תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות שבוע 8.12 - משחק מול מ.ס אשדוד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:30 
פואד כתב:
כן כל זה חדש.... תמשיכו לזיין את השכל ותגידו "איך הפכנו למכבי", פעם ראשונה שבאים לאימון או אחרי משחק ומגיעים למצב הזה? , תמשיכו להאמין לכל פיפס באיזה אתר "חדשות", תמשיכו להפיץ שקרים, תמשיכו להתלונן, תמשיכו לא לעשות כלום, תמשיכו להגיד כל פעם משהו הפוך ממה שאמרתם חודש ליפני.

פתאום לא צריך לתת לשחקנים ולמאמן בראש ליפני דרבי? פתאום אין "אם לא תביאו דרבי אתם מתים", אז קרה שאוהד אחד התעמת עם שכטר נו אז? אמרו לכם מה אמרו האוהדים אחר כך לשכטר? אולי הסבירו את עצמם? אולי ביקשו סליחה שאיזה אוהד התחמם יותר מידי? אין לי מושג מה היה... קראתי רק מה שרשמו באתר של המכוערת תחת אבל אולי כבר תפסיקו כל אחד להביא פה גרסה של מה שהוא חושב שהיה או את הגרסה של הקופה האינטרסנטית?!

קיבלו בראש, אולי יפנימו את המצב שלא רק יודעים לעודד אותם כל הזמן ואם צריך הם יקבלו בראש שיתעוררו על עצמם.

ומה קרה ל"גם אם תפסידו, אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך, נעודד אותך יותר" ?
ועוד ניצחנו השבוע.
ככה נעודד אותם יותם? נצעק עליהם? נגיד להם שלא אכפת להם? נקלל את המאמן?

ממש דרך יצירתית להעיר אותם לפני הדרבי, אין לי ספק שאחרי האירוע כל השחקנים הרגישו כמה הקהל אוהב אותם ורצו לשחק בשבילו.

אין לי בעיה עם זה ש-10 דקות לסוף האימון המסכם, בתיאום עם הקבוצה (כמו בדרבים האחרונים) נכנסים למגרשים ונותנים קצת אווירה.
אין לי ספק שגם לשחקנים זה מוסיף ונותן הרגשה טובה.

אבל להתפרץ לאימון על מנת לקלל את המאמן ולנזוף בשחקנים? לבקש משכטר לבקר את ההנהלה? נו באמת.

מיותר כל כך, חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:37 
צור ש. כתב:
פואד כתב:
כן כל זה חדש.... תמשיכו לזיין את השכל ותגידו "איך הפכנו למכבי", פעם ראשונה שבאים לאימון או אחרי משחק ומגיעים למצב הזה? , תמשיכו להאמין לכל פיפס באיזה אתר "חדשות", תמשיכו להפיץ שקרים, תמשיכו להתלונן, תמשיכו לא לעשות כלום, תמשיכו להגיד כל פעם משהו הפוך ממה שאמרתם חודש ליפני.

פתאום לא צריך לתת לשחקנים ולמאמן בראש ליפני דרבי? פתאום אין "אם לא תביאו דרבי אתם מתים", אז קרה שאוהד אחד התעמת עם שכטר נו אז? אמרו לכם מה אמרו האוהדים אחר כך לשכטר? אולי הסבירו את עצמם? אולי ביקשו סליחה שאיזה אוהד התחמם יותר מידי? אין לי מושג מה היה... קראתי רק מה שרשמו באתר של המכוערת תחת אבל אולי כבר תפסיקו כל אחד להביא פה גרסה של מה שהוא חושב שהיה או את הגרסה של הקופה האינטרסנטית?!

קיבלו בראש, אולי יפנימו את המצב שלא רק יודעים לעודד אותם כל הזמן ואם צריך הם יקבלו בראש שיתעוררו על עצמם.

ומה קרה ל"גם אם תפסידו, אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך, נעודד אותך יותר" ?
ועוד ניצחנו השבוע.
ככה נעודד אותם יותם? נצעק עליהם? נגיד להם שלא אכפת להם? נקלל את המאמן?

ממש דרך יצירתית להעיר אותם לפני הדרבי, אין לי ספק שאחרי האירוע כל השחקנים הרגישו כמה הקהל אוהב אותם ורצו לשחק בשבילו.

אין לי בעיה עם זה ש-10 דקות לסוף האימון המסכם, בתיאום עם הקבוצה (כמו בדרבים האחרונים) נכנסים למגרשים ונותנים קצת אווירה.
אין לי ספק שגם לשחקנים זה מוסיף ונותן הרגשה טובה.

אבל להתפרץ לאימון על מנת לקלל את המאמן ולנזוף בשחקנים? לבקש משכטר לבקר את ההנהלה? נו באמת.

מיותר כל כך, חבל.

מה קרה ל"גם אם תפסידו, אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך, נעודד אותך יותר" ? אתה לא חושב שלכל דבר צריך להיות את הגבול שלו? גם לדמוקרטיה יש גבול, ולא הפסדנו כמו שאמרת... זה בא אחרי ניצחון.

מי אמר שבאימון מסכם לא יתנו להם אווירה טובה?

מי אמר שביקשו משכטר לבקר את ההנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:41 
לא אמרתי שלא יתנו אווירה טובה באימון המסכם, אמרתי שהמקרה היום, בניגוד לאימון המסכם - מיותר.

לכל דבר צריך להיות גבול, כן. אבל אני לא חושב שהגענו לגבול מסוים.
למה אתה חושב שנחצה הגבול? היו לנו נוראיות הרבה יותר, מה הפעם גורם לזה שהגבול נחצה?

הנה
ציטוט:
אחד האוהדים התעמת עם החלוץ איתי שכטר, על כך שהוא מפרגן בתקשורת לבעלי הקבוצה חיים רמון ועידו חג'ג' ולא מבקר את ההתנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:43 
נראה לי יותר שעשו את זה עכשיו כדי לא לבכות אחרי הדרבי "איך לא עשינו כלום כדי לזעזע אותם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
לא אמרתי שלא יתנו אווירה טובה באימון המסכם, אמרתי שהמקרה היום, בניגוד לאימון המסכם - מיותר.

למה אתה חושב שנחצה הגבול? היו לנו נוראיות הרבה יותר, מה הפעם גורם לזה שהגבול נחצה?

הנה
ציטוט:
אחד האוהדים התעמת עם החלוץ איתי שכטר, על כך שהוא מפרגן בתקשורת לבעלי הקבוצה חיים רמון ועידו חג'ג' ולא מבקר את ההתנהלות.

אל תאמין לכל מה שאתה קורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 23:57 
צור ש. כתב:

הנה
ציטוט:

אתה לא רואה איך הקבוצה נראית? המאמן? ההנהלה? מה אתה רוצה שעוד יקרה? אם הייתה דרך ולא הייתה מצליחה אז סבבה... ניסו לפחות, פה אין שום דבר לא מבחינת המאמן ולא מבחינת ההנהלה ואין מחוייבות ואחריות מבחינת השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 00:00 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
צור ש. כתב:

הנה
ציטוט:

אל תאמין לכל מה שאתה קורא.

אז אם כולכם יודעים שזה לא היה, בואו תספרו לנו מה היה.

פואד, אני רואה מה קורה.
אני מתעצבן מהראיונות של רב"ש, אני מתעצבן מזה שרמון עוד לא קם ואמר "הקבוצה למכירה" ומדכא אותי לראות את הפועל.

אבל וזה אבל גדול -
אני לא מאשים את השחקנים בראיונות של המאמן ולא במצב של ההנהלה. אין להם שום קשר על זה. ותאמין לי שגם הם ישמחו אם יבוא גולדהאר 2 ויקנה את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 02:01 
פואד כתב:
צור ש. כתב:

הנה
ציטוט:

אתה לא רואה איך הקבוצה נראית? המאמן? ההנהלה? מה אתה רוצה שעוד יקרה? אם הייתה דרך ולא הייתה מצליחה אז סבבה... ניסו לפחות, פה אין שום דבר לא מבחינת המאמן ולא מבחינת ההנהלה ואין מחוייבות ואחריות מבחינת השחקנים.

אתה חושב שבמצב הנוכחי יש לקבוצה הזו סיכוי להצליח? עזוב סיכוי .. סיכוי מסויים תמיד יש
סיכוי סביר.. כי אני לא רואה שיש סיכוי סביר להצליח עם המצב הכלכלי והניהולי של הפועל
וקשה לי לבוא בהאשמות כבדות כלפי המאמן והשחקנים על איך שהם נראים גם אם יש להם חלק באשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 08:47 
סוף סוף נעשה מעשה, צריך לנער את השחקנים וטוב שזה קרה,
כשהמערכת לא מתפקדת, פעם ועוד פעם ועוד פעם,
צריך לזעזע, להסביר לשחקנים כמה המשחק חשוב לא יעזור כאן, לפעמים צריך לקבל "סטירה" בשביל להתעורר
זה נכון שמה שהכי חסר לקבוצה חוץ מכל שאר הדברים זה בטחון,
אם השחקנים יפנימו שהם אנדרדוג זה רק יעשה להם טוב,
גם שאתה פחות טוב אפשר לעלות עם בטחון !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות שבוע 8.12 - משחק מול מ.ס אשדוד
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 09:06 
אז להפוך את הקבוצה לעוד יותר שכונה זו הדרך לעורר את השחקנים, יופי אני בטוח שנראה תוצאות בדרבי, אולי כל אימון צריך לעשות בלגן זה כמובן צריך להיות החלטה של ה30 אוהדים אם התוצאות לא ניראות להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל תל אביב מעלה הילוך בהכנות לדרבי. לאחר שערכה אתמול אימון באולם סגור בבת ים, האדומים התאמנו היום (חמישי) תחת מזג אוויר סגרירי וקר במתחם חודורוב. בראיין גרזיצ'יץ', שסובל מכאבי גב ונעדר מהמשחק הקודם, ערך אימון אישי וקל בלבד ועדיין לא ברור אם יהיה כשיר למשחק בשני.

מי שגם כן לא התאמן עם חבריו היה רועי גורדנה, שסובל מכאבים במשפעה, וקיבל טיפולים. יש לציין כי גורדנה משחק עם כאבים כבר חודש וחצי, אך השבוע התגברו הכאבים ובקבוצה מקווים שיוכל לקחת חלק בהתמודדות מול הצהובים.

ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אז זה אבוטבול מול זהבי אול אובר אגיין.
מלבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לאבוטבול, אני מאוד מאוד מקווה שגרזיצ'יץ' ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 17:08 
אם בריאן וגורדנה לא יהיו כשירים עדיף לא לעלות כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
(נשיא אוראל גריגורי איבאנוב סיפר שההחלטה לצרף את טוטו תמוז הייתה הטעות הכי גדולה שלו במהלך העונה נוכחית.
איבאנוב סיפר שהחלוץ בכלל לא הבין למה הוא הובא לכאן והעדיף להסתובב במועדוני לילה ביקטרנבורג".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/530/ ... 629&loc=17)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 19:03 
nirog כתב:
(נשיא אוראל גריגורי איבאנוב סיפר שההחלטה לצרף את טוטו תמוז הייתה הטעות הכי גדולה שלו במהלך העונה נוכחית.
איבאנוב סיפר שהחלוץ בכלל לא הבין למה הוא הובא לכאן והעדיף להסתובב במועדוני לילה ביקטרנבורג".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/530/ ... 629&loc=17)

אני לא מבין, הרי אנשים פה הסבירו לי שהוא חלוץ סופה שהולך לקרוע את אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 19:06 
חבל שלא הצליח. אוטוטו הוא בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2013, 19:06 
shahar07 כתב:
סוף סוף נעשה מעשה, צריך לנער את השחקנים וטוב שזה קרה,
כשהמערכת לא מתפקדת, פעם ועוד פעם ועוד פעם,
צריך לזעזע, להסביר לשחקנים כמה המשחק חשוב לא יעזור כאן, לפעמים צריך לקבל "סטירה" בשביל להתעורר
זה נכון שמה שהכי חסר לקבוצה חוץ מכל שאר הדברים זה בטחון,
אם השחקנים יפנימו שהם אנדרדוג זה רק יעשה להם טוב,
גם שאתה פחות טוב אפשר לעלות עם בטחון !!!!

ברוח התקופה- הפוך גוטה הפוך

זה שהאוהדים בכלל מגיעים למצב של להיכנס לאימון ולהתקרב לשחקנים מראה עד כמה המערכת לא מתפקדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אניח את זה פה

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2702879

ציטוט:
מכבי תל אביב רשמה הערב (חמישי) נקודת ציון היסטורית כשעלתה לראשונה בתולדות הכדורגל הישראלי לשלב הנוק-אאוט של הליגה האירופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אני רק אניח את זה פה

ציטוט:
מכבי תל אביב רשמה הערב (חמישי) נקודת ציון היסטורית כשעלתה לראשונה בתולדות הכדורגל הישראלי לשלב הנוק-אאוט של הליגה האירופית

וגם הראשונה שניצחה אי פעם משחק באירופה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 09:44 
פאביו כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אני רק אניח את זה פה

ציטוט:

וגם הראשונה שניצחה אי פעם משחק באירופה.

הראשונה שניצחה קבוצה גרמנית
הראשונה שניצחה על אדמת צרפת
ובטח בקרוב גם הראשונה שתנצח על אדמת ספרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 10:49 
רגע, מה זה אומר שהם צרכים לטוס עוד לפחות פעמיים?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 10:51 
ראיתי את המשחק אתמול, גם במשחק לא גדול שלהם צריך להודות שהם שיחקו כדורגל ברמה גבוה, קרובים מאוד אחד לשני שחקנים חוזרים לעמדות, אפילו יצחקי נותן סגירה (לתשומת ליבו של שכטר ודמארי) ומשחקים מהר ברחבה של היריב, מה שמייצר להם המון מצבים, ההבדלים ברמות מדכאים מאוד, והפועל צריכה להתעלות בקטע של נס כדי לא לצאת מושפלת. אם הם ממשיכים באותו כושר יש להם סיכוי טוב לעלות עוד שלב אולי שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:03 
chimpfive כתב:
ראיתי את המשחק אתמול, גם במשחק לא גדול שלהם צריך להודות שהם שיחקו כדורגל ברמה גבוה, קרובים מאוד אחד לשני שחקנים חוזרים לעמדות, אפילו יצחקי נותן סגירה (לתשומת ליבו של שכטר ודמארי) ומשחקים מהר ברחבה של היריב, מה שמייצר להם המון מצבים, ההבדלים ברמות מדכאים מאוד, והפועל צריכה להתעלות בקטע של נס כדי לא לצאת מושפלת. אם הם ממשיכים באותו כושר יש להם סיכוי טוב לעלות עוד שלב אולי שניים.

כמובן שזה תלוי בהגרלה , בתקופה הכי טובה שלנו קיבלנו את קאזאן והלכנו לעשות חמוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:07 
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:

כמובן שזה תלוי בהגרלה , בתקופה הכי טובה שלנו קיבלנו את קאזאן והלכנו לעשות חמוצים

יש הבדל במשחק שלנו באותה תקופה לשלהם, בעיקר בכושר והטקטיקה וסגל יותר רחב, שיטת משחק שיותר מתאימה לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:13 
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:

יש הבדל במשחק שלנו באותה תקופה לשלהם, בעיקר בכושר והטקטיקה וסגל יותר רחב, שיטת משחק שיותר מתאימה לאירופה

היינו קבוצה הרבה יותר טובה

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
הבית הזה לא פחות קשה מזה שהיה לנו בדאבל, והם נתנו הצגות.
זה לא רק הנצחון. גם אנחנונצחנו את המבורג בבלומפילד. אבל הם מפגינים עליונות בולטת על היריבות שלהם.
זה מבאס מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:49 
קיבלנו בית יותר קשה סיימנו מקום ראשון ושיחקנו יותר טוב מהם וגם זכינו בדאבל באותה עונה עם תקציב פחות גדול מזה של מכבי של היום

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:55 
היינו קבוצה יותר איכותית אולי, לא נכנס להשוואות, הם גם קבוצה מצוינת וזה נובע מהעבודה שעושים שם הצד המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2013, 11:59 
הם קבוצה מצויינת והגיע להם לעלות אין ספק אבל מה שאנחנו עשינו היה יותר גדול בבית יותר קשה עם פחות כסף וסגל פחות רחב

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: