טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
בואו נודה באמת.
אני לא מעורה מאוד במצב הכלכלי של הפועל, אבל אני מניח שאפשר להגיד בוודאות שלקבוצה הכללית בצהוב יש חלק גדול הרי במצב הכלכלי של הפועל כרגע.
למה התאבדנו על ורמוט? למה התאבדנו על שכטר? רק בגלל שרגשית היה לנו קשה מאוד לראות אותם בצהוב.
המעבר של הילד ז אליהם רק הגביר בנו את הצורך של "רק לא למכבי" הזה עם חזרת שכטר מאירופה.
ה"מכשול" האחרון בעניין הזה יהיה אם ביברס (חס וחלילה) יחליט שהוא רוצה לחזור לארץ.
הרי ביננו, נניח שביברס לא היה מצליח בקאזאן ומחליט לחזור לארץ. מה היה קורה? גם עליו היינו מתאבדים, ואו שהוא היה במכבי, או שמצבינו הכלכלי היה גרוע פי כמה עכשיו, "רק שלא יהיה במכבי".
אני אישית יודע שאם גילי ורמוט חס וחלילה היה משחק במכבי זה היה גומר אותי, פי כמה וכמה מהילד ז.
אז כן, רק לא למכבי. חיפה זה בסדר.
וזה שחצי קבוצה שלך תשוחרר לחיפה ישאיר אותך במצב טוב אני מבין. זה בסדר, משחררים לחיפה, העיקר לא למכבי ואנחנו יכולים לפרק את הקבוצה.
אתה מבין ש"ההתאבדויות" גומרות לך את המועדון, נכון? בגלל שכל כך חשוב לך ששחקנים לא יהיו במכבי, אתה מוכן לבצע מהלכים שפוגעים באינטרסים של הפועל.
מזכיר לי את האשכולות "מה טוב לנו" לפני משחקים של חיפה נגד מכבי שהתמודדנו נגד חיפה על האליפות ומכבי הלכו לים במחזור 12
איזה מהלכים שפוגעים באינטרס של הפועל אני מוכן לבצע?
אמרתי שאם במצב הנוכחי אין ברירה אלא לשחרר שחקנים, אז רק לא למכבי. מה כזה לא הגיוני בזה?
ואגב, בקיץ כולנו קיווינו ששכטר יחזור להפועל במקום להביא 4-5 שחקנים טובים,רק כדי שלא יהיה במכבי.
מבחינתי יש דברים שהם יותר חזקים מניצחונות כאלה או אחרים או מאיזה "ריצה לאליפות", ואחד מהם זה לא לראות את גילי ורמוט במכבי למשל.
אין ברירה זה כי אתה צריך כסף. אם מכבי מציעים יותר כסף, האינטרס של הפועל הוא לשחרר למי שמשלם יותר. להתאבד על שחקן ולשים עליו סכומי כסף שלא קשורים אליך רק בשביל שהוא לא יהיה במכבי, זה נגד האינטרס של הפועל (לא שאני טוען שזה היה המקרה עם שכטר, אני רק מגיב למה שאתה אמרת). וכמו שכתבתי לשחר, אם הפועל צריכים אירופה, אתה מסכים שהגיוני לא לחזק קבוצה שמתמודדת איתך על המקום באירופה, נכון?
ומה זאת אומרת "מאיזה ריצה לאליפות"? אליפות תמורת ורמוט במכבי אני מבין שזו נוסחה שאתה דוחה על הסף. אני לא ואני מקווה שאנשים מבינים ששחקן בא ושחקן הולך אבל הפועל היא מעל הכל והפועל היא לא איזו פנטזיה רומנטית של מתבגר בן 16, אלא קבוצת כדורגל השגית, עם קהל אוהדים עצום שהמטרות שלה אמורות להיות להתמודד על האליפות בכל שנה ולא לחיות בצל של קבוצה אחרת.
מה שאתה לא מבין, זה שמטרת כל האשכול הזה הוא שההנהלה של הפועל, שבחוצפתה העיזה להעלות מחירי מנויים בגלל שהם הביאו שחקן לקבוצה, מרגישה עכשיו שיש לה לגיטמציה לשחרר שחקנים כי זה לחיפה ולא למכבי. היום זה דמארי, מחר זה ורמוט. הלגיטימציה היחידה לשחרור שחקנים זה כי אין ברירה ועזיבה של דמארי לחיפה היא בדיוק אותה מכה מקצועית כמו שהיתה עזיבה שלו למכבי (ובמצב של הפועל זו מכה מקצועית קשה).