deep red כתב:
אז מה אתה מציע, קובסטר? שרמון, חג'אג', צבאן והחבר'ה ישימו את המפתחות על השולחן, ואז מה? אני ואתה נשים כסף ולא יצטרכו למכור שחקנים?
או שזה בעצם תיאור מצב? לפחות האנשים שבחרנו לעמותה עושים משהו בנושא. אולי אפילו מועיל יותר מלכתוב באשכול.
אגב, הייתי בישיבה, ונפל האסימון וצריך רוכש ו...? ונאמר ואין עמותה, איך מצבנו משתפר?
מילא, אם היו מוצעות פה דרכי פעולה מופרכות, אפילו זה לא.
קודם כל, זה שהיית בישיבה ולא אמרת שלום לבחור שצעק שם כמו טמבל בשורה הראשונה זו כבר תקלה.
שנית, כפי שכבר שמעת, הועד המנהל של העמותה הוא הגוף שצריך לקבוע לעצמו תאריך יעד שבו הוא יקבל החלטה שהוא עוזב. אם מנסים ומדברים עם כ"כ הרבה אנשים ושום דבר לא יוצא מזה, צריך להבין למה. יכול להיות שתנאי המכירה לא הגיוניים, יכול להיות שהדרישות של רמון לא מציאותיות, הרי הוזכר כבר ע"י יותר מגורם אחד שרמון דורש תקציב מינימום (או השקעה שנתית מוגדרת מראש) מאותו רוכש, יכול להיות 1001 סיבות שבגללן הדברים האלו נופלים.
מתישהו אנחנו, כאוהדים, נצטרך לקבל החלטה מה עושים.
כרגע המועדון בגרעון, אין בעלים שמזרים כסף, מתוכנן שחרור גם בכמות וגם באיכות של השחקנים והבעלים לא רוצה או לא מצליח למצוא מישהו שיבוא במקומו.
מזכיר לך סיטואציה מהעבר הלא רחוק ? זוכר מה עשינו בסיטואציה הזו ?
כל עוד יש אנשים שלנו בהנהלה, לא נוכל לעשות את מה שעשינו אז. זו השורה התחתונה.
כל עוד יש אוהדים, אוהדים שהם מנהלים, מנהלים שהם אוהדים, מנהלים שהם לא אוהדים וכל הערב רב הזה - לא יהיה מי שילחם על הבית שלי ושלך ושל כל מי שפה. כל מה שנראה זה מועדון שנמצא במדרון תלול והעמותה נמצאת גם היא על עגלת הבעלים שדוהרת במדרון הזה בלי מעצור.
הועד המנהל צריך להציב תאריך שבו הוא יקבל החלטה קולקטיבית להתפטר, להחזיר את אחוזי הבעלות לרמון ולקבל בחזרה את הכסף שהושקע. אין לנו בשביל מה להיות שותפים לניהול כושל שמדרדר את המועדון בכל יום שעובר, וברור לי שהעמותה (והועד המנהל בראשותה) יהיו הראשונים לספוג את האש כשדמארי ואולי עוד שחקנים אחרים יעזבו בינואר.
כל מי שהיה אתמול הבין שכדי שיגיע רוכש צריך נס. אני לא מאמין בניסים, אני מאמין בלקבל החלטות.