תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 11:50 
אי אפשר לשנות כי הם מקבלים הקצבות מהעירייה.
יש להם את בתי הספר לכדורגל וחוגים, אבל מאות אלפי שקלים?? ממש לא. יש המון הוצאות שלא מודעים להם בכלל בקבוצות ילדים ונערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 11:55 
עזוב אותם, אין לי את כל המידע אבל זה לא הנקודה.
מה שקורה אצלנו מעניין אותנו
כמה הוצאות? על חצי מיליון הכנסה לא נשאר לך רבע?
ואם זה לא חצי מיליון אלא 5 מיליון? או יותר?
יש פה כסף נחמד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:02 
הכל רשום ומפורט:
http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 010266.pdf

מן הסתם ברור מאליו שאסור לערבב את התקציב של הנוער עם הבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
ולשלם למאמן הבוגרים שכר מנופח על יעוץ לנוא אפשר?
ולהשקות את הדשאים של כל המגרשים (כולל הסיננטטי) אפשר?
לשחק עם כסף זה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 12:06 
איך אמר לי פעם רוח, המטרה של דו"ח כספי היא לא לחשוף, אלא להסתיר.
ולמה לערבב
לקחת לכיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
kobster כתב:
כצפוי,
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2699300

ציטוט:
במועדון כבר מתכוננים לחלון ההעברות בינואר. למרות שכל שחקני הקבוצה עברו בבקרת התקציבים ובהנהלה מצהירים כי אף אחד לא ישוחרר, אם הפועל תל אביב תתרחק מהצמרת העליונה וממאבק האליפות עוד יותר, ינסו בהנהלה למכור את אחד החלוצים. כרגע, דמארי הוא זה שביכולת גבוהה וכבר לא מחזיק בתג המחיר של של שלושה מיליון יורו, ולכן קיימים סיכויים גבוהים שיימכר אם תגיע הצעה טובה עבורו, בכדי למזער נזקים כלכליים. למרות הביקורת על מצבת החלוצים של הקבוצה, לא נראה שבן שמעון עומד לקבל חיזוק משמעותי בינואר הקרוב.

אז מה ? נחכה עוד חודש-חודשיים ? או שרק כשימכרו את דמארי האסימון יירד לגבי ההתנהלות המבישה של ההנהלה היקרה שלנו ?
אין רוכש ולא יהיה רוכש. מה שכן יהיה זה שיחרור של השחקן הכי טוב שלנו עד כה לטובת "מזעור נזקים כלכליים" שזה מכבסת מילים ל"יש 3 מיליון שקל שצריך לשלם בינואר ואין מאיפה, אז בגלל שאף אחד לא רוצה לקנות את המועדון בתנאים ההזויים שלנו אנחנו מוכרים את כל מי שאפשר למכור"

אל תדאג עוד לא מוכרים אף אחד

מכירה של שחקנים בכירים תהיה "הודאה" של הבעלים שהם לא יכולים להחזיק במועדון הזה יותר
כרגע אני ממש לא רואה את זה קורה

כמו שזה שתמוז לא נמכראחרי שחצי שנה דיברו על מכירה שלו הפך לחיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
שששששש, שעת מנוחה, לא לעשות רעש בבקשה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
יש כבר סיכום עקרוני ?
הרוכש מתקרב? מתרחק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:32 
אל באנדי כתב:
יש כבר סיכום עקרוני ?
הרוכש מתקרב? מתרחק ?

הו מתקרב בטיסה שעוזבת את נתב״ג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אשכול קריטי, אם נחזיק אותו עוד טיפה למעלה יבוא רוכש. בדוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים בכל יום שעובר הבור התקציבי גדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

בעונה שעברה התבכיינת שאשכול דומה קיים ומוקפץ רק כי הקבוצה לא טובה ונכשלת על הדשא. מה עכשיו? מתקבל הרושם שאולי מה שמפריע לך באמת זה הרצון הכללי לרוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
deep red כתב:

בעונה שעברה התבכיינת שאשכול דומה קיים ומוקפץ רק כי הקבוצה לא טובה ונכשלת על הדשא. מה עכשיו? מתקבל הרושם שאולי מה שמפריע לך באמת זה הרצון הכללי לרוכש.

וואלה, כל מי שמאמין שהאשכול מעצבן, לא רוצה רוכש?
ומי שסתם מאמין שיש באשכול זריקת בוץ לפנים של אנשים שנותנים זמן וכסף לקבוצה?
ומי שמאמין שפאראנויה קבוצתית מחלישה אותנו?
אני אעדכן אותך - אני מת שיגיע רוכש, לא כל אחד, ומעדיף שתישאר יכולת לעמותה ל"הגיד מילה " בנושאים מסוימים.
אני, ואני מניח עוד רבים אחרים, נכנסים לאשכול מדי יום, רק כדי לגלות עוד דלוזיות, רפש ובדיות. בקיצור, אשכול מיותר ואפילו מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הכי חשוב שיש, ועם כל הכבוד לדרבי הוא כרגע ממש לא מעניין אותי.
חבל שלא היו אתמול יותר אנשים באסיפת העמותה, לכל מי שהיה שם נפל האסימון על כמה המצב בקאנט.
1) יש כסף למשכורות רק עד מרץ ולכן חייבים למכור שחקנים בינואר. עם גרעון צפוי של מיליון וחצי יורו לא תהיה ברירה אלא למכור את מי שאפשר כדי להכניס תזרים מזומנים וכנראה גם ישחררו עוד שחקנים כדי לחסוך בשכר שלהם.
2) דני קליין עובד בשכר (תשלום שוטף + אחוזים עתידיים מהכסף שיכנס) עבור העמותה במציאת משקיע/רוכש לחלקים במועדון כדי להזרים כסף.
3) כל פרויקט העברת ניהול מחלקת הנוער לידי העמותה נפל ולא יקרה. הסיבה הרשמית היא כדי שזה לא יפגע בסיכוי למכירה עתידית של המועדון כי כשיגיע רוכש הוא מן הסתם ירצה לקנות את המועדון כולל מחלקת הנוער. לדעתי זה יותר בגלל מערכת היחסים בין רמון לעמותה בעקבות המכתב הרשמי שנשלח לפני למעלה מחודש מטעם העמותה לרמון כשהתחילו כל הפרסומים על רוכש.
4) אין רוכש מסתמן באופק ואין מו"מ בכלל, הכל ברמה של התעניינות ושום דבר לא הבשיל בכלל לתחילה של מו"מ. לא משקיעים פוטנציאלים שהגיעו מצד העמותה ולא מהצד של רמון וחג'ג'. כולם כולל כולם מתעסקים אך ורק בלמצוא כזה רוכש או משקיע וכל התוכניות העתידיות כרגע מוקפאות עד שימצאו אחד כזה, אם בכלל.

אני באמת חושב שאנשים פה ובקהל הרחב לא מודעים למצב האמיתי של המועדון כפי שנכתב פה יותר מפעם אחת וכפי שהוצג אתמול. הבעיה היותר גדולה היא שגם אם האוהדים ירצו לקום ולמחות, לא יהיה מי שיקום ולא יהיה נגד מי.
בעיני, כל עוד אין הפרדה ברורה בין אוהדים להנהלה וכל עוד העמותה שותפה (בעצם החלק שלה בבעלות) למהלכים האלו, רמון יתן להם לספוג את האש מהקהל וימשיך לעשות במועדון כרצונו.
הצעתי לקבוע תאריך יעד שבו נגיד לעצמנו שניסינו, השקענו, רצינו, אבל העסק לא עובד במתכונת הנוכחית ועם הבעלים הנוכחי. לשים את המפתחות ולחזור להיות אוהדים בצד אחד והנהלה בצד השני. אולי זה יפעיל לחץ יותר גדול רמון למכור את המועדון, אפילו בחינם. כרגע, אנחנו מחכים לנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:32 
ציטוט:
אין רוכש מסתמן באופק ואין מו"מ בכלל, הכל ברמה של התעניינות ושום דבר לא הבשיל בכלל לתחילה של מו"מ. לא משקיעים פוטנציאלים שהגיעו מצד העמותה ולא מהצד של רמון וחג'ג'. כולם כולל כולם מתעסקים אך ורק בלמצוא כזה רוכש או משקיע וכל התוכניות העתידיות כרגע מוקפאות עד שימצאו אחד כזה, אם בכלל.

לא הבנתי, אז עכשיו אתה טוען שכן מנסים למצוא רוכש? כי עד עכשיו כתבת בצורה משכנעת שהכל ספינים ואין שום דבר אפילו לא ניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ציטוט:
אין רוכש מסתמן באופק ואין מו"מ בכלל, הכל ברמה של התעניינות ושום דבר לא הבשיל בכלל לתחילה של מו"מ. לא משקיעים פוטנציאלים שהגיעו מצד העמותה ולא מהצד של רמון וחג'ג'. כולם כולל כולם מתעסקים אך ורק בלמצוא כזה רוכש או משקיע וכל התוכניות העתידיות כרגע מוקפאות עד שימצאו אחד כזה, אם בכלל.

לא הבנתי, אז עכשיו אתה טוען שכן מנסים למצוא רוכש? כי עד עכשיו כתבת בצורה משכנעת שהכל ספינים ואין שום דבר אפילו לא ניסיון.

דיברתי על העמותה ועל התוכניות שלה.
ציינתי יותר מפעם אחת, ולא רק פה, שהם היחידים שבאמת מנסים ועושים פעולות אקטיביות כדי שזה יקרה.
הם יכולים להמשיך לנסות, לדעתי אין לזה סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אז מה אתה מציע, קובסטר? שרמון, חג'אג', צבאן והחבר'ה ישימו את המפתחות על השולחן, ואז מה? אני ואתה נשים כסף ולא יצטרכו למכור שחקנים?
או שזה בעצם תיאור מצב? לפחות האנשים שבחרנו לעמותה עושים משהו בנושא. אולי אפילו מועיל יותר מלכתוב באשכול.
אגב, הייתי בישיבה, ונפל האסימון וצריך רוכש ו...? ונאמר ואין עמותה, איך מצבנו משתפר?
מילא, אם היו מוצעות פה דרכי פעולה מופרכות, אפילו זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
רק בואו נצייר תמונה יותר מדויקת.

1. הנהלת העמותה אמרה אתמול שלמרות מה שהם חשבו בתחילה, הם קיבלו את הרושם מרמון שהוא באמת באמת רוצה להיפטר מהקבוצה.
2. הודגש שתנאי המכירה לא מהווים ולא יהוו בעיה. הבעיה היא שהפועל זה לא דבר שמוכר, זה לא מכבי מצד אחד ולא ירושלים מצד שני, ואנשים נרתעים להיכנס להפועל ולכדורגל הישראלי. נאמר שההערכה היא שהסיכוי למצוא משקיע בארץ הוא אפסי.
3. עד עכשיו לא היה אף מועמד רציני ואף מו"מ לא הבשיל לכדי בדיקת נאותות, כולל אלה שפורסמו בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אז מה אתה מציע, קובסטר? שרמון, חג'אג', צבאן והחבר'ה ישימו את המפתחות על השולחן, ואז מה? אני ואתה נשים כסף ולא יצטרכו למכור שחקנים?
או שזה בעצם תיאור מצב? לפחות האנשים שבחרנו לעמותה עושים משהו בנושא. אולי אפילו מועיל יותר מלכתוב באשכול.
אגב, הייתי בישיבה, ונפל האסימון וצריך רוכש ו...? ונאמר ואין עמותה, איך מצבנו משתפר?
מילא, אם היו מוצעות פה דרכי פעולה מופרכות, אפילו זה לא.

קודם כל, זה שהיית בישיבה ולא אמרת שלום לבחור שצעק שם כמו טמבל בשורה הראשונה זו כבר תקלה.

שנית, כפי שכבר שמעת, הועד המנהל של העמותה הוא הגוף שצריך לקבוע לעצמו תאריך יעד שבו הוא יקבל החלטה שהוא עוזב. אם מנסים ומדברים עם כ"כ הרבה אנשים ושום דבר לא יוצא מזה, צריך להבין למה. יכול להיות שתנאי המכירה לא הגיוניים, יכול להיות שהדרישות של רמון לא מציאותיות, הרי הוזכר כבר ע"י יותר מגורם אחד שרמון דורש תקציב מינימום (או השקעה שנתית מוגדרת מראש) מאותו רוכש, יכול להיות 1001 סיבות שבגללן הדברים האלו נופלים.
מתישהו אנחנו, כאוהדים, נצטרך לקבל החלטה מה עושים.
כרגע המועדון בגרעון, אין בעלים שמזרים כסף, מתוכנן שחרור גם בכמות וגם באיכות של השחקנים והבעלים לא רוצה או לא מצליח למצוא מישהו שיבוא במקומו.
מזכיר לך סיטואציה מהעבר הלא רחוק ? זוכר מה עשינו בסיטואציה הזו ?
כל עוד יש אנשים שלנו בהנהלה, לא נוכל לעשות את מה שעשינו אז. זו השורה התחתונה.
כל עוד יש אוהדים, אוהדים שהם מנהלים, מנהלים שהם אוהדים, מנהלים שהם לא אוהדים וכל הערב רב הזה - לא יהיה מי שילחם על הבית שלי ושלך ושל כל מי שפה. כל מה שנראה זה מועדון שנמצא במדרון תלול והעמותה נמצאת גם היא על עגלת הבעלים שדוהרת במדרון הזה בלי מעצור.

הועד המנהל צריך להציב תאריך שבו הוא יקבל החלטה קולקטיבית להתפטר, להחזיר את אחוזי הבעלות לרמון ולקבל בחזרה את הכסף שהושקע. אין לנו בשביל מה להיות שותפים לניהול כושל שמדרדר את המועדון בכל יום שעובר, וברור לי שהעמותה (והועד המנהל בראשותה) יהיו הראשונים לספוג את האש כשדמארי ואולי עוד שחקנים אחרים יעזבו בינואר.
כל מי שהיה אתמול הבין שכדי שיגיע רוכש צריך נס. אני לא מאמין בניסים, אני מאמין בלקבל החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:30 
יובל כתב:

1. הנהלת העמותה אמרה אתמול שלמרות מה שהם חשבו בתחילה, הם קיבלו את הרושם מרמון שהוא באמת באמת רוצה להיפטר מהקבוצה.
2. הודגש שתנאי המכירה לא מהווים ולא יהוו בעיה. הבעיה היא שהפועל זה לא דבר שמוכר, זה לא מכבי מצד אחד ולא ירושלים מצד שני, ואנשים נרתעים להיכנס להפועל ולכדורגל הישראלי. נאמר שההערכה היא שהסיכוי למצוא משקיע בארץ הוא אפסי.
3. עד עכשיו לא היה אף מועמד רציני ואף מו"מ לא הבשיל לכדי בדיקת נאותות, כולל אלה שפורסמו בתקשורת.

רגע, להיפטר מהקבוצה?
גם טביב רצה להיפטר מהקבוצה, רק קצת אחרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:31 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:

דיברתי על העמותה ועל התוכניות שלה.
ציינתי יותר מפעם אחת, ולא רק פה, שהם היחידים שבאמת מנסים ועושים פעולות אקטיביות כדי שזה יקרה.
הם יכולים להמשיך לנסות, לדעתי אין לזה סיכוי.

אוקי עכשיו זה יותר ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:34 
יובל כתב:

אז מצד שני זה בדיוק ההפך ממה שקובי מתאר, ואני גם הבנתי בזמנו שרמון באמת מנסה להיפטר מהקבוצה. המצב על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה ובאמת נורא נורא קשה למצוא מישהו שיקנה את הפועל, אני לא מבין מה יעזור מחאות ונטישה של העמותה את המועדון.
הכל מתנקז לשאלה אחת, האם יש תום לב בניהול הפועל. האם יש כוונה אמיתית למכור. האם יש כוונה אמיתית להבריא את המועדון.
אם התשובה היא כן, והבעיות הן אובייקטיביות, אז אין לי למי לבוא בטענות.
אם התשובה היא לא, וכדאי שזה יהייה מבוסס, מחר אני אצל רמון בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:40 
האשכול כבר דלף לתקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:

אז מצד שני זה בדיוק ההפך ממה שקובי מתאר, ואני גם הבנתי בזמנו שרמון באמת מנסה להיפטר מהקבוצה. המצב על הפנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4218953,00.html

להגיד תמיד אפשר. כולנו יודעים כמה היה צריך בשביל שזה באמת יקרה.

גם אם הוא רוצה, ואני עדיין ספקטי לגבי זה, זה לא משהו שהולך לקרות בזמן הקרוב וזה גם משהו שמפריך את הידיעה שהתחילה בכלל את האשכול הזה. אין סיכום על כלום ואין בכלל מו"מ. רוצים להמתין עד שיגיע מישהו ? תיסלם. נשב ונחכה בזמן שהקבוצה מתפוררת לנו מול העיניים. זה תמיד המתכון הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
האשכול כבר דלף לתקשורת

מה דלף?
אדום עולה עשו כתבה על זה
משם הם לקחו את המידע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:49 
הפועל תל אביב היא קבוצה על המדף מאז לפחות 2009.
היחיד שבא והתעניין בה מאז זה טביב.
רמון כן רוצה או לא רוצה למכור, יש מספיק באזז מסביב לקבוצה כבר מספר שנים, כדי למשוך לפחות כותרות.

אם במשך שנים כה רבות אין אפילו שם נורמלי, כנראה שאנחנו לא מעניינים ולא אטרקטיבים. לא עם אירופה ולא עם עמייאת. לא עם 10,000 מנויים או השד יודע מה.
הדבר היחיד שמוכר זה כנראה המנורה והמגן דוד.
וכמויות פוטנציאליות של קהל, שלנו אין.
הקיצר נדפקנו אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 11:56 
מי שהדליף פרטים רגישים מהאסיפה אמש צריך להתבייש פעמיים (גם על האי דיוקים בהדלפה). אפשר לשכוח משקיפות בתקופה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 12:01 
אל באנדי כתב:
Oleg Neduda כתב:
האשכול כבר דלף לתקשורת

מה דלף?
אדום עולה עשו כתבה על זה
משם הם לקחו את המידע

מה אתה רוצה? אם זה הגיע מאדום עולה אז פרטי האשכול לא דלפו?
כל מה שכתוב האשכול דלף מילה במילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2013, 12:07 
פישונט כתב:
מי שהדליף פרטים רגישים מהאסיפה אמש צריך להתבייש פעמיים (גם על האי דיוקים בהדלפה). אפשר לשכוח משקיפות בתקופה הקרובה

תשמע, אם אתה באמת חשבת שבאסיפה של מאות אנשים לא ידלפו פרטים החוצה, אז אתה מאוד נאיבי, בחדר הלבשה של פחות מ20 שחקנים שמקבלים שכר וחתומים על סעיפים בחוזה של קנס במקרה הדלפה, מוציאים דברים החוצה, אז מה ימנע בדיוק הדלפה של אסיפה.

פרטים רגישים? אם העמותה מבקשת מחבריה לא לחשוף פרטים על מצבה של הפועל תל אביב לשאר האוהדים, אז ה"שקיפות" הזאת שלכם מגוחכת (ולא שהיא הייתה קיימת אי פעם מאז הקמת העמותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: