תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 367 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
ניר, אני לא במצב בחיים שבו אני יכול לסוע לקרית שמונה. אז לא מגיע לי דרבי?

בפעם השלישית כבר- תפסיקו להתווכח מי יותר אוהד. תשובה לא תקבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נפתחה ההרשמה לרכישת כרטיסים לדרבי חוץ, לחברי עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שלא מגיע לך? לצערי במשחקים של הפועל בקרית שמונה יש 400-500 אנשים. בגלל שאני לא חבר בעמותה לך מגיע כרטיס לפניי? למה לעזאזל? אתם אומרים "נתנו תרומה מבלי לבקש דבר", לכן מגיעה לכם, כביכול, עדיפות. אבל כאן האבסורד - אתם כן דורשים משהו, כי אתם לוקחים כמובן מאליו את זה שמגיעה לכם עדיפות בנושא כל כך אקוטי כמו כרטיס לדרבי, מכיוון שכביכול נתתם "תרומה מבלי לבקש דבר". אני לא מאמין בעמותה, לא מאמין בשיטת הבעלות הנוכחית, אבל אני כן הייתי בקרית שמונה. אתה לא חושב שמגיע לי להיות בדרבי לפני כל מיני אידיאליסטים גדולים ששמו 200 שקל בקיץ ורואים את הפועל בצ'רלטון כל שבוע שני? שיראו אותם בטלוויזיה גם עכשיו, מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:10 
ניר תרכיז כתב:
the worker כתב:
במקום שכולנו נהיה יד אחת ונעשה חברות בעמותה, אתם עסוקים פה בלריב מי יותר אוהד.
העמותה קמה בכדי לאגד את כולנו, אוהדי הפועל שאיכפת להם מהקבוצה, לא מבין למה לא להצטרף ולנגח.

אני לא עסוק בלריב מי יותר אוהד. חברי העמותה הם שקובעים מי אוהד. אני עוסק בלקבוע למי מגיע כרטיס לדרבי, בהנחה וכבר יש צורך להפעיל סינון מסוים. והתשובה במקרה הזה היא אחת - מי שהגיע לקרית שמונה.

אני מסכים איתך שהדרך שכרגע הדברים נקבעים בה לא מספיק טובה. הרציונל טוב, אבל בטוטאל זה רחוק מלהיות מושלם.
למה לא להעלות את הטענות שלנו בישיבת העמותה הקרובה ולחתור לשינוי הדרך? אני די בטוח שזה יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
כי אני לא חבר עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:13 
אין שום דרך להסביר למה למנוע מאדם שמגיע לכל המשחקים, למה למשחק הכי גדול הוא לא יגיע.
קל מאד להסביר למה אדם שיושב בבית ברוב משחקי החוץ למה הוא לא יגיע למשחק החוץ הגדול - כי אתה לא מגיע לקטנים.

חבל מאד שזה לא נעשה כבר, ומקווה שזה ייעשה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:14 
לא התרגשתי כשנתנו חבילת כרטיסים לאולטרס וחשבתי שמגיע להם, ואני לא מתרגש כשנותנים לעמותה.

נראה לי שרוב המגיבים פה מדמיינים חבורת אוהדים מסורה שלא יכולה להשיג כרטיס לא מאלה, לא מאלה ולא מלאן. יש כאן מישהו שמגיע לכל הבית-חוץ שלא השיג כרטיס לשני הדרבים הקודמים שנמכרו ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:14 
ואני מקווה שבמינימום יודיעו שאין כרטיסי נייר למשחק, רק הטענת מנויים, שלפחות מי ששילם 200 שקל בתחילת העונה ולא מגיע אפילו למשחקי הבית, לא יקבל בטעות כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
מגיע המשחק שכולם רוצים להיות בו, ולפתע כל חברי העמותה, שמבחינתם חלק גדול מהקטע של להיות אוהד הפועל מסתכם בחברות בעמותה האידיאליסטית - ולא, למשל, בנסיעה למשחק בקרית שמונה - וקמים ונדחפים לראש התור, מותחים את החזה, וצועקים "כן! מגיע לי! כן, זה הכרטיס שלי!". הלו, זה לא נראה לכם מעוות???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לא התרגשתי כשנתנו חבילת כרטיסים לאולטרס וחשבתי שמגיע להם, ואני לא מתרגש כשנותנים לעמותה.

נראה לי שרוב המגיבים פה מדמיינים חבורת אוהדים מסורה שלא יכולה להשיג כרטיס לא מאלה, לא מאלה ולא מלאן. יש כאן מישהו שמגיע לכל הבית-חוץ שלא השיג כרטיס לשני הדרבים הקודמים שנמכרו ככה?

אההההה....אז זה לפי שיטת ה"סמוך"...אוקיי, באמת מנגנון וודאי ומתאים למאה ה-21. יפה, סטנדרטים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:20 
ניר תרכיז כתב:
כי אני לא חבר עמותה.

את זה הבנתי.
לצערי מה שקשה לי להבין זה למה לא כולנו מתאחדים תחת עמותה/ארגון/כל גוף אחר שיעבוד מול ההנהלה וידאג לרווחת האוהדים שחיים את הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
כי גם במקרה הזה אני אהיה חבר בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:25 
ניר תרכיז כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אההההה....אז זה לפי שיטת ה"סמוך"...אוקיי, באמת מנגנון וודאי ומתאים למאה ה-21. יפה, סטנדרטים חדשים.

עזוב נו, כשהאולטרס קיבלו ערימת כרטיסים שבסוף הביאה ליציע כל מיני אחים שלנו ניקוסיה ואני הייתי בF5 זה היה בסדר?
אני אוהד שמגיע בית חוץ כל משחק ובזכות ההגרלה הזו וה-200 ש"ח ששמתי לעמותה אני מקבל כרטיס בלי כאבי ראש.

אתם מצפים לקצת יותר מידי מקבוצה שלא יודעת מי המנויים שלה בכלל כי כולם עם השם של הדוד הנגד שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:26 
אתם מדברים על שני דברים שונים.
יש את המציאות, שבה הדיל הוא לשלם 200 שקל בשביל קדימות לכרטיסים, אז גם אני שכל כך לא איכפת לי אם כן או לא תהיה עמותת אוהדים משלם, כי שווה לי, ואין לי איזה עיקרון על לא לעשות.

האידיאל זה שמישהו שמשלם 200 שקל בתחילת השנה ויקפוץ כשמגיע משחק גדול ירפרש אצל לאן באתר ושיהיה לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
ניר, אתה מתאר מצב שלא עומד במבחן המציאות. או לפחות דורש הוכחה.

כמו שאני רואה את זה, מי שהצטרף לעמותה לא יחליט פתאום לבוא לדרבי חוץ אחרי שרוב השנה שם זין.

אבל באמת שזה מתחיל לחזור על עצמו ואני מסרב לקחת חלק בתחרות האןהד הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:52 
ניר תרכיז כתב:
מי אמר שלא מגיע לך? לצערי במשחקים של הפועל בקרית שמונה יש 400-500 אנשים. בגלל שאני לא חבר בעמותה לך מגיע כרטיס לפניי? למה לעזאזל? אתם אומרים "נתנו תרומה מבלי לבקש דבר", לכן מגיעה לכם, כביכול, עדיפות. אבל כאן האבסורד - אתם כן דורשים משהו, כי אתם לוקחים כמובן מאליו את זה שמגיעה לכם עדיפות בנושא כל כך אקוטי כמו כרטיס לדרבי, מכיוון שכביכול נתתם "תרומה מבלי לבקש דבר"

מי זה אתם? מי דרש את זה כתנאי לתשלום?

אתם בעצמכם כותבים שרק שליש מחברי העמותה באמת מנצלים את העדיפות הזאת.
אתם לא שמים לב כמה אתם סותרים את עצמכם? (*אני מכליל כדי לפתח דיון, זה לא מופנה אליך אישית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:55 
ואני שוב מרגיש צורך לכתוב,

שבאמת, במבחן המציאות, אתם מתווכחים פה אולי על כמות של 20 כרטיסים.
על זה אתם מבזבזים זמן. 20 מתוך 2000.

כי שאר חברי העמותה, אלו שהולכים לדרבי חוץ, 95% מהם מנויים, ו75 אחוז מהם היו בקריית שמונה.

בהצלחה שיהיה לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה העלה נקודה חשובה ששכחתי להעלות קודם.
אף אחד לא אומר מגיע לי. אם לא הינו מקבלים כלום גם טוב. זה בניגוד לבעלי המנויים פה שכן אומרים מגיע לי. למרות שתמורה הם כבר קיבלו. ואפילו בזול (יחסית לקניית כרטיס כל משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:58 
האמירות נגד חברי העמותה בהקשר הזה קצת לא מובנות לי. מבחינתי האישית לפחות, חברי העמותה המוכרים לי הם בדיוק אותם פרצופים קבועים שאני רואה במשחקי החוץ. וכן, גם בקריית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 18:59 
איפי טומבי כתב:
האמירות נגד חברי העמותה בהקשר הזה קצת לא מובנות לי. מבחינתי האישית לפחות, חברי העמותה המוכרים לי הם בדיוק אותם פרצופים קבועים שאני רואה במשחקי החוץ. וכן, גם בקריית שמונה.

NARKOTIKA כתב:
ואני שוב מרגיש צורך לכתוב,

שבאמת, במבחן המציאות, אתם מתווכחים פה אולי על כמות של 20 כרטיסים.
על זה אתם מבזבזים זמן. 20 מתוך 2000.

כי שאר חברי העמותה, אלו שהולכים לדרבי חוץ, 95% מהם מנויים, ו75 אחוז מהם היו בקריית שמונה.

בהצלחה שיהיה לכם.

זה העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בעולם אידיאלי מי שהולך למשחקי חוץ שאף אחד לא רוצה להגיע, מקבל עדיפות למשחקי חוץ שכולם רוצים להגיע.

!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
איפי טומבי כתב:
אתם אולי לא מכירים אותנו אבל אנחנו קיימים.
אני מנוי שלא מגיע לרוב משחקי החוץ, וכן מגיע לרוב הדרבי "חוץ", ואני כן חבר עמותה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 05 דצמבר 2013, 20:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:14 
איפי טומבי כתב:

אני בכלל לא בטוח כמה זה נכון, אני מכיר לא מעט אנשים שמגיעים לכל משחק והם לא חברי עמותה.
בכל מקרה, זה לא משנה
מי שחשוב לו להגיע למשחקי חוץ, צריך לעזור לו להגיע למשחקי חוץ
מי שחשוב לו להיות חבר עמותה, צריך לעזור לו להיות חבר עמותה
אין סיבה הגיונית לערבב בין השניים, זה בכלל לא קשור למי אוהד יותר טוב.

אין שום סיבה שאדם ששם 200 שקל בתחילת השנה, ולא מביע שום עניין בלהגיע למשחקי חוץ, יגיע דווקא למשחק החוץ שכולם רוצים להגיע אליו.

אני מבין את הבעייתיות בזה מבחינת העמותה, כי אני מניח שיש עוד אנשים כמוני, שלא יעשו חברות בעמותה בלי ה"גזר" הזה, אבל אם זה באמת המצב, אז אין סיבה שתהיה עמותה מלכתחילה.

כמו שאני רואה את זה צריך להיות מדרג של משחקי חוץ לפי מרחק מבלומפילד, עם 3 קטגוריות בערך, ולכל משחק חוץ שאוהד מגיע אליו ונרשם יש ניקוד, לכשיגיע הדרבי, 2,000 עם הניקוד הגבוה ביותר יקבלו את 2,000 הכרטיסים.

זה מבחינת עולם מושלם.

בשטח אני אישית לא רואה איזו סיבה אידיאולוגית ועקרונית לא לעשות את החברות אם חשוב מאד להגיע למשחקים, אני מכבד את מי שכן יש לו אחת כזו, אבל זו החלטה שהוא לקח ויש לה מחיר. מי ששומר שבת לא יכול לראות את הפועל כשהיא משחקת בשבת, אני לא אוכל בשר אז יש אירועים שלמים שאין לי מה לאכול בהם וכו' וכו'.

מה שכן, אפשר וצריך להכריז שגם לחברי עמותה המכירה היא רק למנויים. גם ימנע הרשמות כפולות ומשולשות ומרובעות של אבא ודוד ואחיין, וגם יעשה סינון של לפחות כאלה שעשו מנוי בתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
במקום כל הבלגן הזה של הנקודות שהעמותה תארגן מנוי למשחקי החוץ וזהו. זה ממילא יכלול גם את הדרבי. ככה גם יותר אנשים (כולל אני) יגיעו למשחקי החוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:26 
its-sick כתב:
במקום כל הבלגן הזה של הנקודות שהעמותה תארגן מנוי למשחקי החוץ וזהו. זה ממילא יכלול גם את הדרבי. ככה גם יותר אנשים (כולל אני) יגיעו למשחקי החוץ.

ואם ימכרו 4000 מנויים למשחקי חוץ? מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
its-sick כתב:

ואם ימכרו 4000 מנויים למשחקי חוץ? מה עושים?
מראש הכמות הזו תיקבע לפי יכולת הקיבולת של המגרש הקטן ביותר שיכלל בעסקת החבילה הזו.
אני מניח שיש קבוצות שתסרבנה לעסקה מראש, אבל הצהבת כנראה לא תהיה אחת מהן.
אולי גם העמותה תוותר על עסקה עם מגרש קטן מדי.
לדעתי אם רוב משחקי החוץ יידרשו החלטת קניה אחת בתחילת העונה, זה יבטיח יותר מכירה ויותר נוכחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
עבר מועד ההרשמה. כמה נרשמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
חבל לי על דיון שגולש להתנגחויות והתנצחויות אישיות.
חבל לי על דיון שנהפך למי יותר אוהד ומי יותר שווה.
חבל על סאגה מיותרת ודי צפויה האמת, לאור ההתנהלות הדומה בשנה שעברה לפני הדרבי הראשון שהמחלה אירחו.

במום כל הברדק הזה, לא מובן לי למה לא משתמשים בתכונות של המנוי הנטען.
צריך פשוט להטעין את המנוי במשחקי החוץ לכל מי שמחזיק אחד כזה.
לפני דרבי חוץ (או כל משחק שהביקוש עולה על ההיצע) בודקים את מספר משחקי החוץ לכל מנוי, מצליבים את זה עם חברי העמותה (בעת הרישום/חידוש לעמותה צריך פשוט למסור את השם שעל המנוי) ושלום על ישראל.
ככה אפשר גם לתת את העדיפות למנויים שהם חברי עמותה, לאחר מכן למנויים שמגיעים למשחקי החוץ ואז לחברי העמותה.

חבל שלא עשו את זה השנה, נקווה שיעשו את זה בשנה הבאה.
עד אז, קחו אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
קובי, אם חבל לך על הדיון מי יותר אוהד, למה טרחת לדרג בסוף ההודעה מי יותר אוהד?

אולי תכניס למשוואת הנקודות גם גיל ומצב משפחתי, שכן אב לשניים לא יכול על שבוע להעלם. וילד בן 15 יכול, אבל אין לו כסף חכל המנויים עמותות ומשחקי חוץ.

אתה מבין שאין לזה סוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מי יותר אוהד, זו הדרך שלך לטפל במקרים בהם הביקוש עולה על ההיצע.
אני גם אבא לשניים וגם לא נוסע בשבת ואין לי בעיה שמי שמגיע יותר ממני למשחקים, יקבל עדיפות במקרים האלה.
זה לא אומר שהוא יותר אוהד ממני וזה לא אומר שאם הייתי ביבנה בליגה הארצית וקיבלתי אבנים אז אני יותר אוהד ממנו.
כל הדיבור הזה הוא נגוע באופן כללי וקצת מיותר.
הרעיון שהצעתי הוא הפשוט ביותר ליישום ואני מקווה שיבצעו אותו בשנה הבאה (אם עדיין תהיה עמותת אוהדים).
לגבי הדרבי הקרוב, ההתלהמות והדיבור האישי מיותרים.
רק בריאות. זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2013, 12:23 
האשכול הזה הוא בזיון ונקודה שחורה גדולה לעמותה.
מדובר בנושא שכבר בעונה שעברה היו עליו חילוקי דעות, ולמיטב זכרוני העמותה כבר אז, הסכימה שהדרך לפתור את הנושא היא קיומה של רשימת נוכחות למשחקי בית וחוץ.
מה היתה הבעיה להכין רשימה כזו מתחילת העונה הנוכחית ?
אי קיומה של רשימה כזו, והיכולת לתת עדיפות לפי נאמנות היא הבזיון.
נאמנות, משמע הגעה למשחקי בית וחוץ. מי שמראה נוכחות, דבקות ורצון לעודד מהמגרש, זכאי לעדיפות על פני האחרים.
זה לא אומר שהוא אוהד יותר טוב, אבל הוא מראה רצון להגיע יותר מהאוהדים האחרים.
ככה זה עובד בכל העולם, בו הדרישה לכרטיסים גבוהה מההיצע, ונותנים עדיפות למתמידים.

חבל שעל הכנת רשימה פשוטה, שלא דורשת יותר מידי מאמץ, גורמים לאוהדים לריב.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 367 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: