תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיפה. יום א 18:45
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:37 
ranjef כתב:
הכוונה לבודד את סמית ל-open, זה גם אני יודע לעשות.
לא צריך מאמן חכם בשביל זה או תקציב 7 מיליון דולר.
לעשות את זה עם קאונסיל אוונס ויונתן - קצת יותר קשה.

אתה בא אליו בטענות שהוא משחק על היתרונות שלו? דוקא מעטים המאמנים שמשחקים על היתרונות שלהם בכזו עקביות
גם מעטים המאמנים שהקבוצה שלהם זורקת רק 8 פעמים לשלוש במשחק (וזו אחת הקבוצות הטובות בליגה מחוץ לקשת) כי המאמן נתן הנחיה ללכת פנימה בכל מחיר
פרנקו עשה טעות קשה בשמירה במחצית הראשונה (לא ברור לי מה הוא חשב לעצמו עם האישית הזאת) אבל במחצית השניה הוא היה מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:37 
סליחה, תקציב השחקנים שלו כמו שלנו. אולי אפילו נמוך משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:39 
Fez כתב:
ranjef כתב:

אתה בא אליו בטענות שהוא משחק על היתרונות שלו? דוקא מעטים המאמנים שמשחקים על היתרונות שלהם בכזו עקביות
גם מעטים המאמנים שהקבוצה שלהם זורקת רק 8 פעמים לשלוש במשחק (וזו אחת הקבוצות הטובות בליגה מחוץ לקשת) כי המאמן נתן הנחיה ללכת פנימה בכל מחיר
פרנקו עשה טעות קשה בשמירה במחצית הראשונה (לא ברור לי מה הוא חשב לעצמו עם האישית הזאת) אבל במחצית השניה הוא היה מצוין

במחצית הראשונה הוא גם שמר איזורית (1-3-1), וארז טחן אותו.
חיפה ללא סמית היא קבוצת מרכז טבלה ולא יותר, ואיתו היא תלויה בו מדי.
אז שפרנקו ימשיך לשחק על היתרונות שלו, ואנחנו נמשיך לנצח. מתאים לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:39 
Fez כתב:
קודם כל, ניצחון ענק ומעבר להכל גם היה כיף לראות את הקבוצה. בשני המשחקים האחרונים סוף סוף רואים כדורסל אטרקטיבי ולא מופעי נגרות, לא שיש לי משהו נגד נצחונות בשיניים ומלחמה אבל לאורך זמן קבוצה צריכה לשחק כדורסל.

דוקא ביום כזה אדיר של הארפר יצאתי הכי מודאג ממנו. רנדל ואופואיבו עשו ממנו פורפרה בהגנה, סגירה נוראית לריבאונד (לא ראיתי ממנו בוקס אאוט אחד כל המשחק), הפסיד כל מאבק כוח בשני צדי המגרש מתחת לסל. לקלוע מבחוץ זה טוב ויפה אבל זה עניין של יום, הלחם והחמאה זה מתחת לסל ושם הוא לא היה קיים. אני לא חושב שראיתי אותו שם גוף פעם אחת כמו שצריך בהגנה כל המשחק (בטח במחצית השניה). אמנם ידעתי שזה לא הצד החזק שלו אבל לא ציפיתי שהוא יהיה כל כך רך מול שחקנים שלא אמורים להיות מיסמאץ' בשבילו, אין להם אפילו יתרון מסה עליו.
כשיש לך שני גבוהים זרים ושולדי זה הגבוה האגרסיבי שלך, אתה בבעיה.

שחקן כמו בראון (וגם לימונד האמת) כמו שאמרו פה זה בדיוק מה שהיה חסר לקבוצה בשנה שעברה, גם ספציפית במשחק מול חיפה (בחוץ) שאיבדנו יתרון גדול בסוף ולא היה מי שיקח אחריות ברגעים המכריעים. כל פעם שהוא הולך לסל או עוצר לחצי מרחק אתה פשוט לא מבין למה הוא מתפשר על כל כך הרבה זריקות מבחוץ וכל מיני פייד אוויים מוזרים, כשהוא הולך פנימה אי אפשר לעצור אותו. סוף סוף בהפועל משחק אחד הזרים הטובים בליגה, זה משהו שהרבה מאוד שנים אי אפשר היה להגיד.

וקאונסיל... אוי קאונסיל... עד מתי :CRY2: כל השיפור שלו לא יכול להסתיר את העובדה שגארד עם אפס יכולת אישית ואפס קליעה זה פשוט חור בהתקפה, במיוחד בדקות המכריעות. זה באמת פתטי וקשה לצפייה. מעבר לזה גם קבלת ההחלטות שלו היום היתה נוראית אבל זה היה נראה כמו עניין של ביטחון אז מילא.

אצל הרפר הסיפור פשוט - חוץ משלשות הוא לא עושה כלום. פשוט כלום. לא ריבאונד. לא הגנה. לא נקודות בצבע. כלום. והיום על כל נקודה שהוא עשה במחצית השניה הוא תרם לחיפה באדיבותו לפחות שתיים במחצית השניה. והוא אפילו לא התאמץ להראות כאילו הוא מנסה. חבל שזה השחקן שאנחנו משאירים ואת

לגבי בראון במחצית השניה - לדעתי התשובה פשוטה מאד - הוא היה עייף כל כך שהחמצן לא הגיע למוח ולא היה לו כוח לחדור ולחשוב בכלל. והסיבה לכך היא שהוא בילה את ההמחצית בשמירה (או יותר נכון נסיונות שמירה) על סמית. זו חתיכת עבודה קשה לשמור על סמית כשהוא מוריד אותך בכל התקפה ללו פוסט וזה לדעתי פשוט גמר אותו. יכולת לראות שהזריקות שלו היו קצרות.

לגבי המשחק בכלל - ראינו בדיוק שכפול של המשחק מול נתניה - כשהשלשות נכנסות אנחנו קבוצה מדהימה. כשהן לא - אנחנו משחקים כמו פח זבל.

כשאין לך בקבוצה שחקן אחד שמסוגל או מנסה להכניס כדור לגבוה מול אזורית וזה שבכל זאת מנסה לא מסוגל למסור כדור מדויק לשחקן גם אם הוא יעמוד לבד במגרש, אז אתה תלוי בשלשות; נכנסו - אתה פותח הפרש, לא נכנסו - אין לך מה למכור.

לגבי ארז - לדעתי ניהול משחק מעולה שלו ברוב המשחק. גם בנושא הטיים-אאוטים. ניהל סגל קצר מאד והכין את הקבוצה למשחק נהדר. השאיר קצת יותר מדי את קאונסיל במגרש לטעמי, אבל כשאין לך יותר מדי אופציות אחרות, אז צריך להסתדר עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:50 
ranjef כתב:
Fez כתב:
ranjef כתב:

זה לא שארז טחן אותו אלא פשוט שהשלשות נכנסו (ובאחוזים מטורפים במחצית הראשונה) לשם שינוי. אני זוכר שבמחצית הראשונה היו לו לא מעט דקות של אישית אבל עם הקליעה שלנו מבחוץ זה באמת כנראה לא מה שהיה עושה את ההבדל. סה"כ פרנקו תפקד לא רע וגם הגיב למשחק טוב, הוא ראה שקוביאן לא שווה כלום ועבר להרכב גבוה עם אופואיבו, עשה הרבה התאמות לאורך המשחק ובאמת לא היה רחוק מקאמבק.
כל הכבוד לארז והכל אבל לא צריך להגזים, לא עשינו שום דבר מיוחד אלא פשוט פגענו מחוץ לקשת (במיוחד הארפר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לגבי ארז - לדעתי ניהול משחק מעולה שלו ברוב המשחק. גם בנושא הטיים-אאוטים. ניהל סגל קצר מאד והכין את הקבוצה למשחק נהדר. השאיר קצת יותר מדי את קאונסיל במגרש לטעמי, אבל כשאין לך יותר מדי אופציות אחרות, אז צריך להסתדר עם זה.

הוא שכח במשך כל המחצית השנייה ובעיקר ברבע האחרון את יותם שירן שהיה מצוין במחצית הראשונה. חוץ מזה היה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
סליחה, תקציב השחקנים שלו כמו שלנו. אולי אפילו נמוך משלנו.

יופי, מצחיק. לא, אין להם את התקציב שלנו, זה לא מסתיר את העובדה שאתה שולף נתונים מופרכים. איזה 7 מיליון דולר? מאיפה המצאת את הסכום הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:01 
Fez כתב:
ranjef כתב:
Fez כתב:
ranjef כתב:

זה לא שארז טחן אותו אלא פשוט שהשלשות נכנסו (ובאחוזים מטורפים במחצית הראשונה) לשם שינוי. אני זוכר שבמחצית הראשונה היו לו לא מעט דקות של אישית אבל עם הקליעה שלנו מבחוץ זה באמת כנראה לא מה שהיה עושה את ההבדל. סה"כ פרנקו תפקד לא רע וגם הגיב למשחק טוב, הוא ראה שקוביאן לא שווה כלום ועבר להרכב גבוה עם אופואיבו, עשה הרבה התאמות לאורך המשחק ובאמת לא היה רחוק מקאמבק.
כל הכבוד לארז והכל אבל לא צריך להגזים, לא עשינו שום דבר מיוחד אלא פשוט פגענו מחוץ לקשת (במיוחד הארפר).

לא מדויק. כלומר כן, פרנקו פתח עם אזורית ופגענו מבחוץ מה שגרם לו לעבור לאישית ולחטוף בראש לא פחות.
אבל זה לא היה ההבדל היחיד בין המחציות. במחצית השנייה פשוט לא תקפנו את האזורית. רק הנענו את הכדור בהססניות מסביב עד שמישהו לקח זריקה רעה בסוף שעון. כשאנחנו משחקים ככה גם ג'ייסי קארול לא יעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:20 
רדנקו כתב:
Fez כתב:
קודם כל, ניצחון ענק ומעבר להכל גם היה כיף לראות את הקבוצה. בשני המשחקים האחרונים סוף סוף רואים כדורסל אטרקטיבי ולא מופעי נגרות, לא שיש לי משהו נגד נצחונות בשיניים ומלחמה אבל לאורך זמן קבוצה צריכה לשחק כדורסל.

דוקא ביום כזה אדיר של הארפר יצאתי הכי מודאג ממנו. רנדל ואופואיבו עשו ממנו פורפרה בהגנה, סגירה נוראית לריבאונד (לא ראיתי ממנו בוקס אאוט אחד כל המשחק), הפסיד כל מאבק כוח בשני צדי המגרש מתחת לסל. לקלוע מבחוץ זה טוב ויפה אבל זה עניין של יום, הלחם והחמאה זה מתחת לסל ושם הוא לא היה קיים. אני לא חושב שראיתי אותו שם גוף פעם אחת כמו שצריך בהגנה כל המשחק (בטח במחצית השניה). אמנם ידעתי שזה לא הצד החזק שלו אבל לא ציפיתי שהוא יהיה כל כך רך מול שחקנים שלא אמורים להיות מיסמאץ' בשבילו, אין להם אפילו יתרון מסה עליו.

שחקן כמו בראון (וגם לימונד האמת) כמו שאמרו פה זה בדיוק מה שהיה חסר לקבוצה בשנה שעברה, גם ספציפית במשחק מול חיפה (בחוץ) שאיבדנו יתרון גדול בסוף ולא היה מי שיקח אחריות ברגעים המכריעים. כל פעם שהוא הולך לסל או עוצר לחצי מרחק אתה פשוט לא מבין למה הוא מתפשר על כל כך הרבה זריקות מבחוץ וכל מיני פייד אוויים מוזרים, כשהוא הולך פנימה אי אפשר לעצור אותו. סוף סוף בהפועל משחק אחד הזרים הטובים בליגה, זה משהו שהרבה מאוד שנים אי אפשר היה להגיד.

וקאונסיל... אוי קאונסיל... עד מתי :CRY2: כל השיפור שלו לא יכול להסתיר את העובדה שגארד עם אפס יכולת אישית ואפס קליעה זה פשוט חור בהתקפה, במיוחד בדקות המכריעות. זה באמת פתטי וקשה לצפייה. מעבר לזה גם קבלת ההחלטות שלו היום היתה נוראית אבל זה היה נראה כמו עניין של ביטחון אז מילא.

אצל הרפר הסיפור פשוט - חוץ משלשות הוא לא עושה כלום. פשוט כלום. לא ריבאונד. לא הגנה. לא נקודות בצבע. כלום. והיום על כל נקודה שהוא עשה במחצית השניה הוא תרם לחיפה באדיבותו לפחות שתיים במחצית השניה. והוא אפילו לא התאמץ להראות כאילו הוא מנסה. חבל שזה השחקן שאנחנו משאירים ואת
,
לגבי בראון במחצית השניה - לדעתי התשובה פשוטה מאד - הוא היה עייף כל כך שהחמצן לא הגיע למוח ולא היה לו כוח לחדור ולחשוב בכלל. והסיבה לכך היא שהוא בילה את ההמחצית בשמירה (או יותר נכון נסיונות שמירה) על סמית. זו חתיכת עבודה קשה לשמור על סמית כשהוא מוריד אותך בכל התקפה ללו פוסט וזה לדעתי פשוט גמר אותו. יכולת לראות שהזריקות שלו היו קצרות.

לגבי המשחק בכלל - ראינו בדיוק שכפול של המשחק מול נתניה - כשהשלשות נכנסות אנחנו קבוצה מדהימה. כשהן לא - אנחנו משחקים כמו פח זבל.

כשאין לך בקבוצה שחקן אחד שמסוגל או מנסה להכניס כדור לגבוה מול אזורית וזה שבכל זאת מנסה לא מסוגל למסור כדור מדויק לשחקן גם אם הוא יעמוד לבד במגרש, אז אתה תלוי בשלשות; נכנסו - אתה פותח הפרש, לא נכנסו - אין לך מה למכור.

לגבי הארפר אני אמנם מסכים איתך בעיקרון אבל אתה קצת קשוח איתו. הוא מוסר לא רע, יש לו אייקיו כדורסל גבוה, הוא יודע להוריד כדור לרצפה, הוא איום קליעה מכל טווח, יש לו שחרור מהיר וטכניקה מצוינת. יש לו בסה"כ יכולות התקפיות, הוא באמת מוכשר. אבל הוא כל כך רך שזה נורא, פה מתחילות ונגמרות כל הבעיות איתו (הגנה, ריבאונד, איום בלואו פוסט). הוא לא מתמודד עם מגע, לא שם גוף, לא עושה בוקס אאוט, לא סוחט פאולים - בכלל לא משתמש בגוף שלו. זה נראה לי בעיקר עניין מנטלי כי פיזית הוא בנוי טוב. זו שאלה רצינית האם הוא מסוגל להעלות את רמת האינטנסיביות. ראיתי אותו במשחקים אחרים נותן הגנה הרבה יותר טובה אז באספקט הזה אני עוד אתן לו להנות מהספק. אבל מבחינת משחק עם הגב לסל ראיתי ממנו עד כה אפס מאופס (רק פייד אווי ג'אמפר מזעזע שהוא עושה כשהוא בורח ממגע).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 08 דצמבר 2013, 23:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
רדנקו כתב:
Fez כתב:

,

לגבי הארפר אני אמנם מסכים איתך בעיקרון אבל אתה קצת קשוח איתו. הוא מוסר לא רע, יש לו אייקיו כדורסל גבוה, הוא יודע להוריד כדור לרצפה, הוא איום קליעה מכל טווח, יש לו שחרור מהיר וטכניקה מצוינת. יש לו בסה"כ יכולות התקפיות. אבל הוא כל כך רך שזה נורא, פה מתחילות ונגמרות כל הבעיות איתו (הגנה, ריבאונד, איום בלואו פוסט). הוא לא מתמודד עם מגע, לא שם גוף, לא עושה בוקס אאוט - בכלל לא משתמש בגוף שלו. זה נראה לי בעיקר עניין מנטלי כי פיזית הוא בנוי טוב. זו שאלה רצינית האם הוא מסוגל להעלות את רמת האינטנסיביות. ראיתי אותו במשחקים אחרים נותן הגנה הרבה יותר טובה אז אני עוד אתן לו להנות מהספק.

אחרי מה שארז עשה עם יונתן הכל אפשרי אבל זו בעיה של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
מה שעיצבן היה שלא ניסינו בכלל לתת לחיפה לנצח אותנו מבחוץ. מחצית ראשונה הם היו 0 מ6 לשלוש, מחצית שניה הם שפוט הלכו פנימה שוב ושוב ושוב. ובמקום לצופף ולתת להם להפציץ מבחוץ, היינו כ"כ רכים.
בסוף נצחנו וזה מה שחשוב, וסה"כ באמת משחק טוב שלנו. אבל החולשות שלנו בלטו, ואלמלא יום ענק מבחוץ במחצית הראשונה, היה יכול להיגמר אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
נצחון ענק. בחצי השני נראה שהארפר פחד שאם הוא יכנס לצבע הוא ידבק באיזו מחלה או משהו, זה היה הזוי לראות שחקן בסייז שלו חושש ככה ממגע. כל הכבוד ליונתן שנתן עבודה היום מתחת לסל והראה אגרסיביות ונחישות מול הגבוהים של חיפה. ומילה על בראיין רנדל-איזה שחקן נהדר, איי קיו כדורסל בשמיים, פשוט תענוג לראות. כל הכבוד להפועל על הנצחון היום!!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:38 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
ranjef כתב:
Fez כתב:
ranjef כתב:

לא מדויק. כלומר כן, פרנקו פתח עם אזורית ופגענו מבחוץ מה שגרם לו לעבור לאישית ולחטוף בראש לא פחות.
אבל זה לא היה ההבדל היחיד בין המחציות. במחצית השנייה פשוט לא תקפנו את האזורית. רק הנענו את הכדור בהססניות מסביב עד שמישהו לקח זריקה רעה בסוף שעון. כשאנחנו משחקים ככה גם ג'ייסי קארול לא יעזור לנו.

אני חושב שמאוד התקשנו מול ההרכב הגבוה של חיפה במחצית השניה גם התקפית. זה היה הרכב הרבה יותר אגרסיבי מול כל ניסיון שלנו לחדור או להכניס כדור פנימה וקצת איבדנו את הביטחון. מעבר לזה גם היה הרבה עניין של מומנטום.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 08 דצמבר 2013, 23:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:40 
יש הרבה נקודות חיוביות מהמשחק הזה.
אוונס הביא משחק הגנה מצויין,הוא ושולדבראנד היחידים שבאמת הצליחו להתמודד עם סמית ורנדל.
בראון,שחקן מדהים-גם ביום שלא הכל הולך לו טוב הוא מציל אותנו ומביא משחק מטורף.
שולדבראנד עם מלחמה מדהימה על כל כדור,לקח המון ריבאונדים קשים ועשה אחלה של הגנה.
הארפר עם משחק התקפה מצויין סוף סוף הזריקות האלה נכנסות לו,בהגנה הזרים שלהם היו גדולים עליו,עשו עליו מה שהם רוצים.
הדברים הפחות טובים הם קאונסיל,אין לו שום קשר לכדורסל,כל פעם שהוא זורק או מכדרר זה נראה כמו בדיחה.אפילו כשזריקה שלו נכנסת זה פוגע עשר פעמים בטבעת.
ולימונד שלמרות שהביא משחק מצויין ובאמת שיחק טוב מאד רואים שירד לו הביטחון טיפה מתחילת השנה,הרבה פעמים הוא פנוי לזריקה,מהסס ומחליט לא לקחת אותה וזה קצת חבל.
בתחילת העונה הוא העז יותר ושיחק עם יותר ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:47 
עוד מעט ב- 00:00 יש שידורחוזר של המשחק בערוץ 5 (55).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2013, 23:48 
דונטה סמית עם פאקינג מדד 38, סחט 11(!!!) עבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 02:05 
פינת הטוויטר
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 02:21 
הגופיות מהיום יימכרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 08:49 
הרגליים של הארפר מאוד איטיות, הוא פשוט לא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 09:09 
Fez כתב:

זו מן הסתם הסיבה למחשבות על מחליף עם יכולות הגנתיות משופרות לאוונס. עוד ענין או שניים להוסיף לקלחת: אצלינו, היה טוב לקבל קצת יותר "ריכוז" או השד-יודע-מה אצל לימונד כשהוא עולה לטבעת, מפספס לא מעט במצבים האלה אחרי שחדר יפה; ואצלם, ראשית, בלי מורן רוט זו אופרה שונה לחלוטין, ושנית, לא מפסיקים להלל את סמית, שהוא אכן תותח, אבל חייבים גם מלה או שתיים טובות על רנדל, כמה שאני מתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
אבל אוונס כן שומר...להחליף את אוונס כי הארפר לא שומר זה די מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אוונס שומר מצוין, על איזה מחליף עם יכולות הגנתיות משופרות אתה מדבר? הסיבה היחידה להחליף אותו (לא שאני בעד) היא כי הוא לא מסוגל לייצר סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 09:37 
עם רנדל וסטיט במקום הארפר וקאנסיל היינו מגיעים לגמר. נשאר לנו רק להמשיך לחלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 10:27 
תענוג לראות את רנדל. איזה חלום זה לשחק עם שני שחקנים אינטליגנטים כמו רנדל וסמית יחד. איזה כיףלפרנקו ולאוהדים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 10:34 
הפועל כתב:

לא בדיוק, משום שעל הארפר בונים במיוחד ככלי התקפי (אמש ראינו למה), והשאלה היא איך מחפים על המגבלות ההגנתיות שלו. גם אני אוהב את אוונס, אבל ייתכן והשלטונות רוצים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
הפועל כתב:

לא בדיוק, משום שעל הארפר בונים במיוחד ככלי התקפי (אמש ראינו למה), והשאלה היא איך מחפים על המגבלות ההגנתיות שלו. גם אני אוהב את אוונס, אבל ייתכן והשלטונות רוצים יותר.

נחמד לבנות עליו ככלי התקפי, אבל אי אפשר לסמוך על זה שיהיה מאחריו שחקן שישמור בשביל שניהם, ולהחליף שחקן ששומר טוב, רק בשביל הסיכוי (הלא גדול) שתמצא ברמות המחיר האלו שחקן שהוא כזה מפלצת שמסוגל לשמור בשביל שני שחקנים. הרבה יותר הגיוני ללמד את הארפר לשמור באמת.
והכי הגיוני זה בכלל להחליף כבר את קאונסיל, להפסיק לשחק במנג'ר ובהימורים האלה שמתוך כל השחקנים ברמות המחיר הנמוכות האלו נצליח לזכות בלוטו ולהשיג שחקן משמעותית יותר טוב מאוונס שישתלב מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 11:43 
אני מאוד אוהב את אוונס (לא זכור לי שאי פעם אמרתי על שחקן של הפועל שאני לא אוהב אותו) אבל יש בו שני דברים מעצבנים:
1. החטאות דאנקים , יש לו לפחות אחת כזאת במשחק וזה מרתיח. הבן אדם צריך ללמוד מתי לוותר על הדאנק וללכת על שתיים קלות בליי אפ.
2. ריבואנד.

עם הבעיה הראשונה אפשר להתמודד, בכל זאת האחוזים שלו ל2 בין הטובים בליגה.
לבעיה השנייה צריך למצוא פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:04 
הוא לוקח 6 ריבאונד במשחק.זה כפול מקלי.
כמה אתה מצפה שהוא ייקח?לפחות בשני משחקים הוא לקח עשר או יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:04 
אם הארפר הוא רק שחקן של ג'אמפים אז הוא כלי התקפי מוגבל בדיוק כמו אוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:05 
רדנקו כתב:
תענוג לראות את רנדל. איזה חלום זה לשחק עם שני שחקנים אינטליגנטים כמו רנדל וסמית יחד. איזה כיףלפרנקו ולאוהדים שלהם.

עדיין לא מובן איך החתמנו שחקן בסדר הגודל של רנדל בכזה זיל הזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: