פואד כתב:
כן כל זה חדש.... תמשיכו לזיין את השכל ותגידו "איך הפכנו למכבי", פעם ראשונה שבאים לאימון או אחרי משחק ומגיעים למצב הזה? , תמשיכו להאמין לכל פיפס באיזה אתר "חדשות", תמשיכו להפיץ שקרים, תמשיכו להתלונן, תמשיכו לא לעשות כלום, תמשיכו להגיד כל פעם משהו הפוך ממה שאמרתם חודש ליפני.
פתאום לא צריך לתת לשחקנים ולמאמן בראש ליפני דרבי? פתאום אין "אם לא תביאו דרבי אתם מתים", אז קרה שאוהד אחד התעמת עם שכטר נו אז? אמרו לכם מה אמרו האוהדים אחר כך לשכטר? אולי הסבירו את עצמם? אולי ביקשו סליחה שאיזה אוהד התחמם יותר מידי? אין לי מושג מה היה... קראתי רק מה שרשמו באתר של המכוערת תחת אבל אולי כבר תפסיקו כל אחד להביא פה גרסה של מה שהוא חושב שהיה או את הגרסה של הקופה האינטרסנטית?!
קיבלו בראש, אולי יפנימו את המצב שלא רק יודעים לעודד אותם כל הזמן ואם צריך הם יקבלו בראש שיתעוררו על עצמם.
ומה קרה ל"גם אם תפסידו, אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך, נעודד אותך יותר" ?
ועוד ניצחנו השבוע.
ככה נעודד אותם יותם? נצעק עליהם? נגיד להם שלא אכפת להם? נקלל את המאמן?
ממש דרך יצירתית להעיר אותם לפני הדרבי, אין לי ספק שאחרי האירוע כל השחקנים הרגישו כמה הקהל אוהב אותם ורצו לשחק בשבילו.
אין לי בעיה עם זה ש-10 דקות לסוף האימון המסכם, בתיאום עם הקבוצה (כמו בדרבים האחרונים) נכנסים למגרשים ונותנים קצת אווירה.
אין לי ספק שגם לשחקנים זה מוסיף ונותן הרגשה טובה.
אבל להתפרץ לאימון על מנת לקלל את המאמן ולנזוף בשחקנים? לבקש משכטר לבקר את ההנהלה? נו באמת.
מיותר כל כך, חבל.