמע שוב את המקהלה האובססיבית בצווחות שלה, אז דיינו. כי עכשיו הם שותקים יופי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:34 
19, הניצחונות לא משנים את העובדה שכל יום שקאונסיל לא מוחלף הוא מבוכה מקצועית. באף קבוצה בליגת העל קאונסיל לא היה שורד ארבעה משחקים. וגם באף קבוצה בליגה הלאומית. אז אתה יכול לטעון שכל הקבוצות האלה לא מבינות מהחיים שלהם ומתנהלות באופן הזוי ושגוי. אני טוען שההתנהלות הלקויה במקרה הזה היא של הפועל תל אביב. ואני טוען שהניצחונות המעולים האלה (ומבחינתי גם הניצחון בנתניה שקצת מזלזלים בו היה יופי של ניצחון) רק מדגישים את הטענות שלי: שבליגה הזו, כמו שהיא נראית, ובטח העונה, לא צריך לוותר לעצמך ולהגיד: נו, אז נסיים מקום 9-10, זה בסדר עם התקציב שלך. בליגה הזאת - תחליף את קאונסיל ואולי תתחיל לחלום. במקום זה, לצערי אנחנו נגיע למשחק הגביע נגד נס ציונה עם קאונסיל ובנחיתות. והלוואי שאיכשהו ננצח. אז כן, ההתנהלות בנושא הזרים עדיין רעה. זה לא אומר שלא נעשים המון דברים טובים (רשימה מקוצרת: הטקס המקסים של אריק איינשטיין, ההתבטאות המעולה והחדה של רמי נגד קיום שלבי ההכרעה של הגביע ביד אליהו, הניצחון אתמול באשדוד - בלי תירוצים ובלי התקרבנות למרות התנאים הקשים. ושוב, יש לי המון דברים טובים לכתוב על ההנהלה. אבל בסוגיית הזרים - ובעיקר קאונסיל - מצטער. זה לא זה)
לגבי ארז: תמיד טענתי ותמיד אטען. הוא מאמן מעולה. האימונים שלו ברמה מאוד גבוהה. ותאמין לי שראיתי מספיק אימונים של מאמנים אחרים. אם תסתכל על דברים שכתבתי, למשל בנוגע לגודס - אין לי ספק שההתנהגדות שלו לגודס היא מקצועית. ועדיין - בעיני זה לא מתקבל על הדעת שהפועל עדיין משחקת על קאונסיל שגם בלאומית היה נחשב לאחד הזרים הגרועים בליגה.
ומה שאתה עוד מפספס - שהביקורת הזו, גם אם חריפה, באה ממקום של רצון לשפר ולשנות ולא ממקום של לפגוע. וכן, גם היום אני חושב שאם היית מחליף את קאונסיל היית במקום הראשון-שני בליגה. וזו לא חזירות. כמו שהליגה נראית היית צריך להיות היום עם עוד שני ניצחונות לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:41 
ועוד משפט אחד: אתה הפועל תל אביב. תתחיל לחשוב כמו הפועל תל אבי, לא כמו ברק נתניה.
זה הכול.
זה לא אומר שאם תסיים מקום 8-9 זה כישלון. ממש לא.
הבקשה שלי היא פשוטה: תנסה לעשות את המקסימום בתקציב שיש לך. אני משוכנע במאה אחוז שבתקציב שיש לך אפשר להביא לא מעט שחקנים הרבה הרבה הרבה יותר טובים מקאונסיל. וזה ממש לא קורה בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:41 
מה זה "עם איך שהליגה נראית"?
הליגה נראית כמו הקבוצות שמרכיבות אותה, אלה שאתה רוצה שהפועל תתנהל כמוהן.
אז אם היינו צריכים להיות עם הפסד וחצי אחרי סיבוב אחד(ועוד עם משחקי בית נגד מכבי וחיפה, ככה שאי אפשר לשרוף הפסדי חוץ מובנים מאליהם על שתיהן), אולי הן לא מתנהלות כזה חכם. אם זו הליגה שהן מצליחות לייצר, שבה קבוצה עם וינסנט קאונסיל הייתה צריכה להוביל את הטבלה אחרי סיבוב.

אני לא אופטימי, ואני בטוח שאחרי הפסד ורבע שוב אי אפשר יהיה להכנס כאן לשום אשכול, כי כולם יהיו העתקים אחד של השני, אבל בינתיים אני נהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:49 
גם אני נהנה. וכל ניצחון גורם לי אושר גדול. ואת הדרבי לא אשכח המון זמן.
ואתה צודק שבשורה התחתונה כאוהד - החוויות האלה הן למעשה הכול.
ועדיין - כן, בליגה הזאת, כמו שהיא נראית, יכולת להיות היום מקום ראשון-שני. בעונה שעברה לא הייתי כותב את זה כי המצב היה אחר. אבל העונה? לפחות כרגע - את כל המשחקים שהפסדת יכולת לנצח. אז ברור שגם עם גודס במקום קאונסיל היה בורח משחק-שניים. אבל לא היו בורחים ארבעה.
ובעונה כזאת - תנסה לעשות את המקסימום. אולי תוכב להגיע לחצי הגמר ומשם אפילו לזכות בגביע? אני לא אורמ שאם תפסיד לנס ציונה ביום ראשון זה כישלון. בעיני הכישלון הוא להגיע עם קאונסיל למשחק ומראש להוריד באופן משמעותי את הסיכוי שלך לנצח.
כל מה שאני רוצה זה שהפועל תל אביב תתנהל כמו הפועל תל אביב - תעשה את המקסימום שאפשר במסגרת התקציב. לשחק סיבוב שלם עם קאונסיל זה ממש לא לעשות את המקסימום. מצטער.
ולגבי ההתנהלות של הקבוצות האחרות: אז תנצל את ההתנהלות הזו. את זה שיש לך מאמן מעולה, את זה שיש לך אנשים טובים בהנהלה שהם לא עסקנים, את זה שיש לך יו"ר אמיץ שכשכולם שותקים הוא אומר את האמת על קיום גמר הגביע בנוקיה - תנצל את זה גם בקטע המקצועי ותעקוף אותם. זה אפשרי. במקום זה אנחנו שנה אחרי שנה נופלים בדיוק לאותו בור מקצועי. והעונה הבור הזה כל כך ברור שאני לא מבין איך אנחנו לא נמנעים מליפול אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:52 
אתה רוצה שיעשו את המקסימום, כמו כולם
אבל זה לא קורה וזה גם לא יכול לקרות.
אם יביאו מאמן אחר, שכן יביא זר בהחלטה של שבועיים ולא יתמהמה כמו אדלשטיין, אז אתה תשלם על זה בעמדת המאמן, ואולי תתחזק בעמדת הזר הרביעי באיכותו. דבר בא על חשבון דבר אחר, ככה זה בחיים.
אין 100% ואין שלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 14:58 
לדעתי, הפועל של השנה, עם קאונסיל שווה מקום 3-6 בליגה הזאת ואנחנו גם בכיוון הנכון להבטיח את זה.
לדעתי, גם אם נביא עכשיו איזה עילוי שיחליף את קאונסיל, עדיין נהיה פחות או יותר באותו מקום אולי נשתדרג למקומות 2-5.
לדעתי, בפליאוף נהיה אנדרדוג לא משנה מי יגיע החל משלב חצי הגמר.

בקיצור, ה"סיכוי לעשות משהו" השנה לא משתפר פלאים מזה שנחתים עכשיו מחליף לקאונסיל, ועל כן, אני חי בשלום עם ההתנהלות של הפועל.
בשורה התחתונה, הועמדה קבוצה טובה מאוד, תהליך בניית המועדון נמשך , אני רואה את ההתקדמות שעשינו בשבע שנים ואני רואה איך בהתנהלות נכונה בעוד כמה שנים יהיה לנו מועדון גדול ובשאיפה לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 15:06 
19 כתב:
אתה רוצה שיעשו את המקסימום, כמו כולם
אבל זה לא קורה וזה גם לא יכול לקרות.
אם יביאו מאמן אחר, שכן יביא זר בהחלטה של שבועיים ולא יתמהמה כמו אדלשטיין, אז אתה תשלם על זה בעמדת המאמן, ואולי תתחזק בעמדת הזר הרביעי באיכותו. דבר בא על חשבון דבר אחר, ככה זה בחיים.
אין 100% ואין שלמות.

עם זה אני מסכים.
אבל העניין של קאונסיל כל כך זועק לשמיים. זה לא אוואנס או הארפר שאתה תגיד שצריך להחליף ואני אגיד שלא צריך. קאונסיל זה ברור מהרגע הראשון שהוא לא ברמה.
אני למשל חושב שעם גבוה דומיננטי מתחת לסל במקום אואנס היית קבוצה הרבה יותר טובה. אבל לא הייתי מחליף את אואנס. הוא נותן תפוקה. הוא זול. הוא נטול אגו. משחק טוב. אין סיבה להתעסק בזה. לכל שחקן יש חסרונות.
אבל קאונסיל? רבאק, הוא הזר הכי חלש בליגה. ביי פאר. והוא מחליש אותך באופן מובהק. זה משהו שלא צריך להשלים איתו.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 16 דצמבר 2013, 15:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 15:08 
מילפורד כתב:
לדעתי, הפועל של השנה, עם קאונסיל שווה מקום 3-6 בליגה הזאת ואנחנו גם בכיוון הנכון להבטיח את זה.
לדעתי, גם אם נביא עכשיו איזה עילוי שיחליף את קאונסיל, עדיין נהיה פחות או יותר באותו מקום אולי נשתדרג למקומות 2-5.

בקיצור, ה"סיכוי לעשות משהו" השנה לא משתפר פלאים מזה שנחתים עכשיו מחליף לקאונסיל, ועל כן, אני חי בשלום עם ההתנהלות של הפועל.
בשורה התחתונה, הועמדה קבוצה טובה מאוד, תהליך בניית המועדון נמשך , אני רואה את ההתקדמות שעשינו בשבע שנים ואני רואה איך בהתנהלות נכונה בעוד כמה שנים יהיה לנו מועדון גדול ובשאיפה לאורך זמן.

אז אני טוען שהסיכוי לעשות משהו כן יכול להשתנות. בטח בגביע. תראה את נס ציונה. הם היו בסדר גמור ועדיין הביאו את סימפסון ששדרג אותם באופו רציני. אני מבטיח לך שעם וורן קארטר במקום סימפסון הם היו היום עם פחות ניצחון. אולי אפילו שניים. אבל הם לא ויתרו לעצמם והחליפו את קארטר. היא הם מאמינים שאפשר. להגיע לגמר. אולי לגנוב גביע. בעונה כזאת למה לא להאמין? למה לא לנסות לעשות את המקסימום כדי להגיע לחצי הגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 15:11 
טוויטר

אוונס
ציטוט:
Really proud of how we stayed together and fought through adversity tonight. Great team win! Big thanks to all the @HapoelUTA Red Army

קאונסיל

ציטוט:
When you climb on top that's the ultimate road trip !!!

קרלון
ציטוט:
Great road win last night guys. Let's keep building. Thanks always to the red army @HapoelUTA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 15:54 
19, ניתן לך דוגמה - לא להחליף את קאונסיל זה בערך כמו לעלות עם ספורי בדרבי היום (רק לאורך 10 משחקים...)
תנצח? לאף אחד לא יהיה אכפת עם מי עלית. תפסיד אחרי גול מאיבוד של ספורי? האחריות כולה שלך. אם אתה עושה לקבוצה שלך handicap בצורה כל כך ברורה לכל אדם עם זוג עיניים (חוץ ממך), אתה לוקח על עצמך וואחד אחריות.

אז כן - אם ארז היה מפסיד במשחקים שהוא היה צריך לנצח הוא היה מקבל חזק מאוד על הראש. ככה זה במקרים האלה. אבל כל עוד הוא מנצח? תפדל. מבחן התוצאה מעל הכל (כאילו, אחרי הדרבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 15:58 
purvis short כתב:
מילפורד כתב:

אז אני טוען שהסיכוי לעשות משהו כן יכול להשתנות. בטח בגביע. תראה את נס ציונה. הם היו בסדר גמור ועדיין הביאו את סימפסון ששדרג אותם באופו רציני. אני מבטיח לך שעם וורן קארטר במקום סימפסון הם היו היום עם פחות ניצחון. אולי אפילו שניים. אבל הם לא ויתרו לעצמם והחליפו את קארטר. היא הם מאמינים שאפשר. להגיע לגמר. אולי לגנוב גביע. בעונה כזאת למה לא להאמין? למה לא לנסות לעשות את המקסימום כדי להגיע לחצי הגמר?

נס ציונה זאת דוגמה מצויינת לקבוצה ש"בנתה את עצמה" ברגע, לדעתי עוד שנה שנתיים הם לא נראים יותר טוב ממה שאשדוד/נתניה/ראשל"צ/גלבוע נראות עכשיו, עוד דוגמאות של קבוצות "שתפסו את הרגע" ו"שידרגו את עצמן". אני מעדיף לראות תהליכים מבוססים לאורך זמן, עבודה שקולה ועיניינית, בניית תשתיות ולקוות שכשנגיע לטופ נוכל להישאר שם לאורך זמן. וכן, אני חושב שמהבחינה הזאת, ההתנהלות של הפועל תל אביב, בשונה מכל שאר קבוצות הליגה היא הדרך הנכונה.
דרך אגב, אני מאמין שהסיכוי של נס ציונה לקחת גביע או אליפות אחרי ההחתמה של סימפסון נשאר פחות או יותר אותו הדבר למה שהוא היה לפני. אולי הם יצליחו, אבל בחישוב קדימה זה לא באמת שיפר את מעמדם מול מכבי, ירושלים ואפילו חיפה כשנגיע למשחקי ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:04 
מילפורד כתב:

הציפיות שלך גבוהות מדי. לדעתי הפועל שווה כרגע מאבק על מקומות 5-9 עם אילת, הרצליה, חולון וגליל.
מקום 5-6 יהיה הישג מצוין, 7-8 יהיה סביר ו9-10 יהיה כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:08 
מילפורד, אתה מדבר בקלישאות. כשאתה אומר שנס ציונה בנתה את עצמה ברגע, בלי תשתיות, אתה למעשה טוען שבעונה הבאה לא יהיו להם האניקט ו-וואט וסימפסון. אבל גם לך בעונה הבאה לא יהיה קרלון בראון ותצטרך לחפש גארד זר ממש מהתחלה. מה שכן יהיה לך זה לימונד (וזו החתמה שמגיע קרדיט ענק להנהלה ולארז) כמו שלנס ציונה, סביר, שיהיה את טל דן.
זה המצב בליגה הזאת. בגלל שהתקציבים נמוכים זרים טובים יתנו עונה טובה ויעזבו. אני לא רואה שמבחינת סגל שחקנים בנית תשתית יותר טובה מנס ציונה לעונה הבאה. הרי גם בעונה הבאה תצטרך להביא ארבעה זרים שיהיו מאוד מהותיים להצלחה שלך.
ההתנהלות של הפועל היא נכונה בהמון דברים. והיא מופת בהמון דברים (ומה שקרה השבוע עם גמר הגביע ביד אליהו הוא דוגמא מעולה) - אבל מבחינה מקצועית - לדעתי ההתנהלות שגויה.
וכן - צריך לדעת לנצל צ'אנסים. ככה זה. כשמיקי דורסמן ראה שיש צ'אנס עם חולון לקחת אליפות - אז הוא השקיע יותר. אני לא מבקש להשקיע יותר. אני מבקש לשמור על כל שקל. ולהתנהל באחריות. אבל אני מבקש בכסף שיש לעשות את המיטב. ולהשאיר את קאונסיל - הזר הכי חלש בליגה, ביי פאר, זה לא לעשות את המיטב. וכן - זו בדיוק העונות האלה שחובה להחליף את קאונסיל כי אולי אפשר לעשות משהו. להגיע לרביעייה האחרונה, להגיע לחצי הגמר בגביע. יש צ'אנס ולא צריך להסתפק במועט.
בטח כשאתה הפועל תל אביב, ולא נס ציונה.
ומצטער, השארה של קאונסיל היא בשום מצב לא דרך נכונה. היא שגויה וגרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:15 
בשביל 19 אני כותב את זה במיוחד אחרי רצף הנצחונות על קבוצות מצ'וקמקות/פצועות,

ארז הוא מנהל משחק גרוע (היחידים שגרועים ממנו בלידה הם דרוקר ומתן חרוש). הוא גם מאמן שלא מסוגל לקבל החלטות ובגלל זה אנחנו נתקעים עם הזרים (לא קשור לכסף ב2004 לקח לו יותר מחודשיים למצוא מחליף לגייטוןו וזה כשיש את הארנק של גוסינסקי ורני כהנא יושב לו על הראש, ובמגדל בכלל היו לו סיפורים עם זה).

בלי קשר מדובר בבן אדם בעל אישיות לא נעימה שמבחינתי היה צריך להעיף אותו על הראיון לישראל היום בפגרה. ואני מקווה מאוד שלא יאריכו לו את החוזה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2013, 16:27 
yair כתב:
בשביל 19 אני כותב את זה במיוחד אחרי רצף הנצחונות על קבוצות מצ'וקמקות/פצועות,

ארז הוא מנהל משחק גרוע (היחידים שגרועים ממנו בלידה הם דרוקר ומתן חרוש). הוא גם מאמן שלא מסוגל לקבל החלטות ובגלל זה אנחנו נתקעים עם הזרים (לא קשור לכסף ב2004 לקח לו יותר מחודשיים למצוא מחליף לגייטוןו וזה כשיש את הארנק של גוסינסקי ורני כהנא יושב לו על הראש, ובמגדל בכלל היו לו סיפורים עם זה).

בלי קשר מדובר בבן אדם בעל אישיות לא נעימה שמבחינתי היה צריך להעיף אותו על הראיון לישראל היום בפגרה. ואני מקווה מאוד שלא יאריכו לו את החוזה בקיץ.

זכותך לחשוב ככה, אני חושב שאתה דביל, אבל חשבתי את זה מזמן :)

האישיות שלו לא מעניינת אותי, האישיות שלו זו בעייה של אישתו ושל המשפחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: