תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:26 
יש נושא שמטריף אותי וזו התחושה הזו שאסור לשחרר למכבי שחקנים בשום אופן, אבל לחיפה זה בסדר. זה הלך רוח שקיים גם בהנהלה, אבל שמקבל לגיטימציה מהלך הרוח של הקהל.
הבעיה היא קודם כל שחרור שחקנים מהפועל. הפועל לא אמורה לשחרר שחקנים שהיא מעוניינת בהם מבחינה מקצועית. מה לעשות, לפעמים אתה צריך לשחרר שחקן שרוצה להתקדם או שאתה צריך להיפטר מחוזה. אם זה כבר קורה, להפועל אסור לשחרר שחקנים לקבוצות שאמורות להתחרות איתה על תארים וזה לא משנה אם זו חיפה או מכבי.
שחרור של דמארי לחיפה הוא מבחינתי יריקה בפרצוף בדיוק כמו שהוא ישוחרר למכבי והאנשים החביבים בהנהלה מוכרחים להבין את זה. אם כבר מוכרחים לשחרר אותו לקבוצה בארץ, זה צריך להיות לקבוצה שתציע יותר כסף, גם אם זו מכבי. הפועל צריכים לעשות מה שטוב להפועל, לא מה שרע למכבי.
פתאום אני קורה שחיפה רוצים את דמארי, ורמוט. יש גישושים לא רשמיים בין 2 המועדונים. במקום אחר אני קורה שהנהלת הפועל הקדושה "מוכנה" לוותר על כסף בשביל שדמארי יילך לחיפה, רק לא למכבי. וואלה יופי. שיעשו סוויץ' במח. הפועל היא מעל הכל. לא הדרבי, לא אנטבי ולא להרוס למכבי.

כל זה אמור כמובן לגבי שחקנים שהפועל רוצה אותם מבחינה מקצועית. מי שלא, בכיף, שיילך למכבי, לחיפה, ליונייטד. לא זוכר מחאה גדולה שהקפטן שהניף את הגביע ב-99 שיחק עונה אחרי זה במכבי.
אם מהות הקיום שלנו יהיה להרוס למכבי, באמת שאפשר לסגור את הבאסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:33 
על מכבי אין מה לדבר בכלל.
אם עומר יימכר ברור שעדיף שזה יהיה לאירופה אבל במידה וזה בלתי אפשרי וחיפה זו האפשרות הריאלית היחידה, ובכסף שלו תביא נגיד את טוטו, עמאשה וקשר זר מוכח, לדוגמא פריירה, צריך ללכת על זה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:34 
Red or Dead כתב:
אם עומר יימכר ברור שעדיף שזה יהיה לאירופה אבל במידה וזה בלתי אפשרי וחיפה זו האפשרות הריאלית היחידה, ובכסף שלו תביא נגיד את טוטו, עמאשה וקשר זר מוכח, לדוגמא פריירה, צריך ללכת על זה.

בן אדם, איך? איך זה עובר אצלך בהיגיון?
אתה מוכר אותו בשביל הכסף. אז איך תביא 3 שחקנים במקומו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:36 
Red or Dead כתב:

אני מדבר עקרונית. ברור שכל עיסקה שתעשה טוב להפועל מבחינה מקצועית היא מבורכת. כמובן שמה שכתבת פה ספציפית זו תיאוריה שלא הגיונית מבחינת הסכומים, אבל כן, אם זה הדיל, לקחתי גם אם זה מעבר למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:37 
תמיד אין כסף ובכל זאת מגיע משהו, אבל בלי קשר אני מדבר רק על מכירה כדי להתחזק על חשבונו ולא על מכירה בשביל לכסות חובות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:38 
אבל רדו שנייה מעניין דמארי, זה לא נושא האשכול, בשביל זה יש אשכול חדשות. הנושא הוא שהפועל לא אמורה לשחרר שחקנים ולחזק יריבות שלה לא משנה אם זו מכבי או חיפה ואסור, פשוט אסור, לתת לגיטמציה לדברים כאלה. כרגע על הפרק זה דמארי ושחרור שלו לחיפה יהיה בזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:40 
אז אתה תחליף את הערבויות שחג'ג הפקיד בבקרה בצ'קים אישיים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
בישראל רק מכבי או חיפה יכולות היום לרכוש שחקנים בסדר גודל כזה, אין מה לדבר על שחקן שעובר מהפועל למכבי, לחיפה מבחינתי, במצב הקיים זה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:41 
redrony כתב:
Red or Dead כתב:

אני מדבר עקרונית. ברור שכל עיסקה שתעשה טוב להפועל מבחינה מקצועית היא מבורכת. כמובן שמה שכתבת פה ספציפית זו תיאוריה שלא הגיונית מבחינת הסכומים, אבל כן, אם זה הדיל, לקחתי גם אם זה מעבר למכבי.

סתם דוגמא עקרונית - נניח ונקבל חצי מיליון יורו על עומר ועוד את עמאשה, ובהנחה שאתה משחרר את עבדורחימי וטוטו שחקן חופשי, נוצר פה סכום שצריך להספיק להנחית פה שחקן מצוין. כמובן שזה כאשר הכסף הולך לחיזוק הקבוצה ולא לחובות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:42 
שחר כתב:

אם כיוונת אליי, אז לצערי גם אתה מפספס את נושא האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:43 
redrony כתב:
שחר כתב:

אני ממש לא, רק שואל מה האלטרנטיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:45 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

שוב, אתה מדבר על המקרה הספציפי בחלון ההעברות הזה. יכול להיות שאין אלטרנטיבה. אבל לא מקובל עליי ששחרור לחיפה "מרכך" את השחרור שלו. זה גרוע בעיניי בדיוק כמו שחרור למכבי.
אם כבר במקרה הזה עסקינן, אנשים פה טוענים שאם הפועל לא יגיעו לאירופה זו קטסטרופה. איך זה מתיישב עם שחרור של דמארי לחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:48 
שיכרתו את הידיים לאיש שיוותר על שקל בשביל הפועל רק בשביל לספק טמטום של כמה אוהדים שלא לראות שחקן חוצה את הכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:50 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

שוב, אתה מדבר על המקרה הספציפי בחלון ההעברות הזה. יכול להיות שאין אלטרנטיבה. אבל לא מקובל עליי ששחרור לחיפה "מרכך" את השחרור שלו. זה גרוע בעיניי בדיוק כמו שחרור למכבי.
אם כבר במקרה הזה עסקינן, אנשים פה טוענים שאם הפועל לא יגיעו לאירופה זו קטסטרופה. איך זה מתיישב עם שחרור של דמארי לחיפה?

המענק הגדול משלב הבתים נכנס לחלק מתקציב השנתי של המועדון בתחילת השנה, כך היה לפחות עד עכשיו. את המזומן החסר הלוו מחג'ג ועוד כל מיני אלוהים יודע מה. אין כסף משלב בתים, צריך למכור שחקנים כדי להשלים את הכסף החסר מאירופה. בשנה הבאה אם אין שלב בתים, זו קטסטרופה ופחות 10 מיליון שקל מתקציב המועדון שגם כך נמצא בגרעון גדול.
מה בדיוק לא ברור לך פה?

אנחנו מזמן מועדון קטן ורקוב בתחפושת של מועדון גדול, מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:52 
שחר כתב:

המענק הגדול משלב הבתים נכנס לחלק מתקציב השנתי של המועדון בתחילת השנה, כך היה לפחות עד עכשיו. את המזומן החסר הלוו מחג'ג ועוד כל מיני אלוהים יודע מה. אין כסף משלב בתים, צריך למכור שחקנים כדי להשלים את הכסף החסר מאירופה. בשנה הבאה אם אין שלב בתים, זו קטסטרופה ופחות 10 מיליון שקל מתקציב המועדון שגם כך נמצא בגרעון גדול.
מה בדיוק לא ברור לך פה?

אנחנו מזמן מועדון קטן ורקוב בתחפושת של מועדון גדול, מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו את זה?

הכל נכון שחר, איך זה קשור לאשכול?
מיליון וחצי יורו ממכבי לעומת 1.2 מחיפה. למי אתה משחרר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:52 
קבוצה שחושבת בקטן סופה להיות קבוצה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:55 
ועוד דבר שחר, איפה הקטסטרופה, לא הבנתי. הפועל קבוצה שמכניסה בסביבות 20 מיליון שקל בשנה, נכון? אם הכוונה לשחרר שחקנים, מה הבעיה עם התקציב הזה? קבוצות נשארות בליגה עם פחות, אני מאמין שיש סיכוי טוב שגם אנחנו נצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:56 
redrony כתב:
שחר כתב:

מה בדיוק לא ברור לך פה?

הכל נכון שחר, איך זה קשור לאשכול?
מיליון וחצי יורו ממכבי לעומת 1.2 מחיפה. למי אתה משחרר אותו?

או קי, פספסתי אותך. מצטער.
האמת שאני לא יודע לומר. בעבר חשבתי שזה טאבו. אבל אחרי שלא מכרו את טוטו למכבי בעונה שעברה וכתוצאה מכך הפסדנו המון כסף על שחקן גמור, אני נוטה להסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:59 
redrony כתב:
ועוד דבר שחר, איפה הקטסטרופה, לא הבנתי. הפועל קבוצה שמכניסה בסביבות 20 מיליון שקל בשנה, נכון? אם הכוונה לשחרר שחקנים, מה הבעיה עם התקציב הזה? קבוצות נשארות בליגה עם פחות, אני מאמין שיש סיכוי טוב שגם אנחנו נצליח.

העובדה שאנחנו בונים קבוצה לשנה הבאה שהמטרה שלה יהיה להשאר ליגה וההשלכות מכך שתהיה ירידה של 50-60 אחוז בכמות המנויים היא סופר קטסטרופה.

ולא לשכוח את הניקוד שלנו שהוא הנכס הכי גדול במועדון ושווה מיליונים ממשיך להדפק הוא גם חלק מהקטסטרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:04 
שחר כתב:
redrony כתב:

העובדה שאנחנו בונים קבוצה לשנה הבאה שהמטרה שלה יהיה להשאר ליגה וההשלכות מכך שתהיה ירידה של 50-60 אחוז בכמות המנויים היא סופר קטסטרופה.

ולא לשכוח את הניקוד שלנו שהוא הנכס הכי גדול במועדון ושווה מיליונים ממשיך להדפק הוא גם חלק מהקטסטרופה.

שוב, אני מסכים בכל מילה, אבל שחרור של עומר דמארי, מסמל בדיוק את הכיוון הזה. ומה הלאה? למה לא שכטר, ורמוט? איפה זה נעצר? מה המטרות של הפועל בכלל בתור מועדון?
יכול להיות שבמקרה הספציפי של דמארי זה טיפה שונה בגלל כל העניין של ההסכם מול לוזון. אם זה הכיוון שלך, סבבה, זה באמת מקרה יוצא דופן.

אבל שוב, גם אני עכשיו סוטה מהנושא עצמו. הנושא הוא שהפועל באה לפני התחשבנויות מול מכבי ואם צריך לשחרר מישהו שלא יבלבלו לי את המח שזה בסדר כי הוא לא הולך למכבי, אלא כי חייבים. ואם מכבי מציעים יותר, שיילך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:15 
מישהו באמת חושב שזה ייגמר רק בדמארי?
הרי אם דמארי הולך, ואיך ששכטר נראה, ההתקפה שלנו על הפנים - כלומר הפועל תיפגע עוד יותר וכך אין סיכוי למקום שמגיע לאירופה. ואז מה? יתחילו לדבר על עזיבות של שכטר ו-ורמוט והנה הקבוצה הלכה פייפן. נהיה באותה שורה כמו ביטר, אשדוד וסכנין.
רק בעל בית עם כסף יציל אותנו מחזרה לשנות ה-90 העלובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:16 
בואו נודה באמת.
אני לא מעורה מאוד במצב הכלכלי של הפועל, אבל אני מניח שאפשר להגיד בוודאות שלקבוצה הכללית בצהוב יש חלק גדול הרי במצב הכלכלי של הפועל כרגע.
למה התאבדנו על ורמוט? למה התאבדנו על שכטר? רק בגלל שרגשית היה לנו קשה מאוד לראות אותם בצהוב. הרי מקצועית ידענו שיש סבירות של איזה 90% שהסכומים שנשלם לא יצדיקו את זה.
המעבר של הילד ז אליהם רק הגביר בנו את הצורך של "רק לא למכבי" הזה עם חזרת שכטר מאירופה.

ה"מכשול" האחרון בעניין הזה יהיה אם ביברס (חס וחלילה) יחליט שהוא רוצה לחזור לארץ.
הרי ביננו, נניח שביברס לא היה מצליח בקאזאן ומחליט לחזור לארץ. מה היה קורה? גם עליו היינו מתאבדים, ואו שהוא היה במכבי, או שמצבינו הכלכלי היה גרוע פי כמה עכשיו, "רק שלא יהיה במכבי".

אני אישית יודע שאם גילי ורמוט חס וחלילה היה משחק במכבי זה היה גומר אותי, פי כמה וכמה מהילד ז.

אז כן, רק לא למכבי. חיפה זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למכבי בשום אופן - לחיפה בסדר
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
שיכרתו את הידיים לאיש שיוותר על שקל בשביל הפועל רק בשביל לספק טמטום של כמה אוהדים שלא לראות שחקן חוצה את הכביש.

שימות מי שמוכר שחקן מרצון לחלאות האלה.
עדיף להיות עני עם מצפון נקי מאשר עשיר עם מצפון של אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:20 
טכנית לארז כתב:
בואו נודה באמת.
אני לא מעורה מאוד במצב הכלכלי של הפועל, אבל אני מניח שאפשר להגיד בוודאות שלקבוצה הכללית בצהוב יש חלק גדול הרי במצב הכלכלי של הפועל כרגע.
למה התאבדנו על ורמוט? למה התאבדנו על שכטר? רק בגלל שרגשית היה לנו קשה מאוד לראות אותם בצהוב.
המעבר של הילד ז אליהם רק הגביר בנו את הצורך של "רק לא למכבי" הזה עם חזרת שכטר מאירופה.

ה"מכשול" האחרון בעניין הזה יהיה אם ביברס (חס וחלילה) יחליט שהוא רוצה לחזור לארץ.
הרי ביננו, נניח שביברס לא היה מצליח בקאזאן ומחליט לחזור לארץ. מה היה קורה? גם עליו היינו מתאבדים, ואו שהוא היה במכבי, או שמצבינו הכלכלי היה גרוע פי כמה עכשיו, "רק שלא יהיה במכבי".

אני אישית יודע שאם גילי ורמוט חס וחלילה היה משחק במכבי זה היה גומר אותי, פי כמה וכמה מהילד ז.

וזה שחצי קבוצה שלך תשוחרר לחיפה ישאיר אותך במצב טוב אני מבין. זה בסדר, משחררים לחיפה, העיקר לא למכבי ואנחנו יכולים לפרק את הקבוצה.
אתה מבין ש"ההתאבדויות" גומרות לך את המועדון, נכון? בגלל שכל כך חשוב לך ששחקנים לא יהיו במכבי, אתה מוכן לבצע מהלכים שפוגעים באינטרסים של הפועל.
מזכיר לי את האשכולות "מה טוב לנו" לפני משחקים של חיפה נגד מכבי שהתמודדנו נגד חיפה על האליפות ומכבי הלכו לים במחזור 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:24 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
בואו נודה באמת.
למה התאבדנו על ורמוט? למה התאבדנו על שכטר? רק בגלל שרגשית היה לנו קשה מאוד לראות אותם בצהוב.

וזה שחצי קבוצה שלך תשוחרר לחיפה ישאיר אותך במצב טוב אני מבין. זה בסדר, משחררים לחיפה, העיקר לא למכבי ואנחנו יכולים לפרק את הקבוצה.
אתה מבין ש"ההתאבדויות" גומרות לך את המועדון, נכון? בגלל שכל כך חשוב לך ששחקנים לא יהיו במכבי, אתה מוכן לבצע מהלכים שפוגעים באינטרסים של הפועל.
מזכיר לי את האשכולות "מה טוב לנו" לפני משחקים של חיפה נגד מכבי שהתמודדנו נגד חיפה על האליפות ומכבי הלכו לים במחזור 12

איזה מהלכים שפוגעים באינטרס של הפועל אני מוכן לבצע?
אמרתי שאם במצב הנוכחי אין ברירה אלא לשחרר שחקנים, אז רק לא למכבי. מה כזה לא הגיוני בזה?
ואגב, בקיץ כולנו קיווינו ששכטר יחזור להפועל במקום להביא 4-5 שחקנים טובים,רק כדי שלא יהיה במכבי.

מבחינתי יש דברים שהם יותר חזקים מניצחונות כאלה או אחרים או מאיזה "ריצה לאליפות", ואחד מהם זה לא לראות את גילי ורמוט במכבי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:29 
כל עוד אין לנו בעלים, בסופו של יום כל השחקנים הטובים ילכו למכבי, כולל כאלה עם זיקה למועדון. אתה לא יכול להמשיך לנצח עם כסף שאין לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:31 
שחר כתב:
כל עוד אין לנו בעלים, בסופו של יום כל השחקנים הטובים ילכו למכבי, כולל כאלה עם זיקה למועדון. אתה לא יכול להמשיך לנצח עם כסף שאין לך.

נכון
אבל זה לא שהם מציעים פי 5.
מעדיף למכור לחיפה ולסיים שמיני על למכור למכבי ולסיים שישי.
אם גם ככה אני לא יכול להחזיק אצלי שחקנים טובים, ואני גם ככה לא פקטור, אז בטח שעדיף לא למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:35 
טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
בואו נודה באמת.

איזה מהלכים שפוגעים באינטרס של הפועל אני מוכן לבצע?
אמרתי שאם במצב הנוכחי אין ברירה אלא לשחרר שחקנים, אז רק לא למכבי. מה כזה לא הגיוני בזה?
ואגב, בקיץ כולנו קיווינו ששכטר יחזור להפועל במקום להביא 4-5 שחקנים טובים,רק כדי שלא יהיה במכבי.

מבחינתי יש דברים שהם יותר חזקים מניצחונות כאלה או אחרים או מאיזה "ריצה לאליפות", ואחד מהם זה לא לראות את גילי ורמוט במכבי למשל.

אין ברירה זה כי אתה צריך כסף. אם מכבי מציעים יותר כסף, האינטרס של הפועל הוא לשחרר למי שמשלם יותר. להתאבד על שחקן ולשים עליו סכומי כסף שלא קשורים אליך רק בשביל שהוא לא יהיה במכבי, זה נגד האינטרס של הפועל (לא שאני טוען שזה היה המקרה עם שכטר, אני רק מגיב למה שאתה אמרת). וכמו שכתבתי לשחר, אם הפועל צריכים אירופה, אתה מסכים שהגיוני לא לחזק קבוצה שמתמודדת איתך על המקום באירופה, נכון?

ומה זאת אומרת "מאיזה ריצה לאליפות"? אליפות תמורת ורמוט במכבי אני מבין שזו נוסחה שאתה דוחה על הסף. אני לא ואני מקווה שאנשים מבינים ששחקן בא ושחקן הולך אבל הפועל היא מעל הכל והפועל היא לא איזו פנטזיה רומנטית של מתבגר בן 16, אלא קבוצת כדורגל השגית, עם קהל אוהדים עצום שהמטרות שלה אמורות להיות להתמודד על האליפות בכל שנה ולא לחיות בצל של קבוצה אחרת.

מה שאתה לא מבין, זה שמטרת כל האשכול הזה הוא שההנהלה של הפועל, שבחוצפתה העיזה להעלות מחירי מנויים בגלל שהם הביאו שחקן לקבוצה, מרגישה עכשיו שיש לה לגיטמציה לשחרר שחקנים כי זה לחיפה ולא למכבי. היום זה דמארי, מחר זה ורמוט. הלגיטימציה היחידה לשחרור שחקנים זה כי אין ברירה ועזיבה של דמארי לחיפה היא בדיוק אותה מכה מקצועית כמו שהיתה עזיבה שלו למכבי (ובמצב של הפועל זו מכה מקצועית קשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:37 
19 כתב:
שחר כתב:

נכון
אבל זה לא שהם מציעים פי 5.
מעדיף למכור לחיפה ולסיים שמיני על למכור למכבי ולסיים שישי.
אם גם ככה אני לא יכול להחזיק אצלי שחקנים טובים, ואני גם ככה לא פקטור, אז בטח שעדיף לא למכבי.

הכדורגל לא נגמר היום ולא נגמר בעונה הזו. השנה לא תהיה פקטור, שנה הבאה אולי כן. אולי עוד חודשיים או שלושה או שמונה יבוא רוכש ואז מה יקרה? ורמוט בחיפה, דמארי בחיפה, שכטר בחיפה. איפה הם לא? במכבי. יופי. אה, הם גם לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 23:40 
שחר כתב:

יותר מדי שמועות רצות בנושא "כל עוד אין לנו בעלים". זה נושא אחר שכנראה לא צריך לפתוח פה. הרקבון שאתה מדבר עליו אולי מתחיל פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: