purvis short כתב:
מילפורד כתב:
לדעתי, הפועל של השנה, עם קאונסיל שווה מקום 3-6 בליגה הזאת ואנחנו גם בכיוון הנכון להבטיח את זה.
לדעתי, גם אם נביא עכשיו איזה עילוי שיחליף את קאונסיל, עדיין נהיה פחות או יותר באותו מקום אולי נשתדרג למקומות 2-5.
לדעתי, בפליאוף נהיה אנדרדוג לא משנה מי יגיע החל משלב חצי הגמר.
בקיצור, ה"סיכוי לעשות משהו" השנה לא משתפר פלאים מזה שנחתים עכשיו מחליף לקאונסיל, ועל כן, אני חי בשלום עם ההתנהלות של הפועל.
בשורה התחתונה, הועמדה קבוצה טובה מאוד, תהליך בניית המועדון נמשך , אני רואה את ההתקדמות שעשינו בשבע שנים ואני רואה איך בהתנהלות נכונה בעוד כמה שנים יהיה לנו מועדון גדול ובשאיפה לאורך זמן.
אז אני טוען שהסיכוי לעשות משהו כן יכול להשתנות. בטח בגביע. תראה את נס ציונה. הם היו בסדר גמור ועדיין הביאו את סימפסון ששדרג אותם באופו רציני. אני מבטיח לך שעם וורן קארטר במקום סימפסון הם היו היום עם פחות ניצחון. אולי אפילו שניים. אבל הם לא ויתרו לעצמם והחליפו את קארטר. היא הם מאמינים שאפשר. להגיע לגמר. אולי לגנוב גביע. בעונה כזאת למה לא להאמין? למה לא לנסות לעשות את המקסימום כדי להגיע לחצי הגמר?
נס ציונה זאת דוגמה מצויינת לקבוצה ש"בנתה את עצמה" ברגע, לדעתי עוד שנה שנתיים הם לא נראים יותר טוב ממה שאשדוד/נתניה/ראשל"צ/גלבוע נראות עכשיו, עוד דוגמאות של קבוצות "שתפסו את הרגע" ו"שידרגו את עצמן". אני מעדיף לראות תהליכים מבוססים לאורך זמן, עבודה שקולה ועיניינית, בניית תשתיות ולקוות שכשנגיע לטופ נוכל להישאר שם לאורך זמן. וכן, אני חושב שמהבחינה הזאת, ההתנהלות של הפועל תל אביב, בשונה מכל שאר קבוצות הליגה היא הדרך הנכונה.
דרך אגב, אני מאמין שהסיכוי של נס ציונה לקחת גביע או אליפות אחרי ההחתמה של סימפסון נשאר פחות או יותר אותו הדבר למה שהוא היה לפני. אולי הם יצליחו, אבל בחישוב קדימה זה לא באמת שיפר את מעמדם מול מכבי, ירושלים ואפילו חיפה כשנגיע למשחקי ההכרעה.